Israel Open (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

6

Israel Open

Hei og hopp! Da var vi på vei hjem til Norge med mange nye erfaringer. Har valgt å dele dette innlegget i to deler. Et om selve stevnet og et om hva vi opplevde utenfor matta. Siden neste fly ikke går før sent i kveld skriver jeg første innlegg om stevne allerede nå.

Vanligvis går alle åpne stevner både på lørdag og søndag men siden lørdag er helligdag i Israel gikk alle kampene i går. Spente og klare for kamp var vi i hallen allerede klokken 07:00. Først ut var Jelena som for første gang går senior. Etter å ha gått tre gode kamper klatrer hun seg helt opp til en velfortjent bronseplassering. Frida går også senior for første gang. Hun går to gode kamper men taper desverre kvarten knepent.

Så er det min tur. Jeg får walkover i første kamp og møter hjemmefavoritten Bat-El Gatterer fra Israel som også er europamester i denne vektklassen. Første runde går fint men etterhvert blir det tydelig hvem som er sterkest og hun går seirende ut av matta. Sine neste kamper vinner hun også på styrken sin og ender til slutt opp som gullvinneren i -57. Selv om det såklart er surt å tape får jeg bare ta dette som en god erfaring. Kampen er filmet og jeg er klar for å analysere og trene enda mer på det som trengs å trenes på. Det passer derfor ekstra bra at det allerede til helgen er samling med Team Nordic i Sverige. Det blir en helg med masse bra trening og godt samhold.

Del to fra Israel kommer i morgen så det er bare å glede seg! • mamma
  14.10.2013 kl.13:42
  Dere har vært super flinke alle sammen :-) Må jo gå mot de beste for å bli best Rakel ;-) . Ønsker deg og resten av gjengen god tur hjem. Gleder oss orntlig til å se å klemme deg i kveld / natt. Gleder oss masse til å se bildene og høre om deres reise i bibelhistorien . Klem fra mamma og pappa <3
  14.10.2013 kl.14:21
  En flott innstilling Rakel...og gå mot de beste gjør deg bare sterkere:) God tur hjemover...sikkert noen som gleder seg veldig:) klem t. Unni
  Trine
  15.10.2013 kl.12:46
  Så fine bilder :D
  15.10.2013 kl.12:47
  mamma; Tusen takk! :) ja, det er jo sant! gleder meg til å komme hjem også. klem <3
  15.10.2013 kl.12:47
  Unni; Det er sant det :) Tusen takk! ja, hehe. Klem <3
  15.10.2013 kl.12:47
  Trine; Takk takk :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits