rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

2

GranittRock

Den siste tiden har jeg jobbet litt med PR for gratisfestivalen GranittRock, og i helgen braket det løs på Grorud med kjente artister, tivoli, sirkus og mye annet. I år var det også 10-årsjubileum noe som såklart gjorde at festivalen nådde nye høyder.  På fredag stekte solen, og både ungdommer og barnefamilier så ut til å hygge seg med bra musikk og underholdning. Den gode stemningen fortsatte på lørdag, og til tross for litt regn på starten av dagen flokket det seg mennesker rundt scenen. Noen av artistene som dukket opp var Jaa9 og OnklP. Skambankt. Suite16, Admiral P, Raga Rockers og Madcon. Det hele avsluttet med fyrverkeri i alle mulig farger.

 • 2

  Sommerfest med kulkom

  Etter det første året på universitetet var det på sin plass med en skikkelig sommerfest med resten av studentene på Kultur og Kommunikasjon. I en koselig hage på Smestad var både første, andre og tredjeklassinger samlet for en kveld med masse digg grillmat, leker og god stemning. Moteshow ble det også da vi fikk i oppgave å lage vårt eget design ut av plastposer, teip osv. En veldig bra planlagt og gjennomført sommerfest av Ninna, Hege og resten av de flinke folka i PU
  Helt til slutt vil jeg takke disse herlige jentene for et fantastisk fint år. Er så glad for at jeg har blitt kjent med en så morsom, crazy og god gjeng. Dere er gode både faglig og på dansegulvet, og jeg gleder meg til å finne på masse gøy fremover. Dere er virkelig gull verdt! 

  // foto: meg selv og Ivar fra kulkom

 • 7

  Osteparty for Alice

  Ukene flyr av gårde når eksamen står for tur, og nå er det allerede over en uke siden vi feiret 20-års dagen til flotte Alice. Den fine "flokken" som vi kaller oss samlet seg hos Karine med ost, vin, snacks og partyeffekter før vi overasket bursdagsbarnet og hadde en fantastisk bra kveld! Ser fram til å være med denne herlige gjengen etter alle eksamene er overstått, men først; siste innspurt (!!)

   

 • 5

  Den store dåpsdagen

  Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet. Dåpen var veldig fin, og med solen som lyste inn ble det hele komplett. 

  Go'gutten <3

  Etter kirken fortsatte feiringen på et fint lokale med hele familien. På kun noen få år har familien vokst seg stor og fin med mange herlige barn og kjærester. Sammen feiret vi med deilig mat, mye snakk, litt leking og noen fantastiske kaker.
   

 • 2

  Meksikansk feiring

  Heisann hoppsann! I går feiret jeg 20-årsdagen min på Tijuana med herlige jenter. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Anbefaler "Chimichungaen" (?) til hovedrett og "churros-boller" til dessert. Smakte veldig godt! Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. Tuusen takk!

 • 2

  St.Patricks Day

  Gårsdagen ble tilbragt sammen med den herlige klassen min på universitetet. I går var det St. Patrick's day, og nøyaktig en måned siden vi var på studietur i Irland. I tillegg var nok en oppgave levert så vi hadde god grunn til å feire. Med grønne klær, qiuiz og Guninnes ble det en toppers St.Patricks feiring på en Irsk Pub i sentrum.

 • 5

  Christmas eve

  God dag flotte mennesker! Håper dere hadde en super kveld i går med alt som hører til; det hadde hvertfall jeg. Klokken fem sang sølvguttene julen inn, og vi koste oss med masse deilig julemat. Senere var det klart for dessert og åpning av gaver. Gavene gikk som vanlig over all forventning. Jeg er så glad og takknemlig for å ha så mange flotte mennesker rundt meg. Tusen hjertelig takk for alt sammen! Tenker å lage et innlegg om gavene senere, men først bilder fra julaften:
 • 0

  VIP-party

  Gårsdagens åpning av det nye senteret til Soo Shim var som sagt en stor suksess. Klokken syv var jentene pyntet med kjole og høye hæler, mens guttene var kledd i sin fineste dress. Festen var kun for spesielt inviterte, og kvelden ba på mye bra. Innvielsen av senteret ble gjort på en skikkelig kampsportmåte, så i stedet for å klippe en rød tråd ble det brekt en plate. Det ble også velkomstdrinker, taler, videoer og oppvisning før vi forlot stedet med hver vår goodiebag.
 • 5

  Fine folk

  Heisann alle fine folk! Nå har jeg nettopp hatt en veldig koselig lunsj med min gamle venninne Vilde. Føler jeg har tilbragt denne helgen med så mange fine og flotte folk. I går var jeg og Jesper på besøk til Thor og Sissel i Fredrikstad noe som alltid er like koselig. Senere på kvelden dro jeg videre for å feire bursdagen til Tina. Der var vi en liten flott gjeng som hygget oss i mange timer med god mat og kjemepesøt dessert. Avslutter helgen med biffmiddag med min kjære. Herlig!


 • 0

  Vi er wang

  Etter avslutningen med Wang dro vi til Mari i klassen. Der var alle jentene samlet for å spise snacks, drikke og høre på masse god musikk. Deretter dro vi videre til Møllers som er et utested i Oslo. Her møttes omtrent alle elevene fra tredeklasse til en siste avslutning.

  #vierwang

 • 11

  Avslutning på 13 fine år

  Da var 13 år skolegang og tre år på Wang fullført. Det har såklart både vært oppturer og nedturer på denne lille reisen. Men til tross for både ribbeinsbrudd, lungebetennelse og ørebetennelse må jeg si at jeg har hatt tre fine, morsomme og lærerike år. Spesielt glad har jeg blitt i mine fine kampsportjenter; Tina, Kaia og Inger-Line. Vi har hatt det utrolig mye gøy sammen og det er minner jeg aldri vil glemme. Avsluttet også disse 13 årene med en klassekompis som jeg startet i 1.klasse med på barneskolen.


  Etter avslutningen ble det feiring med hele trinnet. Bilder fra dette kommer senere.  

 • 4

  REMA på sitt beste

  Da var det på tide å legge ut del 2 fra Rema 1000 sin enorme firmafest. Etter å ha kost oss i sola hele dagen ble vi fraktet med busser opp til Telenor Arena. Der ble vi møtt med velkomstdrinker før vi kunne stige inn blant tusenvis av glade mennesker. Arenaen var gjort om til en stor spisesal med masse lys, bar og en fantastisk stor scene. På scenen ble det masse god underholdning med bl.a  Thomas og Harald, Gabrielle, Familien-Reitan, DDE og ikke minst Carpe Diem. Gjett om det var god stemning? Festen sluttet med dansing på bordet og hæla i taket.

  Dette var virkelig Rema 1000 på sitt beste!

 • 3

  1000 colours of REMA

  God dag kjære blogglesere! Gårsdagen var virkelig helt uforglemmelig. En slik firmafest har man vel ingen sett maken til. Alt fra vår egen festival på Holmenkollen, til den råeste festen på Telenor Arena. Det var rett og slett så mye at jeg er nødt til å dele innlegget i to deler. Første del blir fra Holmenkollen hvor vi hadde vår helt egen festival bare for REMA 1000. Stedet var prydet med masse herlige farger, fantastiske artister og topp stemning hele dagen. Leverandørene sto på rekke og rad med gratis drikke, chips, sjokolade og masse masse diplom-is. Det var også et eget mattelt hvor det ble servert deilig mat som vi kunne spise ute i solen. Endelig fikk jeg en cola med mitt eget navn på også. Men nok snikksnakk, her kommer bildene;
  Jan Fredrik Karlsen ville også være med på bloggen.


  Gjengen fra Rema 1000 Brobekkveien.


  Ingen andre enn selveste Stian Blipp.  Hyggelig møte med Sandra fra Trøndelag
  Nico & Vinz stakk også innom Holmenkollen for å lage god stemning
   
  Avslutter innlegget med Stian Blipp som stagediver på en gjeng med gira remafolk.

  // Del 2 kommer senere :)

 • 5

  Hurra for mamma

  I går hadde min vakre mamma bursdag noe som ble feiret med kake og gaver. Fra oss fikk hun et sett med dusjsåper pluss et nytt og rosa deksel. På innsiden av dekselet er det også plass til et lite bilde. Her la jeg et gammelt bilde av mamma og meg. Håper du hadde en fin feiring mamma,og at du fikk det du ønsket deg. Veldig glad i deg♥ • 7

  17.mai som russ

  Good morgen! Håper dere hadde en kjempefin feiring i går med masse pølser og is. For meg ble denne dagen litt ekstra spesiell siden det var min siste dag som russ. Startet det hele med en koselig 17.maifrokost hos Rune, som er en venn av Tina. Der fikk vi servert varme rundstykker med masse deilige pålegg. Deretter løp vi ned til byen for å hoppe inn i russetoget til "katta". På forhånd hadde jeg hørt at det ikke skulle være noe russetog i år, så ble derfor ekstra glad da vi kunne vinke og plystre til kongen likevel. Nede på rådhusplassen møtte vi mange fine folk som vi tilbragte resten av russetiden sammen med. Siden det var selveste 17.mai ble det såklart is, pølser og ballonger. Hurra! Helt til slutt møtte jeg Jesper og vi avsluttet dagen med en koselig middag på "Pandaen".

   

 • 5

  Fjortis bursdag

  For en liten stund tilbake fylte Minna, kusinen til Jesper, 14år. Dette er ingen alder å spøke med så i går var vi bedt på en koselig fjortis bursdag med masse god mat og kaker. Jeg er virkelig en godtemoms så klarte nesten ikke stoppe å spise. Men er det bursdag så er det bursdag. Håper du hadde en fin dag Minna og at tilværelsen som fjortis blir minst like bra! :)

 • 4

  SüdØst

  På mandag fylte fine Salsabil 20år. Dette ble feiriet med middag på Sudøst med mange herlige jenter. Siden vi kom rett fra trening smakte det også ekstra godt med asiatisk kveldsmat, mmm! Vi hadde det kjempekoselig med god mat, prating og gaveåpning hele kvelden.


 • 7

  Wangballet 2014

  I går feiret jeg altså mitt siste Wangball noe som både var utrolig gøy men også litt trist på samme tid. Uansett hadde jeg en kjempefin kveld med mange fine folk og utrolig god steming. Klokken seks åpnet dørene til Radisson blu og middagen var severt. Til forrett ble det laks og grønnsaker etterfulgt av deilig kyllingfilet med potetmos og en herlig saus. Mellom rettene ble det også mye bra underholding hvor bl.a rektor var kledd ut som Justin Bieber og resten av lærerne danset til "The Fox". Vi fikk også hilsninger fra både Suzann "Tutta" Pettersen og Ylvis selv, mens atrister som Atle Pettersen, Alexander Rybak og Cir.Cus sto for musikken. Resten av kvelden danset vi til beina verket og håret sto til alle kanter. En veldig velykket kveld!


  ♥♥♥♥

 • 8

  Julaften 2013

  God dag fintfolk! Håper dere alle hadde en super kveld i går, det hadde hvertfall jeg. Da sølvguttene sang julen inn klokken fem var det endelig klart for pinnekjøtt og andre godsaker. Vi koset oss lenge ved bordet før det ble dessert og åpning av gaver resten av kvelden. Jesper kom senere og var med på å åpne kveldens siste gaver før vi kunne si oss fornøyde med årets julaften. I år gikk også gavene over all forventing, jeg fikk alt jeg ønsket med pluss mye mye mer. Jeg er så utrolig heldig som har så herlig familie, venner, kjæreste og andre fininger rundt meg. Tusen hjertelig takk for alt sammen!

  Kommer enda et innlegg om de fantastiske gavene mine senere!

 • 5

  Juletradisjoner

  Som jeg har nevnt tidligere har vi som tradisjon å spise julegrøt og pynte juletre på lillejulaften. De siste årene har det også blitt "tradisjon" å trene tidlig på dagen. I dag ble det to økter; en styrkeøkt med jentene og en taekwondoøkt med resten av teamet. I år skal vi også løpe og trene styrke på selveste julaften noe som betyr at vi hvertfall kan stappe i oss masse julemat og kaker med good samvittighet, hehe!  Nå skal jeg nyte resten av kvelden ved se på en koselig julefilm med familien.

 • 8

  Surprise party for Gunnar 60år

  Etter mange forberedelser og nøye planlegging ble det et velykket suprise party for coachen vår i går. Gunnar trodde han skulle på et sponsormøte men det var noe helt annet som møtte han på MonaLisa. Nede på MonaLisa sto det hele 20 syngende utøvere og overaskelsen var stor. Han måtte si seg "lurt av team tveita" og festen kunne starte. Til mat ble det utsøkt biff etterfulgt av en liten tale av meg og Frida hvor vi avsluttet med å kåre han til årets coach med en sjokolademedalje.  Deretter fikk han en iPad mini og et fint album fra hele teamet noe som falt veldig i smak. Så var det tid for kake og magedans. Det hele sluttet med en rå film som Botond hadde laget. En veldig velykket feiring som vi alle vil huske.

 • 6

  Fin på bankett

  Etter en lang dag i hallen med masse spenning avsluttet vi på beste vis med bankett. Både jentene og guttene hadde kledd seg til anledningen med fine kjoler og dresser. Det ble deilig mat etterfulgt av dessert og underholdning. En veldig fin avslutting på årets NM.


  ♥♥♥♥

 • 6

  Eventyrbryllupet

  På lørdag var dagen endelig kommet for at kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til.  Utenfor kirken tok det nygiftede parret imot alle gratulasjonene i det nydelige været. Solen skinte hele dagen så det ble mange fine bilder både av brudeparret og alle oss andre.
  Bilder i kirketrappa ble det såklart også:  Deretter gikk turen til gården hvor middagen og festen skulle holde sted. Her var det lagt ut rød løper mens det ventet drinker og andre godsaker inne i den fine loven som var prydet av fine detaljer. Middagen besto av hele tre deilige retter mens talene ble holdt en etter en. Tårene presset på stadig vekk.  


  Da middagen og talene var over ventet bryluppskake og brudevals før festen startet. Kakene var helt utsøkt og brudevalsen var en fryd å se på. Selv har jeg aldri vært i brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.  Gratulerer så mye nok en gang! Håper dere får et langt og lykkelig liv sammen ♥

 • 5

  Jentebursdag

  God kveld fininger! Kom nettopp hjem fra Fredrikstad, så har derfor ikke fått blogget om bursdagen til Frida før nå. Det kommer såklart ett innlegg om Fredrikstad også, men det blir nok i morgen. På fredag var det hvertfall jentebursdag hos søte Frida. Alle jentene hadde pyntet seg og vi koset oss masse hele kvelden med musikk og vg-lista på tv-en. Det ble også deilig servering med taco, godteri, muffins og jorbær dekket med sjokolade, mmm!
 • 5

  Hipp hurra for mamma!

  I dag har verdens beste mamma bursdag. Hun fortjener kun det beste så jeg og pappa ordnet i stand med muffins, kake, blomster og gaver til hun kom hjem fra jobb. Alltid like koselig å feire de man er glad i. Utrolig glad i deg, mamsi! :)

 • 4

  Bursdagsfeiring!

  God kveld! Nå sitter jeg og Jesper klistret forran "gullruten" etter en kjempekoselig bursdagsfeiring for Minna som har blitt tenåring. Det ble en skikkelig bursdagsfeiring med pølsefest og deilige kaker hos familien-Ørsal. Spiste så mye at jeg nesten kunne rullet hjem igjen.


 • 8

  Feiring med kampsportgirlzaa

  Feiring med kampsportgirlza slår aldri feil. Vi koste oss masse med taco, dessert, spill og den store brækhus-kampen til klokken nærmet seg tolv. Jeg fikk også mange søte gaver som champange, topper og treningstøy. Og tro det eller ei så ble alle cupcakesene spist opp, wehoo!
 • 7

  Forberedelser

  Heisann hoppsann! Nå er det kun få timer igjen til kampsportgirza kommer for å ferie 18årsdagen min. Kaia, Tina og Inger kommer litt før for å hjelpe meg med maten, mens desserten er mer enn klar allerede. Godteri, is og cupcakes er noe av det står på menyen i kveld. Endelig klarte jeg å lage noen søte cupcakes, så får bare håpe de smaker like bra som de ser ut som. Tvi tvi! 
  xoxo masterchefen sjææl!

 • 9

  Wangballet 2013

  Denne lørdagen var det ikke bare nyttårsball som sto på planen, men også photoshoot med jentene. Vi ble fotografert i penstasen før vi dro videre til Tina hvor vi hadde vårt eget lille forshspill med snacks og alkoholfrie drinker. Klokken seks dro vi ned til Radisson Blu hvor ballet ble holdt. Ballet i år gikk over all forventing med god mat, masse bra underholdning og ikke minst "Karpe Diem"!!! Alle tok av da de kom og det var toppstemning resten  av kvelden. Ekstra gøy var det at vi jentene klarte å stå helt forran, wihuu! Det ble mye synging noe som resulterte i en veldig sår hals, men da min kjære Jesper hentet oss hadde han med repsils og iste til meg. En perfekt dag! • 3

  Julaften

  Da var den store dagen endelig kommet. Julaften starter riktig nok ikke før julen ringer inn klokken 17, så i mellomtiden skal jeg se på koselige disney-filmer, pynte litt på rommet og hjelpe mamma med hennes nye iPhone. Litt tidlig start på julegavene, men for at mamma skal klare å henge med måtte vi åpne den litt før, hehe. Jeg har også fått en tidlig julegave fra Jesper, nemlig et par nydelige øredobber. Tusen takk! :)
  Håper dere alle får en riktig god jul så blogges vi enten i kveld eller i morgen.

 • 11

  Konfirmasjon

  Nå sitter jeg forran pc-en og ser gjennom bildene fra konfirmasjonen til Simon mens jeg prøver å holde kakene nede. Det var bare så mange gode kaker at jeg måtte smake på det meste, oops! Det ble uansett en veldig fin konfirmasjon med mye god mat samt et par fine taler.


 • 3

  HippHurra for mamma


  i dag har verdens beste mamma hatt bursdag. Vi har kost oss med søtsaker, pizza og røda rosor. Utrolig glad i deg, mamsi!  stooor klem fra :))

 • 6

  17.mai 2012

  Halå! Håper dere hadde en fin 17.mai-feiring i år, det hadde hvertfall jeg. Dagen startet i byen med Tina, Elias, Sofie og Maria før vi dro på båten "Christian Radick" hvor vi fikk gratis pølser, boller og brus takket være Unni som ga meg 5 gratisbiletter dit, wuhuu! Senere stakk girlsa på middag, og jeg sto derfor i fare for å bli loner resten av 17.mai, men takket være min kule nye venn, Elias, ble jeg holdt med selskap og fikk bl.a hilst på halve Oslo fordi han er så populæær! koslekt. Orket forresten ikke å drasse på kamera, så slenger med noen lånte:)

 • 7

  Greit å ha bursdag i påsken

  Hey!  Dette var altså hva jeg kom hjem til i går; tente lys, deilig kake,  påskeegg og presanger.  Elsker å ha bursdag i påsken, det blir liksom en større grunn til å putte i seg alt mulig usunt, hihi! Men når påsken er over er det rett på diet, haha, neida...joda..  

 • 7

  17år i dag!!


  Nå sitter vi hos bestemor å koser oss med kake og brus å feirer at jeg nå er blitt 17år. Tenk, nå er det bare ett år igjen før jeg er 18. Klem :-)

 • 14

  Wang-ballet 2012

  Wang-ballet som ble holdt på Radisson Blu i går var en suksess! Spessielt fint ble det pga mine små engler Tina, Kaia og Inger-Line som alltid lyser opp dagen. Stedet var stappa fullt med Wang-folk i dress og kjoler i alle slags farger og fasonger. Det ble masse god mat, morsom underholding på scenen, fyrverkeri og dansing til klokken slo ett. Flere kjenninger kom også på scenen, som DJ Dan, Tom Hilde, Plumbo, Carola og Admiral P.


 • 10

  Syttende maai

  God kveld! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om årets 17.mai nå, i og med at jeg hadde min såkalte bloggpause den dagen. Jeg hadde en utrolig fin 17.mai i år med deilig og koselig frokost med jentene etterfulgt av 17.mai-tog, sang, 789 is, en matbit på Christian Radick og vennetreff i byen.


  
  Håper dere også hadde en kjempefin 17.mai-feiring! :)

 • 6

  Gresk bursdagsfeiring

  Hei Hei! Da var den skriftelige eksamen endelig overstått. Ah, for en deilig følelse. Dette skal feires med kakerester fra i går, hihi! Gårsdagen var forresten kjempe koselig. Vi dro som planlagt på gresk resturant og koste oss.Håper dagen ble som du håpet, mamma. Elsker deg inderlig mye!!:)  Det henger også et par av pappa sine fine malerier på resturanten. Skulle ønske jeg hadde arvet noen av de egenskapene. 

 • 8

  Trønderkonfirmasjon

  God kveld, eller skal jeg si god natt? Nå har jeg vært våken i...skal vi se...20 timer, og er endelig klar for å hoppe i senga etter en lang og koselig konfirmasjon med alt for mange deilige kaker og fristelser. Dagen startet med gudstjeneste klokken 11 oppfulgt med en rekke bilder med konfirmanten og hennes kjære og nære.Deretter ble det deilig mat oppfulgt av noen farlig gode fristelser, gaver og en veldig koselig tale/fortelling.

 • 7

  Birthdaycake

  Først og fremst må jeg si TUUUEN TAKK for alle søte gratulasjoner både på bloggen, på facebook og på melding. Har fått over 200 gratulasjoner til sammen i dag, noe jeg syns er ganske så utrolig. Dere har virkelig gjort denne dagen til en superfin dag, pluss at jeg har fått stappet i meg en stor mengde meg bursdagskake, nomnom!
  Jeg fikk også noen kjempefine gaver i dag, men det får dere vente med å se til i morgen. God natta, alle søte lesere!

 • 21

  Sweeet sixteeen!

  Hei og hopp! I går hadde jeg den beste bursdagsfeiringen på leeenge! Det var en kjempe koselig kveld med noen kjempe koselige og søte jenter. Jeg fikk også noen superfine gaver. Hvis dere vil, kan jeg godt legge ut gavene senere i dag? :) Her kommer hvertfall noen bilder fra i går, enjooy.
  Sofie, meg med kjole nr.1 og Maria

  Haha, peent!

  Sara og Maria

  Hannah, Alma og Hanna♥

  Elise♥

  Love thiis picture! ♥

  Søtinger♥

  haha, Hannah!
  Sofie, Hanna, Hannah, Sara, Maria, Alma og Meg med kjole nr.2 fra 7.klasseballet, haha. (Elise kom litt senere)

  Åh, jeg kjenner at det kommer til å bli tøft å skilles fra dere, jenter! :( Glad i dere, allihopa!

 • 8

  Aldri for gammal for barnefest

  Heeey!
  På mandag fyller jeg endelig 16år, og skal derfor feire bursdagen min i dag med rosa tallerkner, masse farger og egne godteriposer. Dette bringer tilbake så utrolig mange barnslige minner fra mine tidligere bursdagsfester da det var om å få flest nonstop på kaka for da var man eldst. Altså; 4 nonstop = 4 år, 5 nonstop = 5år osv. haha, gode minner.
  Og når vi snakker om bursdagsminner fant jeg også ett par bilder fra bursdagen min i fjerdeklasse (tror jeg?) haha, jeg skulle liksom være Will fra W.I.T.C.H  med rødt hår og greier. Husker jeg elsket witch på den tiden. Ah, gode minner! :))

 • 22

  Fin på ball!

  Hei Hei!

  Nå er det utrolig nok ca en måned siden juleballet og jeg har enda ikke lagt ut et eneste ett bilde fra ballet. Nå har endelig fått tak i noen bilder og redigert en del (overredigert maybe?). Så her kommer de...

  Her har vi dressgutta Egil, Idar, Luis, Nils, Frende og Mounir.
  Sara, Elise, Hannah og Hanna med sin nydelige hjemmelagde(!!!) kjole!

  Jonathan, Kevin (også med selvlaget dress, wow), Mounir og Caroli.

  Mari, Jenny, Amalie, Anna, Ingrunn, Mia, Nanna, Helene og Sanne. Nydelige jenter! 

  Og her har vi altså meg, Egil, Maria, Sofie og Mounir. Glad i dere, småtasser :)

 • 22

  Den perfekte start på 2011

  Hei og godt nytt år!
  Håper dere hadde en super dag i går, for det hadde hvertfall jeg. Som sagt tilbringte jeg de siste timene av 2010 og de første av 2011 med de to snuppeluppene, Sofie og Maria. Etter en kjempe deilig middag, dessert og litt dansing på rommet til Maria, dro vi ned til AkerBrygge for å se fyrverkeri. Tror jeg aldri har sett noe så fint, det var bare helt nydelig! Vil nok aldri glemme denne nyttårsaftenen.
  I dag våknet vi til lyseblå himmel og strålende sol med en liten søt pusekatt og sjokolade...


  Åh, er ikke denne lille pusekatten bare skjønn?! :)
  I kveld skal jeg bare slappe av hjemme med familien og spise kalkun. Dere får kose dere masse og nyte første dag av 2011.

 • 9

  17.mai 2010 var kjempe flott!

  Den startet med 17.mai-frokost hos Maria med omelett, ben&jerry's, brownie og JustinBieber. Den gikk deretter til kongehuset, cuba, grunerløkka, nationalteateret og mc-ern, før den til slutt endte på akerbrygge med spiderman-slim, mövenpick og allsang.

  Håper dere hadde en kjempe fin dag, det hadde ihvertfall jeg!
 • 6

  Once in a life time

  Nå skulle jeg vel ha ligget i senga på vei inn i drømmeland men først og fremst må jeg si at denne dagen har vært utrolig fin. Jeg kunne ikke ha ønsket meg noen bedre måte å feire min konfirmasjon på. Gjestene, smilene, kakene, gavene.. alt var perfekt. Til og med krøllene mine! Noen ganger er det nemmlig helt umulig å krølle håret mitt. Åh, for en herlig dag.

  Først var det seremoni og etterpå fikk alle utdelt nydelige roser:


  Så fikk jeg hilst på vennene mine før jeg, pappa, fetter, onkel og tante tok en del bilder:

  Etter en liten stund ble hele familien samlet til mat, kos, kaker og gaver:

  God natta ! <3
 • 8

  Nå er jeg konfimert. Tid for fest!  Ja, nå har vi nettopp kommet hjem fra kirken, og nå starter festen. Mine søte venner Elise, Kevin og Maria var også i kirken og så på. Utrolig hyggelig. Tusen takk! Jeg er skrubbsulten, så nå gleder jeg meg til å spise. Kommer sannsylighvis en oppdatering med masse bilder i kveld :)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde