Året som gikk, del 3 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

7

Året som gikk, del 3


I september åpnet våre svenske taekwondo-venner et helt nytt treningssenter i Skellefteå. Jeg, Jelena og Frida var så heldig å bli invitert sammen med treneren vår. Helgen var preget av VIP-party etterfulgt av trening i de nye lokalene sammen med noen av de beste fighterne i Europa. 

Tilbake i Oslo var det duket for gresk aften med mor og far som var kommet hjem fra ferie. Det ble en hyggelig kveld med gresk mousakka, musikk, bildefremvisning og alt som hører til. Så kom dagen hvor jeg skulle svinge meg i stanga (haha!). Sammen med Jelena dro vi på prøvetime hos Sometimes Pole Studio. Det var en krevende og veldig morsom time, og det var virkelig bra trening! 5.oktober feiret jeg og Jesper 2-årsdagen vår. Utrolig hvor fort tiden går når man har det fint sammen. Dagen hadde mye å by på. Våknet til 24 nydelige roser før vi dro på spa hvor vi koste oss med bl.a massasje, og boblebad etterfulgt av en herlig middag på BigHorn. Tusen takk til verdens herligste gutt!

Senere denne måneden var det duket for treningsleir hvor våre Islandske venner var verter. Det første vi gjorde var å dra til den berømte "Blue Lagoon" som gjorde veldig godt for både kropp og sjel. Turen var etterfulgt av mange bra treninger og en harmonisk kajaktur.

Helgen etter var det klart for Serbia Open. Alle gjorde en god jobb, og selv gikk jeg to kamper. I min første kamp jeg vinner 14-0, mens jeg i min andre kamp møter Bat-El som som denne gangen blir for sterk. Men jeg deppet ikke lenge, for på kvelden avsluttet vi turen med "Serbisk aften" med musikk og masse deilig mat. 

 Andre helgen i november ble det arrangert hyttetur for gjengen som studerer "Kultur og kommunikasjon" på UiO. Det ble en veldig vellykket tur med kos foran peisen, kortspill, musikk, dansing, og en god del mingling.Neste stevne etter Serbia fant sted i Kroatia, og Tveita var "fit for fight". Nok en gang fikk jeg gått to kamper, og resten av gjengen gjør en super jobb med tøff motstand fra hele verden. Sesongen siste stevne ble NM, hvor også skaden min i hamstring sa at nok var nok; det var på tide med restitusjon. Uansett sparket Tveita hardt fra seg med hele 10 av 12 mulige medaljer. Tveita power!
Så kom endelig julemåneden, og som en tidlig julegave dro familien-"glum" til Praha. Her tilbragte vi tre fine netter, hvor vi rakk å shoppe julegaver, klippe håret, tusle rundt i de koselige gatene, og spise masse deilig mat. En fantastisk koselig familietur med verdens beste mor og far <3I desember var vi også på besøk i Fredrikstad, hvor jeg alltid koser meg maksimalt. Her ble det både pynting av pepperkakehus, avslapning i jacuzzien, og masse kos sammen med Sissel og Thor :)


Tradisjonen tro bakes det pepperkaker til jul. Akkurat som året før samlet vi oss hos Marte for skikkelig julekos med pepperkakebaking, musikk og andre juleting.Deretter kom den store dagen; nemlig julaften! Jeg hadde en utrolig fin kveld sammen med familien. Det ble masse deilig mat, god dessert og åpning av gaver. Gavene gikk som vanlig over all forventning, og jeg er takknemlig for alt sammen. Tusen takk igjen!


Siste helgen i året tilbragte jeg i kjære Trøndelag sammen med min herlige trønderfamilie. Koste meg virkelig mye, og skulle ønske vi bodde litt nærmere hverandre. Uansett ble det en perfekt avslutting på året 2014! :)  
 • 11.01.2015 kl.15:15
  Gleder meg til neste eventyr jeg ;)
  11.01.2015 kl.15:38
  så ut som du hadde det fint :D
  Unni
  13.01.2015 kl.13:12
  Herlige bilder...og for noen opplevelser du har hatt i 2014, fantastiske bilder:) klem Unni
  Tina
  16.01.2015 kl.17:11
  takk for et kjempekoselig år rakeel! du er en superduper venn og jeg gleder meg masse til å finne på mye sprell i 2015 med deg
  17.01.2015 kl.23:33
  Tina; ååå, du er jammen meg god :) <3 tusen takk det samme . gleder meg masse!
  17.01.2015 kl.23:33
  Unni; Takk :) Det har jeg virkelig hatt :)
  17.01.2015 kl.23:34
  ; jeg og, hihi :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits