US OPEN (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

4

US OPEN

God kveld! Da var andre kampdag over og en gjeng slitne jenter sitter nå på rommet. Den første ut fra Team Tveita var Vilde. Hun gikk to gode kamper i går før hun dessverre ble slått ut av en sterk kineser i kvartfinalen. I dag var vi hele fire jenter klare for kamp; meg, Frida, Salsabil og Jelena. Jeg møter Canada i første og går en relativt jevn kamp. Jeg får inn hodetreff som jeg ikke får poeng for men må bare innse at dommerne ikke alltid er helt med, slik er det jo for alle. Stillingen ender uansett 6-6 til trede runde og jeg taper til slutt på golden point (første poeng vinner).

Både Frida og Jelena går også noen veldig gode kamper men den som imponerer meg mest i dag er Salsabil som nesten ikke har konkurert på to år. I sin andre kamp går hun jevnt mot en jente som er over ett hode høyere fra selveste korea, taekwondoens hjemplass. Veldig gøy å se. I morgen har vi ingen mens vi på lørdag har hele ni råtasser som skal sparke rumpe. Dette blir bra så følg med :) • Mamma
  21.02.2014 kl.11:49
  Stå på videre Rakel du er en ordentlig fighter å kommer sterkere tilbake <3 Kos dæ å lær masse i Mexico . Høres ut som du gikk en bra kamp, som du egentlig skulle ha vunnet, men som du sier selv slik er det for de fleste ;-)
  21.02.2014 kl.16:51
  så gøy! gratulerre med god innsats
  22.02.2014 kl.12:09
  spennende , men synd at du ble slått ut på golden point! ( Da lærte jeg meg det også, hehe :)

  - Siri
  23.02.2014 kl.13:15
  Mamma; tusen takk! Det blir bra i Mexico :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits