rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

12

Det smaker godt med gull

Mobildagbok fra 20.02.2010:
God morgen. Nå er klokken snart kvart på 7 og jeg er våken. Yes! utrolig nok har jeg klart å sove masse i natt, deilig. Nå gleder jeg meg til å gå mønster første dagen her på kirkenær. Pappa har bursdag i dag, og jeg har fårbrett en liten bursdagsmelding. Elsker deg, pappa! <3

Mønster konkuransen gikk ganske dårlig for min den, lenge siden jeg har gått mønster så ble skikkelig nervøs når jeg sto der, men det er alltids en neste gang. Tuva fikk sølv i sin klasse og Kine gjorde er super jobb hun også. Fredrick gikk en flott kamp i ungdom på lørdag. Sølv der også. bravoo!!

Mobildagbok fra 21.02.2010:
Heey! Nå sitter jeg, Tuva og Kine i bilen til Sølvi på vei hjem fra kirkenær. Åh, jeg klarer bare ikke slutte å smile, jeg vant. Stillingen ble 11-5 til meg og jeg koste meg rett og slett under hele kampen . Når det bare var to kamper igjen før min, kriblet det i magen og jeg kunne nesten ikke vente til å hoppe ut på kampmatta. Yes, gull!

Hehe, ja, hva kan man si? Jeg er glad, og nå skal jeg sette meg i stugo med Mamma og Pappa og spise kake. Litt fordi pappa hadde bursdag på lørdag og litt (mest) fordi jeg fikk gull, tihi, huff, beklager for at dette kanskje ble ett litt skryte-innlegg.. jaujau, jeg ønsker dere alle en riktig god ferie!

 • 13

  Kirkenær, here I come

  Auuu... Nå beit jeg meg så hardt i tunga at jeg nesten kunne høre det knake. Æsj, blod, men yes, ferie!! En ukes ferie starter for meg med NC1 i taekwondo. Klokken 7 er det avreise fra Oslo til Kirkenær. To timers biltur med Kine og Tuva, hjeelp(!!) neida, jeg bare tuller, det skal nok gå fint. Gleder meg utrolig mye til dette mesterskapet, er gira som bare det, tenk at det er i morgen det starter. Yeeyey! Dette blir nok siste innlegget før jeg drar så hvis du vil si lykke til, hadde det vært veldig koselig :) Klem!

   Meg, Kine og Tuva fra NC4. Tok gull i lagpoomse //  Haha, ler av meg selv på dette bildet.
  Jeg er alltid like fokusert. (på å huske å ta av øredobbene)
 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits