Eventyrbryllupet (rakeldrage) hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

6

Eventyrbryllupet

På lørdag var dagen endelig kommet for at kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til.Utenfor kirken tok det nygiftede parret imot alle gratulasjonene i det nydelige været. Solen skinte hele dagen så det ble mange fine bilder både av brudeparret og alle oss andre.
Bilder i kirketrappa ble det såklart også:Deretter gikk turen til gården hvor middagen og festen skulle holde sted. Her var det lagt ut rød løper mens det ventet drinker og andre godsaker inne i den fine loven som var prydet av fine detaljer. Middagen besto av hele tre deilige retter mens talene ble holdt en etter en. Tårene presset på stadig vekk.  


Da middagen og talene var over ventet bryluppskake og brudevals før festen startet. Kakene var helt utsøkt og brudevalsen var en fryd å se på. Selv har jeg aldri vært i brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.Gratulerer så mye nok en gang! Håper dere får et langt og lykkelig liv sammen ♥ • 26.08.2013 kl.18:27
  Aww, så utrolig søte og herlige bilder!
  mamma
  26.08.2013 kl.19:11
  Fantastiske bilder Rakel <3 Veldig moro å se eventyrbryllupet som du sier det. Bilder sier mer en tusen ord, tydelig at Line og Ståle er veldig lykkelig sammen, det stråler av dem :-)
  26.08.2013 kl.19:48
  aww, så utrolig fantastisk :D Elsker bildene og at det var på Ørlandet også da :D aww

  xx Siri
  26.08.2013 kl.21:25
  Så vakkert brudepar...og du har fanget det godt opp i disse flotte bildene:)
  Maria
  26.08.2013 kl.23:35
  Hei! Super blogg du har! :)

  Jeg selger noen klær til en billig penge på bloppis. Vil du sjekke den ut? :)

  http://bloppis.no/shops/mariatrivial/

  Hilsen Maria
  01.09.2013 kl.20:03
  mamma; Tusen takk! :) ja, det kan du si :) <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg