rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

11

Friday's med Maria

I går tok jeg og Maria oss turen til Friday's på Aker brygge. Der drakk vi deilig oreo-milkshake og snakket om alt mellom himmel og jord før vi bestemte oss for å rusle rundt på frogner. Jeg og Maria starter på forkjellige skoler til høsten så vi prøvde derfor å finne oss en koselig cafè der vi kan møtes når den tid kommer. Huff, gruer meg til å måtte skilles.

hva har dere gjordt i helgen?

 • 28

  Dagens kledning  Jakke-Ungarn // Skjorte-H&M // Skjerf-BikBok // Sko-Dinsko(?) // Veske-VeraModa // Ring-BikBok

  Hva syns du om dagens anntrekk? :)

 • 10

  Hot chocolate


  Det er så kaldt ute at kinnene mine fortsatt er røde som tomater, enda det er over en halv time siden jeg kom inn døra. Og jeg som var så dum å trodde det endelig hadde begynnt å gå mot varmere tider bare fordi solen dukker opp. Takk og lov for at jeg har varm kakao og godt ullteppe og krype under på slike dager som dette :)

 • 29

  Innkjøp fra Danmark
  Smykkestativ 50 DK // Øredobber 20 DK // Ring 20 DK (DK= danske kroner)

  Hva syns dere om innkjøpet? :)

 • 22

  Nordisk mesterskap 2011

  God kveld fra Danmark!

  Først må jeg si at det har vært utrolig gøy å være med på nordisk. Det var også veldig rart å representere Norge og se navn på land istedet for klubber på jakker, sjorter, drakter osv. Men kult var det hvertfall. Nå er jeg helt utmattet etter en lang dag i hallen her i Danmark. I poomse kom jeg meg ikke videre til finalen, mens i kamp ble jeg faktisk Nordisk mester. :))
  Dette har hvertfall vært en uforglemmelig dag, og nå skal jeg hoppe rett til sengs ihåp om å få sove godt. PussPuss!

 • 5

  Reisen til Danmark

  God Kveld, nå sitter jeg på hotelrommet her i Vejle i Danmark etter en småklomsete reise. Turen hit besto av Buss-Fly-Nytt Fly-Buss-tog-Taxi, haha, men nå er vi her hvertfall. I morgen er det Nordisk mesterskap i taekwondo, og jeg gleder meg kjempe mye. Mesterskapet starter rundt 8-halv 9, men heldighvis bor vi bare ett steinkast unna hallen, og rekker derfor en deilig frokost på hotellet, Love it! Her er dagens flyplassmat:


  God natta, alle sammen, sov godt! :)

 • 21

  Forandring fryder!

  Hei og hopp! Som dere kanskje ser, har jeg fikset og trikset litt med designet, og tror nok jeg vil si meg delvis fornøyd nå. Ble kanskje en smule barnselig, men jeg er jo ikke riktig voksen enda så det vel bare gå. Ellers sitter jeg forran pc-en og leker reporter/redaktør(?) i forsøk på å skrive en god artikkel til i morgen mens jeg spiser meg mett på salat...Tjoheei!

  Øredobber-BikBok // Hva syns dere om det nye designet? :)

 • 28

  Todays outfit


  Topp-H&M // Hettejakke-BikBok // Shorts-Arvet // Sko-DinSko(?) // Skjerf-Bikbok.  Sunglasses- Dady's // Hva syns dere om dagens antrekk?

 • 16

  Lørdagskos med jordbær på

  Hola amigos! I går var jeg i byen med mamsi og fikk bl.a kjøpt meg en kjempe fin kjole til konfirmasjonen til kusina mi. Konfen er riktig nok ikke før i mai, men alltids greit å ha en unkylding for å shoppe, tehe! Fikk meg også en ny almonakk som jeg virkelig trenger nå som det skjer så mye fremmover med skole, trening o.s.v. Skal til Danmark allerede på fredag, ah, gleder meg. Men med tanke på vektklassen jeg må holde burde jeg nok trene bort all isen og kanel-eple-kaka jeg spiste i går, haha!


  Elllers er jeg fortsatt litt nybegynner i redigering, men øvelse gjør mester, right? Hva syns du om bildene? :)

 • 22

  Fin på ball!

  Hei Hei!

  Nå er det utrolig nok ca en måned siden juleballet og jeg har enda ikke lagt ut et eneste ett bilde fra ballet. Nå har endelig fått tak i noen bilder og redigert en del (overredigert maybe?). Så her kommer de...

  Her har vi dressgutta Egil, Idar, Luis, Nils, Frende og Mounir.
  Sara, Elise, Hannah og Hanna med sin nydelige hjemmelagde(!!!) kjole!

  Jonathan, Kevin (også med selvlaget dress, wow), Mounir og Caroli.

  Mari, Jenny, Amalie, Anna, Ingrunn, Mia, Nanna, Helene og Sanne. Nydelige jenter! 

  Og her har vi altså meg, Egil, Maria, Sofie og Mounir. Glad i dere, småtasser :)

 • 17

  Smiile, think and smile again!
  Dette er vel noe av det beste jeg har skrevet hittil, tenker jeg; "Smile, Think, and Smile again?" haha, neeida, var egentlig mest for å fylle inn tomrommet i bildene. Uansett; Som dere kanskje ser hadde jeg litt tid til overs denne helgen og fikk derfor lekt meg en del med farger og redigering på nettet! // Hva syns du om bildene? :)

 • 28

  Dagens kledning, igjen...

  Jauda, har ikke så mye på hjertet i dag, så tenkte jeg like så godt kunne slenge ut dagens outfit i dag også, jeg! Men hva tenker egentlig dere? Syns dere jeg skal fortsette å vise dagens antrekk oftere eller ikke? Yes or No? :)

  Tunika // BikBok. Vest // H&M. Tights // BikBok. Jakke // Fra Ungarn. Smykke // NoaNoa.

 • 21

  Todays school outfit

  Heisann sveisann!

  Så da var altså enda en skoledag over etter ferien, og jeg kan trygt si at jeg allerede savner å ha ferie.. buhu. Har heller ikke sovet så godt de siste nettene, så får håpe jeg snart får tilbake skolelysten slik at jeg klarer meg bra det siste halvåret av ungdomsskolen. Wææ, rart å tenke på at etter hele 10år på samme skole skal jeg om ikke så alt for lenge starte på en helt ny..skummelt. Skal hvertfall stå på så hardt jeg kan med lekser og prøver fremmover! :)

  Topp // Cubus. Øredobber // BikBok. Smykke // Noa Noa // *Hva syns du? :)

 • 13

  There's a first time for everything


  *Spist sushi

  *Fått 6-er på kortet

  *Tatt toget til Trondheim


  *Vært i Ungarn

  *Trent med juniorlandslaget

  *Stått på snowboard

  *Blitt 15år

  *Laget egen rap, og rappet den på scenen


  *Vært statist i svensk film

  *Deltat og fått medaljer i NM

  *Lest ut to engelskbøker

  *Konfirmert meg

  *Vært i dyreparken i København

  *Fått min egen pc

  *Farget håret

  *Vært med i en musikal

  *Fått 4,8 i snitt

  *Vært på juleball

  *Og såklart har jeg feiret nyttårsaften hos Maria!

  // Gjorde dere noe for første gang i 2010? :)

 • 22

  Den perfekte start på 2011

  Hei og godt nytt år!
  Håper dere hadde en super dag i går, for det hadde hvertfall jeg. Som sagt tilbringte jeg de siste timene av 2010 og de første av 2011 med de to snuppeluppene, Sofie og Maria. Etter en kjempe deilig middag, dessert og litt dansing på rommet til Maria, dro vi ned til AkerBrygge for å se fyrverkeri. Tror jeg aldri har sett noe så fint, det var bare helt nydelig! Vil nok aldri glemme denne nyttårsaftenen.
  I dag våknet vi til lyseblå himmel og strålende sol med en liten søt pusekatt og sjokolade...


  Åh, er ikke denne lille pusekatten bare skjønn?! :)
  I kveld skal jeg bare slappe av hjemme med familien og spise kalkun. Dere får kose dere masse og nyte første dag av 2011.

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits