Året som gikk, del 2 (rakeldrage)
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

1

Året som gikk, del 2


Sommeren fortsatte på vakre Lysøya. Været var litt varierende, men så fort solen tittet frem var vi ute for å nyte været til det fulle. Det ble mange lange turer, vaffler i solveggen, bestemorbesøk, en del grillmat og noen løpeturer i både sol og vind. Finefine Lysøya!


Etter å ha storkost oss på ferie i Trøndelag gikk turen videre til Göteborg med Jesper hvor vi tok oss en koselig weekend. Man trenger ikke å dra så alt for langt for å føle at man har ferie; bare det å komme seg bort fra mas og tjas er deilig! Her ble det bl.a. hvitvinsdampede blåskjell, latter på Liseberg, "turistgåing", middag i 12-etasje og akvarium.Tiden flyr når man har det gøy, og på kun tre uker hadde jeg vært på tre flotte steder.  Denne helgen gikk turen til Trygve og mormoren til Jesper sin camping på Jeløya. Her storkoste vi oss med sol, deilig mat, bading (kaldt men godt), fisking og til og med litt golf.


Så bar turen til nok et herlig sommerparadis. Fra mandag til onsdag tok flotte Hanna oss med til hytten hennes i Holmsbu. Plassert høyt i en ås kunne vi nyte mat og drikke til en fantastisk fin utsikt. I tillegg til et utrolig fint sted, var vi også veldig heldige med været. En flott hyttetur som definitivt må gjentas! 
Den første uken i August gikk turen til varmere strøk med mor og far; nærmere bestemt Mallorce. Med spansk tapas, lyse strender, turkist hav og massse is fikk vi ladet opp batteriene. Var bl.a. noen turer inn til den flotte Palma by, som lå kun et steinkast unna hotellet. På hotellet var det også flere ulike treningstilbud, noe som passet midt i blinken for meg. En fantastisk flott tur!


Hjemme fra Mallorca sto Jesper på flyplassen med åpne armer. Det var nesten like varmt i Oslo, og hva er da bedre enn piknik? De neste dagene besto derfor av hyggelig piknik, softis på akerbrygge og middag ute. Koskoskos! De varme dagene i Oslo fortsatte. Den ene dagen dro jeg, Alice og Hanna til Frognerparken hvor vi tuslet rundt og var turister, før vi satte oss ned med sushi. Senere denne dagen ble det bowling med Jesper, kusina mi og kjæresten som var kommet fra Trondheim. Så gikk sommerferien mot slutten, og jeg startet mitt andre år på Universitetet. Det ble likevel en rolig start, og de første ukene ble det også festligheter. Feiret bl.a flotte Tina som endelig hadde fylt 20 år. Det ble en hyggelig feiring med god mat, leker og topp stemning. I starten av september var jeg med på en liten photoshoot for Mudo og Fighter, noe som var veldig gøy. Det ble både noen taekwondo-bilder i drakt, boksebilder og muay thai. Alle bildene er tatt av Stine Østby.Senere denne måneden var det duket for jentekveld hos Hanna. Det ble en veldig hyggelig kveld med flotte jenter, hjenmelaget pizza, sjokolademousse, mye prat og mye kooos. Litt trist å se disse bildene nå som både Alice og Karine pakker bagen og drar på utveksling :(( fort dere hjem igjen! I September var jeg også så heldig å få være med på Jan Bøhler sin nye musikkvideo "Ta i, ta i!" . Videoen handler om at dagene våre kan være fulle av stress, og at det derfor er deilig med en treningsøkt ute i det fri. Dere ser en liten snutt av meg på 1.18 og 3.04. 


Jan Bøhler tok seg også turen til Granittrock, som jeg i 2015 jobbet litt med PR for.  Granittrockhelgen braket løs på Grorud med kjente artister, tivoli, sirkus og mye annet. Det hele avsluttet med fyrverkeri i alle mulig farger.I September fløy også en av mine fineste engler opp til himmelen etter et langt og godt liv, og minnene vil alltid forbli ♥♥Denne måneden ble jeg nok en gang omringet av søte tøffinger da det var duket for NC. Her var jeg coach og, fikk til og med mine egne stylister, hehe!


Avsluttet måneden med Halloween. Sammen med Superman, hekser, nonner og andre fine skapninger storkoste jeg meg på halloweenfest.November var vel den minst sosiale måneden hele året. Måneden besto nemlig av lesing, pugging, notater og eksamen.. puh!Endelig var eksamen levert i tre fag, og det var på tide med en liten juleavslutning med studiet. En herlig kveld med mange herlige kulkommere! 


Med en gang jeg fant ut at siste eksamen var 30.nov var jeg ikke sen med å skaffe meg en billig billett til fine Trondheim. Storkoste meg der med min min flotte familie. Er så koselig med slik kvalitetstid, spesielt i jula.Da jeg var i Trondheim klippet jeg meg også kort og ga håret til noen som trenger det mer enn meg. Har tenkt på det lenge, og da jeg var i Trondheim bestemte jeg meg for å endelig gjøre det. Dere kan lese mer om prosessen >her< om dere ønsker å gjøre det samme. Fikk for ikke så lenge siden en mail med et sertifikat om at de hadde mottatt håret, så ja, det hjelper faktisk!

Ettersom noen "medlemmer" av jenteflokken vår drar på utveksling i år var det ekstra viktig med et julebord kun for oss og kjærester. Jesper og jeg sto for vertskapet, og hadde gleden av å velkomme syv flotte folk iført penstasen. Vi koste oss i mange timer før det ble dessert, karaoke og masse prat.I romjula gikk turen til Valdres på hyttetur sammen med Jesper og Snuppa. Her slappet vi maksimalt av i rolige omgivelser. Koselig og "julete"!Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke.
  • 07.01.2016 kl.20:39
  Alltid like herlige bilder! <3 Ha en riktig fin kveld, og titt gjerne en liten tur innom min blogg ved ønske! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  hits