Oppsumering av 2011, del 2 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

7

Oppsumering av 2011, del 2


Mai var fyllt med mange koselige festligheter, og jeg startet måneden med grillings i sofienbergparken den 1.mai med gode venner. Og vi var ikke de eneste som hadde planlagt grillings denne dagen, omtrent hele parken var fylt med glade folk med grill.


17.mai kom også veldig fort i år. Dette året startet jeg dagen med koselig frokost hos Elise med god mat, etterfulgt av 17.mai-tog, latter, sang, 1999 is, en matbit på Christian Radick og vennetreff i byen. Elsker 17.mai, like bra hvert år!


I mai var vi også i konfirmasjonen til min søte kusine, Malin. Det var en kjempefin konfirmasjon med deilig mat, drikke og masse gode kaker.


Endelig begynte sommeren å nærme seg, og etter sykdom fra min side var det deilig å endelig kunne kjenne varmen i lufta igjen. Jeg og Maria var mye ute i varmen sammen, og koste oss bl.a på karl johan med en matbit.


I Juni var jeg også så heldig å få en langhelg. Denne langhelgen startet jeg på Bislett Games hvor bl.a Usain Bolt, verdens raskeste mann løp. I tillegg til han, var også Petter Northug og mange andre raske, spenstige og sterke utøvere.

Jeg svarte også på spørsmålsrunden min med Maria, og la ut mine første videoblogger.

Så kom eksamenstiden, hvor jeg kom opp i de to værste fagene; Spansk muntlig og norsk skriftlig. Jeg gruet meg forfærdelig mye til spansk. Endte til slutt opp med disse karakterene: Spansk=4 / Bokmål=4 / Nynorsk=5. Veldig fornøyd med det!


Skoleårets høydepunkt var såklart turen til selveste Galdhøpiggen. De fleste var negative til å starte med, men turen viste seg å bli veldig morsom og koselig. Vi var superheldige med været og solen var på himmelen under hele turen.


På slutten av måneden var det på tide å si farvell til skolen jeg gitt på i 10 lange år med lekser, fremføringer, krangler, musikal, falske mennesker og herlige mennesker. Det ble holdt taler, utdelt vitnemål, det ble mat og sang. Deretter ble det masse gråting og klemming før vi dro på st.hanshaugen å feiret St.hansaften/sommerferie. En perfekt avsluttning av grunnskolen spør du meg.I Juli skjedde det utrolig mye uforglemmelig, både possitivt og negativt. Det startet veldig possitivt for min del med to-ukers treningsleir til Kina(!!!). Jeg kan faktisk ikke skjønne at jeg har vært i kina enda. Jeg hadde det superfint med to treninger om dagen, tur til den kinesiske mur, karaoke, pruting og mye mye mer!


Etter to fantastisk fine uker i Kina med mange herlige mennesker var det utrolig trist og merkelig å komme hjem etter alt det forferdelige som hadde skjedd her hjemme mens jeg var borte etter 22.juli. At en mann kan ha så mye hat og ondskap i seg skjønner jeg fortsatt ikke at er mulig. Sender fortsatt mange varme tanker og kondolerer til alle de pårørende.I år deltok jeg også i "WonderfulCopenhagen" som jeg nå har deltatt i 3 år på rad. Denne gang ble det bronse til meg og Tuva, og sølv til Fredrick.


Så startet jeg på vidregående(!!) på Wang Toppidrett, hvor jeg nå stortrives. Var litt usikker på om jeg skulle starte der først, men nå er jeg utrolig glad for at jeg valgte å gå der. Utrolig mange hyggelige og ekte folk, pluss at jeg får trent på skolen fire ganger i uka.


Del 3 kommer... :) • 31.12.2011 kl.17:13
  ser ut som du har hatt et fint år! godt nytt år :- )
  31.12.2011 kl.17:24
  Så fine bilder :-)
  31.12.2011 kl.17:55
  kjekt då :D
  31.12.2011 kl.18:04
  ser ut som du har hatt et fint år :D

  godt nyttår!
  01.01.2012 kl.10:23
  Ser ut som et veldig fint år! God nyttår :D
  02.01.2012 kl.16:49
  Shit, har du vore i Kina, der har eg og super lyst å reise til!
  02.01.2012 kl.17:09
  Ribee; Ja, det har jeg, hehe :))  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits