rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

1

Året som gikk, del 2


Sommeren fortsatte på vakre Lysøya. Været var litt varierende, men så fort solen tittet frem var vi ute for å nyte været til det fulle. Det ble mange lange turer, vaffler i solveggen, bestemorbesøk, en del grillmat og noen løpeturer i både sol og vind. Finefine Lysøya!


Etter å ha storkost oss på ferie i Trøndelag gikk turen videre til Göteborg med Jesper hvor vi tok oss en koselig weekend. Man trenger ikke å dra så alt for langt for å føle at man har ferie; bare det å komme seg bort fra mas og tjas er deilig! Her ble det bl.a. hvitvinsdampede blåskjell, latter på Liseberg, "turistgåing", middag i 12-etasje og akvarium.Tiden flyr når man har det gøy, og på kun tre uker hadde jeg vært på tre flotte steder.  Denne helgen gikk turen til Trygve og mormoren til Jesper sin camping på Jeløya. Her storkoste vi oss med sol, deilig mat, bading (kaldt men godt), fisking og til og med litt golf.


Så bar turen til nok et herlig sommerparadis. Fra mandag til onsdag tok flotte Hanna oss med til hytten hennes i Holmsbu. Plassert høyt i en ås kunne vi nyte mat og drikke til en fantastisk fin utsikt. I tillegg til et utrolig fint sted, var vi også veldig heldige med været. En flott hyttetur som definitivt må gjentas! 
Den første uken i August gikk turen til varmere strøk med mor og far; nærmere bestemt Mallorce. Med spansk tapas, lyse strender, turkist hav og massse is fikk vi ladet opp batteriene. Var bl.a. noen turer inn til den flotte Palma by, som lå kun et steinkast unna hotellet. På hotellet var det også flere ulike treningstilbud, noe som passet midt i blinken for meg. En fantastisk flott tur!


Hjemme fra Mallorca sto Jesper på flyplassen med åpne armer. Det var nesten like varmt i Oslo, og hva er da bedre enn piknik? De neste dagene besto derfor av hyggelig piknik, softis på akerbrygge og middag ute. Koskoskos! De varme dagene i Oslo fortsatte. Den ene dagen dro jeg, Alice og Hanna til Frognerparken hvor vi tuslet rundt og var turister, før vi satte oss ned med sushi. Senere denne dagen ble det bowling med Jesper, kusina mi og kjæresten som var kommet fra Trondheim. Så gikk sommerferien mot slutten, og jeg startet mitt andre år på Universitetet. Det ble likevel en rolig start, og de første ukene ble det også festligheter. Feiret bl.a flotte Tina som endelig hadde fylt 20 år. Det ble en hyggelig feiring med god mat, leker og topp stemning. I starten av september var jeg med på en liten photoshoot for Mudo og Fighter, noe som var veldig gøy. Det ble både noen taekwondo-bilder i drakt, boksebilder og muay thai. Alle bildene er tatt av Stine Østby.Senere denne måneden var det duket for jentekveld hos Hanna. Det ble en veldig hyggelig kveld med flotte jenter, hjenmelaget pizza, sjokolademousse, mye prat og mye kooos. Litt trist å se disse bildene nå som både Alice og Karine pakker bagen og drar på utveksling :(( fort dere hjem igjen! I September var jeg også så heldig å få være med på Jan Bøhler sin nye musikkvideo "Ta i, ta i!" . Videoen handler om at dagene våre kan være fulle av stress, og at det derfor er deilig med en treningsøkt ute i det fri. Dere ser en liten snutt av meg på 1.18 og 3.04. 


Jan Bøhler tok seg også turen til Granittrock, som jeg i 2015 jobbet litt med PR for.  Granittrockhelgen braket løs på Grorud med kjente artister, tivoli, sirkus og mye annet. Det hele avsluttet med fyrverkeri i alle mulig farger.I September fløy også en av mine fineste engler opp til himmelen etter et langt og godt liv, og minnene vil alltid forbli ♥♥Denne måneden ble jeg nok en gang omringet av søte tøffinger da det var duket for NC. Her var jeg coach og, fikk til og med mine egne stylister, hehe!


Avsluttet måneden med Halloween. Sammen med Superman, hekser, nonner og andre fine skapninger storkoste jeg meg på halloweenfest.November var vel den minst sosiale måneden hele året. Måneden besto nemlig av lesing, pugging, notater og eksamen.. puh!Endelig var eksamen levert i tre fag, og det var på tide med en liten juleavslutning med studiet. En herlig kveld med mange herlige kulkommere! 


Med en gang jeg fant ut at siste eksamen var 30.nov var jeg ikke sen med å skaffe meg en billig billett til fine Trondheim. Storkoste meg der med min min flotte familie. Er så koselig med slik kvalitetstid, spesielt i jula.Da jeg var i Trondheim klippet jeg meg også kort og ga håret til noen som trenger det mer enn meg. Har tenkt på det lenge, og da jeg var i Trondheim bestemte jeg meg for å endelig gjøre det. Dere kan lese mer om prosessen >her< om dere ønsker å gjøre det samme. Fikk for ikke så lenge siden en mail med et sertifikat om at de hadde mottatt håret, så ja, det hjelper faktisk!

Ettersom noen "medlemmer" av jenteflokken vår drar på utveksling i år var det ekstra viktig med et julebord kun for oss og kjærester. Jesper og jeg sto for vertskapet, og hadde gleden av å velkomme syv flotte folk iført penstasen. Vi koste oss i mange timer før det ble dessert, karaoke og masse prat.I romjula gikk turen til Valdres på hyttetur sammen med Jesper og Snuppa. Her slappet vi maksimalt av i rolige omgivelser. Koselig og "julete"!Til slutt avsluttet jeg det fine året med en fantastisk jul og nyttår med sammen med familie, venner og kjæreste. Bedre blir det ikke.
 

 • 3

  Året som gikk

  Da var tiden kommet for å se tilbake på året som gikk. Slik som jeg skrev i slutten av 2012, har også året 2015 brakt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidig som det har vært noen triste tider. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid; det er derfor så viktig å ta vare på de gode minnene og de positive opplevelsene. Sooo here we go... 


  I 2015 startet jeg året med blanke ark på ny plattform; rakeldrage.fitnessguru.com. Her bestemte jeg meg for å kun blogge om trening og mat, noe som det ble mye av denne måneden. Jeg og Tina trente masse sammen, og slang oss bl.a. med på en 30days challenge.


  Januar var også måneden Jesper flyttet ut, og fikk sin egen leilighet hvor vi har tilbrakt myyye tid dette året. Etter å ha lagt nytt gulv, satt opp en vegg og fått inn møbler innviet vi leiligheten sammen med quesedillas og litt annet digg.  Slik så det ut da; 

  Jesper var ikke den eneste som flyttet for seg selv dette året. Min flotte barndomsvennine Sofie flyttet også ut, og det ble dermed innflyttningsfest hos hun og Martine. En herlig kveld med flotte jenter. 


  Dagen etter innflyttningsfesten gikk turen til Dublin med klassen fra Kultur og Kommunikasjon på Universitetet. Dette var mens jeg fortsatt hadde pause fra den "vanlige" bloggen, så har derfor hatt massevis av flotte bilder som ikke har blitt publisert før nå. Det var en super tur med en super gjeng som inneholdt masse nye opplevelser. Her kommer et dryss av bilder; 


  Hjemme fra Dublin har det tid for å feire Jelena sin 19års-dag på Mona Lisa i Oslo. Her koste vi oss i mange timer med god middag, dessert, mye prat og dans. En veldig fin kveld med veldig fine jenter. 
  Etter noen måneder blogging på annen plattform , fant jeg ut at jeg savnet den gamle gode bloggen. Bloggnavnet forble dermed rakelxo, og jeg blogget igjen om alt mellom himmel og jord. Var blant annet på flere festligheter med studiet mitt hvor to av de var "rave"-fest og St.patricks day som vi såklart måtte feire etter vi var i Dublin i februar.   Senere i mars dro jeg og Mamma til Trøndelag for å besøke min flotte familie der. Til tross for en kraftig forkjølelse med feber, vondt hals og alt som hører til, hadde jeg et toppers opphold. På fosen koste vi oss med både de eldste og yngste i familien-Lysø. En verdifull tid! 
  I påsken var kusina mi med kjæreste på besøk i tigerstaten , og vi var blant annet turister i egen by. Kjørte opp til Holmenkollen før vi ruslet rundt på Aker Brygge i det deilige været. Vi spiste også påskemiddag (taco) hos mor og far hvor vi koste oss med mat, film og mye latter.  4.april tok jeg endelig steget ut av tenårene. Våknet til konfetti og gaver fra kjæresten før gjestene kom senere på kvelden. Det ble en utrolig hyggelig feiring med musikk, leker, drinker og flotte gaver. En perfekt start på 20-åraa!  Men feiringen stoppet ikke der (ble tross alt 20år!). Neste feiring ble på Tijuana med jentene. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. 


  Jeg var også på Taekwondo-stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita etter lang lang tid. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Bare se under; for en herlig bukett søtnoser! 


  Med en super 20-årsdag og påske, skulle man tro at det var lite som kunne toppe denne måneden. Men der tok jeg feil; Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg var og er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet.

  Det første jeg tenker på når jeg hører ordet "Mai" er mamma sin bursdag, 17.mai, flagg, is, pølser og mye gøy. Fjorårets 17.mai ble tilbragt sammen med Jesper, Petter og Tina. Den startet med deilig 17-mai frokost i leiligheten, før det ble tivoli, middag på Jambo og dessert hjemme. En flott feiring!  I tillegg til mamma sin bursdag fylte også Alice år i mai. Vi jentene arrangerte en overaskelsesfest for den nybakte 20-åringen, og det  ble en supermorsom kveld!
  Etter det første året på universitetet var det på sin plass med en skikkelig sommerfest med resten av studentene på Kultur og Kommunikasjon. I en koselig hage på Smestad var både første, andre og tredjeklassinger samlet for en kveld med masse digg grillmat, leker og god stemning.  I Juni dro også Elise meg med på min aller første kickboksingtime. Gøy å være på en organisert trening igjen med treningsglade folk. Elise hadde også vært skadet en god stund og har som meg måtte benyttet seg av alternative treningsmetoder.


  Videre som tempraturen i Oslo steg, ble det flere turer i parken, og på løkkas koselige resturanter. 


  Mot slutten av Juni-måned dro jeg, Jesper og Snuppa oppover til Trøndelag for å besøke familien. Helt siden vi ankom bartebyen var det ikke annet enn sol og bra vær. Helgen besto derfor av lange turer i gamlebyen, iskaffe i sola, flere kilo vafler, grillings og koselige familiebesøk. Senere kom også mamma og turen gikk til vakre Lysøya og søte bæsta. 

 • 2

  New year's eve

  Godt nyttår, alle sammen! Da var det 2016, Håper dere hadde en super feiring og en fin start på det nye året. Min startet med glitter, god mat og godt selskap. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på det nye året, men først tenker jeg å fikse innlegg om "året som gikk". Alltid like gøy å se tilbake på hva man har gjort, da det er så fort gjort å glemme de fine opplevelsene og øyeblikkene som har vært.


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits