Raclette og vinnerinnstinkt (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

6

Raclette og vinnerinnstinkt

God kveld mine trofaste lesere! Håper dere har hatt en herlig helg, det har hvertfall jeg. Lørdagen er den eneste dagen i uka jeg ikke trener så da er det bare kos og restutisjon som står på planen. Det ble mye søvn og daffing hos Jesper før vi fikk middagsbesøk av Preben og Marte rundt klokken fem. Da ble det raclette, prating og tv-titting før Marte dro videre på bursdagsfest. Resten av oss dro derimot på Solli Bowling.


Siden jeg vant soleklart over Jesper sist var selvtilitten ganske bra. Alle tre var proppfulle av vinnerinstinkt og klare for noen runder med bowling. Men etter fire strike på rad av Jesper sank selvtilitten fort. Får vel klage på at det var dårlig bane slik han gjorde sist... Som en liten trøst fikk vi hver vår gratise slush takket være Jesper sin bragd. To strike på rad = en slush..


Deretter ble det noen runder med biljard hvor Preben vant begge gangene. Får vel bare trene litt i smug fremmover...bare vent!


Så da gutta var fornøyde gikk turen til Lier hvor Marte holder til. Der ble det litt dessert og tv-titting før vi bestemte oss for å slukke lyset. Viktig med den daglige skjønnhetssøvnen når man skal opp å trene dagen etter. • 04.08.2013 kl.23:17
  Høres ut som du har hatt det moro! :D
  Gutten din
  04.08.2013 kl.23:25
  Tusen takk for en fantastisk helg jenta mi :)<3 kan vel si at jeg lekte med dere i bowling :) Hehe
  Sissel
  05.08.2013 kl.07:50
  Fin gjeng!
  05.08.2013 kl.12:25
  Hørtes og ser ut som du hadde en super helg! :)
  06.08.2013 kl.22:50
  oneblogoneworld by Ida; Det hadde jeg virkelig :D
  06.08.2013 kl.22:51
  Gutten miiin, hahah, ikke bli for høy på pæra nå da :P  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits