Året som gikk, del 2 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

7

Året som gikk, del 2


I starten av juni var det endelig klart for tidenes råeste firmafest med REMA 1000. Det var så mye at jeg måtte dele dagen i hele to innlegg. Vi fikk alt fra vår egen festival på Holmenkollen, til den kuleste festen på Telenor Arena. Her var det artister som Karpe Diem, Nico & Vinz, pluss mange mange flere. En utrolig opplevelse!

Denne måneden gikk også temperaturen i været, og jeg hadde mange late dager i sola med gode venner... Plutselig tok de late dagene slutt, og det var tid for eksamen. Både jeg, Tina og Marte kom opp i det vi hadde fryktet mest, men vi gjorde det beste ut av det, og gikk ut med gode karakterer alle tre. 

Så kom dagen hvor jeg avsluttet tre fine år på Wang Videregående.  Her har jeg hatt mange fine opplevelser, og fått noen av mine beste venner. Avsluttingen ble en suksess med taler og snacks med foreldrene, før det ble nash hos Mari og videre feiring i byen. Skål for Wang!Så var det sommerferie(!!) og den første turen gikk til Fredrikstad med Jesper. Her koste vi oss masse med Sissel og morfaren. Det ble også arrangert sommerleir i taekwondo samme helg hvor jeg fikk sparke litt løs i Frekkkstad :)
I starten av juli dro jeg og Jesper på ferie sammen med Preben og Marte. Spania var stedet hvor vi koste oss i to uker med late dager på stranda, mat og drikke, trening og paarty på kvelden. På et av utestedene møtte vi også Tina, Marte og Sofie, og stemningen var virkelig på topp!

Spania hadde også mange fine strandbarer som vi benyttet oss flittig av. Noen av disse hadde også vannpiper plassert på bordene. Fikk prøve vannpipe for første gang, og syns det var overraskende gøy å leke litt ekte "Drage" med røyk ut nesa (haha!) Resten av ferien var vi blant annet på tivoli og badeland, gøygøy!

Ikke lenge etter Spaniaturen dro vi videre til kjære Trøndelag, og Lysøya. I sommer var det virkelig idyllisk på Lysøya og vi storkoste oss med både soling, bading, trening og fisking. Hunden til Jesper var også med på tur, og koste seg minst like mye som oss. Etter noen avslappende dager på Lysøya bestemte vi oss for å kjøre en tur til Kristin og Stine i Åfjord. Her slappet vi av ved standa før vi dro videre til Stokkøya og strandbaren som Kristin anbefalte oss. En utrolig fin strand og strandbar med mye eksklusiv mat som blåskjell og fisk. Dette var også første gang jeg smakte blåskjell, og ja, jeg likte det!Tilbake i Oslo var det mye kaos med trusler mot Norge osv. Til slutt ble det rett og slett for mye, og vi dro til Jeløya fra alt maset i hovedstaden. Vi ble tatt i mot med åpne armer av Trygve og mormoren til Jesper, og fikk senket skuldrene. Det ble både båttur, fisking og avslapping i campingvogna. Et herlig avbrekk! 
Den første uken i august gikk turen til Skradin i Kroatia. Her var det klart for en ukes treningsleir med Team Nordic som besto av mange knallharde økter; både taekwondo, styrke og  kondisjon. Avsluttet som vanlig campen med mange gode treningskamper. Mellom treningene hadde vi også tid til å bade og kose oss på stranda som bare lå et steinkast unna. Det ble i tillegg en tur inn til vakre Zadar, før vi avsluttet med fest og kino.  En velykket camp!Tilbake i Oslo var det klart for en rekke bursdager og festligheter. Både Tina og Frida feiret bursdag noe som var veldig hyggelig. Det ble deilig mat, dessert og stemning hos dem begge. Hipp hipp hurraaa!Så, etter 13års skolegang var det plutselig tilbake på skolebenken igjen. Denne gang på Universitet i Oslo for å studere kultur og kommunikasjon. Så langt trives jeg veldig godt både med skolen og mine flotte medstudenter. Gleder meg til fortsettelsen! Del 3 er rett rundt hjørnet!  • 08.01.2015 kl.21:35
  Endelig!! Har ventet på fortsettelsen! hi hi. Her var det masse fine minner Rakel <3 Vi setter det på kontoen for trivsel.
  Kari
  10.01.2015 kl.14:20
  Kjempe fine bilder :-)
  10.01.2015 kl.22:27
  Ser ut som 2014 var et utrolig fint år :-) Håper 2015 blir like bra!
  10.01.2015 kl.23:11
  ; Hehe :) Ja, det er så mange fine minner jeg alltid vil ha :)
  10.01.2015 kl.23:11
  Elise Killi; Det håper jeg ogsÅ :)
  10.01.2015 kl.23:11
  Kari; Takk takk :)
  Unni
  13.01.2015 kl.13:06
  Supre bilder, og et spennende år for deg:) Gleder meg til del 3! Heldigvis har den kommet:)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits