rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

1

Året som gikk, del 2


Sommeren fortsatte på vakre Lysøya. Været var litt varierende, men så fort solen tittet frem var vi ute for å nyte været til det fulle. Det ble mange lange turer, vaffler i solveggen, bestemorbesøk, en del grillmat og noen løpeturer i både sol og vind. Finefine Lysøya!


Etter å ha storkost oss på ferie i Trøndelag gikk turen videre til Göteborg med Jesper hvor vi tok oss en koselig weekend. Man trenger ikke å dra så alt for langt for å føle at man har ferie; bare det å komme seg bort fra mas og tjas er deilig! Her ble det bl.a. hvitvinsdampede blåskjell, latter på Liseberg, "turistgåing", middag i 12-etasje og akvarium.Tiden flyr når man har det gøy, og på kun tre uker hadde jeg vært på tre flotte steder.  Denne helgen gikk turen til Trygve og mormoren til Jesper sin camping på Jeløya. Her storkoste vi oss med sol, deilig mat, bading (kaldt men godt), fisking og til og med litt golf.


Så bar turen til nok et herlig sommerparadis. Fra mandag til onsdag tok flotte Hanna oss med til hytten hennes i Holmsbu. Plassert høyt i en ås kunne vi nyte mat og drikke til en fantastisk fin utsikt. I tillegg til et utrolig fint sted, var vi også veldig heldige med været. En flott hyttetur som definitivt må gjentas! 
Den første uken i August gikk turen til varmere strøk med mor og far; nærmere bestemt Mallorce. Med spansk tapas, lyse strender, turkist hav og massse is fikk vi ladet opp batteriene. Var bl.a. noen turer inn til den flotte Palma by, som lå kun et steinkast unna hotellet. På hotellet var det også flere ulike treningstilbud, noe som passet midt i blinken for meg. En fantastisk flott tur!


Hjemme fra Mallorca sto Jesper på flyplassen med åpne armer. Det var nesten like varmt i Oslo, og hva er da bedre enn piknik? De neste dagene besto derfor av hyggelig piknik, softis på akerbrygge og middag ute. Koskoskos! De varme dagene i Oslo fortsatte. Den ene dagen dro jeg, Alice og Hanna til Frognerparken hvor vi tuslet rundt og var turister, før vi satte oss ned med sushi. Senere denne dagen ble det bowling med Jesper, kusina mi og kjæresten som var kommet fra Trondheim. Så gikk sommerferien mot slutten, og jeg startet mitt andre år på Universitetet. Det ble likevel en rolig start, og de første ukene ble det også festligheter. Feiret bl.a flotte Tina som endelig hadde fylt 20 år. Det ble en hyggelig feiring med god mat, leker og topp stemning. I starten av september var jeg med på en liten photoshoot for Mudo og Fighter, noe som var veldig gøy. Det ble både noen taekwondo-bilder i drakt, boksebilder og muay thai. Alle bildene er tatt av Stine Østby.Senere denne måneden var det duket for jentekveld hos Hanna. Det ble en veldig hyggelig kveld med flotte jenter, hjenmelaget pizza, sjokolademousse, mye prat og mye kooos. Litt trist å se disse bildene nå som både Alice og Karine pakker bagen og drar på utveksling :(( fort dere hjem igjen! I September var jeg også så heldig å få være med på Jan Bøhler sin nye musikkvideo "Ta i, ta i!" . Videoen handler om at dagene våre kan være fulle av stress, og at det derfor er deilig med en treningsøkt ute i det fri. Dere ser en liten snutt av meg på 1.18 og 3.04. 


Jan Bøhler tok seg også turen til Granittrock, som jeg i 2015 jobbet litt med PR for.  Granittrockhelgen braket løs på Grorud med kjente artister, tivoli, sirkus og mye annet. Det hele avsluttet med fyrverkeri i alle mulig farger.I September fløy også en av mine fineste engler opp til himmelen etter et langt og godt liv, og minnene vil alltid forbli ♥♥Denne måneden ble jeg nok en gang omringet av søte tøffinger da det var duket for NC. Her var jeg coach og, fikk til og med mine egne stylister, hehe!


Avsluttet måneden med Halloween. Sammen med Superman, hekser, nonner og andre fine skapninger storkoste jeg meg på halloweenfest.November var vel den minst sosiale måneden hele året. Måneden besto nemlig av lesing, pugging, notater og eksamen.. puh!Endelig var eksamen levert i tre fag, og det var på tide med en liten juleavslutning med studiet. En herlig kveld med mange herlige kulkommere! 


Med en gang jeg fant ut at siste eksamen var 30.nov var jeg ikke sen med å skaffe meg en billig billett til fine Trondheim. Storkoste meg der med min min flotte familie. Er så koselig med slik kvalitetstid, spesielt i jula.Da jeg var i Trondheim klippet jeg meg også kort og ga håret til noen som trenger det mer enn meg. Har tenkt på det lenge, og da jeg var i Trondheim bestemte jeg meg for å endelig gjøre det. Dere kan lese mer om prosessen >her< om dere ønsker å gjøre det samme. Fikk for ikke så lenge siden en mail med et sertifikat om at de hadde mottatt håret, så ja, det hjelper faktisk!

Ettersom noen "medlemmer" av jenteflokken vår drar på utveksling i år var det ekstra viktig med et julebord kun for oss og kjærester. Jesper og jeg sto for vertskapet, og hadde gleden av å velkomme syv flotte folk iført penstasen. Vi koste oss i mange timer før det ble dessert, karaoke og masse prat.I romjula gikk turen til Valdres på hyttetur sammen med Jesper og Snuppa. Her slappet vi maksimalt av i rolige omgivelser. Koselig og "julete"!Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke.
 

 • 3

  Året som gikk

  Da var tiden kommet for å se tilbake på året som gikk. Slik som jeg skrev i slutten av 2012, har også året 2015 brakt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidig som det har vært noen triste tider. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid; det er derfor så viktig å ta vare på de gode minnene og de positive opplevelsene. Sooo here we go... 


  I 2015 startet jeg året med blanke ark på ny plattform; rakeldrage.fitnessguru.com. Her bestemte jeg meg for å kun blogge om trening og mat, noe som det ble mye av denne måneden. Jeg og Tina trente masse sammen, og slang oss bl.a. med på en 30days challenge.


  Januar var også måneden Jesper flyttet ut, og fikk sin egen leilighet hvor vi har tilbrakt myyye tid dette året. Etter å ha lagt nytt gulv, satt opp en vegg og fått inn møbler innviet vi leiligheten sammen med quesedillas og litt annet digg.  Slik så det ut da; 

  Jesper var ikke den eneste som flyttet for seg selv dette året. Min flotte barndomsvennine Sofie flyttet også ut, og det ble dermed innflyttningsfest hos hun og Martine. En herlig kveld med flotte jenter. 


  Dagen etter innflyttningsfesten gikk turen til Dublin med klassen fra Kultur og Kommunikasjon på Universitetet. Dette var mens jeg fortsatt hadde pause fra den "vanlige" bloggen, så har derfor hatt massevis av flotte bilder som ikke har blitt publisert før nå. Det var en super tur med en super gjeng som inneholdt masse nye opplevelser. Her kommer et dryss av bilder; 


  Hjemme fra Dublin har det tid for å feire Jelena sin 19års-dag på Mona Lisa i Oslo. Her koste vi oss i mange timer med god middag, dessert, mye prat og dans. En veldig fin kveld med veldig fine jenter. 
  Etter noen måneder blogging på annen plattform , fant jeg ut at jeg savnet den gamle gode bloggen. Bloggnavnet forble dermed rakelxo, og jeg blogget igjen om alt mellom himmel og jord. Var blant annet på flere festligheter med studiet mitt hvor to av de var "rave"-fest og St.patricks day som vi såklart måtte feire etter vi var i Dublin i februar.   Senere i mars dro jeg og Mamma til Trøndelag for å besøke min flotte familie der. Til tross for en kraftig forkjølelse med feber, vondt hals og alt som hører til, hadde jeg et toppers opphold. På fosen koste vi oss med både de eldste og yngste i familien-Lysø. En verdifull tid! 
  I påsken var kusina mi med kjæreste på besøk i tigerstaten , og vi var blant annet turister i egen by. Kjørte opp til Holmenkollen før vi ruslet rundt på Aker Brygge i det deilige været. Vi spiste også påskemiddag (taco) hos mor og far hvor vi koste oss med mat, film og mye latter.  4.april tok jeg endelig steget ut av tenårene. Våknet til konfetti og gaver fra kjæresten før gjestene kom senere på kvelden. Det ble en utrolig hyggelig feiring med musikk, leker, drinker og flotte gaver. En perfekt start på 20-åraa!  Men feiringen stoppet ikke der (ble tross alt 20år!). Neste feiring ble på Tijuana med jentene. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. 


  Jeg var også på Taekwondo-stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita etter lang lang tid. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Bare se under; for en herlig bukett søtnoser! 


  Med en super 20-årsdag og påske, skulle man tro at det var lite som kunne toppe denne måneden. Men der tok jeg feil; Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg var og er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet.

  Det første jeg tenker på når jeg hører ordet "Mai" er mamma sin bursdag, 17.mai, flagg, is, pølser og mye gøy. Fjorårets 17.mai ble tilbragt sammen med Jesper, Petter og Tina. Den startet med deilig 17-mai frokost i leiligheten, før det ble tivoli, middag på Jambo og dessert hjemme. En flott feiring!  I tillegg til mamma sin bursdag fylte også Alice år i mai. Vi jentene arrangerte en overaskelsesfest for den nybakte 20-åringen, og det  ble en supermorsom kveld!
  Etter det første året på universitetet var det på sin plass med en skikkelig sommerfest med resten av studentene på Kultur og Kommunikasjon. I en koselig hage på Smestad var både første, andre og tredjeklassinger samlet for en kveld med masse digg grillmat, leker og god stemning.  I Juni dro også Elise meg med på min aller første kickboksingtime. Gøy å være på en organisert trening igjen med treningsglade folk. Elise hadde også vært skadet en god stund og har som meg måtte benyttet seg av alternative treningsmetoder.


  Videre som tempraturen i Oslo steg, ble det flere turer i parken, og på løkkas koselige resturanter. 


  Mot slutten av Juni-måned dro jeg, Jesper og Snuppa oppover til Trøndelag for å besøke familien. Helt siden vi ankom bartebyen var det ikke annet enn sol og bra vær. Helgen besto derfor av lange turer i gamlebyen, iskaffe i sola, flere kilo vafler, grillings og koselige familiebesøk. Senere kom også mamma og turen gikk til vakre Lysøya og søte bæsta. 

 • 7

  Året som gikk, del 3


  I september åpnet våre svenske taekwondo-venner et helt nytt treningssenter i Skellefteå. Jeg, Jelena og Frida var så heldig å bli invitert sammen med treneren vår. Helgen var preget av VIP-party etterfulgt av trening i de nye lokalene sammen med noen av de beste fighterne i Europa. 

  Tilbake i Oslo var det duket for gresk aften med mor og far som var kommet hjem fra ferie. Det ble en hyggelig kveld med gresk mousakka, musikk, bildefremvisning og alt som hører til.   Så kom dagen hvor jeg skulle svinge meg i stanga (haha!). Sammen med Jelena dro vi på prøvetime hos Sometimes Pole Studio. Det var en krevende og veldig morsom time, og det var virkelig bra trening!   5.oktober feiret jeg og Jesper 2-årsdagen vår. Utrolig hvor fort tiden går når man har det fint sammen. Dagen hadde mye å by på. Våknet til 24 nydelige roser før vi dro på spa hvor vi koste oss med bl.a massasje, og boblebad etterfulgt av en herlig middag på BigHorn. Tusen takk til verdens herligste gutt!

  Senere denne måneden var det duket for treningsleir hvor våre Islandske venner var verter. Det første vi gjorde var å dra til den berømte "Blue Lagoon" som gjorde veldig godt for både kropp og sjel. Turen var etterfulgt av mange bra treninger og en harmonisk kajaktur.

  Helgen etter var det klart for Serbia Open. Alle gjorde en god jobb, og selv gikk jeg to kamper. I min første kamp jeg vinner 14-0, mens jeg i min andre kamp møter Bat-El som som denne gangen blir for sterk. Men jeg deppet ikke lenge, for på kvelden avsluttet vi turen med "Serbisk aften" med musikk og masse deilig mat. 

     Andre helgen i november ble det arrangert hyttetur for gjengen som studerer "Kultur og kommunikasjon" på UiO. Det ble en veldig vellykket tur med kos foran peisen, kortspill, musikk, dansing, og en god del mingling.  Neste stevne etter Serbia fant sted i Kroatia, og Tveita var "fit for fight". Nok en gang fikk jeg gått to kamper, og resten av gjengen gjør en super jobb med tøff motstand fra hele verden.   Sesongen siste stevne ble NM, hvor også skaden min i hamstring sa at nok var nok; det var på tide med restitusjon. Uansett sparket Tveita hardt fra seg med hele 10 av 12 mulige medaljer. Tveita power!
  Så kom endelig julemåneden, og som en tidlig julegave dro familien-"glum" til Praha. Her tilbragte vi tre fine netter, hvor vi rakk å shoppe julegaver, klippe håret, tusle rundt i de koselige gatene, og spise masse deilig mat. En fantastisk koselig familietur med verdens beste mor og far <3  I desember var vi også på besøk i Fredrikstad, hvor jeg alltid koser meg maksimalt. Her ble det både pynting av pepperkakehus, avslapning i jacuzzien, og masse kos sammen med Sissel og Thor :)


  Tradisjonen tro bakes det pepperkaker til jul. Akkurat som året før samlet vi oss hos Marte for skikkelig julekos med pepperkakebaking, musikk og andre juleting.  Deretter kom den store dagen; nemlig julaften! Jeg hadde en utrolig fin kveld sammen med familien. Det ble masse deilig mat, god dessert og åpning av gaver. Gavene gikk som vanlig over all forventning, og jeg er takknemlig for alt sammen. Tusen takk igjen!


  Siste helgen i året tilbragte jeg i kjære Trøndelag sammen med min herlige trønderfamilie. Koste meg virkelig mye, og skulle ønske vi bodde litt nærmere hverandre. Uansett ble det en perfekt avslutting på året 2014! :)  


 • 7

  Året som gikk, del 2


  I starten av juni var det endelig klart for tidenes råeste firmafest med REMA 1000. Det var så mye at jeg måtte dele dagen i hele to innlegg. Vi fikk alt fra vår egen festival på Holmenkollen, til den kuleste festen på Telenor Arena. Her var det artister som Karpe Diem, Nico & Vinz, pluss mange mange flere. En utrolig opplevelse!

  Denne måneden gikk også temperaturen i været, og jeg hadde mange late dager i sola med gode venner... Plutselig tok de late dagene slutt, og det var tid for eksamen. Både jeg, Tina og Marte kom opp i det vi hadde fryktet mest, men vi gjorde det beste ut av det, og gikk ut med gode karakterer alle tre. 

  Så kom dagen hvor jeg avsluttet tre fine år på Wang Videregående.  Her har jeg hatt mange fine opplevelser, og fått noen av mine beste venner. Avsluttingen ble en suksess med taler og snacks med foreldrene, før det ble nash hos Mari og videre feiring i byen. Skål for Wang!  Så var det sommerferie(!!) og den første turen gikk til Fredrikstad med Jesper. Her koste vi oss masse med Sissel og morfaren. Det ble også arrangert sommerleir i taekwondo samme helg hvor jeg fikk sparke litt løs i Frekkkstad :)
  I starten av juli dro jeg og Jesper på ferie sammen med Preben og Marte. Spania var stedet hvor vi koste oss i to uker med late dager på stranda, mat og drikke, trening og paarty på kvelden. På et av utestedene møtte vi også Tina, Marte og Sofie, og stemningen var virkelig på topp!

  Spania hadde også mange fine strandbarer som vi benyttet oss flittig av. Noen av disse hadde også vannpiper plassert på bordene. Fikk prøve vannpipe for første gang, og syns det var overraskende gøy å leke litt ekte "Drage" med røyk ut nesa (haha!) Resten av ferien var vi blant annet på tivoli og badeland, gøygøy!

  Ikke lenge etter Spaniaturen dro vi videre til kjære Trøndelag, og Lysøya. I sommer var det virkelig idyllisk på Lysøya og vi storkoste oss med både soling, bading, trening og fisking. Hunden til Jesper var også med på tur, og koste seg minst like mye som oss.   Etter noen avslappende dager på Lysøya bestemte vi oss for å kjøre en tur til Kristin og Stine i Åfjord. Her slappet vi av ved standa før vi dro videre til Stokkøya og strandbaren som Kristin anbefalte oss. En utrolig fin strand og strandbar med mye eksklusiv mat som blåskjell og fisk. Dette var også første gang jeg smakte blåskjell, og ja, jeg likte det!  Tilbake i Oslo var det mye kaos med trusler mot Norge osv. Til slutt ble det rett og slett for mye, og vi dro til Jeløya fra alt maset i hovedstaden. Vi ble tatt i mot med åpne armer av Trygve og mormoren til Jesper, og fikk senket skuldrene. Det ble både båttur, fisking og avslapping i campingvogna. Et herlig avbrekk! 
  Den første uken i august gikk turen til Skradin i Kroatia. Her var det klart for en ukes treningsleir med Team Nordic som besto av mange knallharde økter; både taekwondo, styrke og  kondisjon. Avsluttet som vanlig campen med mange gode treningskamper.   Mellom treningene hadde vi også tid til å bade og kose oss på stranda som bare lå et steinkast unna. Det ble i tillegg en tur inn til vakre Zadar, før vi avsluttet med fest og kino.  En velykket camp!  Tilbake i Oslo var det klart for en rekke bursdager og festligheter. Både Tina og Frida feiret bursdag noe som var veldig hyggelig. Det ble deilig mat, dessert og stemning hos dem begge. Hipp hipp hurraaa!  Så, etter 13års skolegang var det plutselig tilbake på skolebenken igjen. Denne gang på Universitet i Oslo for å studere kultur og kommunikasjon. Så langt trives jeg veldig godt både med skolen og mine flotte medstudenter. Gleder meg til fortsettelsen!   Del 3 er rett rundt hjørnet! 

 • 11

  Året som gikk

  JANUAR:
  I slutten av Januar var det på tide med mitt andre Wangball på Radison Blu. Før ballet startet var kampsportjentene samlet hos Tina der vi fikk hver vår alkoholfrie coctail. Deretter dro vi avgårde på en liten photoshoot hvor vi lekte modeller i noen timer før vi ble kjørt ned til Radison Blu. Ballet var minst like bra som det første men alt toppet seg da selveste "Karpe Diem" inntok scenen.


  FEBRUAR:
  I februar startet taekwondo-sesongen for fullt og mitt første år som senior var i gang. Trelleborg var debutstevnet mitt før turen gikk til statene og US Open. Der vant jeg første kampen min på overlegenhet mens jeg i andre kamp tapte med samme mynt. Dette var uansett en smak på seniortilværelsen og jeg gledet meg til å jobbe videre. USA-turen besto også av treninger i LA, shopping i Las Vegas og masse latter da vi besøkte Universal Studios.


  MARS:
  Etter en uke i statene gikk turen videre til Mexico, nærmere bestemt Guadalajara. Der trente vi flere ganger om dagen. Treningene inneholdt både taekwondo, styrke og utholdenhet. I tilegg til mye trening rakk vi også å sole oss, bade og nyte tilværelsen.

  Tilbake fra Mexico rakk vi så vidt å pakke ut før vi dro videre til Nederland hvor Dutch Open ble arangert. Det var et stort stevne med mange spennende og gode kamper. Siden nederland er kjent for sin "french fries" måtte dette også spises. Etter dutch var det tid for påskeferie og litt kvalitetstid med kjæreste og familie. Snøen lå fortsatt på bakken noe som førte til skogstur og aking med kjæresten. 


  APRIL:
  Endelig var det min tur til å fylle 18år noe som såklart skulle feires. Første feiringen ble med familien før feiring med kampsportjentene var like etter. Jeg stilte i stand med champange, muffins og partyhatter mens gjestene tok med seg godt humør og fine gaver. Men feiringen stoppet ikke der, Jesper hadde nemlig gitt meg en weekend til Goteborg der vi storkoste oss, virkelig!


  MAI:
  Hver gang mai nærmer seg vet jeg at både 17.mai og sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg har alltid elsket 17.mai og tror nok jeg alltid vil gjøre det. I 2013 feiret jeg denne fine dagen med like fine mennesker fra morgen til kveld.

  I tilegg til 17.mai var det også en rekke bursdager å feire i Mai. Mamma fylte år noe som ble feiret med middag på BigHorn og deilig kake. Minna, Mariann, Jesper og Frida ble også feiret i det fine sommerværet.  JUNI:
  Sesongens siste stevne var i Østerriket. Team Nordic gjorde en kjempejobb og selv var jeg også veldig fornøyd med å ha nådd målet for denne sesongen, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.


  Det var ikke bare sesongen som gikk mot slutten men skoleåret var også snart ferdig og avsluttning med kampsporten sto for tur. Som året før ble avsluttningen arrangert på "Oslo Gladiators" hvor vi fikk bryne oss på forkjellige morsomme aktiviteter. Blir aldri lei av å se på disse bildene i sumo-drakt, hehe!
   

  Så var det endelig sommerferie og tiden for sommerkjoler, grillings og andre sommergreier var kommet. En av de første dagene i ferien var jeg i bursdagen til Frida hvor vi bl.a. ble servert masse søtsaker mens VG-lista rullet over tv-en.


  JULI:
  Juli 2013 var virkelig en av de beste sommermånedene jeg noen gang har hatt. Allerede 3.juli var jeg og Jesper godt planta i Rhodos hvor vi skulle slappe av og nyte late dager. Bare på en uke rakk vi å gjøre så utrolig mye. De beste minnene fra denne turen må vel være da vi fikk sitte på eselryggen opp til Akropolis eller da Jesper fylte 20år.


  Ikke lenge etter ferien til Rhodos gikk turen videre til kjære trøndelag. Til tross for en god del regn og dårlig vær hadde vi det likevell knall med fine trøndere og mye kortspill. De få dagene det lyste opp var det såklart rett ut å nyte været eller å ta en liten plenklipp.

  Etter noen uker med litt gråvær dro jeg avgårde med mor og far til varme og vakre Barcelona. For første gang var vi i varmere strøk alle tre sammen noe som var utrolig koselig. I Barcelona besøkte vi flere fine steder og koste oss med is, sol og varme. Vi møtte også en annen hyggelig tremannsfamilie fra Edinburgh. Jenta i familien het også Rakel og vi holder fortsatt kontakten over sosiale medier. En ferie jeg sent vil glemme.


  AUGUST:
  Sommerferien ble avsluttet med en ukes treningsleir i fine Kroatia. Det ble mange harde treninger, mye bading og mange andre sosiale aktiviteter. Været var på topp hele uka og det var ingenting å klage på. Etter vår siste trening i Kroatia pyntet jentene seg med kjole og ukens første maskara før vi avsluttet med en skikkelig jentekveld.

  I slutten av August kom endelig dagen hvor kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til. Senere ble det treretters, nydelig desserter og fest. Selv har jeg aldri vært i et brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.

  SEPTEMBER:
  Tina var den siste av kampsportjentene som fylte 18år, men da dagen var kommet ble det såklart feiring. Kvelden var stappet med masse god mat, drikke, dansing og prating med både nye og gamle venner. En kjempekoselig kveld for fine Tinamor.  


  I september flyttet også mor og far inn hos tante Unni mens jeg og Jesper skulle pusse opp hjemme. Oppdraget var å få malt taket og alle veggene før helgen var over. Med mange liter hvitmaling, pensler, ruller og papir var vi klare, og etter mange timer ble stua god som ny. Mamma og pappa var mer enn fornøyde noe som resulterte i nytt sportstøy til meg.


  OKTOBER:
  5.oktober 2012 ble jeg og Jesper offisielt sammen. Ett år senere har vi det minst like bra, og jeg blir bare mer og mer glad i den fine gutten min. 1-årsdagen vår startet med blomster og frokost på senga før den avsluttet med deilig spa og middag på BigHorn.


  Både oktober og november var fullstappet av taekwondostevner i forkjellige deler av verden. Det ble mange gode kamper og jeg fikk bl.a. bryne med på tidligere europamester Bat-el Gatterer hele to ganger på tre stevner. Første gang gikk det ikke helt veien men etter å ha analysert kampen tapte jeg med kun to poeng i neste stevnet som ble holdt i Kroatia.


  Av alle stevnene vi deltok på må jeg si at turen til Israel satte de dypeste sporene. Ferden startet med å besøke Jerusalem og klagemuren før turen gikk videre til Palestina og Betlehem. Alt sammen var så spessielt; graven til jesus, fjøset der han ble født, klagemuren og alle de mektige kirkene. Denne turen var virkelig en opplevelse for livet.

  NOVEMBER:
  I november fikk jeg gladmeldingen om at selveste MXDC ville sponse meg på veien mot OL. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile da jeg bekjeden og deretter kunne plukke ut en rekke godsaker på lageret. Det var nesten som å være i himmelen med så mange nydelige farger og passformer. I tilegg til at klærne er fine å se på er de også topp i trene i.


  Mitt første NM som senior gikk av stabelen 23.november og etter ha å møtt Norges beste senior-jenter er jeg veldig fornøyd med resultatet. Vi var tre stykker i klasser noe som betyr at alle skal gå mot alle. I min første kamp vinner jeg på golden point mens jeg i neste kamp taper knepent. Alle tre vinner og taper en kamp hver noe som betyr at vinneren blir kåret på poeng. Uansett er jeg veldig fornøyd med sølv i mitt første senior-NM. Resten av team tveita gjorde en kjempejobb og vi kunne alle feire et velykket mesterskap med bankett senere på kvelden.
   

  DESEMBER:
  I midten av desember fylte vår kjære coach Gunnar 60år noe som kom til å bli en minneverdig dag. Etter mange forberedelser og nøye planlegging ble det et velykket suprise party på Mona Lisa for Gunnar. Han ble veldig oversaket og kvelden var stappet med deilig mat, taler, gaver, film og en veldig fin bursdagskake. En veldig velykket og fortjent fering.

  Førjulskos må alltid til og i desember var jeg både i Fredrikstad, Drøbak og Asker hvor storkoste meg sammen med koselige mennesker. I Fredrikstad tok Sissel og morfaren til Jesper oss ut på deilig middag etterfult av dessert forran peisen. I Drøbak ble det også mye god mat sammen med Kaia og Tommy, før jeg avsluttet førjulskosen med pepperkakebaking Asker med Marte og Tina.


  Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke.

 • 3

  Året 2012

  Året 2012 har bringt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidlig som det har vært noen triste tider også. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid, men jeg har lært meg å ta vare på de gode minnene og de possitive opplevelsene. "Tenk possitive tanker, si possitive ord, gjør possitive handlinger og de possitive gror". 

  Av og til kan det være vanskelig å vite hvorfor ting skjer som de gjør men jeg har en tro på at alt skjer for en grunn og at man får det man fortjener til slutt, uansett! Jeg har det veldig fint for tiden og setter veldig stor pris på alt det gode jeg har i livet mitt akkuratt nå. Jeg har foreldre som støtter meg i alt, fantastiske venner som alltid får meg til å le, et herlig og innspirerende team og en fantastisk kjæreste som jeg elsker. Gleder meg til å se hva 2013 vil bringe. Bring it on! Her får dere en liten oppsumering av mitt 2012 i bilder. Enjoy!

  JANUAR:

  I januar var det såkalte Wangballet vi alle hadde ventet på. Der var mange fine kjoler, god mat og en super avsluttning med fyrverkeri.

  FEBRUAR:

  I Februar var det US Open og turen gikk derfor til selveste Las Vegas. Vet ikke hvordan jeg skal si det men det var virkelig en opplevelse for livet.

  MARS:

  Etter en uke i Las Vegas dro vi videre på treningsleir i Mexico. Der var det plussgrader og masse bra trening hver eneste dag.

  APRIL:

  Så kom april og jeg fylte 17år. Denne gangen feiret jeg bursdagen min i herlige trønderlag. Det også jentekveld hos Kaia i Drøbak hvor vi storkoste oss.

  MAI:

  I mai var det varmt ute og russetid... noe som resulterte i grønt hår desverre. Det var også 17.mai som jeg feiret sammen med herlige mennesker.

  JUNI:

  I Juni var det siste stevne før sommerferien Østerisk; et mesterskap jeg er veldig fornøyd med. Vi hadde også en gøyal avsluttning med Wang.

  JULI:

  I juli skjedde det flere ting men jeg velger å fokusere på det possitive og legge ut bilder fra den herlige turen jeg og mamma hadde på Rhodos.

  AUGUST:

  Sommerferien nærmet seg slutten og turen gikk til trønderlag for å besøke familien. Der hadde vi det blant annet veldig gøy på Rockheim.

  SEPTEMBER:

  I september var det team nordic-samling før stevne i Danmark hvor jeg vant sølv. Min fetter Simon konfirmerte seg også denne måneden.

  OKTOBER:

  I oktober ble jeg sammen med denne herlige gutten. Vi fant tonen med en gang og jeg blir fortsatt like glad hver gang jeg ser han.

  NOVEMBER:

  I november var det flere stevner, både i Kroatia og NM. Dette året ble også jeg Norgesmester, noe som var en fin avsluttning på juniortilværelsen.

  DESEMBER:

  I desember var det treningsleir med Wang og turen gikk til plussgrader i Fuerteventura. Leiren var en suksess, akkuratt som i fjor.

 • 7

  Oppsumering av 2011, del 3


  Etter store forandringer i tkd-livet mitt dro jeg på nok en talentsamling på majorstua, hvor utøvere fra både Trondheim og Bergen kom for å trene.


  Det ble sjenerelt mye trening i september både på egenhånd, med papsen, på Grorud og med HwaRang Drammen, noe jeg er veldig takknemlig for.  I oktober ble det første klassebilde tatt på Wang. Klassen min består av padlere, skiløpere, volleyballspillere, boksere, ein karate-chick og noen andre kulinger. Jeg må også poengtere at jeg ikke er så lav som det ser ut til på bilde, de ved siden av meg var bare veeldig høye.. not kidding!


  Det aller største jeg har vært med på dette året var Junior-EM på Kypros. At jeg i det hele tatt ble tatt ut, var for meg helt uvirkelig. Det var en stor opplevelse for meg, og selv om ikke jeg fikk medalje kom ikke Norge tomhendt hjem. Frida og Jelena tok nemlig hver sin bronse-medalje. Stort!


  Kort tid etter Jr.EM startet jeg å trene på Mudo Team Furuset&Tveita, noe som har vært en fryd siden jeg startet.


  Fra starten av november begynte jeg å føle meg dårlig. Etterhvert følte vi det var lurt å ta seg en tur til legen. Der fikk jeg vite at jeg hadde fått mykoplasma lungebetennelse, og at jeg ikke fikk lov til å trene på en stund. Det var utrolig kjipt, og matlysten var også på sitt dårligste hvor omtrent det eneste jeg fikk i meg var frukt. Jeg som elsker mat... 


  Pga sykdommen måtte jeg også stå over treningen ved Wang sin dagssamling på majorstua, men bowling og peppez var jeg frisk nok til å være med på... spessielt siden jeg nå hadde fått matlysten tilbake.


  Tiden gikk, og pluttselig var det klart for NM på kongsberg. Jeg gledet meg veldig til å være med, men merket fort at det var litt for tidlig etter sykdommen å hoppe ut på kampmatta igjen. Men det ble ingen trist dag for det, laangt ifra. Klubben vår ble kåret til Norges beste klubb i kamp, Eirik vant kongepokalen, Gunnar ble kåret til Norges beste coach, mens Frida ble kåret til Norges beste utøver.


  Bestemor ble denne måneden lagt inn på sykehus. Jeg og mamma dro dermed til trøndelag omtrent på dagen for å besøke den 90år gamle, tapre og spreke bestemoren min. Vi hadde en veldig koselig stund i trøndelag før det bar hjem igjen. Bestemor har det forresten bare bra nå, og skal hjem fra sykehuset i morgen

  To dager etter vi var kommet hjem fra trøndelag var jeg klar for en ukes treningsleir i varmere strøk, nemlig i Las playitas. Der koste vi oss med trening, mat, zumba, salsa og mye morsomme greier. Det var en utrolig fin tur som jeg alltid vil huske.

  Dette var mitt 2011, for et fint år! Gleder meg til mange nye opplevelser i 2012! :)

 • 7

  Oppsumering av 2011, del 2


  Mai var fyllt med mange koselige festligheter, og jeg startet måneden med grillings i sofienbergparken den 1.mai med gode venner. Og vi var ikke de eneste som hadde planlagt grillings denne dagen, omtrent hele parken var fylt med glade folk med grill.


  17.mai kom også veldig fort i år. Dette året startet jeg dagen med koselig frokost hos Elise med god mat, etterfulgt av 17.mai-tog, latter, sang, 1999 is, en matbit på Christian Radick og vennetreff i byen. Elsker 17.mai, like bra hvert år!


  I mai var vi også i konfirmasjonen til min søte kusine, Malin. Det var en kjempefin konfirmasjon med deilig mat, drikke og masse gode kaker.


  Endelig begynte sommeren å nærme seg, og etter sykdom fra min side var det deilig å endelig kunne kjenne varmen i lufta igjen. Jeg og Maria var mye ute i varmen sammen, og koste oss bl.a på karl johan med en matbit.


  I Juni var jeg også så heldig å få en langhelg. Denne langhelgen startet jeg på Bislett Games hvor bl.a Usain Bolt, verdens raskeste mann løp. I tillegg til han, var også Petter Northug og mange andre raske, spenstige og sterke utøvere.

  Jeg svarte også på spørsmålsrunden min med Maria, og la ut mine første videoblogger.

  Så kom eksamenstiden, hvor jeg kom opp i de to værste fagene; Spansk muntlig og norsk skriftlig. Jeg gruet meg forfærdelig mye til spansk. Endte til slutt opp med disse karakterene: Spansk=4 / Bokmål=4 / Nynorsk=5. Veldig fornøyd med det!


  Skoleårets høydepunkt var såklart turen til selveste Galdhøpiggen. De fleste var negative til å starte med, men turen viste seg å bli veldig morsom og koselig. Vi var superheldige med været og solen var på himmelen under hele turen.


  På slutten av måneden var det på tide å si farvell til skolen jeg gitt på i 10 lange år med lekser, fremføringer, krangler, musikal, falske mennesker og herlige mennesker. Det ble holdt taler, utdelt vitnemål, det ble mat og sang. Deretter ble det masse gråting og klemming før vi dro på st.hanshaugen å feiret St.hansaften/sommerferie. En perfekt avsluttning av grunnskolen spør du meg.  I Juli skjedde det utrolig mye uforglemmelig, både possitivt og negativt. Det startet veldig possitivt for min del med to-ukers treningsleir til Kina(!!!). Jeg kan faktisk ikke skjønne at jeg har vært i kina enda. Jeg hadde det superfint med to treninger om dagen, tur til den kinesiske mur, karaoke, pruting og mye mye mer!


  Etter to fantastisk fine uker i Kina med mange herlige mennesker var det utrolig trist og merkelig å komme hjem etter alt det forferdelige som hadde skjedd her hjemme mens jeg var borte etter 22.juli. At en mann kan ha så mye hat og ondskap i seg skjønner jeg fortsatt ikke at er mulig. Sender fortsatt mange varme tanker og kondolerer til alle de pårørende.  I år deltok jeg også i "WonderfulCopenhagen" som jeg nå har deltatt i 3 år på rad. Denne gang ble det bronse til meg og Tuva, og sølv til Fredrick.


  Så startet jeg på vidregående(!!) på Wang Toppidrett, hvor jeg nå stortrives. Var litt usikker på om jeg skulle starte der først, men nå er jeg utrolig glad for at jeg valgte å gå der. Utrolig mange hyggelige og ekte folk, pluss at jeg får trent på skolen fire ganger i uka.


  Del 3 kommer... :)

 • 5

  Oppsumering av 2011, del 1

  Nå er det ikke så alt for lenge igjen av 2011. Det er helt utrolig hvor mye som har skjedd på bare ett år. Det har vært en del tøffe tider, men alt i alt har det gått fint til slutt. Jeg er lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært, og kan ikke vente til det nye året starter. 2011 var virkelig året som forandret livet mitt.. til det bedre! Her får dere første del av oppsumeringen av mitt år.


  Året 2011 startet med Nordisk mesterskap i Vejle, Danmark hvor jeg deltok i både mønster og kamp. I mønster kom jeg meg ikke videre til finalen, mens i kamp ble jeg faktisk Nordisk mester, noe som gjorde at den dagen ble veldig fin likevell.  I februar brukte jeg mye av tiden min ute med venner og ute på cafè. Jeg og Maria satt bl.a på kaffebrenneriet da vi så selveste Dorthe Skappel!!

  Som sagt var jeg i februar mye ute med venner, og i starten av februar var jeg i Vulkanhallen med en god del folk der vi så på basketgutta fra CentrumTigers gruse blådraktene på hjemmebane.


  Så kom dagen hvor jeg endelig fullførte tanken om å klippe pannelugg. Tror det var en av de største avgjørelsene ang håret jeg har tatt. Var litt usikker på hva jeg syntes i starten, men etter å ha fått en haug med søte kommentarer følte jeg valget om å klippe lugg var det beste jeg hadde gjort på lenge.


  Dutch Open ble ett av mine største internasjonale mesterskap i 2011. Jeg var helt målløs over hvor stor hallen var, og hvor mange forkjellige land som deltok. Til og med utøvere fra Brasil og Iran hadde kommet helt til Holland for å konkurere.


  I Holland tok vi også turen inn til Amsterdam, noe som besto av en ganske så lang togtur med to ganske så trøtte jenter.  Hos oss var det Ski-VM som snurret på tv-en hele starten av mars, og som de fleste vet gjorde normennene det veldig stort i år, spessielt trønderene! Derfor var det nesten en selvfølge at jeg og trøndermora mi tok oss turen ned for å se på prisutdeling en av dagene.  Men det var ikke nok at Ski-VM hadde innvadert tv-en...neida, skolen hadde nemlig bestemt seg for at vi også skulle ut å stå på ski. Jeg kan med en gang nevne at ski aldri har vært noe for meg, men etter forholdene ble det til slutt en ganske så koselig og morsom tur med 10D.


  I mars var også den store landskampen mellom Norge og Danmark, og da jeg og Maria dro ned til byen var vi allerede omringet av nokså glade dansker. Men siden Maria er halvt dansk følte jeg meg trygg i hennes nærvær. Husker forresten ikke hvem som vant.....ups.  Den 4.april ble jeg 16år. Jeg fikk utrolig mange søte gratulasjoner både på facebook, bloggen, mobilen og personlig. Jeg fikk også en kjempegod bursdagskake noe som gjorde dagen min komplett, tihi.


  Denne gangen valgte jeg også å feire bursdagen min med rosa tallerkner, masse farger og egne godteriposer med jentene i klassen. Skikkelig barndomsminner... eller hva er det jeg snakker jeg om? jeg er jo et barn.. 


  Jeg var også på kino å så UMEÅ 4ever hvor jeg, Tuva, Ola og Leon var statister. Og tro det eller ei; vi så oss selv(!!) Ikke så veldig tydelig men vi var der, pluss at navnene våre havnet på rulleteksten.


  Del 2 & 3 kommer senere :)

 • 13

  There's a first time for everything


  *Spist sushi

  *Fått 6-er på kortet

  *Tatt toget til Trondheim


  *Vært i Ungarn

  *Trent med juniorlandslaget

  *Stått på snowboard

  *Blitt 15år

  *Laget egen rap, og rappet den på scenen


  *Vært statist i svensk film

  *Deltat og fått medaljer i NM

  *Lest ut to engelskbøker

  *Konfirmert meg

  *Vært i dyreparken i København

  *Fått min egen pc

  *Farget håret

  *Vært med i en musikal

  *Fått 4,8 i snitt

  *Vært på juleball

  *Og såklart har jeg feiret nyttårsaften hos Maria!

  // Gjorde dere noe for første gang i 2010? :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits