rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

17

Train insane

..or remain the same. På trening i går var en venn av familien på trening for å se på. Selv har han tatt to OL-sølv på skøyter så det står det virkelig respekt av. I tillegg til å være god på skøyter er han også god bak kameraet. Det ble derfor tatt noen blinkskudd fra treningen på Tveita. Foto: Kay Stenshjemmet

 • 7

  Seneste innkjøp  Topp&Dekselgreie-BikBok // Smykker-Glitter // Concealer-Vita // Joggesko-Sport1

 • 4

  Åpen dag

  I dag er det åpen dag på Wang Vidregående helt til klokken syv i kveld. Jeg skal være der fra ca klokken fem så det er bare å ta turen innom. På grunn av åpen dag sluttet vi derfor halv tolv på skolen i dag. Jeg, Kaia og Inger tok oss derfor en liten shoppingtur på Oslo City før det ble lunsj/middag på kinaresturant, nomnom!

 • 9

  Wangballet 2013

  Denne lørdagen var det ikke bare nyttårsball som sto på planen, men også photoshoot med jentene. Vi ble fotografert i penstasen før vi dro videre til Tina hvor vi hadde vårt eget lille forshspill med snacks og alkoholfrie drinker. Klokken seks dro vi ned til Radisson Blu hvor ballet ble holdt. Ballet i år gikk over all forventing med god mat, masse bra underholdning og ikke minst "Karpe Diem"!!! Alle tok av da de kom og det var toppstemning resten  av kvelden. Ekstra gøy var det at vi jentene klarte å stå helt forran, wihuu! Det ble mye synging noe som resulterte i en veldig sår hals, men da min kjære Jesper hentet oss hadde han med repsils og iste til meg. En perfekt dag! • 1

  Treningsamling i Skellefteå

  På torsdag dro vi en liten gjeng fra Tveita nedover til Sverige, nærmere sagt Skellefteå. Der ble årets første Team Nordic samling holdt. Denne gangen var det også utøvere fra Finland og Island med på campen. Vi var til sammen rundt 60 utøvere fra Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island. Det ble holdt mange bra og lærerike treninger; to på fredag, tre på lørdag og matcher på søndagen. På søndagen var det mange gode og spennende kamper. Siden jeg er senior i år gikk jeg to seniorkamper. Kampene gikk veldig bra og det endte med seier i begge. Andre kampen var den tøffeste hvor jeg lå under til siste runde. Men etter meget bra coaching fra Eirin og litt justeringer endte kampen til slutt 6-8 til meg.


  Bildene er hentet fra Team-Nordic sin facebookside.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde