Bedre sent enn aldri (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

4

Bedre sent enn aldri

Sist fredag var jeg på disco-bowling i Ski med fine folk. Vi hadde det utrolig koselig selv om jeg havnet nederst på lista to ganger. Bowling er kanskje ikke min sterkeste side men med èn strike på to runder er jeg mer enn fornøyd. Det ble også pizza som plaster på såret etterpå. Vi hygget oss i flere timer på peppes før turen gikk tilbake til Oslo.


På lørdag var det på tide med litt kjærestetid. Jeg og Jesper dro først på kino hvor vi så den nye filmen "Life of Pie" før vi spiste en romantisk og ikke minst deilig middag i byen. Etter en koselig kveld dro vi hjem for å se på Idrettsgallaen hvor bl.a mattelæreren min Bartosz mottok prisen i "Åpen klasse".


De siste dagene har også tempraturen sunket kraftig, men tross for 14 minusgrader løp jeg og team tveita ute i 50min i går. Kulda stopper ikke oss.. kun mobilen. Både min og Frida sin iPhone ble nemlig for svak for kulda og etter bare et par bilder til bloggen ble det svart.


Etter 50min løping var både maskara og hår ute av kontroll.. heldighvis funket min iPhone igjen etter litt oppvarming i de nye treningslokalene.


Bloggeeees!
Skal prøve å blogge litt oftere. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? • 16.01.2013 kl.21:17
  hørtes ut som en gøy dag :D eeeelsker å bowle, uansett om jeg taper hver gang.. :)
  16.01.2013 kl.22:08
  høres koselig ut! :-)
  fan
  17.01.2013 kl.09:00
  Du er så peeeeen <3333333
  20.01.2013 kl.21:35
  fan; haha, marteee! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits