rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

9

Sol og 30+

Hola amigos! i dag har det vært sol og opptil 30+grader her i Mexico, litt deilig da! Startet dagen med frokost og stryketrening før det ble is, soling og bading på hotellet. Etter en times tid i den glovarme sola ble det lunsj etterfulgt av ca 3timers digg tkd-trening med mexicanerne. Me gusta! :)


 • 3

  Stevne i Mexico

  Buenos dias! I går var vi på et mexicansk stevne som de eneste ikke-mexicanske. Vi fikk kun ha med ett par seniorer og fire juniorer med på stevne, så da ble resten av oss heiagjeng (inkl. meg). Det gikk kjempebra for alle som deltok. Litt vanskelig å få med seg hvem som fikk hva i og med at dem ikke hadde flere medaljer igjen, men det ble både gull, sølv og bronse om jeg ikke tar helt feil!


 • 12

  MEXICO

  Nå er jeg mer enn klar for å hoppe i senga her i Mexico, nærmere sagt Gualadajara (eller noe sånt). Fikk et utrolig nice rom i 8-ende etasje som jeg deler med søta Yohanna. Har ikke noe imot å være her den neste uken for å si det slik, hihi! Sweet dreams:) • 1

  Last day in Vegas

  Da var siste dagen her i fabulous Las Vegas over for denne gang. I dag har jeg fått hamstret inn masse klær (bl.a fra "Victoria's Secret"!!) og andre småting, så nå går kofferten min såvidt igjen... ikkje bra, men så er det ikke hver dag heller da. Nå skal jeg prøve å få sovet ett par timer før turen går videre til Mexico tidligtidlig i morgen. Der skal vi på treningsleir med en av mexicos beste klubber!

 • 5

  Viva Las Vegas!!

  Som jeg skrev hadde Jelena bursdag for to dager siden, og tror du ikke vi ble henta i deen monster-limosinen?! Ingen skjønte noen ting. Selv har jeg aldri kjørt i en limosin før, og kunne aldri drømt om at min første gang ville bli i en sånn limosin i selveste LasVegas. Ville greier!


  Etter en sånn dag i Las Vegas har jeg virkelig forstått at alt kan skje og at ingenting er unormalt. haha!

 • 1

  Stay tuned..

  heisann. pc-en går på reservebatteri. klokken er 23:00. har hatt en utrolig fin dag. tatt mange fine bilder. skal på shopping i morgentidlig. bilder kommer senere. sove nå. blogges! :)

 • 0

  US open 2012

  Akkuratt nå holder jeg på å sovne, men skal prøve å få blogget litt før jeg slukner helt. Klokken 06:00 i dag vekket jeg, Eirin, Yohanna og Frida bursdagsbarnet på senga med muffins, lys og en utrolig dårlig verson av "hurra for deg". Jelena ble nemlig 16år. Senere dro vi til hallen hvor vi brukte mesteparten av tiden i dag, derfor får dere bilder fra hallen nuu.. holder som sagt på å slukne, så forteller mer om kvelden i morgen. • 2

  Dagen i mobilbilder

  Klokken nærmer seg ti på kvelden her i LasVegas, og det er snart til for å hoppe i senga. I dag har vi brukt mesteparten av dagen i hallen før det ble litt shopping og mat. Fikk kjøpt meg to shortser, to sportstopper og fire par sokker for 50dollar, ikke så ille det vel? Ellers glemte jeg såklart kamera igjen på rommet i dag også. Det ble derfor bare tatt bilder med min usle lille SonyEricson MiniPro, men mobilbilder er bedre enn ingen bilder sier nå jeg. I morgen skal Eirik og Erhan gå kamp, og da lover jeg dere bedre bilder. Har allerede pakket ned kamera! 
  -bloggæs

 • 7

  US Open og TexMex

  Da var første dag i U.S open (som er et av de største mesterskapene innen taekwondo) over. Jeg tapte første kampen min på golden point. Det var utrolig surt, men har uansett blitt en erfaring rikere, og vet nå hva jeg skal trene på til neste gang. Jelena derimot fikk bronse etter å ha gått noen kjempebra kamper. Tommel opp for det!!

  Etter Jelena hadde fått den fine medaljen sin dro vi alle på TexMex hvor vi spiste aaaalt for mye mat. Det ble nachos, løkringer, quesedillas ++. Hvertfall bra at innveiingen er over kan du si, hehe. I morgen skal vi til hallen for å se på kamper samtidlig som at Eirik og Erhan skal veie seg inn, det blir bra! Men nå venter senga etter en lang lang dag i hallen.

  bittesmå løkringer da, haha

 • 4

  HippHurra for Pappa

  Gratulerer så mye med dagen, pappa! Jeg vet at klokken allerede har passert 00:00 der hjemme, og at det nå er mandag. Men her har du hele fem timer igjen av bursdagen din, så hipphipphurra her fra Las Vegas. Elsker deg, papsi, men det vet du jo! :)) ♥

 • 10

  Las Vegas, Circus Circus

  Heellu! Nå er jeg i selveste LasVegas. Vi landet klokken halv seks i gårkveld (las vegas-tid) etter ca 20timers reise, puuh, men det var jammen meg verdt det! Kan fortelle mer senere, men nå skal vi til innveieng. Slenger med noen bilder fra hotellet vi ligger på, Circus Circus. Det er sykt!  Jupp, dette er hotellet :)

 • 12

  Las Vegas next

  God kveld! Da var alt endelig pakket og klart, og nå er det ikke mange timene til jeg reiser av gårde til LasVegas. Flyet går grytidlig i morgen, så da blir det ikke flere innlegg før avreisen. Er usikker på om det blir noe blogging fra Vegas og Mexico, men skal prøve så godt jeg kan, sjallabais! :)

 • 14

  Fresh på trening

  Nå er det bare to dager igjen til avreisen, og i den anledning har jeg kjøpt meg både ny sekk, drikkeflaske(..igjen) og et par sportsbarer. Elsker å kjøpe inn freshe ting til trening, for det er jo ikke alltid man ser like fresh ut i utangspunktet. Satser på å få kjøpt meg noe nytt i Vegas også, mihihi! :)

 • 28

  Dagens inspirasjon - Las Vegas

  Nå er det under en uke til jeg drar til selveste Las Vegas med Team Tveita. Jeg gleder meg utrolig mye. Las Vegas, liksom!! Hovedformålet med turen er US open som er regnet som et av de største mesterskapene i tkd. Deretter blir det treningsleir med en av Mexicos beste klubber, wihi..

 • 9

  Mother's day


  Elsker deg, mamsi! :)

 • 5

  Happy mother's day

  Tumblr_lkvfgzrjm91qbgvpwo1_500_large

 • 7

  Sunn lørdagskos


  Mmm.. bringebær, nøtter og mørk sjokolade. Ting trenger faktisk ikke å være usunt for å være godt! Den mørke sjokoladen med kakao pekan og havsalt var også mye bedre enn forventet, anbefaler alle å smake. Nå blir det One Tree Hill. Ha en strålende lørdagskveld! :)

 • 8

  Trener for en dag

  Hei alle sammen! Da var det helg, og naturfagsprøven var endelig overstått. Har nettopp stappa i meg 3kg med deilige nudler. Kanskje ikke det beste med tanke på at jeg skal ned i vekt pga vektklasse i tkd, men det blir trening i kveld, så da går det vel bra. Skal forresten holde treningen på Tveita i kveld, siden omtrent hele teamet har dratt til Sverige for å herje i Trelleborg. Det blir bra! god helg da, dere :)

 • 6

  Verdens beste bestemor


  Tenkt det, i dag blir bestemor 91år.. det skulle man jammen ikke tro! Skulle ønske vi bodde litt nærmere. Kjempe glad i deg, bæsta! :))

 • 13

  Nytt til trening

  Etter jeg startet på Wang har det blitt brukt mye tid på styrkerommet. Jeg har derfor fått kjøpt meg ett par nye sko, rosa drikkeglaske og treningsdagbok til å føre inn nye spennende styrkeøvelser. tadaa! Nå skal jeg få i meg litt mat før det blir tkd-trening på Tveita :)) prekas!

  Skrivebok-Clas Ohlson // Joggesko-Addidas // Drikkeflaske-G sport

 • 10

  Dagens inspirasjon

  På fredag begynte jeg å føle meg uggen i kroppen, og nå har jeg såklart blitt syk...nok en gang. Håper bare det gir seg, slik at jeg kommer meg raskest mulig tilbake på trening og skole i morgen. Blir så sliten av å være syk. Ellers når jeg sitter her i min ensomhet (haha, neida) har jeg tid til å hente inn litt inspirasjon og tenke på ting jeg gleder meg til. Har derfor laget en liten kollasj på weheartit.com

  weheartit // følg meg gjerne ved å trykke på knappen i sidemenyen :)

 • 11

  A smooth sea never made a skilled sailor


  Fått meg ny t-skjorte. Er den ikke kul? :))

 • 19

  Dagens antrekk 03.02.12  Genser-BikBok // Vest-H&M // Smykke-Marokko // Armbånd-Kina // Hva syns dere? :))

 • 2

  Hviledag

  Hey! I dag er det hviledag to the max for min del, noe som egentlig er ganske så deilig. Greit med en liten pause fra matteøving og støle lår, så i dag blir det kun soving, spising, HotelCæsar og GossipGirl. Ellers får dere også ha en fin torsdag videre. Me prekast :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits