rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

6

Pink wednesday

Heisann hoppsann! På dagens morgentrening møtte både jeg og Frida opp med rosa treningstøy fra MXDC. Dette ga oss såklart litt ekstra energi for å gjennomføre styrkeprogrammet vårt. I dag kjørte vi eksplosiv styrke på armer hvor noen av øvelsene var benkpress, chins, dips og skulderpress. En fin og rosa start på dagen.
 • 4

  Grønn smoothie

  Helt siden vi fikk blender i huset har jeg hatt lyst til å lage en grønn smoothie. Mamsen gjorde det første forsøket på søndag. Denne besto av bananer, grønne epler, spinat og malt ingefær. Neste gang vil jeg nok gå for en liten søtere vri men det er definitivt ikke siste gang det blir lagd grønne drinker her i huset. Har allerede funnet noen oppskrifter jeg har lyst til å prøve ut, men jeg tar gjerne imot tips også :)

 • 5

  Jobb, trening og kos

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens trening og formen føles mye bedre ut i dag. Gikk til og med litt lett sparring noe som var veldig gøy. Gleder meg til at strekken min helt borte slik at jeg kan sparre for fullt igjen. Ellers denne helgen har jeg som sagt jobbet, skrevet innleveringer og kost meg med kjæresten. I går jobbet jeg på rema til klokken ni før jeg og Jesper dro til meg for å lage taco, noe jeg aldri blir lei av. Resten av kvelden ble det film og snacks forran tv-en før begge to sloknet. Jesper hadde også vært på salg å kjøpt et stilig gull-deksel til meg. Tusen taaakk!

 • 7

  Helg igjen

  God helg alle sammen! Dagen i dag startet med en rolig styrkeøkt før vi tilbragte RLE-timen i Kapdampa buddhistsenter. Kjenner at formen er ikke helt på topp i dag så prøver å ta det litt rolig slik at jeg ikke blir syk rett før sesongstart. Likevell er det mye som må gjøres denne helgen; jobb, trening og en rekke innleveringer som må leveres. Nettopp derfor er det ekstra viktig å få i seg nok med mat. I dag sto mamma for en deilig fredagsmiddag bestående av kylling, stekte poteter, spinat og friske grønnsaker. Kjempedeilig!

 • 7

  Kveldskos

  Som regel slutter jeg kvart over ni på trening og rekker så vidt å dusje før jeg må legge meg. På tirsdager derimot slutter vi over en time tidligere noe som betyr at jeg kan lage litt ekstra god kveldsmat før jeg hiver meg i senga. Jesper henter meg også alltid på tirsdager og det er fint å kose seg litt de få timene før han drar hjem igjen. I går besto kveldskosen av knekkebrød med ost og skinke, druer, bixitkjeks og et glass med iskald sjokolademelk. mmm!

 • 17

  Løpetur med fattern

  Siden jeg sluttet tidlig på skolen i dag ble jeg med fattern på en liten løpetur iført våre freshe treningsjakker fra MXDC. Avsluttet turen med litt hopping, "skøytning" og morro. Senere i dag skal jeg også løpe med teamet før vi fortsetter treningen inne med teknikk og basis.
 • 0

  Åpen dag på Wang

  God kveld alle sammen! I morgen, tirsdag 21.januar er det åpen dag på Wang Vidregående fra kl.13:00 og helt til klokken 19:00. De forkjellige idrettene vil være på ulike rom og alle er såklart velkommen. Har skrevet litt om Wang på bloggen før men legger ut noen tidligere videoer jeg har satt sammen fra de siste tre årene jeg har gått på Wang selv. Enjoy!

  Introduksjonsvideo:


  Avsluttning på Gladiators:
   

  Treningsleir på Playitas 2012:


 • 8

  Keep calm and carry on

  I skrivende stund sitter jeg med tekoppen og boken "Prosten" i fanget. Klassen vår er nemlig med på "Ungdommens kritikerpris" noe som innebærer at vi må lese hele åtte bøker innen Februar er over. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noen typisk "lesehest", heller tvert imot. Prøver å få lest så mye som mulig og siden kroppen er relativt sliten etter fire timer med testing i går passer det fint med litt te og lesing.

 • 7

  Wangballet 2014

  I går feiret jeg altså mitt siste Wangball noe som både var utrolig gøy men også litt trist på samme tid. Uansett hadde jeg en kjempefin kveld med mange fine folk og utrolig god steming. Klokken seks åpnet dørene til Radisson blu og middagen var severt. Til forrett ble det laks og grønnsaker etterfulgt av deilig kyllingfilet med potetmos og en herlig saus. Mellom rettene ble det også mye bra underholding hvor bl.a rektor var kledd ut som Justin Bieber og resten av lærerne danset til "The Fox". Vi fikk også hilsninger fra både Suzann "Tutta" Pettersen og Ylvis selv, mens atrister som Atle Pettersen, Alexander Rybak og Cir.Cus sto for musikken. Resten av kvelden danset vi til beina verket og håret sto til alle kanter. En veldig velykket kveld!


  ♥♥♥♥

 • 13

  Sneak peek

  Her er en liten "sneak peek" på kveldens antrekk. Er fortsatt litt usikker på valg av sko men kan ikke si annet enn at jeg har lagt mitt elsk på disse sølvskoene. Uansett blir det nok en kjempebra kveld. Jeg skal først til Tina å ordne meg før vi drar videre til en annen jente i klassen. Deretter blir det BALL!!

 • 10

  Styrketrening

  God kveld kjære lesere! Da var ukas siste trening gjennomført og jeg kan ta helgen med god samvittighet. Andre trening i dag ble taekwondo mens første ble styrke på Wang. Jeg og Frida kjørte bein i dag, og siden dette var vår siste uke med oppbyggende styrke økte vi bl.a. i knebøy. I tillegg til knebøy ble det markløft, hamstringcurl og en rekke andre fininger for beina. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med kjæresten før Wangballet står for tur i morgen. Gleder meg masse! Her får dere noen bilder fra dagens styrkeøkt.

  God helg alle sammen! :)

 • 4

  Kamptrening

  Her er en liten film fra gårsdagens trening filmet og satt sammen av Tom Hansen. Jeg syns resultatet ble kjempestilig så annbefaler dere å sette av 2min for å ta en titt.

 • 5

  Sånn går no dagan

  Hey! Etter en lang og fin juleferie var det rett tilbake på skolebenken og hverdagen generelt. Veldig rart å tenke på at dette er mitt siste halvår på videregående, så nå er det ikke noe "kjære mor" hvertfall. Ellers i 2014 har jeg trent, jobbet, vært på dugnader og koset meg i helgene. De neste ukene er det også trening, lesing og skole som står på planen, og sånn går no dagan.

  1.Sparringsdag i klubben 2.Den nye pulsklokken min fra Garmin, love it! 3.Deilig wok til kveldsmat 4.Dugnad i Bærum


  1.Et lite speilbilde på skolen 2.Helgekosen 3.Snøen som pluttselig kom 4.Jesper som koser seg på kjøkkenet
   

 • 11

  Året som gikk

  JANUAR:
  I slutten av Januar var det på tide med mitt andre Wangball på Radison Blu. Før ballet startet var kampsportjentene samlet hos Tina der vi fikk hver vår alkoholfrie coctail. Deretter dro vi avgårde på en liten photoshoot hvor vi lekte modeller i noen timer før vi ble kjørt ned til Radison Blu. Ballet var minst like bra som det første men alt toppet seg da selveste "Karpe Diem" inntok scenen.


  FEBRUAR:
  I februar startet taekwondo-sesongen for fullt og mitt første år som senior var i gang. Trelleborg var debutstevnet mitt før turen gikk til statene og US Open. Der vant jeg første kampen min på overlegenhet mens jeg i andre kamp tapte med samme mynt. Dette var uansett en smak på seniortilværelsen og jeg gledet meg til å jobbe videre. USA-turen besto også av treninger i LA, shopping i Las Vegas og masse latter da vi besøkte Universal Studios.


  MARS:
  Etter en uke i statene gikk turen videre til Mexico, nærmere bestemt Guadalajara. Der trente vi flere ganger om dagen. Treningene inneholdt både taekwondo, styrke og utholdenhet. I tilegg til mye trening rakk vi også å sole oss, bade og nyte tilværelsen.

  Tilbake fra Mexico rakk vi så vidt å pakke ut før vi dro videre til Nederland hvor Dutch Open ble arangert. Det var et stort stevne med mange spennende og gode kamper. Siden nederland er kjent for sin "french fries" måtte dette også spises. Etter dutch var det tid for påskeferie og litt kvalitetstid med kjæreste og familie. Snøen lå fortsatt på bakken noe som førte til skogstur og aking med kjæresten. 


  APRIL:
  Endelig var det min tur til å fylle 18år noe som såklart skulle feires. Første feiringen ble med familien før feiring med kampsportjentene var like etter. Jeg stilte i stand med champange, muffins og partyhatter mens gjestene tok med seg godt humør og fine gaver. Men feiringen stoppet ikke der, Jesper hadde nemlig gitt meg en weekend til Goteborg der vi storkoste oss, virkelig!


  MAI:
  Hver gang mai nærmer seg vet jeg at både 17.mai og sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg har alltid elsket 17.mai og tror nok jeg alltid vil gjøre det. I 2013 feiret jeg denne fine dagen med like fine mennesker fra morgen til kveld.

  I tilegg til 17.mai var det også en rekke bursdager å feire i Mai. Mamma fylte år noe som ble feiret med middag på BigHorn og deilig kake. Minna, Mariann, Jesper og Frida ble også feiret i det fine sommerværet.  JUNI:
  Sesongens siste stevne var i Østerriket. Team Nordic gjorde en kjempejobb og selv var jeg også veldig fornøyd med å ha nådd målet for denne sesongen, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.


  Det var ikke bare sesongen som gikk mot slutten men skoleåret var også snart ferdig og avsluttning med kampsporten sto for tur. Som året før ble avsluttningen arrangert på "Oslo Gladiators" hvor vi fikk bryne oss på forkjellige morsomme aktiviteter. Blir aldri lei av å se på disse bildene i sumo-drakt, hehe!
   

  Så var det endelig sommerferie og tiden for sommerkjoler, grillings og andre sommergreier var kommet. En av de første dagene i ferien var jeg i bursdagen til Frida hvor vi bl.a. ble servert masse søtsaker mens VG-lista rullet over tv-en.


  JULI:
  Juli 2013 var virkelig en av de beste sommermånedene jeg noen gang har hatt. Allerede 3.juli var jeg og Jesper godt planta i Rhodos hvor vi skulle slappe av og nyte late dager. Bare på en uke rakk vi å gjøre så utrolig mye. De beste minnene fra denne turen må vel være da vi fikk sitte på eselryggen opp til Akropolis eller da Jesper fylte 20år.


  Ikke lenge etter ferien til Rhodos gikk turen videre til kjære trøndelag. Til tross for en god del regn og dårlig vær hadde vi det likevell knall med fine trøndere og mye kortspill. De få dagene det lyste opp var det såklart rett ut å nyte været eller å ta en liten plenklipp.

  Etter noen uker med litt gråvær dro jeg avgårde med mor og far til varme og vakre Barcelona. For første gang var vi i varmere strøk alle tre sammen noe som var utrolig koselig. I Barcelona besøkte vi flere fine steder og koste oss med is, sol og varme. Vi møtte også en annen hyggelig tremannsfamilie fra Edinburgh. Jenta i familien het også Rakel og vi holder fortsatt kontakten over sosiale medier. En ferie jeg sent vil glemme.


  AUGUST:
  Sommerferien ble avsluttet med en ukes treningsleir i fine Kroatia. Det ble mange harde treninger, mye bading og mange andre sosiale aktiviteter. Været var på topp hele uka og det var ingenting å klage på. Etter vår siste trening i Kroatia pyntet jentene seg med kjole og ukens første maskara før vi avsluttet med en skikkelig jentekveld.

  I slutten av August kom endelig dagen hvor kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til. Senere ble det treretters, nydelig desserter og fest. Selv har jeg aldri vært i et brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.

  SEPTEMBER:
  Tina var den siste av kampsportjentene som fylte 18år, men da dagen var kommet ble det såklart feiring. Kvelden var stappet med masse god mat, drikke, dansing og prating med både nye og gamle venner. En kjempekoselig kveld for fine Tinamor.  


  I september flyttet også mor og far inn hos tante Unni mens jeg og Jesper skulle pusse opp hjemme. Oppdraget var å få malt taket og alle veggene før helgen var over. Med mange liter hvitmaling, pensler, ruller og papir var vi klare, og etter mange timer ble stua god som ny. Mamma og pappa var mer enn fornøyde noe som resulterte i nytt sportstøy til meg.


  OKTOBER:
  5.oktober 2012 ble jeg og Jesper offisielt sammen. Ett år senere har vi det minst like bra, og jeg blir bare mer og mer glad i den fine gutten min. 1-årsdagen vår startet med blomster og frokost på senga før den avsluttet med deilig spa og middag på BigHorn.


  Både oktober og november var fullstappet av taekwondostevner i forkjellige deler av verden. Det ble mange gode kamper og jeg fikk bl.a. bryne med på tidligere europamester Bat-el Gatterer hele to ganger på tre stevner. Første gang gikk det ikke helt veien men etter å ha analysert kampen tapte jeg med kun to poeng i neste stevnet som ble holdt i Kroatia.


  Av alle stevnene vi deltok på må jeg si at turen til Israel satte de dypeste sporene. Ferden startet med å besøke Jerusalem og klagemuren før turen gikk videre til Palestina og Betlehem. Alt sammen var så spessielt; graven til jesus, fjøset der han ble født, klagemuren og alle de mektige kirkene. Denne turen var virkelig en opplevelse for livet.

  NOVEMBER:
  I november fikk jeg gladmeldingen om at selveste MXDC ville sponse meg på veien mot OL. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile da jeg bekjeden og deretter kunne plukke ut en rekke godsaker på lageret. Det var nesten som å være i himmelen med så mange nydelige farger og passformer. I tilegg til at klærne er fine å se på er de også topp i trene i.


  Mitt første NM som senior gikk av stabelen 23.november og etter ha å møtt Norges beste senior-jenter er jeg veldig fornøyd med resultatet. Vi var tre stykker i klasser noe som betyr at alle skal gå mot alle. I min første kamp vinner jeg på golden point mens jeg i neste kamp taper knepent. Alle tre vinner og taper en kamp hver noe som betyr at vinneren blir kåret på poeng. Uansett er jeg veldig fornøyd med sølv i mitt første senior-NM. Resten av team tveita gjorde en kjempejobb og vi kunne alle feire et velykket mesterskap med bankett senere på kvelden.
   

  DESEMBER:
  I midten av desember fylte vår kjære coach Gunnar 60år noe som kom til å bli en minneverdig dag. Etter mange forberedelser og nøye planlegging ble det et velykket suprise party på Mona Lisa for Gunnar. Han ble veldig oversaket og kvelden var stappet med deilig mat, taler, gaver, film og en veldig fin bursdagskake. En veldig velykket og fortjent fering.

  Førjulskos må alltid til og i desember var jeg både i Fredrikstad, Drøbak og Asker hvor storkoste meg sammen med koselige mennesker. I Fredrikstad tok Sissel og morfaren til Jesper oss ut på deilig middag etterfult av dessert forran peisen. I Drøbak ble det også mye god mat sammen med Kaia og Tommy, før jeg avsluttet førjulskosen med pepperkakebaking Asker med Marte og Tina.


  Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde