Året 2012 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

3

Året 2012

Året 2012 har bringt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidlig som det har vært noen triste tider også. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid, men jeg har lært meg å ta vare på de gode minnene og de possitive opplevelsene. "Tenk possitive tanker, si possitive ord, gjør possitive handlinger og de possitive gror". 

Av og til kan det være vanskelig å vite hvorfor ting skjer som de gjør men jeg har en tro på at alt skjer for en grunn og at man får det man fortjener til slutt, uansett! Jeg har det veldig fint for tiden og setter veldig stor pris på alt det gode jeg har i livet mitt akkuratt nå. Jeg har foreldre som støtter meg i alt, fantastiske venner som alltid får meg til å le, et herlig og innspirerende team og en fantastisk kjæreste som jeg elsker. Gleder meg til å se hva 2013 vil bringe. Bring it on! Her får dere en liten oppsumering av mitt 2012 i bilder. Enjoy!

JANUAR:

I januar var det såkalte Wangballet vi alle hadde ventet på. Der var mange fine kjoler, god mat og en super avsluttning med fyrverkeri.

FEBRUAR:

I Februar var det US Open og turen gikk derfor til selveste Las Vegas. Vet ikke hvordan jeg skal si det men det var virkelig en opplevelse for livet.

MARS:

Etter en uke i Las Vegas dro vi videre på treningsleir i Mexico. Der var det plussgrader og masse bra trening hver eneste dag.

APRIL:

Så kom april og jeg fylte 17år. Denne gangen feiret jeg bursdagen min i herlige trønderlag. Det også jentekveld hos Kaia i Drøbak hvor vi storkoste oss.

MAI:

I mai var det varmt ute og russetid... noe som resulterte i grønt hår desverre. Det var også 17.mai som jeg feiret sammen med herlige mennesker.

JUNI:

I Juni var det siste stevne før sommerferien Østerisk; et mesterskap jeg er veldig fornøyd med. Vi hadde også en gøyal avsluttning med Wang.

JULI:

I juli skjedde det flere ting men jeg velger å fokusere på det possitive og legge ut bilder fra den herlige turen jeg og mamma hadde på Rhodos.

AUGUST:

Sommerferien nærmet seg slutten og turen gikk til trønderlag for å besøke familien. Der hadde vi det blant annet veldig gøy på Rockheim.

SEPTEMBER:

I september var det team nordic-samling før stevne i Danmark hvor jeg vant sølv. Min fetter Simon konfirmerte seg også denne måneden.

OKTOBER:

I oktober ble jeg sammen med denne herlige gutten. Vi fant tonen med en gang og jeg blir fortsatt like glad hver gang jeg ser han.

NOVEMBER:

I november var det flere stevner, både i Kroatia og NM. Dette året ble også jeg Norgesmester, noe som var en fin avsluttning på juniortilværelsen.

DESEMBER:

I desember var det treningsleir med Wang og turen gikk til plussgrader i Fuerteventura. Leiren var en suksess, akkuratt som i fjor. • Kjæresten din
  30.12.2012 kl.22:55
  Mange fine bilder :) du er en fantastisk kjæreste du også ❤ gleder meg til og gå inn i 2013 med deg som min kjæreste ❤elsker deg vennen❤❤
  30.12.2012 kl.23:00
  mange fine bilder,og minner :D
  30.12.2012 kl.23:08
  Kjempe fine bilder! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits