Året som gikk (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

11

Året som gikk

JANUAR:
I slutten av Januar var det på tide med mitt andre Wangball på Radison Blu. Før ballet startet var kampsportjentene samlet hos Tina der vi fikk hver vår alkoholfrie coctail. Deretter dro vi avgårde på en liten photoshoot hvor vi lekte modeller i noen timer før vi ble kjørt ned til Radison Blu. Ballet var minst like bra som det første men alt toppet seg da selveste "Karpe Diem" inntok scenen.


FEBRUAR:
I februar startet taekwondo-sesongen for fullt og mitt første år som senior var i gang. Trelleborg var debutstevnet mitt før turen gikk til statene og US Open. Der vant jeg første kampen min på overlegenhet mens jeg i andre kamp tapte med samme mynt. Dette var uansett en smak på seniortilværelsen og jeg gledet meg til å jobbe videre. USA-turen besto også av treninger i LA, shopping i Las Vegas og masse latter da vi besøkte Universal Studios.


MARS:
Etter en uke i statene gikk turen videre til Mexico, nærmere bestemt Guadalajara. Der trente vi flere ganger om dagen. Treningene inneholdt både taekwondo, styrke og utholdenhet. I tilegg til mye trening rakk vi også å sole oss, bade og nyte tilværelsen.

Tilbake fra Mexico rakk vi så vidt å pakke ut før vi dro videre til Nederland hvor Dutch Open ble arangert. Det var et stort stevne med mange spennende og gode kamper. Siden nederland er kjent for sin "french fries" måtte dette også spises. Etter dutch var det tid for påskeferie og litt kvalitetstid med kjæreste og familie. Snøen lå fortsatt på bakken noe som førte til skogstur og aking med kjæresten. 


APRIL:
Endelig var det min tur til å fylle 18år noe som såklart skulle feires. Første feiringen ble med familien før feiring med kampsportjentene var like etter. Jeg stilte i stand med champange, muffins og partyhatter mens gjestene tok med seg godt humør og fine gaver. Men feiringen stoppet ikke der, Jesper hadde nemlig gitt meg en weekend til Goteborg der vi storkoste oss, virkelig!


MAI:
Hver gang mai nærmer seg vet jeg at både 17.mai og sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg har alltid elsket 17.mai og tror nok jeg alltid vil gjøre det. I 2013 feiret jeg denne fine dagen med like fine mennesker fra morgen til kveld.

I tilegg til 17.mai var det også en rekke bursdager å feire i Mai. Mamma fylte år noe som ble feiret med middag på BigHorn og deilig kake. Minna, Mariann, Jesper og Frida ble også feiret i det fine sommerværet.JUNI:
Sesongens siste stevne var i Østerriket. Team Nordic gjorde en kjempejobb og selv var jeg også veldig fornøyd med å ha nådd målet for denne sesongen, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.


Det var ikke bare sesongen som gikk mot slutten men skoleåret var også snart ferdig og avsluttning med kampsporten sto for tur. Som året før ble avsluttningen arrangert på "Oslo Gladiators" hvor vi fikk bryne oss på forkjellige morsomme aktiviteter. Blir aldri lei av å se på disse bildene i sumo-drakt, hehe!
 

Så var det endelig sommerferie og tiden for sommerkjoler, grillings og andre sommergreier var kommet. En av de første dagene i ferien var jeg i bursdagen til Frida hvor vi bl.a. ble servert masse søtsaker mens VG-lista rullet over tv-en.


JULI:
Juli 2013 var virkelig en av de beste sommermånedene jeg noen gang har hatt. Allerede 3.juli var jeg og Jesper godt planta i Rhodos hvor vi skulle slappe av og nyte late dager. Bare på en uke rakk vi å gjøre så utrolig mye. De beste minnene fra denne turen må vel være da vi fikk sitte på eselryggen opp til Akropolis eller da Jesper fylte 20år.


Ikke lenge etter ferien til Rhodos gikk turen videre til kjære trøndelag. Til tross for en god del regn og dårlig vær hadde vi det likevell knall med fine trøndere og mye kortspill. De få dagene det lyste opp var det såklart rett ut å nyte været eller å ta en liten plenklipp.

Etter noen uker med litt gråvær dro jeg avgårde med mor og far til varme og vakre Barcelona. For første gang var vi i varmere strøk alle tre sammen noe som var utrolig koselig. I Barcelona besøkte vi flere fine steder og koste oss med is, sol og varme. Vi møtte også en annen hyggelig tremannsfamilie fra Edinburgh. Jenta i familien het også Rakel og vi holder fortsatt kontakten over sosiale medier. En ferie jeg sent vil glemme.


AUGUST:
Sommerferien ble avsluttet med en ukes treningsleir i fine Kroatia. Det ble mange harde treninger, mye bading og mange andre sosiale aktiviteter. Været var på topp hele uka og det var ingenting å klage på. Etter vår siste trening i Kroatia pyntet jentene seg med kjole og ukens første maskara før vi avsluttet med en skikkelig jentekveld.

I slutten av August kom endelig dagen hvor kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til. Senere ble det treretters, nydelig desserter og fest. Selv har jeg aldri vært i et brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.

SEPTEMBER:
Tina var den siste av kampsportjentene som fylte 18år, men da dagen var kommet ble det såklart feiring. Kvelden var stappet med masse god mat, drikke, dansing og prating med både nye og gamle venner. En kjempekoselig kveld for fine Tinamor.  


I september flyttet også mor og far inn hos tante Unni mens jeg og Jesper skulle pusse opp hjemme. Oppdraget var å få malt taket og alle veggene før helgen var over. Med mange liter hvitmaling, pensler, ruller og papir var vi klare, og etter mange timer ble stua god som ny. Mamma og pappa var mer enn fornøyde noe som resulterte i nytt sportstøy til meg.


OKTOBER:
5.oktober 2012 ble jeg og Jesper offisielt sammen. Ett år senere har vi det minst like bra, og jeg blir bare mer og mer glad i den fine gutten min. 1-årsdagen vår startet med blomster og frokost på senga før den avsluttet med deilig spa og middag på BigHorn.


Både oktober og november var fullstappet av taekwondostevner i forkjellige deler av verden. Det ble mange gode kamper og jeg fikk bl.a. bryne med på tidligere europamester Bat-el Gatterer hele to ganger på tre stevner. Første gang gikk det ikke helt veien men etter å ha analysert kampen tapte jeg med kun to poeng i neste stevnet som ble holdt i Kroatia.


Av alle stevnene vi deltok på må jeg si at turen til Israel satte de dypeste sporene. Ferden startet med å besøke Jerusalem og klagemuren før turen gikk videre til Palestina og Betlehem. Alt sammen var så spessielt; graven til jesus, fjøset der han ble født, klagemuren og alle de mektige kirkene. Denne turen var virkelig en opplevelse for livet.

NOVEMBER:
I november fikk jeg gladmeldingen om at selveste MXDC ville sponse meg på veien mot OL. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile da jeg bekjeden og deretter kunne plukke ut en rekke godsaker på lageret. Det var nesten som å være i himmelen med så mange nydelige farger og passformer. I tilegg til at klærne er fine å se på er de også topp i trene i.


Mitt første NM som senior gikk av stabelen 23.november og etter ha å møtt Norges beste senior-jenter er jeg veldig fornøyd med resultatet. Vi var tre stykker i klasser noe som betyr at alle skal gå mot alle. I min første kamp vinner jeg på golden point mens jeg i neste kamp taper knepent. Alle tre vinner og taper en kamp hver noe som betyr at vinneren blir kåret på poeng. Uansett er jeg veldig fornøyd med sølv i mitt første senior-NM. Resten av team tveita gjorde en kjempejobb og vi kunne alle feire et velykket mesterskap med bankett senere på kvelden.
 

DESEMBER:
I midten av desember fylte vår kjære coach Gunnar 60år noe som kom til å bli en minneverdig dag. Etter mange forberedelser og nøye planlegging ble det et velykket suprise party på Mona Lisa for Gunnar. Han ble veldig oversaket og kvelden var stappet med deilig mat, taler, gaver, film og en veldig fin bursdagskake. En veldig velykket og fortjent fering.

Førjulskos må alltid til og i desember var jeg både i Fredrikstad, Drøbak og Asker hvor storkoste meg sammen med koselige mennesker. I Fredrikstad tok Sissel og morfaren til Jesper oss ut på deilig middag etterfult av dessert forran peisen. I Drøbak ble det også mye god mat sammen med Kaia og Tommy, før jeg avsluttet førjulskosen med pepperkakebaking Asker med Marte og Tina.


Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke. • 03.01.2014 kl.18:06
  Wow, du har opplevd mye! Ser ut som du har hatt en veldig bra år, håper 2014 blir like bra for deg :))
  mamma
  04.01.2014 kl.13:12
  Kjempe fint å få følge med på bloggen din om livet og treningene dine <3 Stå på videre klem fra mamma og pappa <3
  Sissel
  04.01.2014 kl.15:23
  Veldig moro å følge bloggen din Rakel!
  04.01.2014 kl.22:05
  Så flott innlegg! Skal si du har gjort mye på bare et år :) Stå på!
  05.01.2014 kl.16:11
  ser ut som du har hatt et kjempe spennende år:)
  Kristin
  05.01.2014 kl.18:28
  Litt av et år du har hatt Rake, flott å følge med på bloggen din...lykke til videre på ditt eventyr :-)))
  05.01.2014 kl.19:31
  Så flott resyme av året som har gått, det er som et eventyr...og det er bare å ønske det lykke til i 2014:)

  Stor klem fra Unni
  17.01.2014 kl.11:05
  Unni; Tusen takk for det Unni :)
  17.01.2014 kl.11:05
  Kristin; Tusen takk Kristin :) hyggelig at du følger med på bloggen :)
  17.01.2014 kl.11:05
  mamma: <3
  17.01.2014 kl.11:06
  Silje; Ja, det har vært et supert år :) tusen takk det samme :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits