rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

0

Hårdonasjon

Denne uken har jeg klipt meg kort og gitt håret til noen som trenger det mer enn meg. Har tenkt på det lenge, og da jeg var i Trondheim bestemte jeg meg for å endelig gjøre det. Vil i dette innlegget forklare litt om prosessen om noen tenker å gjøre det samme; for det er nemlig kjempeenkelt og for en veldig god sak!

Det finnes dessverre ingen organisasjon som tar imot hårdonasjon i Norge, så man må derfor sende det til USA. Der finnes det derimot flere, men etter litt lesing på nett bestemte jeg meg for å sende håret mitt til "Locks of Love". Dette er en veldedig organisasjon som samler inn hår og lager parykker til barn og ungdom som trenger det på grunn av sykdom. Det finnes noen få krav før man kan sende det av gårde; håret kan ikke være bleket(farget hår går fint), håret skal flettes før sending og det må være minst 30cm. Etter man har klipt av håret man vil sende, må fletten legges i en plastpose før den legges i en skikkelig kompakt konvolutt. Send den til "Locks of Love at: 234 Southern Blvd. West Palm Beach, FL 33405-2701", så vips; er en veldig meningsfull julegave sendt. 


 • 2

  Jul i Trondheim

  Skolebøkene er lagt på hylla, det tredje lyset er tent og bakken er så vidt dekket med snø... ja, det er endelig jul igjen!

  Ikke nok med at jeg er omringet av lys og julestjerner, men jeg kan også nyte tilværelsen uten å tenke på skolearbeid. For meg ble det en tidlig juleferie i år, noe jeg allerede nyter til det fulle. Med en gang jeg fant ut at siste eksamen var 30.nov var jeg ikke sen med å skaffe meg en billig billett til fine Trondheim. Og nå er jeg her; omringet av min flotte familie. Har på bare tre dager storkost meg med store og små, firbente og tobente, gamle og unge(neida,alle er fortsatt unge,hehe;). Er så koselig med slik kvalitetstid, spesielt i jula. Håper alle nyter julestria med personer de er ekstra glad i. Nå er det snart natta her, før jeg skal møte enda flere flotte folk i morgen. Over&ut!


 • 0

  Pray for the world

  Kan fortsatt ikke begripe hvordan slike forferdelige ting kan skje. Ord blir rett og slett fattige, og mine tanker går til alle de tusenvis av pårørte verden over. Når slike hendelser skjer er det viktig å stå sammen, og jeg syns derfor det er synd å se hvordan folk retter fokuset mot religion, folkeslag og land. La oss heller stå sammen som mennesker, fremfor alt annet! #prayforhumanity 

  "Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that" 
  -Martin Luther King, Jr.

 • 8

  Blåmandag

  Den siste tiden har det vært mye som har skjedd i livet mitt, og at en skikkelig blåmandag kan slå inn er vel ikke så rart. Heldigvis vet jeg at alle de jeg er glad i, har det godt hvor enn de er; enten de er i himmelen eller her på jorda. Slikt gjør at man føler en slags fred, selv om ting kan være så uendelig tungt til tider. I går bestemte jeg meg derfor for å snu blåmandag til å være en blå mandag, kun i fargen og ikke i sinn. Solen skinte og jeg tenkte at det var en fin dag til å sette pris på det fine vi har, og rett og slett være glad.

 • 4

  Holmsbu

  Så var man hjemme fra nok et herlig sommerparadis. Fra mandag til onsdag tok nemlig flotte Hanna oss med til hytten hennes  i Holmsbu. Plassert høyt i en ås kunne vi nyte mat og drikke til en fantastisk fin utsikt. I tillegg til et utrolig fint sted, var vi også veldig heldige med været. På dagen ble det derfor bading i sjøen, is-spising og steking ved bassenget, mens vi på kvelden tullet vi oss inn i tepper på verandaen før vi satt til langt på natt med kort, dype samtaler og mye latter. En flott hyttetur som definitivt må gjentas! 


 • 3

  3/4 eksamener overstått

  Da var tredje eksamen levert noe som betyr at det kun gjenstår èn eksamen før vi kan ta velfortjent sommerfeire. Den neste uken vil bestå av mye pensum, så for å samle nye krefter tok jeg, Hanna, Karine og Vyni en deilig middag på St.hanshaugen i dag. Anbefaler alle å ta en liten pause i øvingen, og ønsker dermed alle som også står ovenfor eksamen, masse lykke til!

 • 4

  En helg i Trøndelag

  Hei og god mandag, alle sammen! Denne helgen har jeg vært i Trøndelag å besøkt min flotte familie der. Til tross for en kraftig forkjølelse med feber, vondt hals og alt som hører til, har jeg hatt et toppers opphold. Jeg og mamma dro først til Fosen hvor vi lå på et koselig lite hotell med herlig frokost. På fosen koste vi oss med både de eldste og yngste i familien-Lysø. På søndag gikk turen videre til Trondheim hvor vi møtte enda flere fra familien. Blir så glad av å være i Trøndelag med så flotte mennesker. Gleder meg allerede til å se dem i slutten av april når vi skal i barnedåp. 


 • 6

  Tilbake til det gamle

  Hei på dere!  Etter noen måneder blogging på ulike plattformer (bla. rakeldrage.fitnessguru.com) , fant jeg ut at jeg savnet den gamle gode bloggen. Bloggnavnet forblir dermed rakelxo, som jeg opprettet som 13-årig gossipgirl-fan. (hehe!) og med det ønsker jeg dere velkommen tilbake som leser!

   XOXO (eller noe sånt)

 • 4

  Keep calm

  I dag er det 3.juledag og den store byttedagen. Selv er jeg superfornøyd med alle gavene som passet, og har ingenting som skal byttes. Derfor slapper jeg fullstendig av i sofakroken med ny pysj, varm te, julekake og disney på tv-en. Senere i dag kommer Jesper og vi skal spise oksestek før turen går til trøndelag i morgentidlig. 

  Ha en herlig juledag/byttedag! :)

 • 4

  Juledagene

  Dagene etter julaften er til for å hygge seg med sine kjære, titte på julegaver og spise masse god mat. Legger man til noen økter her og der er det også flott. Jeg er så heldig at jeg har fått til alt sammen disse to juledagene. Våknet 1.juledag til deilig julefrokost som mamsen hadde stelt i stand. Det var både lefser, medisterkaker og varme rundstykker. Med min nye morgenkåpe koste jeg meg maksimalt før trening kl.12. Deretter var det avgårde på juleselskap hos den koselige mormoren til Jesper. 2.juledag (altså i dag) har nesten vært lik med både trening, og julekos.    

 • 2

  Ventestund

  Da var den store dagen kommet, og når klokken slår fem er vi klare for å ringe julen inn. Før den tid er det bare å vente, se på julefilm og spise julegodt. Nissen var som vanlig snill, og hadde lagt masse godt i julestrømpen. For litt siden kom også Jesper og Snuppa på døra for å gå en liten juletur.  Formen er heldigvis bedre i dag, så til tross for litt snufs og nysing blir det jul i år også. Med det vil jeg ønske dere alle en riktig god jul!

 • 6

  Lillejulaften

  Dagen før dagen er litt annerledes i år. Her i huset har det nemlig vært både forkjølelse og omgangssyke de siste dagene noe som har slått oss helt ut. Heldigvis begynner vi å bli bedre, og til tross for sykdom er det en fantastisk fin dag; solen skinner og det er hvitt på bakken. Fikk også en nydelig rose på døren fra Unni for litt siden, og vi har nå klart å pynte juletreet. Resten av dagen tilbringer jeg med ullsokker, varm te, julefilmer og julekaker. Den perfekte oppskrift for å bli frisk til den store dagen! 

 • 9

  Julekos

  God dag alle sammen! Denne helgen har jeg storkost meg med kjæresten og gode venner.  På fredag dro jeg og Jesper på Friday's for å feire med middag og dessert. Han har nemlig fått seg egen leilighet noe som er veldig stort, er så stolt av den gutten! Etter treningen på søndag gikk turen derimot til Asker hvor pepperkakebaking med godjentene sto for tur. Der ble det baking, gavebytting, kakao, musikk og masse julekos. Fikk også hilse på den lille hunden til Marte, og vi ble omsider bestevenner. Et veldig koselig førjulstreff!   

 • 3

  Juleferie

  Ja, dere leste riktig, jeg har juleferie!! Etter at jeg besto dagens flervalgsprøve (takk gud!) og hadde levert hjemmeeksamen i filosofi kunne jeg pustet lettet ut. Det har vært noen hektiske uker, men nå er det også ekstra deilig å få en lang juleferie som skal nyytes. Startet ferien med en kopp med varm te, sjokolade og taekwondo på pc-skjermen.

 • 2

  MXDC Lagersalg

  Nå er det snart klart for lagersalg hos MXDC. Her blir det så mye bra at man ikke kan gå glipp av det. Det er tusenvis av varer som skal bort med rabatter på hele 50-90%. I tillegg får de første 100 kundene velkomstgave til 300kr. Med andre ord er det ingen grunn til å sitte hjemme. Jeg skal ihvertfall ta meg turen.

  Les mer om lagersalget HER.

 • 2

  Hyttetur

  Denne helgen var det arrangert hyttetur for gjengen som studerer "Kultur og kommunikasjon" på UiO. For en turjente som meg(ironi) var jeg skikkelig forberedt på ei litta gåtur opp til hytta. Men fy flate; det ble en av de lengste turene jeg har vært med på. Det var tungt, mørkt, vått og laangt. Det positive var at det aldri har vært så deilig å komme inn til en varm hytte før. Ah, for en følelse! Her ble det kos foran peisen med kortspill, pølser, hjemmelagde kjeks osv. Resten av kvelden ble en fantastisk bra fest med masse musikk, dansing, toast(?) og en god del mingling.
  Foto: Ivar fra Kulkom, og meg selv.

 • 4

  Oktober

  Hei på dere! Nå er vi allerede i gang med måneden Oktober, noe som betyr at det er mye spennende som skjer fremover. Det er treningsleir, stevner, festligheter og litt andre ting som dere vil se på bloggen senere. Nå nyter jeg noen få timer med forrige utgaven av Det Nye før jeg snart drar avgårde på jobb.  Blomster er så fint!

 • 2

  Jentekveld

  God søndag kjære lesere! Denne helgen har som vanlig vært veldig bra; har både vært på poledance, trent med teamet, slappet av med kjæresten og kost meg venniner. I går kveld møtte jeg og Marte opp hos Tina for en etterlengtet jentekveld. Verten disket opp med klassisk taco og en faaarlig god kake mens vi bablet i vei om alt mellom himmel og jord. Senere kom også Sofie og Martine, og vi koste oss resten av kvelden med kake og film. Koskoskos!
  Mmm, oppskriften på denne kaken må jeg få tak i !

 • 2

  You made it!

  Good morning sunshines! Nok en tidlig morgen med en stor kopp varmt før det er klart for dagens gjøremål. Denne morgenen skal jeg til MR for å sjekke både rygg og lår.. ikke den koseligste starten på dagen, men forhåpentlig en av de viktigste denne uken. Håper å endelig få orden på litt plager med kroppen. Nok om det, vi klarte å stå opp fra den varme sengen denne høstdagen også, gratulerer! :) 

  //weheartit

 • 4

  Pub-til-pub

  Hei og hopp! Det har vært en fryd å bli kjent med alle disse herlige KULKOM-erne. På mandag var vi på nok en sosial aktivitet, nemlig pub-til-pub. Her ble vi kjent med store Blindern og forelesningshusene på en morsom måte. Vi fikk et klippekort hvor vi fikk et stempel for hver pub vi var innom. Kan ikke legge skjul på at jeg likte konseptet til puben Uglebo ekstra godt. Her var det uglelamper, ugleplakater, uglesparebørse ++. En fin start på uken!
  Endte til slutt opp med seks stempel fra ulike puber. Uglebo klinte til med uglestempel også!

 • 12

  Studieklar

  Heisann hoppsann! Nå har jeg endelig skaffet meg alle bøkene til skolen, og er klar for å studere. Vi har hele ti bøker på pensumet i år, men takket være bruktbøker har jeg spart en god del penger likevel. Fikk også en stor og fin studentpakke av mams og paps i går med alt av nødvendige skolesaker. La studenttilværelsen starte! 

 • 7

  Semesterstartfest

  Hola! Denne uken var som sagt den berømte fadderuken hvor formålet er å bli kjent og ha det gøy. I går var det duket for semesterstartsfest på Chateau Neuf som startet rundt kl 21. Før den tid møttes hele KULKOM-gjengen til vors hos en av fadderne; tror det var nærmere 40stk samlet i en og samme stue. Her koste vi oss en del timer før turen gikk til Majorstua og Chateau Neuf hvor stemningen sto i taket. En veldig bra kveld! 

 • 3

  Ut på tur

  Hei hei! Mens Jesper var på jobb tok jeg, mamma og pappa med oss Snuppa på tur. Vi gikk gjennom en av byens fine skoger med fin tursti, elver og masse grønt. Snuppa storkoste seg og det samme gjorde vi. Det er så herlig å kunne dra ut i skogen midt i byen også. Videre i dag blir det pakking og planlegging før turen går til Kroatia på søndag. 

 • 2

  Oslosommer

  Heisann! Aldri før har vel Oslosommeren eller sommeren i Norge generelt vært så bra som i år. Jeg kan hvert fall ikke huske sist det var sol hele ferien; i Trøndelag, Oslo, Jeløya og Fredrikstad. Herlig spør du meg. Etter morgentrening i dag møtte jeg Tina for en etterlengtet lunsj i den stekende solen. Vi hadde som vanlig masse på hjertet og satt lenge på "Mucho Mas" med god mat og masse prat. Blir rart å ikke starte på samme skole som denne herlige jenta til høsten, men er sikker på at vi vil holde kontakten likevel.


  Sommer i Oslo resulterer også i varme dager på huk med familien. Dagen i går ble tilbragt nettopp her med mor og far, sol, en god bok og masse bading i det deilige vannet.


  Bikinien er fra en liten butikk i Spania.

 • 4

  Sommerkos i Fredrikstad

  God morgen kjære lesere! Den første helgen av sommerferien har virkelig vært toppers. Har som sagt tilbragt helgen her i Fredrikstad sammen med Jesper, Sissel, Thor og hunden Irish. På fredag dro vi på BigHorn og koste oss med masse god mat. Der satt vi lenge og pratet før vi dro tilbake for å spise dessert litt senere på kvelden.

  Gårsdagen var heller ingenting å klage på. Da var jeg først på kamptrening før det ble lunsj hjemme hos Thor og Sissel. Senere på kvelden hadde jeg og Jesper huset for oss selv, så da ble det pizza foran tv-en og avslapping i Jacuzzien.

 • 3

  Pause i solen

  God kveld allihopa! I dag gjorde vi ferdig tidslinjen vår før vi tok oss en velfortjent pause i solen. Startet med å sole oss i hagen til Marte, og endte med is og sushi i Asker-sentrum. Må si dette har vært en utrolig koselig og produktiv helg. Når vi først var så uheldige å komme opp i norsk var jeg glad for at vi kom opp sammen. Vi har virkelig samarbeidet bra og gjort vårt aller beste. Nå får vi bare gjøre det beste ut av det på eksamen også.   • 7

  Lesekveld hos Marte

  Som jeg nevnte i går dro jeg og Tina til Asker for å lese til eksamen hos Marte. Og lesing ble det! Vi satt nemlig oppe helt til klokken 01:00 i natt med notater før vi kunne legge oss. Det ble realisme, modernisme og masse mer før vi satte i gang med norskquiz. Hvem skulle tro at vi tre skulle lage frivillig norskquiz en lørdagskveld? 


  I dag har vi spist frokost, laget tidslinjer og er snart klare for å steke litt i solen. Viktig med pauser også.

 • 2

  Sommertid og eksamen

  God kveld! Denne uken har jeg hatt fri fra skolen noe som har vært veldig deilig. Har tilbrakt noen av disse fine sommerdagene sammen med Tina. I går dro vi til Huk hvor det steking i sola, musikk, skravling og masse godsaker. Vi snakket mye om eksamen, og at vi helst ikke ville komme opp i norsk muntlig. Håpet om å komme opp i RLE var der helt til i dag da det var slutt på morroa. Klokken ni fikk vite hvilken fag vi kom opp i, og heldige som vi er kom vi opp i norsk begge to. Viste ikke om jeg skulle le eller gråte da jeg fortalte nyheten til Tina som kom fem min for sent til timen. Jaja.. shit happens! Her har dere bildene fra i går da vi fortsatt var håpefulle.


 • 6

  Lesing i solen

  Hei og hopp! Gårsdagen gikk ut på å lese i solen, spise is og slappe av med kjæresten. Grunnen til at jeg er såpas tidlig oppe i dag er at jeg og Jesper skal på varetelling klokken ni.  Puh... Deretter blir det mer lesing og markering av ark. Team Tveita gjorde det forresten kjempebra i Østerrike Open går. De som gjorde de aller best var Vithu og Eirin som tok hver sin bronse. Hurra!  
 • 6

  Tryvann - Ditt livs party

  Hola amigos! I går var som sagt siste dagen på Tryvann. Kvelden og natten besto av mye dansing og synging i tillegg til å mingle med gamle kjente. Syns det er så gøy å møte folk man ikke har sett på år og dag. Sykt hvor mye enkelte har forandret seg. Fant også en partysmokk som hevet stemningen med en gang, hehe! Jeg hadde det i alle fall kjempe kult på Tryvann med både gamle og nye venner.

 • 3

  Årets første bad


  // Har du også badet i år? :) 

 • 6

  Tryvann

  Nå sitter jeg endelig med beina høyt etter en veldig morsom og lang helg på Tryvann. Både fredagen og lørdagen gikk ut på å danse, mingle og ha det gøy. I går dro vi først til Kristine hvor vi var syv jenter som grillet, hørte på musikk og koste oss i sola. Deretter var det tid for party! Neste treff er allerede på onsdag så nå skal jeg  bare slappe av og lade opp batteriene. Ha en strålende søndag videre!

 • 6

  Russedåp

  Da var man døpt som "bloggern" noe som såklart må blogges om. Etter skolen i dag dro vi til St.Hanshaugen hvor det var duket for russedåp av wangrussen. Dette går ut på at man skal prøve å drikke en hel boks med det du vil døpes i, på kun 10sekunder. Det som gjenstår av drikken får du over hodet og du blir dermed døpt. Jeg ble som sagt døpt som bloggern mens Kaia og Tina ble Brækhus og Karatekid. Siden det også var et nydelig vær koste vi oss i sola med mat og drikke både på St.Hanshaugen og Birkelunden resten av kvelden.

  BLOGGEES! ;*

 • 10

  Vrengefest

  I går var jeg som sagt på vrengefest på Hellerudsletta sammen Brækhus aka Kaia og karatekidden Tina. Før vi dro opp på Hellerudsletta koste vi oss hos Tina med hjemmelaget salat og bursdagskake. Disse søte jentene hadde nemlig laget kake og ordnet bursdagspresang til meg siden jeg ble 19år forrige fredag. Er så heldig som har sånne gode venner. Senere dro vi avgårde og danset oss gjennom kvelden sammen med en haug andre gale medruss. • 4

  RUSS 2014

  I år er det min tur til å være russ og i kveld starter russetiden med et brak på Hellerudsletta. Dørene åpnes ikke før klokken seks så før den tid skal jeg til Tinamor. Satser på at det blir en bra kveld.og en super start på påskeferien!


  Flere som er russ i år?

 • 3

  Wednesday

  Jeg elsker virkelig dager som disse. Dager hvor man slipper å stresse og bare kan gjøre det man selv har lyst til. Startet som sagt dagen med en god frokost før jeg dro på treningsstudio for å trene litt styrke. I dag var jeg også helt alene på studioet noe som egentlig var ganske deilig. Siden det er "rosa onsdag"  var jeg såklart iført rosa treningstøy og det nye headsettet jeg fikk av Jesper til 19-årsdagen min. Etter en del øvelser for armene var det fotbehandling som sto for tur. Dette var veldig deilig og ikke minst nødvendig(!!). Da jeg var ferdig dro jeg og mamma for å kjøpe inn masse godsaker; nemlig frukt og grønt. Nomnom! Nå slukker jeg lyset etter en finfin onsdag.

  Treningsjakke-MXDC // Tights-Craft // Headset-WESC(gave fra Jesper)

 • 1

  Døgnvill

  God morgen! Håper alle har sovet godt og er klare for en ny dag. Selv har jeg vært våken i flere timer allerede. Sliter fortsatt med å få inn døgnrytmen ordentlig etter at jeg kom hjem fra USA. Er trøtt nesten hele dagen og når jeg først sovner om natten våkner jeg igjen kl.04... Jaja, blir vel godt med helg tenker jeg!

 • 5

  Jobb, trening og kos

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens trening og formen føles mye bedre ut i dag. Gikk til og med litt lett sparring noe som var veldig gøy. Gleder meg til at strekken min helt borte slik at jeg kan sparre for fullt igjen. Ellers denne helgen har jeg som sagt jobbet, skrevet innleveringer og kost meg med kjæresten. I går jobbet jeg på rema til klokken ni før jeg og Jesper dro til meg for å lage taco, noe jeg aldri blir lei av. Resten av kvelden ble det film og snacks forran tv-en før begge to sloknet. Jesper hadde også vært på salg å kjøpt et stilig gull-deksel til meg. Tusen taaakk!

 • 8

  Keep calm and carry on

  I skrivende stund sitter jeg med tekoppen og boken "Prosten" i fanget. Klassen vår er nemlig med på "Ungdommens kritikerpris" noe som innebærer at vi må lese hele åtte bøker innen Februar er over. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noen typisk "lesehest", heller tvert imot. Prøver å få lest så mye som mulig og siden kroppen er relativt sliten etter fire timer med testing i går passer det fint med litt te og lesing.

 • 5

  Sånn går no dagan

  Hey! Etter en lang og fin juleferie var det rett tilbake på skolebenken og hverdagen generelt. Veldig rart å tenke på at dette er mitt siste halvår på videregående, så nå er det ikke noe "kjære mor" hvertfall. Ellers i 2014 har jeg trent, jobbet, vært på dugnader og koset meg i helgene. De neste ukene er det også trening, lesing og skole som står på planen, og sånn går no dagan.

  1.Sparringsdag i klubben 2.Den nye pulsklokken min fra Garmin, love it! 3.Deilig wok til kveldsmat 4.Dugnad i Bærum


  1.Et lite speilbilde på skolen 2.Helgekosen 3.Snøen som pluttselig kom 4.Jesper som koser seg på kjøkkenet
   

 • 6

  Lagersalg på MXDC

  I dag har jeg en gledelig nyhet og det er at det endelig nærmer seg lagersalg på MXDC. Du får hele 50-70% rabatt pluss noen rester til bare 50kr!! Det er virkelig verdt å ta seg en tur innom Sandstuveien 70D fra i morgen og helt frem til søndag. For mere info klikk her.

 • 4

  Tannlegebesøk

  Før klokken slo 11 i dag satt jeg godt plantet i tannlegestolen med to damer hengende over meg. Dagens time var også litt anderledes. I dag skulle jeg nemlig få fjernet den flekken jeg alltid har hatt på fortanna. Etter en liten stund med borring, sliping og fylling kunne jeg se en veldig stor forandring. Hvis man ser nærme kan man fortsatt se en liten flekk men forkjellen er likevell stor. Jeg er veldig fornøyd!


  Etter tannlegen dro vi på deli før det var rett tilbake på skolebenken...

 • 5

  Påskekos før treningsleir

  Noe av det deiligste med ferie må være at man kan sove så lenge man vil. I dag sov jeg og Jesper helt til halv 11 før dro opp i marka. Med hvert vårt rompeakebrett og Snuppa på slep koste vi oss masse i den fine påskesola. Kvikklunsj, toddy og aking slår aldri feil.  Etter en utrolig fin dag ute i sola ble det middag på Egon med mamma og pappa. Jeg tok meg en deilig tacosalat mens mor og far valgte å nyte en saftig burger hver. Vi ble sittende en times tid på Egon med god mat, god prat og god salat (ordrim, tehe!) før vi dro hjem for litt dessert.  Jesper har også hjulpet meg masse med rommet mitt disse dagene. Har bestemt meg for å få et lysere rom. Til nå har jeg bl.a kjøpt meg kommode og nye rullgardiner. I går var vi på IKEA hvor vi også spiste deilig IKEA-middag. Det eneste som gjenstår nå er bare litt tekstil.

  I morgen går turen til Trondheim for enda en Team Nordic samling. Der skal vi tilbringe helgen med masse trening og sosiale aktiviteter.

 • 4

  Vintertider

  Pluttselig kom snøen og dermed også vinteren. Nå er det jo faktisk under en måned til vi kan starte med julekalender, julelys, julemat ++ Må innrømme at jeg syns julen er ganske koselig. Liker egentlig alt bort sett fra kulda og at det er glatt ute. Men først skal jeg til et litt varmere strøk til helgen, nemlig til Kroatia. Der skal jeg konkurere med Team Nordic. Det blir gøy! r! :)

  Møtte på en søt eskimo på vei fra NIH i dag

 • 5

  Sushi-time

  Jeg beklager min utrolig dårlig bloggen denne uka. Vet jeg har minimalt sykt mange lesere der ute som bare venter på nye innlegg, så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Siden sist har jeg hatt norsk-fremføring, fått 5- på psykologi fremføring og endelig fått den langt etterlengtede skolegenseren, tjohei! Den største forrandringen siden sist må være at jeg prøvde sushi i dag for 3 gang og likte det!! Det hadde jeg aldri trodd. De to første gangene falt det ikke i smak i det hele tatt mens i dag var det fortreffelig, så skål for det! :)

 • 6

  Vestfossen

  God morgen, kjære lesere! Etter skolen på fredag gikk turen til Inger-Line i Vestfossen. Hovedgrunnen var at vi skulle lese og øve til foredraget vårt i psykologi, men litt kos ble det såklart også. En av de søte søstrene til Inger-Line, Liva, ble nemlig 2år på lørdag og kake måtte jo til. Den første kaken gikk desverre ikke helt som planlagt og endte isteden opp som kveldsmat. Den andre derimot ble perfekt, og smakte like bra som den så ut. Bursdagen var kjempekoselig og jeg er utrolig glad for at jeg fikk lov å være med denne søte familien.  


 • 5

  Så var det helg igjen

  Denne uken har gått så fort at jeg nesten ikke har fått med meg at det allerede er helg. Denne helgen skal jeg blandt annet i konfirmasjon til fetteren min på lørenskog, det blir sikkert bra. Men som blogger får jeg vel nesten si litt om dagen min. I dag startet vi som vanlig med trening på NIH før det ble matteprøve i første time. Får bare krysse fingrene og håpe på at sølv-vinneren fra OL gir meg en bra karakter!

 • 6

  Min dag i iPhone bilder

  Dagen startet med en veldig trøtt iPhone-brukende Rakel. For mens jeg satt å fiklet med min nye iPhone lot jeg tbanen kjøre rett forbi meg slik at jeg ble 5min forsinket til dagens økt på NIH. Men en liten forsinkelse gjorde ikke stopper for dagens trening. Styrke ble gjennomført før turen gikk videre til skolen. Der ventet matte med Inger-Line med vår mattelærer Bartosz Piasecki, sølvvinneren fra OL.

  I storefri ble det gjenforening på 7eleven med Tina og Kaia som hadde Biologi i første time. Der ble det kjøpt FrozenYoghurt før det var tilbake på skolebenken. Senere på dagen var det på tide med dagens andre trening. Denne treningen var taekwondo med den supre gjengen på tveita. Nå er vi forresten hele 5stk fra klubben som går på Wang sammen. OG dermed var dagen min oppsumert, her har dere bildene:


   
  GOD HELG, alle sammen. Over og ut.

 • 5

  Today

  I dag fyller Tina hele 17år. Bare et år igjen til hun er myndig og det hele. Skulle likt å tilbringt dagen med denne søte jenta på skolebenken men i og med at ingen av oss kampsportjentene hadde time sammen i dag møttes vi i storefri hvor det det ble feiring med god norsk melkesjokolade. Manglet bare Kaia som var syk hjemme stakkars. Nok en gang: Gratulerer så mye med dagen, Tinamor. Du er en herlig jente!

  Etter en halvtime feiring, tre timer rettslære, to timer spansk og tre timer med IT var neste som sto på planen: iPhone!! Jeg er vel en av de svært få som ikke allerede har iPhone, men i dag fikk jeg det. Hurrahurra! Det første jeg gjorde var såklart å ordne meg Snapchat og Instagram. Så hvis noen er nysjerrige heter jeg "rakeldrage" på instagram. Nå skal jeg nerde videre.

 • 1

  Kaptein Amerika

  Nå har min gode venn Kevin laget seg blogg under navnet "Kaptein Amerika". Han drar nå på et års utveksling i Bosten, USA. Anbefaler alle å lese bloggen hans, det skal hvertfall jeg! Blir gøy å følge han gjennom dette året. Trykk HER for å komme til bloggen hans.

 • 10

  Vaffelbesøk på Stange

  Hola amigos! Da var vi hjemme igjen etter noen veldig fine dager i trønderlag med noen veldig fine mennesker. Skulle ønske vi kunne blitt et par dager til, men tiden går jo så fort og vips er sommerferien over. Rart å tenke på at jeg starter i andreklasse på Wang allerede til mandag.

  Men tilbake til turen; På veien hjem i dag ble det et par spisestopp som vanlig, hvor et av dem var på Stange hos Unni. Der ble vi servert både vafler, melon og hjemmelaget kake før turen gikk videre mot Oslo. Syns det er så koselig der på stange.

 • 6

  Rockheim

  Dagen i dag startet med et par timers biltur fra Lysøya til Trondheim. Da vi ankom Trondheim ble vi tatt i mot av Kristin med smil og deilig hjemmelaget smoothie før vi senere tok turen til Rockheim med Stine Lise.

  Etter en god stund på Rockheim var det på tide med litt mat hvor også Onkel Roy, Eirik, Line, Ståle og lille Jakob var til stede. Koselig! :)  • 6

  Trondheim neste

  Jeg sitter så og si i søvne mens jeg skriver dette innlegget men tenkte likevell å gi dere en liten oppdatering. For bortsett fra å perle og se på rådyr har det også blitt shopping, cafèbesøk og besøk hos min tapre bestemor på 91år. I morgen går turen til Trondheim. Der skal vi på rockheim før vi skal prøve å få møtt så mange som mulig. Det blir en oppfylt dag, så det blir nok ikke blogging før evt. sent i morgen. Smask!

 • 16

  Rådyr i hagen


  I gårkveld dukket denne søte skapningen opp i hagen. Sånt er ikke ofte man ser hjemme i Oslo gitt. // Hva syns dere om bilde? :)

 • 7

  Perledama.no

  Hellu! Siden det desverre ikke ser ut som jeg kommer til å havne på topplisten og tjene penger der i den nærmeste fremtid, har jeg bestemt meg for å lage mitt eget perlefirma hvor jeg lager mine egne smykker som dere kan kjøpe over nett. Høres bra ut? Nei, det syns ikke jeg heller. Har desverre ikke tålmodighet til slikt, men et par armbånd på hytta en gang i året skader vel ikke.

 • 15

  Vel fremme i trønderland

  God morgen! I skrivende stund sitter jeg på hytta her i trøndelag, nærmere sagt Lysøya, med både ullgenser, pledd og gråe ullsokker. Er egentlig litt i tvil om jeg er på sommerferie eller vinterferie, men håper det snart tipper mot førstnevnte. Gårsdagen derimot besto av en god del sol, mye kjøring, spisepauser, soving og enda mer kjøring.


  haha, vi er så turister i eget land at jeg neste blir flau...

 • 11

  Ut på tur

  God kveld, mine venner! Tidlig i morgen bærer det mot trøndelag i bil. Det blir en lang tur så litt godsaker må til. Tviler på at dette her holder. I fjord ble det flere "snadderstopp" på veien, så satser på at det blir det i år også. Blogges når jeg er fremme, ha en strålande kveld videre! :)

 • 7

  Høydepunkter fra OL 2012


  Åpningsseremonien. En fantastisk måte å starte OL på. Bare se på bildene, trenger jeg å si mer?


  Sølvet til Bartosz Piasecki. Bartosz er lærer på skolen min, Wang. Litt stolt bare.


  Gullet til håndballjentene.


  Alle de herlige taekwondokampene.


  Og sist men ikke minst tidenes avsluttningen. For et show. Spice Girls, One Direction, Jessie J, Kate Moss ++. Herlig å se på!

 • 8

  See you later, alligater!

  Tar noen dager/uker bloggfri jeg. Ha en fin uke! Peace out ✌

 • 7

  The dark knight rises

  I går var jeg som sagt på Kino med Kevin, Alex og to av vennene hans. Filmen vi så var såklart "The dark knight rises", den nyeste batmanfilmen. Det ble tre timer med spenning, action og overraskelser noe som gjorde filmen overaskende bra. Terningkast 5
  Har dere sett den nye batman-filmen? :)

 • 14

  På vei ut

  Hola! Nå skal jeg snart ut å ta en liten matbit med Kevin før det blir kino med Kevin og Alex i kveld, blir koselig! :) batmaan

  Hva er deres planer i dag? :)

 • 10

  Livet

  Sender varme tanker til alle de pårørende etter fjordårets trageride ♥
  Som Jens Stoltenberg skrev det så fint på twitter: La oss ære de døde ved å glede oss over livet ♥

 • 8

  Hvil i fred

  Min kjære farmor gikk desverre bort i natt etter hele 92 fine år. Det skjedde utrolig brått og jeg har grått mer enn noen gang. Jeg vet likevell at farmor hadde det veldig fint den siste tiden uten smerter og med folk rundt henne som elsket henne. Helt utrolig at hun var så sprek helt til siste åndedrag, hun er virkelig en inspirasjon i seg selv. Jeg er også uendelig glad for at jeg fikk koset meg med både farmor og pappa på Nesodden for bare noen uker siden, det vil jeg aldri glemme. Jeg vet du har det fint i paradis nå, Farmor! ♥♥

 • 19

  Can't wait

  Siden det har regnet i hele dag har trangen for å dra til syden vært ekstra stor. Jeg kan derfor ikke vente til jeg og mamma sitter på flyet til Hellas om bare to dager!! Gleder meg så utrolig mye til å dra fra dette Osloværet til 30+, aah! Ellers har jeg drømt meg bort i bildene fra Mallorca med Stine og Kristin i 2009, noe som var en utrolig fin tur! At tre år kan gå så fort.


  Alle bildene er fra sommeren 2009.

 • 12

  Badass tattoo

  Klokken 09:35 i dag satt jeg og Tina godt plassert på bussen til Drøbak. Dagen hvor vår kjære Kaia skulle ta tattovering var endelig kommet, og vi hadde ikke tenkt å la det skje uten oss. I Drøbak møtte vi en litt smånervøs Kaia før vi dro til tattovøren med Alex og kompisen hans. Etter ca en og en halvtime med smerte, svette og et par såre hender var den endelig på plass. Fliiink...

  Deretter ble det endelig "litt" mat på "Balkan Kebab". Har aldri sett en så stor rullekebab i hele mitt liv, men spiste den opp likevell da...


  Etter maten var spist var det på tide å komme seg hjemmover. Siden Kaia tok turen til Moss måtte jeg og Tina klare oss alene, noe vi i starten var litt skeptiske til. Men alt ordnet seg til slutt, og vi fant toget som gikk til Oslo S via Holmlia, woopwoop...

 • 4

  Kos på huk

  Hey! I dag har jeg hatt nok en finfin dag med mine søte; Kaia og Tina. Selv om ikke sola akkuratt stekte der vi satt hadde vi det likevell kjempekoselig med grillings, chips, kortspill og musikk i hele 7 timer. Thumbs up for days like this :)

 • 15

  Endelig

  Endelig kom sola og varmen til Oslo. Kunne derfor ikke gjøret annet enn å nyte dagen ute på plenen med buffalowings og jordgubbar, herlig :)

 • 8

  Tusenfryd

  Heey! I dag har jeg vært på Tusenfryd med jentene. Vi hadde det som vanlig kjempegøy, og tok alt fra koselige ting som marihøna til helt forferdelige ting som SpinSpider. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg tok SpinSpider, det var ille!! Senere ble det matpause som besto av barnemeny fordi vi er så søte og små (var egentlig bare for barn under 12år, tehe!) Is, bolle og deilige hjemmelagde macroner ble det også, noom! :) • 9

  VG-Lista Topp20

  I går var jeg på vg-lista med Tina, Kaia, Elias og Martine. Masse bra musikk og god stemning. Var ikke akkurat det beste været, men jeg hadde paraply så da gikk det greit. Gratis frozen-yoghurt fikk vi også!! Det eneste dumme var at b.o.b absolutt måtte spille da vi var på butikken...  Smiiiiil!

 • 5

  Ute i sola

  Hei allihopa! Etter jeg kom hjem fra Nesodden i går dro jeg ut med snupperlurene, Tina og Kaia. Vi tuslet rundt i Osloby, spiste diverse usunn mat, tok bilder, prata, lo og koste oss i den fine sola. Kaia prøvde også å lære Tina å flette, noe som ikke gikk like bra kan du si.. no offence tinamor.

 • 12

  Hos farmor

  Hey! I dag tok jeg meg turen til farmor her på nesodden. Alltid like koselig her på nesa. Hittil i dag har jeg vært på butikken med paps og kjøpt masse godsaker. Det har forresten blitt helt forrandret her siden sist; shoppingsenter med flere klesbutikker og et giga kommunehus har blandt annet dukket opp. Bortsett fra å spise godteri og høre på historier fra farmors barndomstid har jeg bare slappet av til det fulle :))

 • 6

  21 jump street

  i dag fikk vi beskjed om at hele vg1 og vg2 på Wang skulle på kino. De fleste av oss viste ikke hvilken film vi skulle se, men kino er kino, så de fleste brydde seg vel ikke så lenge det ikke var skole. Filmen viste seg faktisk å være overaskende bra, iallefall med tanke på at det var skolens valg av film. Filmen ble "21 jump street" hvor bl.a Channing (mannen til kaia) er med. Anbefales!

 • 9

  YouTube-kjendiser

  Siden Tina postet denne filmen for ca en uke siden har hele 1194 stk sett den. Og for to ikke-toppbloggere som oss er dette såklart ny rekord!!
  Egentlig ganske lang og kjedelig film. Spol til 02:00 for det kuleste.. hoho :)

 • 3

  Tonedøve kampsportjenter

  OBS: anbefaler alle å skru ned lyden, slik at ikke høytaleren deres blir herpa (slik som tina sin ble etter å ha hørt denne)

  hvis du hørte på tror jeg du skjønner hvorfor vi driver med kampsport og IKKE synging.. hvertfall Tina og Kaia.. jeg er ikke så ille ;)

 • 6

  Kebab og Shopping

  I dag våknet jeg opp til regn, regn, pøsende regn men bestemte meg likevell for å dra ned til byen for en liten shoppingtur. Der fant jeg èn singlett, ett par spenner, dagkrem og noen freshe shortser til en billig penge. Fjortissbilde i prøverommet er såklart et must!

  Senere møtte jeg Tina hvor hovedmålet ble Bislett Kebab. Har ikke spist kebab på evigheter og når man først henger sammen med selveste kebab-dronninga.. ja, da blir det kebab! Vi stakk også innom billigbutikken "tiger" hvor vi fant oss en rosa(!!) frisbee som vi lekte oss med resten av tiden. Elias stakk også innom for å hilse med det kule longboardet sitt, som jeg forresten behersker veldig bra om jeg kan si det selv.

 • 3

  Greece

  Gjett hva?! i dag bestile jeg og mamma oss tur til Hellas i sommerferien!!! gleder meg kjempe masse, det er jo helt nydelig der. Har allerede forelsket meg i landet etter å ha sett bilder på nettet. Men først blir det Østerike i morgen med Team Nordic, yeeah, blogges over helgen :)

 • 4

  Gratulerer med dagen, farmor!


  I dag blir farmor 92år, helt utrolig! ikke alle 92-åringer som elsker å dra på shopping eller hva?! Bilde over er forresten et par år gammelt. Jeg har forrandret meg en del (takk og lov), mens farmor omtrent ikke har forrandret seg i det hele tatt.

 • 5

  Sommer i Oslo

  Hola mis amigos! I dag har det vært helt fantastisk vær her i Oslo. Sol, blå himmel og sommertempratur skal man ikke klage på. Startet dagen i dag kl.08 med intervaller før jeg og Tina bestemte oss for å bade(!!!!) på Sognsvann. Det var sinnsykt kaldt, men også veldig forfriskende da såklart. Vi solte oss også litt i den deilig varmen før vi dro på skolen. Matteklassen min fikk også to fritimer i dag, noe som jeg og Marte brukte på å slappe av i slottsparken, rusle rundt på KarlJohan, spise jordbær og iiiiiiis, kan man få det bedre? neppe!  

 • 6

  Todaay

  God kveld! i dag har jeg pumpa jern, vært på skolen, øvd til naturfag, lekt meg med paint, spist middag, øvd til naturfag, vært på trening og nå sitter jeg her å ser på Paradise... en helt vanlig dag i mitt liv, haha! Under ser dere den skilla pain-tegningen min av Tina(karatekid), Inger-Line(boxekid), meg(taekwondokid) og Kaia(boxekid). Den desidert kuleste gjengen på Wang :))


 • 6

  Kjøleskapsmagneter er tingen!

  God kvæld! Som noen kanskje vet samler jeg på kjøleskapsmagneter fra land jeg har vært i. Jeg tar gjerne med meg 2-3 stk om jeg finner noen fine, hehe, sært? neinei! Nå begynner kjøleskapet å bli ganske så fint og stappa med magneter fra mange fine land, men det er alltids plass til en til. I starten av juni skal jeg nemlig til Østerike med Team Tveita så da må jeg vel lage litt plass til en til (eller to).

 • 1

  Bla bla ukebla

  Aloha! Nå er det faktisk bare èn uke igjen til selveste 17.mai(!!) og jeg gleder meg masse. 17.mai er alltid like koselig med sang, tog, venner, alt for mye is++. Selv aner jeg enten hva jeg skal gjøre, hvem jeg skal være med eller hva jeg skal ha på meg, men det kommer jeg vel frem til tenker jeg, hehe! Ellers får jeg vite om jeg kommer opp i eksamen den 15.mai. Krysser alt for at jeg ikke kommer opp, plisplisplis!! jau, dette ble mye unødvending babbel føler jeg, men blogging er blogging eller hva? slenger med et bilde fra i dag med krøller bare for å toppe det hele.
  Nuss!

 • 12

  Laurdagskos

  Helluu! Siden sist har jeg løpt mere enn jeg har gjort på over en måned, stolt! På tirsdag bestemte jeg meg nemlig for å løpe en liten tur, men i og med at det var så utrolig deilig å løpe i det fine været, havnet jeg til slutt opp på tveita. Etter tirsdagens løpetur var jeg ganske kjørt i beina, nettopp fordi jeg ikke har løpt på over en måned(!!), og da var det jo ekstra digg å få vite at vi skulle ha løpetrening på Wang dagen etter, haha! Men i dag skal jeg bare se på favorittseriene mine, kanskje ta meg en tur ut og rett og slett slappe av. Sjallabais! :)

 • 5

  Offer for russen

  Jeg ventet vel egentlig at dette skulle skje samtidig som at jeg håpet på at jeg skulle komme meg unna nok en gang.. men greit nok, så ble jeg offer for russen i går, men grønt er jo en fin farge det.. Ekstra fint var det at håret som ble sprayet ned matchet både genseren og hårstrikken. 

 • 1

  Første dagen i mai

  Hei! Tenkte jeg skulle blogge om hvor fin denne første dagen i mai hadde vært, men jeg kommer bare ikke over den triste nyheten om Alexander Dale Oen. Jeg klarer på en måte ikke å akseptere at en så ung idrettsutøver skal bli dratt bort så fort, det er helt forferdelig. Han var virkelig et stort forbilde, både som person og som idrettsutøver. Sender varme tanker til familie og alle hans nære, dette er ufattelig. 

 • 1

  Hvil i fred Alexander Dale Oen


  Helt ufattelig!

 • 3

  Vareopptelling och vennekos

  Hola mis amigos! Nå sitter jeg her søøørpa forkjøla og håper på at det går over til i morgen, noe jeg har god tro på at det gjør! Tenkte uansett å oppsumere dagen min kort. Startet dagen kl.09 med vareopptelling med klubben på CoopMega. Der ble det maaaasse telling av varer og en liten lunsjpause før det ble enda mere telling helt til kl.17. Ganske så slitsomt jæ, men følte likevell jeg hadde fått litt bedre tak på tellinga.

  Etter den 8timers lange vareopptellingen var det på tide å møte mine bff's Maria og Egila, som jeg ikke har sett siden sommerferien!! Vi tuslet litt rundt i det nydelige været før vi tok oss en matbit på...dadada...wait for it....Friday's.. haha, tror jeg nesten burde fått meg rabattkort der nå så mye som jeg har vært der. Det var uansett megakoselig å være sammen igjen alle tre. For noen fine folk, altså! :)

 • 4

  The ugly truth

  Da var tentamen i bokmål, nynorsk og engelsk unnagjort. Nå gjenstår bare de to morsomste fagene, nemlig matte og spansk. Skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort galt i og med at de setter disse tentamene rett etter hverandre.. det er rett og slett pining. Har aldri behersket mattetentamen særlig godt og spansktentamen muntlig frister ikke veldig det heller, men men.. ikke lenge til sommerferie da.. sier vi.. en annen possitiv ting er at jeg har sprengt en blodåre inne på øye, noe som er både digg og veldig attraktivt. nei, nå ble det mye negativt, så da avslutter jeg med noe possitivt; telte opp alle myntene som vi i familien glum har samlet i et glass(helt normalt), og det ble hele 605kr, amazing or what?!!


 • 15

  Hva er din tumblr?

  Hellu! Jeg fikk tumblr for ikke så alt for lenge siden og trenger derfor noen bra å følge. Det ligger så fantastisk mye inspirajson ute på nettet, så hvis du selv har tumblr eller vet om en bra, legg gjerne igjen en kommentar. Takk på forhånd!   // min: http://rakelxo.tumblr.com/

 • 6

  Just my luck!

  Etter en ukes påskeferie med masse mat og lite trening, så jeg virkelig frem til å starte treningen for fullt i går...men sånn skulle det ikke bli. På aller første trening etter påskeferien klarer jeg, i det jeg skal sparke, å lande på utsiden av foten med hele vekten min (som også har blitt noen kg mer etter påsken). Det gjorde utrolig vondt der og da, men etter å ha fått komprimert og iset det ned føltes det nesten helt fint igjen. Da jeg våknet i dag føltes det derimot litt mer rart, og dro derfor til legevakta hvor jeg fikk "gla'meldingen" om at jeg hadde forstuet ankelen og strekt to leddbånd, noe som betyr at jeg må gå med skinne i hele 4uker. FML!! hater den skinna allerede..men det er vel bare å trene opp ankelen.

 • 7

  Dagen i mobilbilder


  Hallo allihopa! Da var jeg hjemme i Oslo igjen etter en veldig fin påske i trønderlagen. Dro fra snøstorm og tåke, til bar bakke og blå himmel. På veien fra Mosvika ble det deilig svele og vestlandslefse, og da jeg kom hjem ble jeg møtt med bursdagskake og presanger, hihi! Kan vise presangene (og kaka) i morgen, men fikk bl.a langt etterlengtet headset som jeg har på meg på det ene bildet ovenfor. Sjallabais! :))

 • 7

  Chillern i solveggen  for en hææælig dag!  <3

 • 4

  Langfredag

  I dag våknet ikke jeg og Malin før klokken halv ett, noe som er veldig sent for å være meg. Til en forandring våknet vi i dag opp til sol og kvitrende fugler i steden for snøstorm. Deilig med en skikklig fin påskedag! Nå skal vi ut å utnytte sola, ha en super langfredag videre! :)

 • 5

  Påskekos


 • 7

  En kjempefin bursdag

  God kveld i stugo! Først og fremst vil jeg bare takke for alle de kjempefine og søte gratulasjonene både på bloggen, mobilen og ikke minst på facebook!! Våknet til over 70 gratulasjoner på facebook i dagtidlig, og når jeg først hadde begynnt å takke folk ble det til at jeg like så godt takket alle og en hver som har gratulert meg i dag. Like koselig hver gratulasjon :)

  Ellers har jeg hatt en super bursdag her i trøndelag. Den startet med deilig frokost rundt kl.09 før vi dro til bestemor. Der spiste vi kake og koste oss, før vi dro videre til hytta på Mosvika. På veien dro vi innom Coop å hamstret masse deilig mat og godteri for ett helt år (minst!). Nå er det fyrt i peisen, jeg og Malin sitter godt plassert i sofaen med Falco ved bena våre mens Onkel Roy sitter klistra forran tv-en å ser på påskekrim.

 • 5

  Bæstabesøk

  God kveld! Nå er jeg og Malin godt plassert forran peisen med hver vår pc. Falco tusler også rundt her på Lysøya. Før i dag var vi å besøkte bæsta på sykehjemmet etter at hun var så uheldig å måtte opperere forrige uke. En like sterk 91åring har jeg nok ikke møtt. Veldig koselig å se'a bæsta igjen! Det ble både bildevising, sjokoladespising og meget høyt støyniva pga mangel på høreapperat, hehe, men det er flott det!


 • 1

  Babybesøk

  God dag, alle sammen! I går landet jeg her i trondheim hvor jeg ble møtt av Bjørg og Malin på Trondheim torg eller "torget" som de kaller det her nede. Vi snakket og slappet på mc'ern før det bar rett hjem til Malina. Senere på dagen dro vi til kusina mi, Line, som nettopp har fått en liten gutt med navn Jakob. Han var så søt at jeg nesten kunne spist han opp der han lå så fredelig i armkroken min. Tenk å være så liten da, aaw!

 • 7

  Spakveld med kampsportjentene

  God kveld! Spakvelden hos Kaia var superkoselig, selv om det heller ble en ren kosekveld uten spa, hehe. Vi koste oss med taco, hjemmelaget fruktsalat, masse sjokolade, is og film før jeg og Inger-Line sovnet midt under filmen med alle klærne og gårsdagens sminke på, digg, haha!


  I dag dro vi til sentrum i koselige Drøbak hvor vi tok oss en deilig lunsj, før det ble is ute i det fine været.

  Også har jeg fått meg en ny bestevenn da:

 • 4

  Påskeferie!!

  Da var det endelig påskeferie, dere. Startet ferien med koselig bytur med mams hvor vi bl.a fikk kjøpt ett par bursdagsgaver til meg (hihi) og en sykt kul og rosa koffert. Deretter ble det som vanlig lunsj på Fridays, nomnom! I kveld skal jeg til Kaia i Drøbak for å ha spakveld med kampsport-girlsa mine, gleder meg masse. Ellers får dere ha en kjempefin påskeferie og kose dere masse! :)


 • 3

  Nedtelling til påske

  I går var jeg ikke på trening fordi jeg måtte øve til matteprøven vi skulle ha i dag. Jeg og Kaia var til og med så flinke at vi satt med mattehjelp helt til klokken halv 5 i går for å gjøre det bra... og tror du ikke vi i dag får vite at læreren vår er syk og at vi ikke skal ha prøve i dag likevell...ååh!

  Skal også ha prøve i geo og toppidrett pluss innlevering i norsk før det endelig er påske. Tror jeg aldri har gledet meg like mye til påskeferien før. I ferien skal jeg til Trondheim å besøke den fiiine trønderfamilien min. Kusina mi fikk også en liten gutt for bare noen dager siden som jeg nesten ikke kan vente med å møte. Pluuuuss at jeg har bursdag!! wihii! Men nå må jeg stikke på trening, sjallabais! :)

 • 12

  Sunny day

  Startet dagen i dag med en liten joggetur i det fine været. Været har jo vært ubsolutt nydelig her i Oslo i dag. Blå himmel og sol hele dagen. Ah, deilig å kjenne at sommeren endelig nærmer seg. Ellers har jeg utnyttet det fine været med å sitte inne å lese til prøver og rydde rommet mitt....


 • 3

  Tumblr

  Som jeg nevnte tidligere har jeg nå oprettet ny bruker på tumblr takket være kjære TinaMorosam. Kommer sannsynlighvis til å legge ut bilder der oftere enn jeg blogger, så om dere vil følge meg på tumblr er det bare å klikke på bilde under eller gå inn på http://rakelxo.tumblr.com/.

 • 11

  Aloha!

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen etter matteprøve i siste time. Prøven gikk rett i dass for å si det mildt, men fikk 5+ på novelleanalyse forrige uke så da går det velgreit, teheh! Ellers har jeg fått 23 followers på weheartit, oprettet ny bruker på tumblr, gått i skinnjakke, tatt outfitbilder og skal nå jeg spise Toro siden mamma er på jobb og pappa står for middagen,heh,sykt hvor mye kult som kan skje på bare en dag.

  Hvordan har deres dag vært? :)

 • 6

  Update!

  Hello sunshines! Beklager min superdårlige blogging denne uka, har rett og slett gått i ett sett med prøver siden jeg kom hjem til Norge. I morgen drar jeg igjen, denne gang til Nederland for å konkurere i Dutch Open. Gleder meg. Men nå skal jeg spise før det blir trening med Team Tveita.

 • 1

  Stay tuned..

  heisann. pc-en går på reservebatteri. klokken er 23:00. har hatt en utrolig fin dag. tatt mange fine bilder. skal på shopping i morgentidlig. bilder kommer senere. sove nå. blogges! :)

 • 4

  HippHurra for Pappa

  Gratulerer så mye med dagen, pappa! Jeg vet at klokken allerede har passert 00:00 der hjemme, og at det nå er mandag. Men her har du hele fem timer igjen av bursdagen din, så hipphipphurra her fra Las Vegas. Elsker deg, papsi, men det vet du jo! :)) ♥

 • 12

  Las Vegas next

  God kveld! Da var alt endelig pakket og klart, og nå er det ikke mange timene til jeg reiser av gårde til LasVegas. Flyet går grytidlig i morgen, så da blir det ikke flere innlegg før avreisen. Er usikker på om det blir noe blogging fra Vegas og Mexico, men skal prøve så godt jeg kan, sjallabais! :)

 • 6

  Verdens beste bestemor


  Tenkt det, i dag blir bestemor 91år.. det skulle man jammen ikke tro! Skulle ønske vi bodde litt nærmere. Kjempe glad i deg, bæsta! :))

 • 2

  Hviledag

  Hey! I dag er det hviledag to the max for min del, noe som egentlig er ganske så deilig. Greit med en liten pause fra matteøving og støle lår, så i dag blir det kun soving, spising, HotelCæsar og GossipGirl. Ellers får dere også ha en fin torsdag videre. Me prekast :)

 • 10

  Black & White

  Hey, håper alle sammen har hatt en kjempefin helg. Kom hjem fra Tina i dag etter å ha overnattet der etter en superfin kveld på Wang-ballet i går. Forteller mer om ballet når jeg er bedre opplagt og bildeopplasteren på blogg.no ikke er så jævli treig...


  vakre skapninger // disse bildene er tatt hos Tina før ballet

 • 6

  High-five

 • 8

  Feliz navidad

  God dag! Håper dere alle hadde en strålende julaften i år, det hadde i alle fall jeg. Jeg fikk alt jeg ønsket meg pluss en god del andre nydelige ting. Ny iPod ble det også, etter lille julaften sin lille tabbe. Jeg er superfornøyd med absolutt alle gavene og hele kvelden i seg selv. Vi koste oss med pinnekjøtt, julebakst og riskrem mens vi åpnet gaver til langt på kvelden. Skal såklart vise dere noen av gavene senere, men først blir det trening!

 • 9

  Min lille julaften


 • 11

  Julestemning

  Heisann hoppsann! Pyntet som sagt hele rommet mitt med fullt av lys og nisser i går, så nå har jeg virkelig fått julestemningen inn på rommet mitt. Tidligere i dag var jeg hos tannlegen og fikk bedøvelse slik at hele den høyre siden av ansiktet mitt hang langt nede på knærne, nice, elsker å borre, spessielt på lille julaften da! Meen jeg skal ikke klage, det er tross alt lille julaften! Nå stikker jeg på trening. Ha en fin kveld! :)


  // Hva syns dere? :)

 • 8

  Julehilsen fra tvillingene


  Da jeg skulle sjekke mailen min i dag poppet opp dette søte bildet, og en julehilsen fra Inger-Line. Tusen takk! Akkuratt det jeg ønsket meg, tihi. Er så fascinert av tvillinger. Kjempe glad i deg også, søta! Håper du og den søte familien din får en utrolig fin jul, og et godt nyttår :) ♥♥

 • 7

  Bittelille julaften

  God kveld i stugo! Da var det jammen meg bare to dager igjen til julaften. Gleder meg så mye i år at det er morsomt. Føler at jeg har vært veldig produktiv i dag, og fått gjort mye på kort tid. Staret kl.10:10 i dag med å ommøbbelere, rydde og vaske hele rommet, så nå er det superkoselig om jeg kan si det sjæl. Kan vise dere noen bilder senere. Etter rommet var finito dro jeg ned til byen for å møte Maria. Var veldig koselig å se hun igjen! Kunne ikke la være å dra innom den superbillige butikken i dag også, kjøpte noen småting pluss en søt hjertepute. 

  Hva har dere gjort i dag? :)

 • 7

  Det er i motbakke det går oppover


  Det var en gang seks søte små barn som satt på rommet og ante ingen fare før det pluttselig ringte. Barna skulle nemlig møtes i lobbyen 20:30, noe dem ikke hadde fått beskjed om. Barna blir helt fra seg og løper alt de kan ned mot lobbyen, men klokken har allerede passert 20:30. Alle barna vet hva som vil skje, de vil få en straff, men hva det vil være, vet dem ikke.. enda.
  Senere på kvelden får barna vite straffen for å komme forsent. De må være oppe på fjellet klokken 07:00 for så å ta bilde det oppe. Barna blir med en gang litt sure men bestemmer seg for å gjøre noe godt ut av det. Klokken fire blir sekken pakket med brød, pålegg, kjeks og brus, før de etter en time legger ut på den "lange" reisen. På turen plukker dem også med seg en svart katt med navnet "Malin".

  Etter en times tid begynner det å bli kaldt på fjelltoppen og to av barna bestemmer seg for å gå ned igjen. Når de endelig er fremme ved rommet finner dem ingen romnøkkel. Den ligger igjen på toppen med resten av barna. De to små barna bestemmer seg derfor for å legge seg i lobbyen en stund, men etter en halvtime blir de kastet ut av en ganske så småsur spansk dame.
  Klokken 07:30 er det endelig frokost, og de to små barna er først inne i matsalen. Etter litt kommer de resterende fire barna inn, bleke i fjeset og trøtte så det holder. Deretter var barna klare for en ny dag med trening!!


  Fortsettelse følger....                ikke

 • 12

  Det snør, det snør...

  Hei Hei! Nå er det ikke så alt for lenge til vi drar tilbake til tørre Oslo igjen. Syntes det var så koselig å komme hit til Trondheim med snø i desember, for det er jo faktisk sånn det skal være. Ingen snø, ingen jul spørr du meg. Jeg får bare nyte tiden her med snøen og søte bestemor. Kommer til å savne begge to! Kommer såklart til å savne resten av Lysø-familien, Malin og Falco også :)

 • 12

  Hello december!

  Er det ikke helt rart at vi allerede er i desember? Det syns hvertfall jeg. Det at selveste julaften bare er om 24 dager er egentlig bare spøtt å tenkte på. Her i Oslo er det heller ingen tegn på at det er vinter i været, og det at jeg snart skal til varmere strøk vil nok ikke hjelpe på "vinterfølelsen". Ikke at jeg klager på det akkuratt, hehe! Skal nemlig til GranCanaria med Wang Toppidrett på tirsdag!!! Jeg gleder meg herifra og til månen. Det blir varmegrader, sol, trening to ganger om dagen, shorts+++ åååå! herlig! //  Bilder under ble tatt i Kypros tidligere i høst. Palmer ♥

 • 11

  11.11.11 - Let's make a wish

  Hei alle sammen! Da var det ikke lenge igjen av 11.11.11, så har dere fått ønsket dere noe i dag? Kanskje dere også var så heldig at dere fikk ønsket dere noe akkurat kl.11:11 også? Det gjorde nemlig ikke jeg. Jeg klarte såklart å gå glipp av den historiske 11:11:11, 11:11... så da jeg gikk på facebook klokken 11:20 var det tusen statuser som gnidde det hele inn med å skrive "11:11:11,11:11" overalt. åååååh... typpisk, jaja, får vel bare følge bedre med i 3011. Nå skal jeg spise opp mine deilige blåbær mens idol snurrer på tv. Ha en strålende helg!

 • 4

  Dagssamling med Wang

  Hey! I dag har jeg vært på dagssamling med kampsportfolka fra Wang. Det var også kommet noen fra Wang i både Fredrikstad og Tønsberg for å være med på samlingen. Det hele startet med et flott foredrag av Michael Jørgensen som er tidligere landslagstrener i taekwondo, før det ble to-timers basis og hurtighetstrening. Deretter ble det litt hygge med pizza på peppez og bowling. Må også legge til at jeg fikk hele to "strike" etter tre runder med 0 poeng, weheey, ikke ille!... eh, hvem er det jeg lurer? jeg suger i bowling .  haha, søta flickor!

 • 6

  Christmas inspiration


  Elsker disse bildene jeg fant på weheartit, trengte litt juleinspirasjon nå som det er så vått og trist vær for tiden. Det er sykt at det faktisk er mindre enn en måned til julekalender og nedtelling til selveste julaften. Wææ, gleder meg! Se profilen min på weheartit >her<

 • 5

  Dobbel bronse til Norge!

  På fredag ble det hele to bronse-medaljer til Norge i Junior-EM. Disse var det Frida i -55 og Jelena i -44 som sto for. Kjempe flott prestasjon fra begge to, og det var veldig fortjent. Masse gratulerer til dere begge!! :)) Bilder fra seremonien og resten av kampene kommer senere.

  Etter finalene og medaljeseremonien bar det rett tilbake på rommet for å ta en rask dusj før det ble feiring med pizza og fargerike drinker (uten alkohol da såklaaart! :)) på en italiensk resturant i nærheten av hotellet.

 • 6

  Megakule skoleklær

  Hei Hei, alle sammen! Det er mange fordeler ved å gå på Wang Toppidrett, og en av dem er at vi får en kul treningsbag med kjempestilige Wang-klær. I går fikk vi en av disse megakule bagene, og bak glidlåsen lå det 1 t-skjorte, 1 langarma, 2 treningsjakker, 1 bukse og 1 lue. Weheey! I like!  Flere som har fått like kule skoleklær? tviler... hihihi! :)

 • 11

  At the Zoooo

  Hei hei! Nå er jeg hjemme igjen etter en vedig fin tur i København med Keum Gang Taekwondo. Første dagen ble det mesterskap før det senere på kvelden ble tivoli for alle penga. På søndagen ble det dyrepark, is og chips før det ble taxfree og fly hjemmover til Norge. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder istedet for å skrive en masse, men i og med at jeg tok ett par hundre bilder har jeg delt opp bildene i tre innlegg, ett fra dyreparken, ett fra tivoli og ett fra selve mesterskapet. Starter med bildene fra dyreparken: Enjooy! :)

  Hva syns dere om bildene? :))

 • 10

  Next stop: København

  Hei hei! Om bare noen få timer sitter jeg på flyet på vei til København. Det er nemlig mesterskap der i helgen hvor jeg, Tuva og Fredrick skal delta. Det blir såklart også tivoli og dyrepark etter mesterskapet er over. Gleder meg kjempe masse til en finfin helg i Danmark nu! Er litt usikker på om det er nett på hotellet, så hvis ikke blogger jeg om alt på søndag (eller mandag). Snakkes!! :) 


  Disse bildene er av Marie, Tuva og Meg fra dyreparken i København i fjord.

  Hva skal dere i helgen? :))

 • 8

  Fridays på Aker Brygge

  Hei på dere! De siste dagene har jeg for det meste trent, spist usunt (ikke bra, skal snart skjerpe meg), lest, lagd vaffler (fail!) og vært ute med koselige folk. I dag har jeg koset meg på Friday's på akerbrygge med Maria, Anette og Egil. Kjempe koselig å se Egilsen igjen etter så lang tid. Var også flink å drasset med meg kameraet i dag, men såklart gikk batteriet ut rett før vi kom til Friday's. Flotters! Ble hverfall ett par bilder da.  Søøøte Egila! og enda søtere meg da... kremt*

 • 10

  The dentist

  Hola! I dag måtte jeg rive meg ut av drømmeland allerede klokken halv 9, for i dag var dagen kommet for å dra til tannlegen for stakkars Rakel... Jeg møtte opp kvart på ti, men tror du ikke at tannlegen hadde flyttet?! lite unødvendig syns jeg... Så etter å ha gått kappgang med klokken kom jeg endelig frem til det riktige stedet hvor jeg måtte legge meg ned på stolen med den stygge tannlegesmekken. Deretter startet tannlegen å pirke, sprute, tørke, borre, pirke, sprute, tørke, borre..... og etter ca 45min var jobben endelig gjort. Åh, som jeg hater å dra til tannlegen.

  Etter jeg var ferdig hos tannlegen var jeg såklart glad og fornøyd helt til jeg skjønte at smile mitt var fucked up pga bedøvelsen. Great!

 • 5

  Uvirkelig

  Hei Hei!  Siden jeg kom hjem på søndag har jeg prøvd å skjønne hva som egentlig har skjedd her hjemme, men jeg klarer fortsatt ikke å fatte det. I går var jeg på rådhusplassen med venner før vi dro ned til domkirka for å legge ned roser, og i dag tok jeg og mamma oss en tur ned dit igjen.Tror jeg bare må ta et par dager bloggfri for å prøve å ta inn hva som har skjedd. Syns forresten Maria Mena synger "mitt lille land" helt nydelig:


 • 24

  Pakking til Kina!

  Akkuratt for øyeblikket holder jeg på å pakke ned siste rest før jeg drar av gårde i morgen til selveste Kina(!!!). Herreguuud! Kan bare ikke vente med å se landet, spise der, shoppe der og ikke minst trene der. Vi er ca 10stk som drar fra Norge, og skal få trene med kineserne i hele to uker.

  Ellers har jeg hørt at det er utrolig billig i kina. Så for at jeg skal få plass til å shoppe uten å tenke på at kofferten skal bli for tung, prøver jeg å pakke ned så lite som mulig.. noe som ser ut til å bli litt vanskelig..... Noen andre som har vært i Kina før? :) 

 • 12

  Wang Toppidrett

  Hei og hopp, alle sammen! Nå skal jeg straks ut å spise med denne søte jenta for å feire at vi begge har kommet inn på skolene vi ville. Maria kom inn på nissen og jeg på Wang om noen lurte. Jeg fikk vite at jeg kom inn allerede i mars men har glemt å nevne det på bloggen. Gleder meg utrolig masse til å starte etter sommeren, og heldighvis ligger ikke skolene våre så langt unna hverandre :)

  Hvilken skole kom du inn på?
  Om du er 95-er da...

 • 15

  Fjellreven sjøl

  Det er helt utrolig at jeg, jenta som ALDRI er ute i naturen, har bestiget hele tre fjell på under to uker. Først var det Galdhøpiggen med klassen, så var det Lysøyfjellet med familien og derretter var det Rømmesfjellet med de koselige trønderne Siri og Kristine i går. Besøk bloggen til Siri her.

  Hva syns dere om bildene? Har du vært på fjellet i år? :)

 • 6

  Visste du at...

  Jeg er en skikkelig tv-slave. Hvis jeg først har satt meg ned forran tv-en kan det fort  gå et par timer.

  Jeg er ekspert på å slå tåa mi..i dørstokker, kofferter, trapper, osv, osv. Ikke rart tærne mine blir fort blå.

  Min største svakhet er sjokolade. Spessilet Belgiske Trøffler, smash! og is med sjokolade, mmm, nammenam!

  Jeg er livredd for edderkopper. Alle slags edderkopper, faktisk. Alt fra de store tarantellene til de små "langbeinene" ÆSJ!

  Jeg har brukket to ting i hele mitt liv. Og begge var under taekwondo-kamp, hehehe..

  Jeg har vært på Norges høyeste fjell. Jada, vet jeg har skrevet det før.. men hallo? Norges høyeste fjell, liksom. Haha!

  Jeg digger HotelCæsar. Det er et av de programmene jeg har vært trofast til helt siden jeg startet i 1.klasse, og jeg blir aldri lei. Alle mobber meg for det, bortsett fra min kule HC-Venn, Egil!

  Jeg elsker å trene. Ingenting er bedre en en skikkelig hard taekwondo-økt eller en lang sykkeltur i regnet, hih :)

  Jeg går på ski omtrent èn gang i året.
  Og da er det med klassen, så kan ikke akkuratt si jeg er den neste Marit Bjørgen.

 • 17

  På toppen av Norge

  Fra mandag til onsdag var hele trinnet på tur til selveste Galdhøpiggen. Første dagen var klassen vår i klatreparken hvor vi blandt annet fikk svingt oss fra tre til tre, artie greier! Senere på kvelden ble det kortspilling og musikk før vi til slutt la oss klokken 04:00 før den store turen opp til norges høyeste fjell. Vi var også superheldige med været og solen var på himmelen under hele turen. Deilig!! Men nok prat, her kommer noen bilder :)  Hva syns dere om bildene? :)

 • 6

  Hjemme fra galdhøpiggen

  Da var jeg hjemme fra et par utrolig fine og koselige dager på fjellet med trinnet! Men i og med at jeg ikke akkuratt sov mange timene i natt blogger jeg om turen i morgen i stedet. Nå er det natta og over og ut for meg! Nuss nuss! :)

  Maria, meg, Hannah og Sara på toppen av Norges høyeste fjell; Galdhøpiggen. Yeey! :)

 • 10

  Verdens beste blogger!

  Hei og hå! Jeg vet jeg har vært en utrolig dårlig blogger denne helgen, men grunnen er at kameraet mitt er utladet og at jeg HATER innlegg uten bilder. Men ikke fortvil, jeg skal lade opp kamera i kveld slik at det blir masse blogging uka som kommer. Gled dere! Og for at ikke dette skal bli ett bildefritt innlegg slenger jeg med et bilde fra i går da jeg var ute med Maria og fikk hilse på en liten søt rakker.

  Nammen, se på den rakkeren der da... supersøt, ikke sant? :)

 • 11

  Verdens raskeste mann!

  Heeey! I og med at halve trinnet har eksamen i dag, har resten av oss fått fri og dermed langhelg. Deilig. Jeg startet langhelgen min på Bislett Games i går hvor bl.a Usain Bolt, verdens raskeste mann(!!!) løp. I tillegg til han, var også Petter Northug og mange andre raske, spenstige og sterke utøvere. Jeg har ikke vært på et slikt mesterskap siden jeg var 3år(?) så jeg syns det var utrolig gøy å se på, heie og føle stemningen.
  Bolt i bane 6. // Flere som var på Bislett Games i går? :))

 • 1

  Spørsmålsrunde @Bygdøy Allè

  Flere seriøse spørsmål og svar kommer. tehe :)

 • 5

  Spørsmålsrunde @Aker Brygge

  Flere spørsmål og svar kommer, hehehe :)

 • 18

  Kristi himmelfartsdag

  God kveld! Denne Kristi himmelfartsdagen har jeg tilbrakt med min søte venninne, Maria. Vi dro først ned til Aker Brygge der vi tok oss en deilig soft-is i sola før vi trippet opp til frogner hvor vi filmet litt og lette etter våre kommende skoler. Det er både skummelt, morsomt og rart at det ikke er mange uker igjen av ungdomsskolen nå. Hjølpes! Men godt med sommer skal det jammen meg bli.


  Hva har dere gjort i dag? :)

 • 4

  Spørsmålsrude @Home Alone

  Da var første delen av spørsmålsrunden endelig lagt ut på nett. ÆÆÆH! Så flaut! Jeg er 101% sikker på at jeg kommer til å angre meg etter dette er postet, men shiit au, en gang måtte bli den første. Grunnen til at jeg starter rett på "men" er fordi jeg bablet så mye ufornuftig i starten som jeg rett og slett måtte klippe vekk. Uansett så var dette bare noen av spørsmålene, resten kommer senere, og da filmer jeg IKKE alene. Haha!


  ps. jeg var syk under denne videoen... just sayin

 • 13

  Summer inspiration 2


  Alt er fra acessorize. Elsker fargene, klærne, smykkene...alt, give me, pleaase!!!

 • 10

  Summer inspiration


  Bikini, is, fargerike ringer, sjø, bading.. SOMMER! jeg kan bare ikke vente. Enig? Alle bildene er hentet fra weheartit.com

 • 0

  Spørsmålsruuunde

  Hey! Grunnen til at jeg har blogget minimalt i det siste er pga masse stress med prøver, fremføringer og eksamen som lurer bak hjørnet. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en liten bloggpause til det har roet seg litt ned. Vet ikke helt hvor lenge, men imens kan dere få spørre om hva dere vil, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan når jeg er tilbake. Vi sjåast!
  

 • 10

  Dagen før dagen

  Hei Hei, alle sammen!
  I dag er dagen før kusina mi konfirmerer seg og masjerer inn i voksenlivet. Derfor blir alle de siste forbredelsene gjort i dag. Kaker blir bakt, og jeg har også skrevet et par bordkort, flink, jah? (haha) En annen arti ting jeg har gjort i dag er å gå tur med den supersøte pelsdotten, Falco.  Hva er deres planer for helgen? :)

 • 22

  Årets første partygrill

  Hei og hopp! I går var jeg på årets første grillings i sofienbergparken med et dusin(-3) venner. Der ble vi sittene i et par timer med en stor(halv) partygrill, ett par brente pølser, jordbær og sjokolade. En kjempekoselig kveld med kjempesøte folk! ♥♥


  
  Også ett par bilder fra Alma sitt kamera:


  Hva syns dere om bildene? Har dere også grillet i år? :)

  bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

 • 13

  Laaangfredag i dag

  Heisann, alle søte små gåsunger! Håper dere har hatt en kjempe fin langfredag så langt, det har hvertfall jeg. Dagen startet med en liten gåtur med familien hvor vi blandt annet matet endene og plukket blomster. Lenge siden siste familietur nå, hehe. Deretter har jeg solt meg, spist deilig påske-lammelår og skal snart spise en enda deiligere fruktsalat laget av meeg. Kanskje kommer det "oppskrift" senere i kveld.


  Hvordan tilbringer du langfredag? :)

 • 10

  Skjærtorsdag i varmen

  Denne skjærtorsdagen har jeg vært ute i den deilige tempraturen med en rekke venner. I morgen er det langfredag.. håper den ikke blir så alt for lang.. eller vent litt... det er jo ferie... da kan den jo bare være så lang den vil! :))


 • 14

  Påsken starter i Bergen

  Heey! Da var det endelig påskeferie(!!!) og jeg er i fullt gang med å pakke de siste sakene før jeg drar til Bergen med kamplaget for helgen. Vi skal trene hele helgen, så jeg får håpe at denne snufsinga som henger igjen etter forskjølelsen stopper før vi skal trene i kveld. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men tar med pc-en uansett. Nå skal jeg bare spise ferdig salaten min før jeg må dra. Yey!

  Dere får ha en strålende påske, alle sammen! :)

 • 11

  Ting jeg ser frem til

  Nå har jeg vært inne i omtrent tre/fire dager, og det føles som evigheter. Halsen er fortsatt tørr og tv-en snurrer fortsatt på disneychannel 24timer i døgnet. Fint vær ute er det heller ikke, ikke at det egentlig gjør noe for meg som ikke er ute uansett. Nei, huff, nå ble det mye syting.

  Det er jo noen possitive ting ved å være syk også, som f.eks at man tenker over alle de tingene man gleder jeg til å gjøre når man blir frisk igjen. Noen av tingene jeg virkelig gleder meg og ser fram til er påskeferien, sommerferien og ikke minst konfirmasjonen til kusina mi, Malin. Gleder meg masse. Utrolig rart å tenke på at det snart er ett helt år siden jeg konfirmert meg selv. Ti'a går fort, som fattern sier, hohoho...

  Bildene er fra konfen min på lysøya i 2010 // Har dere noe dere ser ekstra frem til nå? :)

 • 12

  Du ser meg på rulleteksten

  God kveld, alle sammen! Som sagt tidligere, var jeg på kino og så filmen UMEÅ4ever hvor jeg, Tuva, Ola og Leon var statister. Og tro det eller ei; vi så oss selv(!!) Ikke så veldig tydelig men vi var der, PLUSS at navnene våre havnet på rulleteksten. Oohh yeah! Når det gjelder selve filmen, så var det ikke all verden å skryte av. Den ble ganske kjedelig til tider,
  
  Har du vært på rulleteksten før? :))

 • 17

  Closeup

 • 14

  Day 08 - What's in your make-up bag?


  Vippetang, maskara, hvit eyeliner, svart eyeliner, vannfast maskara, dekkstift, pudderkoster og pudder/rough/brunpudder, kall det hva du vil, jeg bruker det hvertfall som rough.

  Må forresten kjøpe meg ny dekkstift snart, noen tips? :)

 • 12

  Landskamp og klinefri sone

  Heisann hoppsann!

  I dag har jeg vært i byen med Maria. Og som dere sikkert vet er det landskamp mot danmark i kveld, noe som betyr at vi også møtte på en del dansker, haha. Men siden Maria er halvt dansk følte jeg meg trygg i hennes nærvær. Etter å ha festa litt med danskene på smuget(not) satte vi oss ned på deli, der det var klinefri sone.... haha, jag måsta skratta! 
  Skal du se Norge-Danmark i kveld? Hvem heier du på? :)

 • 14

  Day 07 - Your current wishlist

  Heey! Igjen må jeg si tusen takk for så mange søte kommentarer på enda ett Outfit. Føler det er dette dere liker best, så jeg får vel prøve å ha Oufit enda oftere. Uansett; nå er det ikke lenge til bursdagen min, så det passet egentlig flott å starte å tenke på ønskelista nu. Her er hvertfall en liten smakebit av min ønskeliste:

  H&M, GinaTricot, BikBok.

 • 13

  Day 06 - A photograph of yourself without makeup


  Sommer, det er det jeg vil ha! Sommer, det er det som er bra!

 • 12

  Day 05- Something that makes you feel better

 • 23

  Day 04 - A photograph of yourself two years ago


  Selv syns jeg ikke at jeg har forandret meg særlig mye siden 2009, forandret meg mest fra 08-09. Dette bildet er uansett fra Mallorca sommeren 2009. Det var helt utrolig fint der, og det er virkelig ett sted jeg kunne gjort mye for å være akkurat nå.


  Ett ord: SAVN!!

 • 14

  03 - A photo of your cellphone.


  XPERIA mini pro. Helt greit mobil med ett megakult spill... PEGGLE!!

  Det er bare det beste spillet, altså, man blir helt hekta!

  Hvordan mobil har du? :)

 • 14

  Day 02 - What's in your bag?

  Hva jeg har i baggen spørs såklart på hvilken veske/bag jeg bruker, i og med at noen er større eller mindre enn andre. Men dette er hovedsaklig hva jeg bærer rundt på i veska når jeg skal ut. Nok prat, nå må jeg ordne taekwondo-baggen min før det bærer ut på dagens trening, tudeluu!
   Lommebok, nøkler, busskort, leppestift, eyelinder, iPod, mobil +Kamera 

  What's in YOUR bag? :)

 • 10

  Two Week Challenge eller 10 days

  Yes, da slenger jeg meg på en14-days challange, altså 2 uker 10 days challange. Tror jeg ikke hadde klart den som varer i 30 dager, men denne skal jeg nok klare å fullføre. Starter i dag, så stay tuned! :)

  01
  - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
  02What's in your bag?
  03 - A photo of your cellphone.
  04 - A photograph of yourself two years ago
  05 - Something that makes you feel better
  06 A photograph of yourself without makeup
  07 - Your current wishlist.
  08 - What's in your make-up bag?
  09 - What you wore today
  10 - A place you want to visit or move to
  11 - What you want more than anything right now.
  12 - Your day
  13 - A photo of your handwriting
  14 - Something that you miss

  Jeg orket ikke mere, men ti dager er vel greit det ;)

 • 9

  Yesterday was thursday. Today it is friday.

  Holaa, siden det er fredag i dag, altså Friday, må jeg bare slenge ut denne fine sangen "Friday" av Rebecca noe.. jeg er ikke sånn ekspert på hva som er bra og dårlig, men jeg mener "Yesterday was thursday. Today it's friday. Tomorrow is saturday, and sunday comes afterwards?" haha, jeg vet ikke med dere men jeg trenger hvertfall ikke å lære ukedagene om igjen. Jæjæ, nå skal jeg spise youghurten min. Ha en fin helg da, dere!

  Friday - Rebecca Black

  Hva synes dere om denne ukedag-sangen? 

 • 11

  127 hours

  Hallo på do! Først og fremst må jeg si at jeg ble fullstenidg overveldet  over hvor mange søte kommentarer jeg hadde fått på forrige innlegg. Dere er jo bare herlige. Sånt får meg virkelig til å smile, så tusen takk! ♥.♥

  Også over til filmen:
  Planen var å se "Jeg reiser alene", men når vi kom til kinoen og så at "127 hours" også gikk i dag, bestemte vi oss for å se den. Filmen er basert på en sann historie om klatreren Aron Ralstons som en dag får armen fastklemt i en stein og blir der i hele fem dager. Der gjør han alt for å få seg løs og det blir etterhvert ganske så ekkelt i det han begynner å kutte i armen....ææh, say no more! Filmen levde hvertfall opp til forventningene pluss at James er ganske så kjekk å se på også! :))

  Har dere sett 127 hours?

 • 13

  Who's Laughing Now

  Hei hei, akkuratt nu sitter jeg her i senga med herr.Brum mens jeg hører på musikk og leser TOPP. Jeg har forresten fått ett par yndlingssanger; Who You Are, Do it like a dude og Who's Laughing Now av Jesse J. Hun er fantastisk flink til å synge. Ellers driver jeg å laster opp bilder fra turen i går på facebook, noe som kommer til å ta flere tusen år..... Dere får ha en GOD HELG!

  Jessie J - Who You Are

  Jessie J - Do It Like A Dude

  Har dere noen sangtips til meg?
  trenger noe nytt å høre på...

 • 10

  Ut på ski, alltid blid

  Heisann hoppsann! i dag har jeg vært på skitur med den superkoselige og ganske spessielle klassen min, haha! Vi gikk ca 4km (tror jeg) før det ble grillings. Jeg tok med kameraet for en gangs skyld, så da ble det pluttselig en del bilder også gitt. Jippii!  Marit Bjørgen og Petter Northug...cuute!

 • 13

  Hva skjedde med våren'a?

  Joda, nå snør det IGJEN!! OMG, kan ikke værgudene gi oss litt mer sol og vår her i Norge? Blææh... med en gang solen har tittet frem og jeg har fått ett lite håp om å droppe den ekstra strømpebuksa under jeansen og hente fram solbrillene kommer det snø dagen etter. Èn ting kan jeg sikkert si, og det er at når sommeren først kommer skal jeg nyte hver eneste dag.. og hver eneste time.
                                                                                           Genser - Homemade

 • 9

  Stolt normann/trønder!
  Etter en kjempe bra treningsøkt i går var det rett hjem å dusje før turen gikk ned til underversitetsplassen. Det var en helt sykt stemning der, og når de norske jentene sto på pallen tok det bare helt av. Ellers så fikk vi også se når Northug gikk i mål under trening i dag også. Utrolig, jeg er bare så stolt av å være norsk, og ikke minst TRØNDER!! Trøndelag har jo alene tatt flere medaljer enn alle andre. haha. love it!
  Har dere vært i kollen eller underversitetsplassen? :)

 • 14

  Så ble alt satt i perspektiv

  Ja, hallo. I går satt jeg i flere timer å tegnet to-punkt-perspektiv-tegning. I starten klarte jeg ikke å se noe hus i det hele tatt før alt pluttselig ble satt i perspektiv for meg.. (ahaa!) Nå er ihvertfal den i boks, så nå gjenstår bare rle-prøve, egendans pluss 10min norsk-, naturfag- og spanskforedrag.
  Tuddelluu! :) (legg merke til gråblyantflekken på hånda. Jeg er hardarbeidene skjønner du)

 • 7

  Aldri la pc-en stå alene!

  Hallo alle mine kjære lesere!
  Tidligere i dag ble det postet ett innlegg under "Forelskelse! fyfaen, for noe jævla dritt." på min blogg der jeg skrev om mine såkalte forelskelser. Dette var det ikke jeg som skrev. I skoletiden i dag var vi nemlig på datarommet og jeg syndet som alle andre tenåringer og klikket meg inn på bloggen mot slutten av timen. Jeg glemte selvfølgelig å logge av før friminuttet (smaart) og vips.. så var "mine" dype (falske) forelskelser sprett ut på nettet.. hurray!

 • 20

  I love my jewelry

  Hei på deg! Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Byen der alt skjer.. wææh, haha! I dag har jeg ryddet en del i smykkene og ringene mine. Godt å endelig få litt styr på sakene mine igjen. Får bare håpe det varer en stund. Skal prøve å rydde litt mere i klærne mine som har innvadert gulvet mitt litt senere, men først en liten spisepause med VM på tv-en, tehe! :)
   
  Ringer fra H&M, Ungarn, København, Glitter og BikBok. Love them all!

  Øredobber fra Glitter, Accesorises, København, Cypros(?), Topp, BikBok og mamma.

  Hva syns dere om mine små nydligheter? :))

 • 13

  At grandmah's place

  Nå sitter jeg i stua til farmor med tv-en på full guffe. Du skjønner at når man befinner seg i ett hus med en som er døv på ene øret og en annen som bruker høreapperat kan det fort bli litt støy. I dag har jeg forresten lært meg å spille "Bjørnen sover" på piano. Woop, wooop!
  Søte farmor. Skal ikke klage om jeg ser like bra ut når jeg er 90år. Heldighvis er det en bitteliten stund til da.. sånn ca litt over 70år til, hehe.

 • 13

  Sweet dreams!


  hahaha, fant disse to nydelige bildene på mamma sin mobil i dag. Må si jeg er ganske så pen når jeg sover, litt sånn dobbelhake og greier!

 • 14

  Sexmuseum, Louis Vuituon og Marijuana

  Siden noen av dere ønsket å se bilder fra Amsterdam, så skal dere såklart få det. Vi fikk desverre ikke lange tiden i Amsterdam, men hvis det var en ting jeg fikk med meg var det at det finnes to sider som skiller seg ekstra mye ut. Den første siden vi møtte på var gatene fulle av sykler, butikkene stappet med bilder av mariuannah-planter og nakne damer pluss ett eget sexmuseum. Den andre siden vi møtte på var ett stort senter med alt fra Louis Vuituon-vesker og Fendi-klær til Dior og Estee Lauder-sminke. Først den litt finere siden:


  Så den litt mere hei-jeg-er-fra-nederland-og-liker-sykler-hasj-og-sex-siden:
  Hvilken side likte du best?
  heheh!

 • 11

  Nederland, here i come!

  Halloisen, alle sammen!

  Nå er det bare noen timer til jeg er på vei til Nederland. Jeg og Tuva skal nemlig konkurere i kamp i Dutch-Open allerede i morgen! Det er ett veldig stort mesterskap har jeg hørt, og det er til og med deltagere fra Kosovo, Mali, Brazil og AFRIKA. Wow! Gleder meg utrooolig mye! Men nå må jeg nesten dra, holder dere oppdatert fra Nederland. Klem!
  Yeeey, Nederland! :)

  Også om dere kunne vært supersøte å stemt på klubben min >HER< hadde det vært supert. Vi trenger det. Tusen takk på forhånd!

  Skal dere noe kult i ferien? :)

 • 15

  Header-prinsessa sjøl!

  God morgen!  Som dere kanskje ser har jeg fått meg en ny header... igjen! Åh, jeg vet jeg er helt håpløs. Bare det siste halvåret har jeg vel byttet header rundt seks ganger!? Dere begynner vel å tro at jeg er helt ubesluttsom av meg, men det skal jeg si dere at jeg er også, virkelig! Grunnen til at jeg byttet denne gangen var rett og slett at jeg nå har fått pannelugg og da må jeg jo nesten ha det på headeren også, ikke sant? Haha, denne headeren skal jeg hvertfall love dere å ha en god stund nå. Satser på å ha den frem til sommeren!

  Hva syns dere om den nye headeren? :))

 • 16

  Mammadag med muffins til

  Dere må ikke tro at jeg har glemt at det er morsdag i dag, noe som betyr hedersdag for mødre og dagen til å sette litt ekstra pris "mamma". I dag lagde jeg nemlig frokost til mamy, og nå sitter vi å koser oss i stua med muffinsene jeg lagde heelt selv! Stol? jææ. Men med det har jeg lyst til å si at jeg setter utrolig stor pris på deg deg, mamma. Du er der alltid for meg og støtter meg gjennom både godt og vondt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjordt uten deg. Kan liksom ikke se for meg en dag uten ditt smil i døren når jeg kommer hjem fra skolen.


  Elsker deg, Mammaen min! :)  (på denne tiden hadde jeg jo pannelugg, haha, bolla sjøl)

  Feirer dere morsdag i dag? Evt. hvordan? :)

 • 32

  Dagen jeg fikk pannelugg!

  OMG, kan ikke tro  at jeg gjorde det. Jeg har hatt skikkelig lyst til å klippe pannelugg lenge, men har aldri turt å fullføre tanken.. inntil i dag. Men jeg kan trygt si at jeg kjente pulsen stige da dama med saksa begynte å klippe i luggen mens det falt mer og mer hår ned i fanget mitt. Med en gang det var gjort var det en smule flaut å vise seg på gata, men nå er det bare litt uvant, haha. Har jo ikke hatt pannelugg siden 1.klasse så er kanskje ikke så rart. Er hvertfall kjempe glad for at jeg gjorde det, begynte å bli rimelig lei av håret mitt.  Slenger med ett før-etter-bilde også: haha, så bloggete jeg er..


  Hva syns dere om panneluggen? :)

 • 6

  Skate like a princess

  God morgen! I dag er det skolens såkalte "vinterdag". I fjord valgte jeg å stå på Snowboard for første gang, mens i år går jeg for noe som  forhåpentlighvis er litt enklere, nemlig skøyter. Og nå som snøstormen er kommet igjen er jeg bare enda mer glad for valget. Så nå har jeg pakket sekken full med mat, og klar for å dra, det eneste som mangler nå er skøytene (som jeg iegentlig ikke er sikker på passer.. woops!)
  Skøytene mine er jo ganske fine da. Får bare krysse fingrene for at de forsatt passer. Ha en fin dag! :)

 • 10

  Lenge leve Norsk vinter

  Det er så ett vakkert syn utenfor vindauget. Små vagre hvide fnugg daler nedover og sprer seg på den bare bakken..ergo..det snør!! Hallo? Burde ikke vinteren snart være over nå? Jeg har alltid ment at vinteren i Norge ikke er så innmari lang som alle skal ha det til, men jeg kan jo nesten ikke benekte fakta, for vinteren i Norge er jammen meg farlig lang...


  Flere enn meg som er lei av snø? hem, tviler...

 • 13

  Centrum Tigers!


  Heisann hoppsann! I dag har jeg vært i Vulkanhallen med Elise, Sara, Frende, Alma, Markus, Nick, Nanna, OK og Hannah. Der så vi på basketgutta fra CentrumTigers gruse blådraktene på hjemmebane. Er ikke helt sikker på stillinga, men det ble hvertfall mange poeng. Yeey! Dem var kjempe flinke alle sammen!

  haha, jeg = sleepyhead. Dere får ha en strålende lørdag videre! Kleeem :)

 • 21

  Forandring fryder!

  Hei og hopp! Som dere kanskje ser, har jeg fikset og trikset litt med designet, og tror nok jeg vil si meg delvis fornøyd nå. Ble kanskje en smule barnselig, men jeg er jo ikke riktig voksen enda så det vel bare gå. Ellers sitter jeg forran pc-en og leker reporter/redaktør(?) i forsøk på å skrive en god artikkel til i morgen mens jeg spiser meg mett på salat...Tjoheei!

  Øredobber-BikBok // Hva syns dere om det nye designet? :)

 • 12

  Julekos i varmen

  I går var vi hos "tanta" mi på middag. Vi hadde det veldig koselig, og med en gang vi kom inn fra den bitene kulda møtte vi på noen varme og gode velkomstdrinker forran peisen. Godt å få varmen i kroppen. Senere ble det deilig julemat oppfulgt av multekrem til dessert, nom nom. Og jeg som trodde jeg ALDRI ville spise mere søtt, haha.
  Fikk meg også disse superdeilige tøfflene!
  Hva syns du ? Har hun det ikke koselig? :)

 • 19

  Christmas eve

  Goood Juuul, søøte dere!
  Nå sitter jeg her stappfull med julemat og ett stor smil om munnen. Jeg hatt en helt fantastisk julaften i år med utrolig mye god mat og nydelige gaver. Kan godt legge ut bilder av gavene senere hvis dere vil se. Men først skal jeg kose meg enda mere med riskrem og film. Håper dere alle har hatt en fortreffelig aften, hihi :)


  Har dere hatt en fin julaften i år? :)

 • 14

  Juletradisjoner

  Akkuratt nå ruller "hovmesteren" på tv-en her i stua. Personlig ler jeg ikke halsen av meg, men det er en slags tradisjon her i huset å se "hovmesteren" på NRK1 hver lille julaften. Jaja, morro for de større, latteren står i taket, haha. Hos oss er det også en tradisjon å pynte juletre på den lille julaftenen. Og i år syns jeg det nesten ble finere enn noen gang. Gleder meg til å se gaver under det i morgen, tihi. Nå skal jeg se Love Actually på tv3, supersøt film. Anbefaler deg å titte innom.


  Har dere noen juletradisjoner? :)

 • 13

  Den bitte lille juleaftenon!

  God morgen! I dag er det bittelillejulaften og jeg har en del ting som må gjøres. Bl.a skal jeg vaske, rydde, bake, pynte og trene. Hehe, jau, så jeg burde vel få rompa opp av senga og hellokitty-strømpene i gulvet snart hvis jeg skal klare å rekke alt før midnatt. Wish me luck!

  Bilder: privat

 • 14

  Love, Eat, Live


  // Bilder fra weheartit. I dag er det forresten bare en måned igjen til julaften!! Åååh..flere som gleder seg?

 • 18

  Halloween 2010

  I gårkveld var jeg hos Maria med katten, Alma og leoparden, Hanna. Vi hadde det kjempe fint med deilig tacopizza, mixgodteri og filmen "halloween 2". Haha, det var seriøst en av de rareste filmene jeg har sett på leenge! Not kidding!  På hjemveien møtte jeg på herr.gresskar. Litt av en kar, altså!

 • 13

  Leksehjørtet!

  i dag starter jeg på skolen kvart på ti, men klarte å våkne en time for tidlig, heh, yeey. Jaja, har hvertfall fått tatt meg en deilig varm dusj som jeg aldri rekker ellers. Vurderer å krølle håret mitt også, siden jeg allerede har fått på meg maska med sminke.

  Gårsdagen gikk ut på å lage foredraget i naturfag, har flere foredrag fremmover nå, ææh, stress! Men det som gjorde det litt kosligere, var at jeg gjorde det i den nye leiligheten til "filletanta" mi. Det er blitt så koselig der. Får skikkelig stemning av å tråkke inn i leiligheten.  Gårsdagens koseligste leksehjørnet ;)

 • 19

  Going to Hungary!

  Wæææ! Tiden går alt for fort. Jeg har lekser som må gjøres, pakking som må være klart og tv-program som må sees. Og alt dette før jeg drar til Ungarn i morgen. Kan fortsatt ikke tro at jeg drar til Ungarn I MORGEN. Gleder meg grenseløst. Skal være der fra torsdag til søndag. Blir nok en del shopping men på lørdagen skal jeg og Tuva konkurere i taekwondo.

  Reisefølge #1, mæ sjæl!

  Reisefølge #2. Moder'n. Du ser vel likheten? haha!
  Reisefølge #3, Tuva! Jeg og Tuva holdt forresten hele to timer trening alene i går. Morsomt!

  Reisefølge #4. Ipod'en. Her er favoritt-danse-sangene mine for tiden:

 • 14

  Skogstur med klassa

  Regnklær, kart og kompas, grillmat og kakao er noe som virkelig er nødvendig for en perfekt skogstur med klassen. Vi hadde orientering i går, og fikk i oppgave å finne ett vann noen km unna. Etter 45minutter med hard kamp om tilværelsen fant vi til slutt målet. Der tok vi oss en pause med deilig varm kakao og dots før det bar tilbake til leirbålet.  Turjentene!! Hva syns du om bildene fra skogsturen? :))

 • 22

  Smågodt

  Etter en tidlig trening i drammen i dag var det rett hjem, hoppe i dusjen og finne frem penger til kino. Planen var å se "Toy Story 3" med Markus, Sverre og Hannah M, men siden jeg og Hannah, var pittelitt sene, ble det at gutta heller bestemte seg for "Predators". Haha, den var så kul at Hannah bare måtte ta seg en lur...Neida, den var faktisk helt grei. Særriøst! 


  Lørdagsgodtet som jeg desverre må medele ligger i magen min, og delvis i noen andre sine også..

 • 14

  Rainy days!

  Gårsdagen var en regnfull og grå dag. Og mens det hamlet ned med store harde regndråper ute, satt jeg inne på cafè med turtelduene jeg ikke har sett på en lang stund. Koselig å se dere igjen, Sofie og Maria. :)

  Sweeet! Sa jo at det kom på blæggen, jentir. Ha en strålende helg, alle sammen!

 • 18

  Hjemmekos

  Home dear Home! Det er godt å være tilbake i Oslo igjen, selv om jeg såklart savner trønderlag. I dag har jeg bare tenkt å slappe av, lakke negler, høre på musikk og pleie meg selv. Hemmelige prinsesser trenger jo slikt, hahah!

 • Stikkord:
  10

  Commander  Hei og god morgen! Nå har jeg alt pakket og klart til reisen. Skal ikke til Osloen enda men til  en tur Trondheim for å ligge over hos noen venner. Koselekt! Nå skal jeg og Malin snart ut å ta noen outfitbilder uten plaster (ikke spørr) så da kommer det ett innlegg med oufit ittt senere!

 • 11

  En hemmelig prinsesse?

  Jaaau, dere har sikkert sett den nye headeren min.
  For det første er bildet helt dønn seriøst, ikke noe tull her i går'n, og for det andre så var "En hemmelig prinsesse" noe jeg hadde tenkt ut fra jeg var 4år og fikk min første prinsessetiara, hihi, neeida, bare tuller.Er ikke sikker på hvor lenge headeren blir boende her på bloggen, men nå som den først har inntatt plassen kan du godt si hva du synes? Men nå skal jeg ut å slikke sol mens jeg hører på denne sangen her:

 • 14

  Kuer og Kanoner

  I det siste har jeg fått gjordt en del kule ting. Har blandt annet vært i "Austrått Borgen", sett på store kanoner fra 2.verdenskrig og studert både kuer og høner. Driiiiiittfett !!
  også traff vi på den stygge andungen. Den var ganske søt da, en liten blanding av høne og and.

 • Stikkord:
  11

  Hvor i all verden er du?

  Jeg befinner meg som sagt i sommerhuset vårt her i trøndelagen. Utrolig koselig her nede ved sjøen. Været er ikke like hyggelig i dag. Det er overskyet og regn som bare det, men det positivtive er at det er deilig å jogge i regn, derfor jeg tok meg en liten joggings rundt fjellende i dagtidlig. Slenger med et bilde av konf-bordet mitt her fra sommerhuset;

  TIL POENGET: Det jeg er nysjerrig på å vite er hvor akkurat du befinner deg nå?

 • 7

  Konfirmasjonsfest på Lysøen

  Gårsdagen gikk strålende. Været var nydelig og alle så ut til å like maten. Vi lo og tøysa under absolutt hele festen. Jeg må virkelig si at Lysø-familien har en rar humør.. men jeg liker'n.  For en fantastisk familie! Kunne aldri byttet dem mot noen ting.

 • Stikkord:
  8

  Livet i rorbua

  is HOOOT! og da mener jeg 45grader-hot, helt utrolig! Tanta mi kom hit til rorbuene i går, og jeg og Malin var veldig iverrige på å få ligge i den fine rorbua vi også. Siden Unni er så supersnill fikk vi lov å ligge her i natt. 
  I gårkveld hadde vi det superkos her nede ved sjøen. Vi var ute på resturant, ute på guttejakt og ute på brygga.

  Sååå kom det til leggetid, og da ble det rett og slett for varmt. Vi sleit noe skikkelig. Vi vred oss i senga og til slutt var det av med dyna, ned på kjøkkenet og klemme kinnet til kjøleskapet, haha, må nesten le.  Solen var oppe halv 5 i dag, så vi tok oss en liten tur, egentlig ganske kos. 

  Her kommer ett bilde jeg tok av Lysøya klokken 5 i dag:

 • Stikkord:
  12

  Vårt nye soverom

  Nå er det ikke mange dager til min store konfirmasjonsfest braker løs, derfor har vi både laget enormt mange muffins, og ryddevasket som noen gale vaskedamer de to siste dagene. Alt er ikke ferdig, men det har blitt veldig fint her. Spessielt på soverommet til Malin og meg. Skulle nesten ønske jeg bodde her selv, tihi.
  Hva syns du om soverommet?

 • Stikkord:
  15

  Aldri sor, på sykkeltor!

  i dag har vi vært på en veldig hard sykkel tur her på Lysøya. Det var masse vind, så det trengtes god vilje og sterke muskler!!! Haha, neida, men vi syklet jo 7km, så det er jo ikke verst det heller. Før i dag var det mye vind, men nå ser jeg at sola titter inn, and that's great. Noe som ikke er like great er magen til malin som hyler.. hah, får vondt i hodet!

 • Stikkord:
  6

  Lysøyaa!

  Nå er jeg og Malin i sommerhuset her på Lysøya. Tok båten i dag og nå har vi det kjempe deilig :)

 • Stikkord:
  5

  Hva som skjuler seg i vesken

  i dag farer jeg av sted til trøndelagen, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften, jippiii! Vi blir hentet på flyplassen av min kjære onkel og kusine (Malin) i kveld. Gleder meg til å se dem igjen. Men nå som jeg først er på reisefot tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg på reisen...  Såklart bruker jeg alt på en gang. Liker å høre på musikk, lese ett par 100sider i en bok, chatte på facebook, spraye på litt paryme, kline på meg lipgloss, sove en time med sovemaske og sole meg på flyet. Tjohei..!

  Hva innholder din reisebag?

 • Stikkord:
  12

  Spiderman

  Hey, nettet er tilbake and so am I. I går var jeg på tusenfryd med Hanna, Hannah, Sverre og Markus. Vi hadde det kjempe gøy og tok alt som var verdt å ta. Vi spiste pizza, is og tok spinspider minst fem ganger. Så nå kan jeg kalle meg spiderman, haha, morosamt! Etter 8 timer hyling fra min side er ikke halsen like bra i dag, men det var verdt det.

  Spisebilder <3 <3 + Pizza er nommenom!

  Har du tatt spinspider da?
 • Stikkord:
  11

  Yesterday
  Gårsdagen var topp. Den gikk ut på å rusle i byen, shoppe, spise, stå på rulleskøyter, se på film og spise kake. Bløtkaka som Kristin lagde var forresten farlig god, la sikkert på meg 5kilo etter bare første stykke, no kidding!

 • Stikkord:
  14

  Tusenfryd & Sex and The City

  Good morning, sunshines! Nå sitter jeg og blogger fra senga. Skal ikke sitte her lenge siden det er så fantastisk fint vær i dag, men en liten oppdatering skal dere få :)


  Senere ettter en arti dag på tusenfryd med Stine, dro vi på "Sex and The City 2" med våre spreke mødre. Super film etter min mening! I dag har vi nye planer på skjema så nå må jeg raska på. Mange klemmer fra meg!

 • Stikkord:
  13

  Rosa forberedelser

  Nå begynner det å se veldig fint ut her. Både på rommet mitt og i stua. Jeg hadde aldri trodd at rommet mitt kunne bli så fint som det er nå. Deilig å kunne se inn på rommet og tenke "Åh, så fint det er her" istede for "Huff, i morgen må jeg rydde". Jeg har også laget mange søte bordkort!
  Klokken ett i dag fikk jeg fransk manikyr og rosa pedikyr. Ble utrolig fornøyd. Tusen takk til mamma som betalte :)

  Hva syns du om fransk manikyr?
  Skal du konfirmere deg i år?

 • 8

  Svar fra påskeharen

  Hvor lenge har du blogget? Siden Januar 2009.
  Har du kjæreste? Nei.
  Hvilke redigeringsprogram bruker du til bildene dine? Picasa 3 og picnik.
  Hvilket kamera bruker du?  Nå har jeg ett kjempe fint svart Kodak-kamera.
  Hvilket år var den beste påsken, og hvorfor? Er ikke sikker. Kanskje blir det denne.
  Beste julaften? Julen 09 i ny leilighet. Beste 17.mai?  2009 med Hanna og Alma.

  Forbilde? Mamma og Pappa
  Er du A eller B menneske ? En blanding.
  Hva fikk deg til å blogge? Sofie.
  Hvilke blogger leser du? Oi, for å være ærlig leser jeg omtrent aldri blogger. Jeg er ofte innom, men da ser jeg stortsett kun på bilder.
  Si en flau opplevelse du har vært gjennom? En gang på leirskolen begynte jeg å bable med en jeg trodde var Sofie, men viste jeg å være fra den andre skolen, hoho.
  Hvilke sminke bruker du hverdagslig? Enten så går jeg uten eller så bruker jeg en maskara fra Cliniqe og roughs fra IsaDora.
  Har du noen uvaner? Jeg er utrolig flink til å rydde, si at det aldri mer skal bli rotete. Og to dager etter ser det ut som ett rotete loppemarked. 
  Høyeste karakter på skolen? 6. Laveste karakter? 2+
  Hva har du tenkt å bli? ForsvarsAdvokat.
  Planer for sommer 2010? Ja, jeg skal blandt annet til trøndelag og feire konfirmasjonen min med min herlige familie der borte.
  Favoritt drikke? Vann.Favoritt mat? Våruller.

  Nevn 5 ting du ville hatt med deg på en øde øy, ikke personer? Kamera, humøret, solkrem, tyggis og badering.
  Drømmekjendis? Usikker.
  Hvordan skal din drømmegutt se ut? Høy, mørkt hår, glimt i øyne og det nydligste smil.
  Hvor mange lesere har du hver dag ca? Ca 33 stk, og jeg er evig takknemlig for dere som er innom.
  Hvem tar bildene du legger ut på bloggen av deg? Pappa og selvutløser.
  Beste sport? Taekwondo, såklart.
  Hvor lenge har du gått på taekwondo? Siden jeg var 8år.
  Beste film? "The Holliday" eller "Sex and the city -the movie"
  Ski eller skøyter? Ski tror jeg.
  Beste sjokolade? Enkelt. Belgisk trøffel.
  Har du tv på rommet ? Ja, en liten søt en.
  Hvilken mobil har du? Sony Ericsson C702.
  Er du redd edderkopper? Livredd.
  Blir du lett skremt? Ja, men du burde ikke skremme meg.
  Nevn 3 ting du ikke går uten? Humør, mobil og kamera. 
  Hvilke fotball lag holder du med? Vålerenga og Manchester United.

  Farget håret blondt, eller klippet bob? Kunne jo kledd bob jeg?
  Hva ser du på tv? Når jeg får tid ser jeg på: HotelCæsar, Two and a half men, According to jim, ungkaren og såklart DisneyChannel!!
  Sover du med noen bamser o.l ? Ja, en liten utslitt bamse som er med overalt.
  Hva bør en blogg ha for at du skal lese den? Masse fine bilder.
  Hva spiser du til frokost? Frokostblanding.
  Hva liker du best med utseende ditt? Tennene og smilet.
  Hva liker du minst med utseende ditt? Tærne mine, liker ikke tær sånn generelt.
  Facebook eller nettby? Facebook. 
  Drømmeferie? Hmm, det er så mange fine steder. Hellas..! eller kanskje Tokio, elsker farger, lys og sånt.
  Yndlingsfag på skolen? Gym.
  Favoritt plagg?Kosebukse.
  Hvor høy er du? Jeg er 1,68 høy.
  Hva er favorittfargen din? Lilla kanskje. 
  Hvor er det fineste sted du har vært? Spania og Lysøya.

  Tusen takk for spørsmålene. Håper jeg svarte bra nok.

 • 11

  Påskens lille spørsmålsrunde

  Nå skal de søte porselenskyllingene settes frem, påskeeggene skal bli fyllt opp med søtsaker, påskekrim skal sees og 15-års bursdagen min skal planlegges. Jupp, det er påskeferien jeg snakker om! Deilig. Nesten like deilig som den kaken mamma lagde til taekwondo-graderingen i sta, hehe, den smakte godt, altså.

  Men til poenget mitt. Siden jeg ikke har noen planer for påskeferien setter jeg i gang en liten SPØRSMÅLSRUNDE. Jeg har blogget såpass lenge nå og jeg føler at det er mitt ansvar som blogger, hehe!  Så ikke vær sjenerte. Spør om alt fra sminke til sengetøy. haha! Spør gjerne flere spørsmål.  AVSLUTTET!

  Tusen takk på forhånd og riktig god påske!  XoXo Rakel

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde