Året som gikk (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

3

Året som gikk

Da var tiden kommet for å se tilbake på året som gikk. Slik som jeg skrev i slutten av 2012, har også året 2015 brakt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidig som det har vært noen triste tider. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid; det er derfor så viktig å ta vare på de gode minnene og de positive opplevelsene. Sooo here we go... 


I 2015 startet jeg året med blanke ark på ny plattform; rakeldrage.fitnessguru.com. Her bestemte jeg meg for å kun blogge om trening og mat, noe som det ble mye av denne måneden. Jeg og Tina trente masse sammen, og slang oss bl.a. med på en 30days challenge.


Januar var også måneden Jesper flyttet ut, og fikk sin egen leilighet hvor vi har tilbrakt myyye tid dette året. Etter å ha lagt nytt gulv, satt opp en vegg og fått inn møbler innviet vi leiligheten sammen med quesedillas og litt annet digg.  Slik så det ut da; 

Jesper var ikke den eneste som flyttet for seg selv dette året. Min flotte barndomsvennine Sofie flyttet også ut, og det ble dermed innflyttningsfest hos hun og Martine. En herlig kveld med flotte jenter. 


Dagen etter innflyttningsfesten gikk turen til Dublin med klassen fra Kultur og Kommunikasjon på Universitetet. Dette var mens jeg fortsatt hadde pause fra den "vanlige" bloggen, så har derfor hatt massevis av flotte bilder som ikke har blitt publisert før nå. Det var en super tur med en super gjeng som inneholdt masse nye opplevelser. Her kommer et dryss av bilder; 


Hjemme fra Dublin har det tid for å feire Jelena sin 19års-dag på Mona Lisa i Oslo. Her koste vi oss i mange timer med god middag, dessert, mye prat og dans. En veldig fin kveld med veldig fine jenter. 
Etter noen måneder blogging på annen plattform , fant jeg ut at jeg savnet den gamle gode bloggen. Bloggnavnet forble dermed rakelxo, og jeg blogget igjen om alt mellom himmel og jord. Var blant annet på flere festligheter med studiet mitt hvor to av de var "rave"-fest og St.patricks day som vi såklart måtte feire etter vi var i Dublin i februar. Senere i mars dro jeg og Mamma til Trøndelag for å besøke min flotte familie der. Til tross for en kraftig forkjølelse med feber, vondt hals og alt som hører til, hadde jeg et toppers opphold. På fosen koste vi oss med både de eldste og yngste i familien-Lysø. En verdifull tid! 
I påsken var kusina mi med kjæreste på besøk i tigerstaten , og vi var blant annet turister i egen by. Kjørte opp til Holmenkollen før vi ruslet rundt på Aker Brygge i det deilige været. Vi spiste også påskemiddag (taco) hos mor og far hvor vi koste oss med mat, film og mye latter.4.april tok jeg endelig steget ut av tenårene. Våknet til konfetti og gaver fra kjæresten før gjestene kom senere på kvelden. Det ble en utrolig hyggelig feiring med musikk, leker, drinker og flotte gaver. En perfekt start på 20-åraa!Men feiringen stoppet ikke der (ble tross alt 20år!). Neste feiring ble på Tijuana med jentene. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. 


Jeg var også på Taekwondo-stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita etter lang lang tid. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Bare se under; for en herlig bukett søtnoser! 


Med en super 20-årsdag og påske, skulle man tro at det var lite som kunne toppe denne måneden. Men der tok jeg feil; Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg var og er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet.

Det første jeg tenker på når jeg hører ordet "Mai" er mamma sin bursdag, 17.mai, flagg, is, pølser og mye gøy. Fjorårets 17.mai ble tilbragt sammen med Jesper, Petter og Tina. Den startet med deilig 17-mai frokost i leiligheten, før det ble tivoli, middag på Jambo og dessert hjemme. En flott feiring!I tillegg til mamma sin bursdag fylte også Alice år i mai. Vi jentene arrangerte en overaskelsesfest for den nybakte 20-åringen, og det  ble en supermorsom kveld!
Etter det første året på universitetet var det på sin plass med en skikkelig sommerfest med resten av studentene på Kultur og Kommunikasjon. I en koselig hage på Smestad var både første, andre og tredjeklassinger samlet for en kveld med masse digg grillmat, leker og god stemning.I Juni dro også Elise meg med på min aller første kickboksingtime. Gøy å være på en organisert trening igjen med treningsglade folk. Elise hadde også vært skadet en god stund og har som meg måtte benyttet seg av alternative treningsmetoder.


Videre som tempraturen i Oslo steg, ble det flere turer i parken, og på løkkas koselige resturanter. 


Mot slutten av Juni-måned dro jeg, Jesper og Snuppa oppover til Trøndelag for å besøke familien. Helt siden vi ankom bartebyen var det ikke annet enn sol og bra vær. Helgen besto derfor av lange turer i gamlebyen, iskaffe i sola, flere kilo vafler, grillings og koselige familiebesøk. Senere kom også mamma og turen gikk til vakre Lysøya og søte bæsta.  • 05.01.2016 kl.16:26
  Det ser ut som du har hatt ett fint år - bildene var også utrolig fine! <3 Jeg håper du får en super fin dag videre! :) Ta også gjerne en titt innom bloggen min, om du vil. :D
  05.01.2016 kl.16:50
  Det ser ut som du har hatt et bra år, herlige bilder!

  Ønsker deg en super uke :)
  05.01.2016 kl.21:45
  herlig :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits