Året som gikk, del 1 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

2

Året som gikk, del 1

Da nærmer det seg slutten av dette flotte året, 2014, og det er på tide med litt mimring. Det er når jeg ser tilbake at jeg forstår hvor bra dette året egentlig har vært. La 2015 bli minst like bra!I januar feiret jeg mitt aller siste Wangball, noe som både var utrolig gøy men også trist på samme tid. Det ble uansett en kjempebra kveld med mange fine folk. Startet med en herlig middag før vi avsluttet med dans, musikk og god stemning!

Januar var også måneden Jesper besto svenneprøven noe som såklart måtte feires med rørleggerkake og champis. En veldig fortjent feiring av en utrolig flink og herlig gutt. Kjempestolt som vanlig!
Den første helgen i februar gikk årets første stevne av stabelen i Sverige. Men på grunn av skaden min var jeg kun med for å heie. Selv om det var veldig rart å bare heie, var det såklart gøy å se alle de flinke lagkameratene mine i action.


Etter Sverige kriblet det i beina, og det tok heldigvis ikke lang tid før neste stevne (og årets tkd-tur) sto for tur, nemlig US open i Las Vegas. Det ble en fantastisk bra tur med en herlig gjeng; både sportslig og utenfor matta. Kunne skrevet i evigheter om denne turen, men velger heller å legge til filmen vår fra Las Vegas. Denne viser virkelig hvordan det er å være på tkd-tur med team tveita.For å toppe det hele fortsatte vi ferden til vakre Mexico for en ukes treningsleir. Her ble det mange harde og bra treninger hver dag, i tillegg til mye sol og varme. Turister var vi også.
I mars fortsatte sesongen, og andre stevne for meg var i Nederland. Dessverre ble det ikke den sesongstarten jeg håpet på, og jeg ble satt tilbake igjen når det gjaldt skaden min. Men gutta var det ingenting å utsette på, de var bedre enn noen gang. Både Vithu, Marius og Botond tok hver sin plassering i et tøft stevne.  Bortsett fra trening og stevner, var det også noen koselige festligheter i mars. Feiret både 20-årsdagen til fine Salsa på Sudöst, og hadde en liten uoffisiell remafest hos Simen.Den 4.april fylte jeg 19år. Jeg våknet til sol, bursdagssang og frokost på sengen, før jeg fortsatte feiringen sammen med mamma, pappa og Jesper på Friday's. Det ble både kaker og middag, og jeg storkoste meg med mine favorittpersoner. Tusen takk for en flott feiring!Senere i april åpnet Tveita sitt egen Mudo Gym. Her har jeg brukt mange av timene mine dette året, både i hallen og på styrkerommet. Gymmet ligger i Tvetenveien 162, ta en tur innom for prøvetime! I påskeferien dro jeg og Jesper til familien i trøndelag. Her koste vi oss masse både på Lysøya, og Mosvika. 

April var også måneden da russetiden endelig startet. Vi kampsportjentene startet den ekstra tidlig ved å dra på vrengefesten på Hellerudsletta. Selv om det egentlig ikke var for Oslo-folk hadde vi det utrolig gøy hele kvelden. Denne måneden fulgte opp med russedåp, tryvann og mye annet gøy!
I mai fortsatte russetiden, og vi var både på tryvann og rulling. Det ble med andre ord en morsom tid med mye dansing, synging og mingling med gamle kjente. Det var så gøy å møte folk man ikke hadde sett på år og dag.  


En av ruskesnutene er å bade før 1.mai. Jeg og Tina klarte desverre ikke denne, men vi tok oss et forfriskende bad på huk 8.mai da vi ble utfordret til dette. Og kaldt var det!


17.mai for meg ble litt ekstra spesiell siden det var min siste dag som russ. Startet det hele med en koselig 17.maifrokost, før vi dro til byen og gikk i russetoget med hyggelige medruss.

 


Rett etter 17.mai fikk jeg ørebetennelse og holdt meg inne helt til Jesper skulle få svennebrevet sitt. Da stilte jeg opp på rådhuset for å se den flinke kjæresten min motta svennebrevet. Gratulerer som rørlegger, nok en gang! 


Del 2 av dette flotte året kommer snaart...  • Tina Marosan
  01.01.2015 kl.18:10
  takk for et fantastisk år snupp❤️
  01.01.2015 kl.23:41
  Tina Marosan; Takk for at du har vært en del av deet kjære <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits