rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

7

Yesterday's haircut


// Hva syns dere? :)

  • 12

    Dagens innkjøp

    Fikk kjøpt noen nyttige småting pluss en genser fra BikBok på salg i dag. Utrolig mye salg i byen i dag, forresten, stappafullt med gale mennesker overalt, haha. Fikk meg også en langt etterlengtet (og dyr!!) klipp. Kan sikkert legge ut bilde senere, selv om forkjellen ikke er så veldig stor akkuratt. Nå blir det nachos og film i stugo. Ha en fin lørdagskveld! :)
  • 6

    You never know...  • 7

    Åpen dag på Wang

    I dag er det åpen dag på Wang Vidregående Skole, og i den anledning tok jeg meg friheten til å sette sammen en liten filmsnutt av WANG kampidrett...tjohei! Det er åpent på Wang helt frem til klokken 19:00 i kveld, så det er fortsatt ikke forsent å ta seg turen innom :)

  • 14

    Wang-ballet 2012

    Wang-ballet som ble holdt på Radisson Blu i går var en suksess! Spessielt fint ble det pga mine små engler Tina, Kaia og Inger-Line som alltid lyser opp dagen. Stedet var stappa fullt med Wang-folk i dress og kjoler i alle slags farger og fasonger. Det ble masse god mat, morsom underholding på scenen, fyrverkeri og dansing til klokken slo ett. Flere kjenninger kom også på scenen, som DJ Dan, Tom Hilde, Plumbo, Carola og Admiral P.


  • 10

    Black & White

    Hey, håper alle sammen har hatt en kjempefin helg. Kom hjem fra Tina i dag etter å ha overnattet der etter en superfin kveld på Wang-ballet i går. Forteller mer om ballet når jeg er bedre opplagt og bildeopplasteren på blogg.no ikke er så jævli treig...


    vakre skapninger // disse bildene er tatt hos Tina før ballet

  • 33

    25 Antrekk fra 2011    Her er en del av de antrekkene jeg likte best fra 2011.  // Noen antrekk dere likte? :))

  • 21

    A lot of people like snow  • 6

    Friday's, nok en gang


    I helgen var det landslagssamling i karate, noe som betyr at både Preben og Åsmund var i Oslo denne helgen. Jeg, Tina og Kaia møtte dermed karategutta på "Friday's" hvor vi spiste god mat og preika litt, før vi bestemte oss for å dra på kino å se "Sherlock Holmes". Koselig å møtes igjen! Glemte såklart å ta bilder, så da ble det bruk for mine skills i paint, haha. Vi var med en karategutt til, men han har jeg desverre ikke noe bilde av.

  • 15

    When you want something  • 6

    High-five

  • 15

    The future belongs to those who belive  • 8

    Happy New Year!!


    ♥  ♥ ♥ 2012!! New beginning, new hopes, new dreams ♥ ♥ ♥

  • 7

    Oppsumering av 2011, del 3


    Etter store forandringer i tkd-livet mitt dro jeg på nok en talentsamling på majorstua, hvor utøvere fra både Trondheim og Bergen kom for å trene.


    Det ble sjenerelt mye trening i september både på egenhånd, med papsen, på Grorud og med HwaRang Drammen, noe jeg er veldig takknemlig for.    I oktober ble det første klassebilde tatt på Wang. Klassen min består av padlere, skiløpere, volleyballspillere, boksere, ein karate-chick og noen andre kulinger. Jeg må også poengtere at jeg ikke er så lav som det ser ut til på bilde, de ved siden av meg var bare veeldig høye.. not kidding!


    Det aller største jeg har vært med på dette året var Junior-EM på Kypros. At jeg i det hele tatt ble tatt ut, var for meg helt uvirkelig. Det var en stor opplevelse for meg, og selv om ikke jeg fikk medalje kom ikke Norge tomhendt hjem. Frida og Jelena tok nemlig hver sin bronse-medalje. Stort!


    Kort tid etter Jr.EM startet jeg å trene på Mudo Team Furuset&Tveita, noe som har vært en fryd siden jeg startet.


    Fra starten av november begynte jeg å føle meg dårlig. Etterhvert følte vi det var lurt å ta seg en tur til legen. Der fikk jeg vite at jeg hadde fått mykoplasma lungebetennelse, og at jeg ikke fikk lov til å trene på en stund. Det var utrolig kjipt, og matlysten var også på sitt dårligste hvor omtrent det eneste jeg fikk i meg var frukt. Jeg som elsker mat... 


    Pga sykdommen måtte jeg også stå over treningen ved Wang sin dagssamling på majorstua, men bowling og peppez var jeg frisk nok til å være med på... spessielt siden jeg nå hadde fått matlysten tilbake.


    Tiden gikk, og pluttselig var det klart for NM på kongsberg. Jeg gledet meg veldig til å være med, men merket fort at det var litt for tidlig etter sykdommen å hoppe ut på kampmatta igjen. Men det ble ingen trist dag for det, laangt ifra. Klubben vår ble kåret til Norges beste klubb i kamp, Eirik vant kongepokalen, Gunnar ble kåret til Norges beste coach, mens Frida ble kåret til Norges beste utøver.


    Bestemor ble denne måneden lagt inn på sykehus. Jeg og mamma dro dermed til trøndelag omtrent på dagen for å besøke den 90år gamle, tapre og spreke bestemoren min. Vi hadde en veldig koselig stund i trøndelag før det bar hjem igjen. Bestemor har det forresten bare bra nå, og skal hjem fra sykehuset i morgen

    To dager etter vi var kommet hjem fra trøndelag var jeg klar for en ukes treningsleir i varmere strøk, nemlig i Las playitas. Der koste vi oss med trening, mat, zumba, salsa og mye morsomme greier. Det var en utrolig fin tur som jeg alltid vil huske.

    Dette var mitt 2011, for et fint år! Gleder meg til mange nye opplevelser i 2012! :)

  • Rakel Lysø Drage

    Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
    INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

    Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    bilde    hits