Oppsumering av 2011, del 1 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

5

Oppsumering av 2011, del 1

Nå er det ikke så alt for lenge igjen av 2011. Det er helt utrolig hvor mye som har skjedd på bare ett år. Det har vært en del tøffe tider, men alt i alt har det gått fint til slutt. Jeg er lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært, og kan ikke vente til det nye året starter. 2011 var virkelig året som forandret livet mitt.. til det bedre! Her får dere første del av oppsumeringen av mitt år.


Året 2011 startet med Nordisk mesterskap i Vejle, Danmark hvor jeg deltok i både mønster og kamp. I mønster kom jeg meg ikke videre til finalen, mens i kamp ble jeg faktisk Nordisk mester, noe som gjorde at den dagen ble veldig fin likevell.I februar brukte jeg mye av tiden min ute med venner og ute på cafè. Jeg og Maria satt bl.a på kaffebrenneriet da vi så selveste Dorthe Skappel!!

Som sagt var jeg i februar mye ute med venner, og i starten av februar var jeg i Vulkanhallen med en god del folk der vi så på basketgutta fra CentrumTigers gruse blådraktene på hjemmebane.


Så kom dagen hvor jeg endelig fullførte tanken om å klippe pannelugg. Tror det var en av de største avgjørelsene ang håret jeg har tatt. Var litt usikker på hva jeg syntes i starten, men etter å ha fått en haug med søte kommentarer følte jeg valget om å klippe lugg var det beste jeg hadde gjort på lenge.


Dutch Open ble ett av mine største internasjonale mesterskap i 2011. Jeg var helt målløs over hvor stor hallen var, og hvor mange forkjellige land som deltok. Til og med utøvere fra Brasil og Iran hadde kommet helt til Holland for å konkurere.


I Holland tok vi også turen inn til Amsterdam, noe som besto av en ganske så lang togtur med to ganske så trøtte jenter.Hos oss var det Ski-VM som snurret på tv-en hele starten av mars, og som de fleste vet gjorde normennene det veldig stort i år, spessielt trønderene! Derfor var det nesten en selvfølge at jeg og trøndermora mi tok oss turen ned for å se på prisutdeling en av dagene.Men det var ikke nok at Ski-VM hadde innvadert tv-en...neida, skolen hadde nemlig bestemt seg for at vi også skulle ut å stå på ski. Jeg kan med en gang nevne at ski aldri har vært noe for meg, men etter forholdene ble det til slutt en ganske så koselig og morsom tur med 10D.


I mars var også den store landskampen mellom Norge og Danmark, og da jeg og Maria dro ned til byen var vi allerede omringet av nokså glade dansker. Men siden Maria er halvt dansk følte jeg meg trygg i hennes nærvær. Husker forresten ikke hvem som vant.....ups.Den 4.april ble jeg 16år. Jeg fikk utrolig mange søte gratulasjoner både på facebook, bloggen, mobilen og personlig. Jeg fikk også en kjempegod bursdagskake noe som gjorde dagen min komplett, tihi.


Denne gangen valgte jeg også å feire bursdagen min med rosa tallerkner, masse farger og egne godteriposer med jentene i klassen. Skikkelig barndomsminner... eller hva er det jeg snakker jeg om? jeg er jo et barn.. 


Jeg var også på kino å så UMEÅ 4ever hvor jeg, Tuva, Ola og Leon var statister. Og tro det eller ei; vi så oss selv(!!) Ikke så veldig tydelig men vi var der, pluss at navnene våre havnet på rulleteksten.


Del 2 & 3 kommer senere :) • 31.12.2011 kl.13:57
  fine bilder:)
  31.12.2011 kl.14:02
  hørtes ut som en koselig stund! blir gøy å lese om resten av året ditt :)
  31.12.2011 kl.14:36
  Så koselig halvår da! Masse fine bilder :)
  31.12.2011 kl.15:08
  hørres ut som et koselig år!
  31.12.2011 kl.15:15
  så koos !! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits