rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

7

Aldri la pc-en stå alene!

Hallo alle mine kjære lesere!
Tidligere i dag ble det postet ett innlegg under "Forelskelse! fyfaen, for noe jævla dritt." på min blogg der jeg skrev om mine såkalte forelskelser. Dette var det ikke jeg som skrev. I skoletiden i dag var vi nemlig på datarommet og jeg syndet som alle andre tenåringer og klikket meg inn på bloggen mot slutten av timen. Jeg glemte selvfølgelig å logge av før friminuttet (smaart) og vips.. så var "mine" dype (falske) forelskelser sprett ut på nettet.. hurray!

 • 13

  Det smaker godt med burger og sølv!

  Da har jeg endelig spist meg god og mett på XLL burger og kake etter en fullstendig stressende, slitsom og morsom dag i hallen. I mønster var det mye tull, først lå jeg som nr.1, så sa dommerne at jeg hadde gått feil, og etter en times tid sa de pluttselig "ånei, det var vist vi som sa feil" haha, herregud, for ett opplegg. Jaja, nok om det. Jeg endte hvertfall opp med en sølv i poomse og en sølv i kamp! Yeey! :) Les mer >her<.
   
  Nommenom! Skal love dere at det smakte med burger i dag, ja.

  Fikk meg også ny puma-jakke i helgen til å ha på mesterskap osv! :)
  Ha en fin kveld! Og til dere som skal på skolen i morgen som meg, (buhuu!) lykke til!

 • 8

  Mjøøndæl'n

  Hei og hopp!

  Nå befinner jeg meg i Mjøndalhallen her i Mjøøndal. Denne helgen er det nemlig NorgesKvalikk 1 her nede. Det har gått veldig bra så langt med en gullmedalje til Tuva og bronse til Rachel. Hurra! Om du er mere nysjerrig så har jeg skrevet en liten oppsumering på hjemmesiden vår >HER<.
  HD-kvalitetsbilder fra reisepc-en // Hva gjør dere i dag? :))

 • 20

  I love my jewelry

  Hei på deg! Nå er jeg hjemme i Oslo igjen. Byen der alt skjer.. wææh, haha! I dag har jeg ryddet en del i smykkene og ringene mine. Godt å endelig få litt styr på sakene mine igjen. Får bare håpe det varer en stund. Skal prøve å rydde litt mere i klærne mine som har innvadert gulvet mitt litt senere, men først en liten spisepause med VM på tv-en, tehe! :)
   
  Ringer fra H&M, Ungarn, København, Glitter og BikBok. Love them all!

  Øredobber fra Glitter, Accesorises, København, Cypros(?), Topp, BikBok og mamma.

  Hva syns dere om mine små nydligheter? :))

 • 13

  At grandmah's place

  Nå sitter jeg i stua til farmor med tv-en på full guffe. Du skjønner at når man befinner seg i ett hus med en som er døv på ene øret og en annen som bruker høreapperat kan det fort bli litt støy. I dag har jeg forresten lært meg å spille "Bjørnen sover" på piano. Woop, wooop!
  Søte farmor. Skal ikke klage om jeg ser like bra ut når jeg er 90år. Heldighvis er det en bitteliten stund til da.. sånn ca litt over 70år til, hehe.

 • 19

  Outfit - Turban style

  Har hørt at dette med turban og halv-turban er noe som herjer i moteriket for tiden, derfor tenkte jeg:  hvorfor ikke dra den helt ut?

  Ja, som dere ser er det masse spennende å gjøre her hos farmor......... haha, neida, hadde bare litt fri fantasi i dag-tidlig. Nå skal jeg ta meg en  gåtur over åsen å se etter rådyr og sauer... neeida, haha, nå tuller jeg fælt, dere, heidå!
  Men hva er egentlig deres mening om turbaner? Tommel opp?

 • 13

  Sweet dreams!


  hahaha, fant disse to nydelige bildene på mamma sin mobil i dag. Må si jeg er ganske så pen når jeg sover, litt sånn dobbelhake og greier!

 • 14

  Sexmuseum, Louis Vuituon og Marijuana

  Siden noen av dere ønsket å se bilder fra Amsterdam, så skal dere såklart få det. Vi fikk desverre ikke lange tiden i Amsterdam, men hvis det var en ting jeg fikk med meg var det at det finnes to sider som skiller seg ekstra mye ut. Den første siden vi møtte på var gatene fulle av sykler, butikkene stappet med bilder av mariuannah-planter og nakne damer pluss ett eget sexmuseum. Den andre siden vi møtte på var ett stort senter med alt fra Louis Vuituon-vesker og Fendi-klær til Dior og Estee Lauder-sminke. Først den litt finere siden:


  Så den litt mere hei-jeg-er-fra-nederland-og-liker-sykler-hasj-og-sex-siden:
  Hvilken side likte du best?
  heheh!

 • 11

  Dutch Open 2011

  Good morning!
  Wooow, så deilig det var å kunne ligge i senga å slumre så lenge jeg ville! Takk gud for at det er vinterferie nå, tror nok ikke jeg hadde klart å stå opp tildig i dag også. Kom hjem til bursdagsbarnet(pappa) ca klokken ti i går etter en lang dag både i hallen, Amsterdam og flyplassen, deretter ble det bildefremvisning, gaveåpning og sjokoladespising. Her kommer hvertfall noen bilder fra lørdagen. Enjooy!  oh yeeeah, loooking good! Haha.

  Vil dere se bildene fra Amsterdam også? :)

 • 17

  Next stop: Amsterdam!

  Jammen fikk jeg skrivst inn ett siste innlegg før vi drar. Yes, føler meg skikkelig flink til å blogge, haha! Nå har vi nettopp spist deeilig frokost på hotellet og er snart klare til å sjekke ut. Skal først en tur i hallen for å se noen kamper før vi tar turen inn til Amsterdam. Der satser jeg på å finne en fiiin gave til pappa som har bursdag i dag. Elsker deg, papsen!
   
   
   
   
   
   

  Såå god frokost hadde ikke duu i daag!! hihi, hadde du vel? :)

 • 7

  Delikatesser from Dutch!

  God kveld, allihopa!

  Nå har vi endelig kommet oss tilbake på hotelrommet etter en laaang dag i hallen. Det ble ingen medaljer denne gang, men er likevell kjempe fornøyde med kampene og tar med oss erfaringen. Tok ca 400 bilder i hallen i dag, så det blir nok en smule mye å legge ut nå, derfor slenger jeg bare ut noen bilder fra middagen nu også kommer det fra hallen senere.
  Mmmm, Så det ikke godt ut? :)

  Love dere å legge ut bilder fra mesterskapet når jeg kommer hjem i morgen rundt klokken 21:00.

 • 7

  Fit for fight

  Good morning her fra Holland, Dutch, Netherlandland.. yeah, you know! :)

  I går kom vi hit til Eidenhoven rundt halv ni tiden. Innveinga gikk flott og deretter var det rett på det fine hotellet å få i oss litt mat. Desverre fikk vi ikke middagen servert før rundt halv TOLV!! Så det ble en smule sent til sengs kan du si.  Anyways; nå skal jeg og Tuva snart ned å spise frokost før det blir masse fart og spenning litt senere i denne megastorehallen!!


  Stor hall? Jaa! 

  Ønsk oss lykke til! :)

 • 11

  Nederland, here i come!

  Halloisen, alle sammen!

  Nå er det bare noen timer til jeg er på vei til Nederland. Jeg og Tuva skal nemlig konkurere i kamp i Dutch-Open allerede i morgen! Det er ett veldig stort mesterskap har jeg hørt, og det er til og med deltagere fra Kosovo, Mali, Brazil og AFRIKA. Wow! Gleder meg utrooolig mye! Men nå må jeg nesten dra, holder dere oppdatert fra Nederland. Klem!
  Yeeey, Nederland! :)

  Også om dere kunne vært supersøte å stemt på klubben min >HER< hadde det vært supert. Vi trenger det. Tusen takk på forhånd!

  Skal dere noe kult i ferien? :)

 • 15

  Header-prinsessa sjøl!

  God morgen!  Som dere kanskje ser har jeg fått meg en ny header... igjen! Åh, jeg vet jeg er helt håpløs. Bare det siste halvåret har jeg vel byttet header rundt seks ganger!? Dere begynner vel å tro at jeg er helt ubesluttsom av meg, men det skal jeg si dere at jeg er også, virkelig! Grunnen til at jeg byttet denne gangen var rett og slett at jeg nå har fått pannelugg og da må jeg jo nesten ha det på headeren også, ikke sant? Haha, denne headeren skal jeg hvertfall love dere å ha en god stund nå. Satser på å ha den frem til sommeren!

  Hva syns dere om den nye headeren? :))

 • 13

  Kaffebrenneriet

  I dag har jeg vært på Kaffebrenneriet med Maria. Det var kjempe koselig. Vi bestillte oss en deilig sak med kylling og pesto hver pluss en mocca til Maria og kakao til meg siden jeg ikke er helt "fan" av den kaffesmaken (endaa) tehe! Og gjett hvem som stakk innom'a. Selveste Dorthe Skappel, woow, turte desverre ikke å spørre etter autograf da men, haha, får vel bli neste gang.. :)) 
    

  Mmm, kakao med krem!

 • 18

  Bokanbefaling til dere ikke-lesere

  Selv er jeg absolutt en ikke-leser. Å lese kan være noe av det kjeeedligste jeg vet. Det å bare sitte der å vente på at noe skal skje i boka... huff. Men jeg har likevell noen bøker jeg syns alle burde få med seg som både er spennende, fine og ikke minst enkle å lese ut!

  Bienes hemmelige liv:
  Denne boken er bare helt fantastisk. Skildringene er absolutt nydelige og følelsene bare spretter opp fra sidene. Dette er en rørende bok om søken etter kjærlighet, familie og det å ha et sted å tilhøre. Og til dere som ikke direkte er leseløver som meg(dette er faktisk en av fire bøker jeg har klart å fullføre) finnes den også i film under samme navn. Anbefaler denne på det sterkeste!

  Where rainbows end:
  "Where rainbows end" er den første engelskboken jeg noen gang har klart å lese ferdig uten å sovne. Det er en veldig fin og enkelt-lesene bok om kjærlighet, vennskap og fortvilelser. Den ser kanskje stor ut, men når man først har startet kan det godt hende at sidene blafrer av gårde.

  Dagboken min:
  Dette er stedet for frustrasjoner, gleder, sorger, forelskelser.. ja, rett og slett alt du har lyst å si men egentlig ingen andre trenger å høre. Jeg har skriblet ned tanker og følelser helt siden jeg gikk i førsteklasse. Såklart skriver jeg ikke hver dag, ikke hver uke heller for den sags skyld, men det er alltids godt å ha ett sted hvor man kan skrive absolutt hva man vil. Pluss at det er utrolig morsomt (FLAUT!!) å slå opp i gamle dagbøker.
  Foto: privat, canon 550D //  Har du lest noen av bøkene før? :)

 • 29

  My new leather jacket

  Hei og happy valentine's day!
  Jeg har hatt en kjempe fin valentinsdag så lang. På skolen var det mange søtinger som kommenterte luggen min, og når jeg kom hjem fra skolen lå det en pakke å ventet på sengen min fra "tante" Bjørg. Jeg åpnet pakken spent og inne i en hvit pose skjulte det seg en råstilig skinnjakke med hette. Ah, som jeg gleder meg til å bruke den. Den var virkelig awesoome. Så tusen tusen takk, Bjørg! :)

  Skjorte-Pappas // Smykke-BikBok // Ringer-H&M og København // Øredobber-BikBok // Sko-EuroSko // Skinnjakke-Gave

  Hva syns dere om antrekket og jakken? :)

 • 16

  Mammadag med muffins til

  Dere må ikke tro at jeg har glemt at det er morsdag i dag, noe som betyr hedersdag for mødre og dagen til å sette litt ekstra pris "mamma". I dag lagde jeg nemlig frokost til mamy, og nå sitter vi å koser oss i stua med muffinsene jeg lagde heelt selv! Stol? jææ. Men med det har jeg lyst til å si at jeg setter utrolig stor pris på deg deg, mamma. Du er der alltid for meg og støtter meg gjennom både godt og vondt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjordt uten deg. Kan liksom ikke se for meg en dag uten ditt smil i døren når jeg kommer hjem fra skolen.


  Elsker deg, Mammaen min! :)  (på denne tiden hadde jeg jo pannelugg, haha, bolla sjøl)

  Feirer dere morsdag i dag? Evt. hvordan? :)

 • 10

  Førsteklasses lørdagsmat

  Heey! Først og fremst må jeg bare si tuuen takk for alle de supersøte kommentarene deres på forrige innlegg ang. panneluggen. Sånt blir me glad tå, vettu! Uansett; Etter klippen i går slappet jeg av hjemme resten av kvelden med deilig mat og MGP. Håpet egentlig på de som sang "Fire Below" men hun "Haba-Haba" var vel ikke så verst hun heller. Haha, helt ærlig syns jeg det bare blir verre og verre.


  Hjemmelaga lasagne med deeilig hvitløksbrød. Mmm.. sikle, sikle!

 • 32

  Dagen jeg fikk pannelugg!

  OMG, kan ikke tro  at jeg gjorde det. Jeg har hatt skikkelig lyst til å klippe pannelugg lenge, men har aldri turt å fullføre tanken.. inntil i dag. Men jeg kan trygt si at jeg kjente pulsen stige da dama med saksa begynte å klippe i luggen mens det falt mer og mer hår ned i fanget mitt. Med en gang det var gjort var det en smule flaut å vise seg på gata, men nå er det bare litt uvant, haha. Har jo ikke hatt pannelugg siden 1.klasse så er kanskje ikke så rart. Er hvertfall kjempe glad for at jeg gjorde det, begynte å bli rimelig lei av håret mitt.  Slenger med ett før-etter-bilde også: haha, så bloggete jeg er..


  Hva syns dere om panneluggen? :)

 • 6

  Skate like a princess

  God morgen! I dag er det skolens såkalte "vinterdag". I fjord valgte jeg å stå på Snowboard for første gang, mens i år går jeg for noe som  forhåpentlighvis er litt enklere, nemlig skøyter. Og nå som snøstormen er kommet igjen er jeg bare enda mer glad for valget. Så nå har jeg pakket sekken full med mat, og klar for å dra, det eneste som mangler nå er skøytene (som jeg iegentlig ikke er sikker på passer.. woops!)
  Skøytene mine er jo ganske fine da. Får bare krysse fingrene for at de forsatt passer. Ha en fin dag! :)

 • 16

  Todays outfit - Details
  Hjertesmykke-Gave // Kors-Noa Noa // Jakke-Mammas // Øredobber-BikBok // Belte-Arvet

  Hva syns dere? :)

 • 20

  Winter wonderland and sunglasses

  Hei Hei, i dag våknet jeg opp til sår hals, sammenknipte øyne, hodepine og NYDELIG vær. Yeah.. jackpott! Og siden det ikke har vært særlig mye annet å gjøre enn å se på DisneyChannel dagen lang, tok jeg meg turen ut for å knipse ett par vinterbilder i sta. Forresten så ble min søte bestemor hele 90år i dag, hurra! Skulle virkelig ønske vi bodde nærmere.


  Hva syns du om dagens vinterbilder? :)

 • 10

  Lenge leve Norsk vinter

  Det er så ett vakkert syn utenfor vindauget. Små vagre hvide fnugg daler nedover og sprer seg på den bare bakken..ergo..det snør!! Hallo? Burde ikke vinteren snart være over nå? Jeg har alltid ment at vinteren i Norge ikke er så innmari lang som alle skal ha det til, men jeg kan jo nesten ikke benekte fakta, for vinteren i Norge er jammen meg farlig lang...


  Flere enn meg som er lei av snø? hem, tviler...

 • 13

  Centrum Tigers!


  Heisann hoppsann! I dag har jeg vært i Vulkanhallen med Elise, Sara, Frende, Alma, Markus, Nick, Nanna, OK og Hannah. Der så vi på basketgutta fra CentrumTigers gruse blådraktene på hjemmebane. Er ikke helt sikker på stillinga, men det ble hvertfall mange poeng. Yeey! Dem var kjempe flinke alle sammen!

  haha, jeg = sleepyhead. Dere får ha en strålende lørdag videre! Kleeem :)

 • 15

  Todays outfit - Where rainbows end.
  Strikkegenser-Stikket av mamsen // Ring-H&M // Skjerf-Arvet // Shorts-Cubus // Sko-DinSko(?)

  Hva syns du om dagens anntrekk? :)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde