rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

17

Train insane

..or remain the same. På trening i går var en venn av familien på trening for å se på. Selv har han tatt to OL-sølv på skøyter så det står det virkelig respekt av. I tillegg til å være god på skøyter er han også god bak kameraet. Det ble derfor tatt noen blinkskudd fra treningen på Tveita. Foto: Kay Stenshjemmet

 • 6

  Kosekveld

  Denne helgen har bestått av mye kos og trening. På lørdag var jeg først på trening med seniorene 08:30 på Majorstua. Der ble det masse bra sparring. Senere på dagen tok jeg og Jesper oss turen til IKEA. Først og fremst for å kjøpe småting men også for en billig lunsj, hehe. Kan legge ut bilder av innkjøpet senere. Etter noen timer på IKEA dro vi innom Strømmen før det ble lørdagskos hjemme med Jesper og familien glum. Taco og brownies sto på menyen i går mens "Hver gang vi møtes" og lørdagsfilmen snurret på tv, kooosi!  

 • 7

  Seneste innkjøp  Topp&Dekselgreie-BikBok // Smykker-Glitter // Concealer-Vita // Joggesko-Sport1

 • 4

  Åpen dag

  I dag er det åpen dag på Wang Vidregående helt til klokken syv i kveld. Jeg skal være der fra ca klokken fem så det er bare å ta turen innom. På grunn av åpen dag sluttet vi derfor halv tolv på skolen i dag. Jeg, Kaia og Inger tok oss derfor en liten shoppingtur på Oslo City før det ble lunsj/middag på kinaresturant, nomnom!

 • 9

  Wangballet 2013

  Denne lørdagen var det ikke bare nyttårsball som sto på planen, men også photoshoot med jentene. Vi ble fotografert i penstasen før vi dro videre til Tina hvor vi hadde vårt eget lille forshspill med snacks og alkoholfrie drinker. Klokken seks dro vi ned til Radisson Blu hvor ballet ble holdt. Ballet i år gikk over all forventing med god mat, masse bra underholdning og ikke minst "Karpe Diem"!!! Alle tok av da de kom og det var toppstemning resten  av kvelden. Ekstra gøy var det at vi jentene klarte å stå helt forran, wihuu! Det ble mye synging noe som resulterte i en veldig sår hals, men da min kjære Jesper hentet oss hadde han med repsils og iste til meg. En perfekt dag! • 4

  Bedre sent enn aldri

  Sist fredag var jeg på disco-bowling i Ski med fine folk. Vi hadde det utrolig koselig selv om jeg havnet nederst på lista to ganger. Bowling er kanskje ikke min sterkeste side men med èn strike på to runder er jeg mer enn fornøyd. Det ble også pizza som plaster på såret etterpå. Vi hygget oss i flere timer på peppes før turen gikk tilbake til Oslo.


  På lørdag var det på tide med litt kjærestetid. Jeg og Jesper dro først på kino hvor vi så den nye filmen "Life of Pie" før vi spiste en romantisk og ikke minst deilig middag i byen. Etter en koselig kveld dro vi hjem for å se på Idrettsgallaen hvor bl.a mattelæreren min Bartosz mottok prisen i "Åpen klasse".


  De siste dagene har også tempraturen sunket kraftig, men tross for 14 minusgrader løp jeg og team tveita ute i 50min i går. Kulda stopper ikke oss.. kun mobilen. Både min og Frida sin iPhone ble nemlig for svak for kulda og etter bare et par bilder til bloggen ble det svart.


  Etter 50min løping var både maskara og hår ute av kontroll.. heldighvis funket min iPhone igjen etter litt oppvarming i de nye treningslokalene.


  Bloggeeees!
  Skal prøve å blogge litt oftere. Men bedre sent enn aldri, ikke sant?

 • 3

  Instagram update


  @rakeldrage

 • 1

  Treningsamling i Skellefteå

  På torsdag dro vi en liten gjeng fra Tveita nedover til Sverige, nærmere sagt Skellefteå. Der ble årets første Team Nordic samling holdt. Denne gangen var det også utøvere fra Finland og Island med på campen. Vi var til sammen rundt 60 utøvere fra Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island. Det ble holdt mange bra og lærerike treninger; to på fredag, tre på lørdag og matcher på søndagen. På søndagen var det mange gode og spennende kamper. Siden jeg er senior i år gikk jeg to seniorkamper. Kampene gikk veldig bra og det endte med seier i begge. Andre kampen var den tøffeste hvor jeg lå under til siste runde. Men etter meget bra coaching fra Eirin og litt justeringer endte kampen til slutt 6-8 til meg.


  Bildene er hentet fra Team-Nordic sin facebookside.

 • 12

  Nyttårsaften

  I går feiret jeg nyttårsaften med Jesper og mine kjære foreldre. Jeg og Jesper (mest Jesper kanskje...) lagde delig kalkun med poteter og fløtesaus, før det ble det is med varme bær til dessert, mmm.. kunne ikke smakt bedre. Etter noen timer med kos i heimen tok jeg og Jesper turen ned til Aker Brygge for å se på fyrverkeriene der nede. Kunne ikke fått en bedre avsluttning på 2012.


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits