2 årsdag (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

5

2 årsdag

God dag flotte mennesker! I går feiret jeg og Jesper at vi har vært sammen i hele to år. Utrolig hvor fort tiden går når man har det fint, og ikke minst gøy. Dagen hadde mye å by på, og startet allerede med frokost på sengen med sjokolade, knekkebrød og muffins med lys. Deretter forklarte Jesper at vi skulle på Spa noe jeg såklart ble kjempeglad for. Der koste vi oss i hele tre timer med en rensende bodyscrub, massasje for hele kroppen, varme steiner og ansiktsmaske. Til slutt fikk vi slappe av og nyte tilværelsen i boblebadet med herlig frukt, sprudlende vann og sjokolade.


Etter tre timer på Spa kunne vi finne veien hjem igjen for å få på oss penstasen. Senere på kvelden hadde vi nemlig reservert bord på Big Horn hvor vi koste oss resten av kvelden med saftig biff og en alt for god dessert.

En fantastisk feiring av våre to år sammen. Er så glad for at jeg har en så god gutt i livet mitt som Jesper. Tusen takk for alt. Elsker deg • 05.10.2014 kl.17:26
  Så utrolig koselig! Gratulerer så mye :-)
  Lise
  06.10.2014 kl.09:11
  Gratulerer så masse :D
  Jesper<3
  06.10.2014 kl.19:03
  Tusen takk selv for alt :) er så utrolig glad jeg har deg i livet mitt også :) elsker deg <3
  Unni
  09.10.2014 kl.10:54
  For en herlig kjæreste du har Rakel...wow, hvem kunne ikke ønsket seg noe slik!!!! Herlig å se dere sammen...klem fra Unni:)
  09.10.2014 kl.15:10
  Unni; Ja, det har jeg virkelig, jeg er heldig :) tusen takk! klem <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits