rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Back to Guadalajara

Da var vi tilbake på luksushotellet her i Guadalajara etter tre fine dager i La Loma. I går hadde vi to økter. Første økt var løping mens andre var matchkamper. Jeg fikk gått èn kamp mot mexico, noe som gikk veldig bra. Det ble også mange andre bra kamper før det var lunsj og soling ved bassengkanten. I dag er det styrke og taekwondo som står på planen. Første økt starter om ca en time før det er taewkondotrening med mexicanerne i kveld. Hasta luego!


 • 8

  La Loma

  Hola amigos! Nå er vi akkurat ferdig med dagens første økt her i La Loma. Den besto av løping på mølle og en rekke styrkeøvelser. Nå har vi ca en time å hvile oss på før neste trening starter klokken 12 mexicansk tid. Det blir en taekwondoøkt med landslaget til Mexico, Panama og Puerto Rico. Så mens vi venter kan vi bl.a slappe av ved bassenget i den stekene sola. Maten er heller ingenting å klage på. Vi får både frokost, lunsj og middag inkludert :)


 • 7

  MEXICO

  Da var vi endelig på hotellet her i Guadalajara i Mexico. Vi ligger på et utrolig fint hotell med kingsize-senger og badebasseng, men turen går videre allerede i morgentidlig. Vi rakk så vidt å pakke ut før vi måtte pakke ned igjen. Opplegget i år er altså helt annerledes enn i fjor.  I morgen drar vi videre til et annet sted i Mexico som ligger ca 4 timer fra Guadalajara. Er litt usikker på om det er nett der men om det er det blir det såklart blogging. Der borte skal vi trene flere ganger om dagen med noen av de beste frem til vi drar tilbake hit igjen på onsdag. Fra og med onsdag skal vi trene her frem til vi drar hjemmover til kalde Norge på lørdag. Det ble pluttselig mye reising men det blir sikkert en veldig gøy og lærerik uke. Nå ligger vi forresten i 24-etasje!! Så god utsikt er det her å.


  utrolig fine bilder.. ehheh!

 • 6

  On top of the world

  Hei der hjemme! Nå er vi på flyplassen i LA etter å ha kjørt i 5 timer fra Las Vegas. Stevnet ble avsluttet med hele fire medaljer i dag. Til sammen har Tveita tatt to gull, ett sølv og to bronse. Sykt!! Selv tok jeg ingen medalje men har tatt med meg masse erfaring videre. Fikk walkover i første kamp før jeg møtte en jente fra USA. Mot hun vant jeg med over 12 poeng mens jeg i neste kamp tapte mot serbia med minst like mye. Men sånn er det, noen ganger funker ting som det skal og andre ganger ikke. Denne gangen fikk jeg desverre ikke til det jeg ville så da er det bare å trene videre til det sitter. Hva passer vel ikke bedre nå da enn at vi drar om ca 7 timer drar til Mexico på treningsleir?!! Det blir bra! Gleder meg til en uke i varmen med trening og godt selskap. 

  Men over til overskriften; On top of the world. I går var vi nemlig så høyt oppe som 350,2 meter over bakken. Skjønner egentlig ikke at jeg ble med opp, men fine bilder over Vegas ble det hvertfall. Vi var på toppen av Stratsphere hvor det i tillegg til casino og bar fantes noen syke attraksjoner. Bl.a en slags vogn som tipper utenfor kanten. Noen av oss var såklart syke nok til å ta den. Wow! Det er galskap spør du meg. Kanskje jeg legger ut en video av det hele senere men nå ser det ut som at nettet renner ut. Blogges i Mexico! :)   
 • 4

  Las vegas

  Hei og hopp! Nå sitter vi i hallen å ser på kamper. Har nå vært i hallen siden klokken 08:00 så begynner å bli litt sliten. Kjenner det skal bli godt med mat i kveld før det er innveiing for meg i morgen. Vi har såklart ikke bare sittet i hallen siden vi kom til selveste Las Vegas. Shopping har det også blitt, bl.a på Victorias Secret!! Alle jenters drøm. Kommer bilder av innkjøpet senere. Er veldig fornøyd. Meen nå er det tid for å se finaler. Legger ved noen iPhone-bilder :) • 5

  Valentines day

  God morgen! Som de fleste sikkert vet så var det valentines day i går. En utrolig koselig dag spør du meg. I år var også første gang jeg har hatt kjæreste på denne dagen. Jeg tilbragte derfor dagen med kjæresten min. Han kom først med nydelige roser, kort og en søt pute før han tok meg med ut på romantisk middag. Utrolig koselig! Elsker deg :)

  Nå er jeg på vei til Gardermoen før turen går til USA!! Ææ, Har med pc så skal blogge. Sneiks! :)

 • 5

  Kampsport danser ballet

  På trening på Wang i dag var det ballet som sto på planen. Vi lærte oss først noen grunnøvelser(?) før vi gikk sammen fem og fem. Dermed skulle vi lære oss en koregrafi som vi skulle vise forran alle sammen. Og når selveste kampsport skal danse ballet blir det såklart dokumentert. Her har dere filmen av stjernegruppa: Meg, Frida, Inger-Line, Tina og Hege. (skru på lyden høyt)

  ikke dårlig, huh? :)

 • 7

  Senior i Trelleborg Open

  Denne helgen var det som sagt stevne i Sverige. Mudo Tveita hadde med seg hele 46 forventningsfulle utøvere og supportere som dro samla neddover i buss med godt humør og klare for kamp. For meg var dette også min debut som senior i klassen -57. Det var derfor litt ekstra sommerfugler i magen før jeg sto på matta på lørdag. I første kamp møtte jeg en svenske. Jeg følte meg ganske tung i beina men etter to hodetreff fra min side endte kampen til slutt med sifrene 6-2 til meg. Det ble lang ventetid mellom kampene og kvartfinalen gikk ikke før sent på dagen. Her møtte jeg en jente fra Polen som bl.a var flink til å blokkere hodet. Beina føltes ikke like tunge men stillingen ble til slutt 3-1 til Polen. Jeg er uansett veldig fornøyd med mitt første stevne som senior, og det klør allerede i beina for reisen videre.

  Såklart var det ikke bare jeg som sto på matta denne helgen. Vi hadde noen fantastiske prestasjoner både på lørdag og søndag, og det ble en haug med spennende kamper. Vi tok til sammen 9 medaljer; 3 gull, 2 sølv og 4 bronse.
  Etter kampene ble det god mat med en fantastisk gjeng. Pappa som dere ser på bildet under ble også med på turen denne gangen. Det var gøy å ha han med, spessielt når det var mitt første senior-stevne. Mamma og Pappa er jo mine største sponsorer så det skal jo bare mangle, hehe!

  Alle bildene er hentet fra facebook-siden til Mudo Tveita. Lik oss og følg med på våre oppdateringer "HER"

 • 10

  Som alle andre bloggere

  Hei og hopp! I morgen går turen til Sverige, så her i huset er det pakking som foregår. Jeg har likevell tatt meg friheten til en liten bloggpause for fortelle litt om hverdagen min som alle andre bloggere. Dagen i dag startet med prøve i psykologi noe som gikk bedre enn forventet. Siden jeg ble tidlig ferdig hadde jeg fri i ca en time før det var spansk. På denne tiden fikk jeg solgt en del lodd til loddboka til "Team Tveita". Vi fikk også tilbake spanskprøven i dag hvor jeg fikk 4+. Siden jeg har slitt veldig med spansk på VGS ble jeg såklart overlykkelig!!


  For to dager siden ble jeg hentet på skolen med blomster av kjæresten min siden vi da hadde vært sammen i 4 måneder. Like nydelige roser hver gang. Vi var sammen en liten stund før han var så snill å kjøre meg videre på trening.


  Etter skolen i dag møtte jeg mamma i byen. Vi startet med å spise deilig middag på Egon før vi dro i diverse butikker for å kjøpe inn noen småting til helgen (sportsbarer, sportsdrikk osv) Men wooops.. tilbake til pakkingen.

  Blir ingen bloggning i helgen men skal prøve å oppdatere så fort jeg er tilbake bak dataskjermen.

  BLOGGES!

 • 5

  Instagram update


  @rakeldrage

 • 8

  Helgen

  Da nærmer nok en helg seg slutten før en ny uke med prøver, trening og stevne til helgen venter. Neste helg går turen nemlig til Sverige hvor jeg skal delta i mitt aller første stevne som senior. Det kan både bli gøy og lærerikt! Oppdatering på bloggen kommer såklart. Denne helgen har også bestått av trening og kos pluss en lang vareopptelling i dag. På lørdag var jeg på min andre seniorsparring med masse bra sparring før det ble kjærestekos på kvelden med middag, is, kake og snacks. Det ble også lørdagstur i skogen med hunden til Jesper.

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits