Oppsumering av 2011, del 3 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

7

Oppsumering av 2011, del 3


Etter store forandringer i tkd-livet mitt dro jeg på nok en talentsamling på majorstua, hvor utøvere fra både Trondheim og Bergen kom for å trene.


Det ble sjenerelt mye trening i september både på egenhånd, med papsen, på Grorud og med HwaRang Drammen, noe jeg er veldig takknemlig for.I oktober ble det første klassebilde tatt på Wang. Klassen min består av padlere, skiløpere, volleyballspillere, boksere, ein karate-chick og noen andre kulinger. Jeg må også poengtere at jeg ikke er så lav som det ser ut til på bilde, de ved siden av meg var bare veeldig høye.. not kidding!


Det aller største jeg har vært med på dette året var Junior-EM på Kypros. At jeg i det hele tatt ble tatt ut, var for meg helt uvirkelig. Det var en stor opplevelse for meg, og selv om ikke jeg fikk medalje kom ikke Norge tomhendt hjem. Frida og Jelena tok nemlig hver sin bronse-medalje. Stort!


Kort tid etter Jr.EM startet jeg å trene på Mudo Team Furuset&Tveita, noe som har vært en fryd siden jeg startet.


Fra starten av november begynte jeg å føle meg dårlig. Etterhvert følte vi det var lurt å ta seg en tur til legen. Der fikk jeg vite at jeg hadde fått mykoplasma lungebetennelse, og at jeg ikke fikk lov til å trene på en stund. Det var utrolig kjipt, og matlysten var også på sitt dårligste hvor omtrent det eneste jeg fikk i meg var frukt. Jeg som elsker mat... 


Pga sykdommen måtte jeg også stå over treningen ved Wang sin dagssamling på majorstua, men bowling og peppez var jeg frisk nok til å være med på... spessielt siden jeg nå hadde fått matlysten tilbake.


Tiden gikk, og pluttselig var det klart for NM på kongsberg. Jeg gledet meg veldig til å være med, men merket fort at det var litt for tidlig etter sykdommen å hoppe ut på kampmatta igjen. Men det ble ingen trist dag for det, laangt ifra. Klubben vår ble kåret til Norges beste klubb i kamp, Eirik vant kongepokalen, Gunnar ble kåret til Norges beste coach, mens Frida ble kåret til Norges beste utøver.


Bestemor ble denne måneden lagt inn på sykehus. Jeg og mamma dro dermed til trøndelag omtrent på dagen for å besøke den 90år gamle, tapre og spreke bestemoren min. Vi hadde en veldig koselig stund i trøndelag før det bar hjem igjen. Bestemor har det forresten bare bra nå, og skal hjem fra sykehuset i morgen

To dager etter vi var kommet hjem fra trøndelag var jeg klar for en ukes treningsleir i varmere strøk, nemlig i Las playitas. Der koste vi oss med trening, mat, zumba, salsa og mye morsomme greier. Det var en utrolig fin tur som jeg alltid vil huske.

Dette var mitt 2011, for et fint år! Gleder meg til mange nye opplevelser i 2012! :) • 01.01.2012 kl.01:35
  godt nyttår! fine bilder ♥
  01.01.2012 kl.01:37
  så gøy! fine bilder :) godt nytt år :)
  01.01.2012 kl.01:38
  Fine bilder :D
  01.01.2012 kl.10:24
  Så mange fine bilder! Håper du får et fint nytt år :D
  01.01.2012 kl.10:26
  ; Godt nyttår! :D
  Enid
  01.01.2012 kl.12:31
  Utrolig mye du har opplevd ,masse spennende ting :-) Ønsker deg lykke til i 2012 :-)))
  Kari
  01.01.2012 kl.13:40
  Mange opplevelser i 2011, ønsker deg masse lykke til i 2012 :D Lykke til i din nye klubb, ser ut som du har det supert der :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits