Vi kjører EEEEE6 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

4

Vi kjører EEEEE6

Etter en utrolig fin og innholdsrik uke i trønderlag gikk ferden hjem i går. Våknet opp til herlig frokost hos Bjørg før vi startet å kjøre. Første stopp på E6 var på selveste "Dovregubben". Der ble det inntatt lunsj og en god kanelbolle ute i solen. Deilig å føle solen varme etter en regnfull uke på Lysøya.
Andre stopp var på Dombås hvor vi fikk hilse på trollet med den store nesa før vi dro videre på E6. Hoppebilde er et "must".


Trede stopp ble også vårt andre spisestopp. Da stoppet vi på Sinclair Vertshus for å ta oss en god middag. På meg ble det en stor og god salat etter en nokså usunn uke i trønderlag.Siste stopp før vi var hjemme i Oslo var på Stange. Der ble vi "gjenforent" med papsen som satt i solveggen å ventet på oss.Unni hadde nok en gang disket opp med godsaker, denne gangen ble det herlige jordbær fra stange og yoghurtis.  • 23.07.2013 kl.08:42
  Så flotte bilder :)
  Mamma
  23.07.2013 kl.16:46
  Tusen takk til rakel og Jesper for en utrolig hyggelig uke i Trøndelag :-) Takk også for god hjelp , som gjorde oppholdet bedre og æ fikk tilbringe mere tid med Besta :-)
  24.07.2013 kl.00:14
  Mamma; tusen takk selv :)) hadde en utrolig fin uke med alle sammen :)
  Trine
  24.07.2013 kl.10:47
  så mange fine bilder! elsker jordbær :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits