rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

2

Guadalajara

Hotellet i Guadalajara er helt utrolig. Jeg og Frida har fått gleden av å tilbringe en natt i den grønne etasjen før vi drar videre i morgen. Heerlig! Nå venter trening med Jalisco Team før vi kan legge oss i de deilige sengene. Bilder fra turen i går kommer senere.

 • 2

  Hasta luego

  Holaaaa! Nå har vi gjennomført vår siste økt her i La Loma og er snart klare for å ta bussen tilbake til Guadalajara. Der skal vi trene med Jalisco Team før vi starter den lange reisen hjem i morgen. I går var vi som sagt på utflukt i Mexico. Jeg holder faktisk på med et innlegg om turen vår nå men siden bildene tar så lang tid tenkte jeg å blogge litt i mellomtiden. Da vi kom hjem fra turen ble det ca 1,5t med sparring noe som var veldig gøy og givende. Meen nå må vi løpe, hasta luego!

 • 4

  Morgenstund

  God morgen! Her i Mexico er klokken bare 08:30 og vi har allerede gjennomført vår første økt. Klokken 07:00 var vi på løpebanen klare for å gjennomføre 4x4 i det fine været. Siden vi er nesten 3000meter over havet kunne jeg virkelig kjenne at beina var tuuunge. Nå har vi dusjet, spist frokost og er klare for å se oss litt rundt her i Mexico før neste trening er kl.18 i kveld.

 • 6

  Livet i La Loma

  Hola amigos! I skrivende stund sitter jeg ved bassengkatnten etter to økter her i La Loma. Første økt i dag var som sagt eksplosiv styrke klokken 07. Deretter ventet frokosten  som besto av eggerøre, bacon og frisk frukt. Da magen var god og mett ble det tid til en liten powernap før neste trening startet kl.10. Denne besto av mange sparkedriller og vi fikk kjørt oss skikkelig i to timer. Slitsomt men gøy! Nå skal vi sole oss og slappe av før siste økt blir taekwondo.
 • 6

  Mexico

  God kveld! Da var vi i Mexico, nærmere bestemt La Loma. Første treningen i dag ble 40min løping ute i sola etterfulgt av en lettere taekwondoøkt senere på dagen. Mellom treningene får vi også servert deilig og sunn mat rett ved hallen så det er ikke mye å klage på. De neste dagene skal vi trene tre ganger om dagen, både taekwondo, styrke og kondisjon. Første økt i morgen starter med styrke allerede klokken 07, så tenker det er greit å få skjønnetsøvnen min nå. God natt kjære lesere.
  En liten del av La Loma. Helt greit!

 • 10

  Princess Las Vegas

  Siste kvelden vår her i Las Vegas ble brukt til å feire 18-årsdagen til fine Jelena. Etter mange gode kamper i hallen kunne vi ta oss en velfortjent feiring alle sammen. Da klokken var halv ni ble vi hentet av en av de største limousinene i Vegas. Dermed åpnet vi champisen og feiringen kunne starte. Vi kledde Jelena med en søt krone og ett bånd hvor det sto "it's my birthday" før vi inntok Bellagio. Der fikk vi nydelig mat og drikke før vi dro ut blandt vegas ville gater. En perfekt avsluttning før vi nå drar videre på treningsleir i Mexico.

 • 5

  Caesars palace

  Hei og hopp! Dagen i går startet med en deilig frokost på hotellet før vi dro videre til hallen. I og med at ingen fra Tveita gikk i går kunne vi lene oss tilbake og se på kamper noe som var helt greit. Da klokken nærmet seg seks/sju satte vi kursen tilbake til hotellet og i det vi er på vei ut plinger det inn en melding på telefonen til Gunnar; han har blitt bestefar!! Vi blir alle like glade på hans vegne og gjør oss klare til å feire. Siden det ikke er hver dag at coahen blir bestefar feiret vi det hele med en god middag på Caesars palace, et av Las Vegas desidert fineste hotell.   

 • 4

  US OPEN

  God kveld! Da var andre kampdag over og en gjeng slitne jenter sitter nå på rommet. Den første ut fra Team Tveita var Vilde. Hun gikk to gode kamper i går før hun dessverre ble slått ut av en sterk kineser i kvartfinalen. I dag var vi hele fire jenter klare for kamp; meg, Frida, Salsabil og Jelena. Jeg møter Canada i første og går en relativt jevn kamp. Jeg får inn hodetreff som jeg ikke får poeng for men må bare innse at dommerne ikke alltid er helt med, slik er det jo for alle. Stillingen ender uansett 6-6 til trede runde og jeg taper til slutt på golden point (første poeng vinner).

  Både Frida og Jelena går også noen veldig gode kamper men den som imponerer meg mest i dag er Salsabil som nesten ikke har konkurert på to år. I sin andre kamp går hun jevnt mot en jente som er over ett hode høyere fra selveste korea, taekwondoens hjemplass. Veldig gøy å se. I morgen har vi ingen mens vi på lørdag har hele ni råtasser som skal sparke rumpe. Dette blir bra så følg med :)

 • 5

  Shopping

  Like etter trening og registrering i går dro guttene og jentene hver sin vei for å shoppe. For oss ble første stopp (ikke så overaskende) victorias secret hvor vi løp frem og tilbake en god stund. Med rosa poser i hendene kunne vi bevege oss videre til butikker som Forever21, Abercrombie&Fitch og Nike. Tilbake på hotellet var vi mange fornøyde jenter og gutter. I dag er det innveiing som står på planen før de neste dagene blir tilbragt i hallen.

 • 6

  Vegas by night

  Først og fremst må jeg komme med den gledelige nyheten om at vi endelig har fått koffertene våre. Alle jentene spratt opp av sengen så fort vi fikk bekjeden. Nå er vi så og si i lykkerus hele gjengen. Men tilbake til overskiften; I går brukte vi kvelden på å spasere langs stripa, spise kinamat og ta masse bilder.

  Kisses!

 • 10

  Fargerik treningsøkt

  Ettersom bagasjen vår enda ikke har kommet var vi nødt til å dra på en liten shoppingrunde i dag. Vi fant den nærmeste og billigste butikken; ROSS (dress for less). Dette resulterte i noen treningstopper, deo, sokker, truser og en heftig lasvegas-tights. På dagens løpetrening fikk vi noen fine blikk for å si det sånn. Men er man i Vegas så er man i Vegas.

 • 2

  I vegas uten koffert

  Hei hei! Da vi endelig var fremme i Las vegas dukket ikke bagasjen til oss jentene opp. Mest sannsynlig blir bagasjen vår sendt fra London i morgen så vi håper på det beste. I mellomtiden fikk vi hvert vårt lille overlevelsessett med kam, tannbøtste, tannkrem, deokrem, shaver og shavingkrem. Så vi skal nok klare oss, Hehe! Nå ligger vi rett ut på senga og er mer enn klare til å slukke lyset. God natt her fra vegas!

 • 8

  Chicago

  Nå sitter vi på flyplassen i Chicago etter å ha reist i over 24timer. Vi har bl.a sovet på benkene på flyplassen i London, så nå gleder vi oss til å sette oss på det siste flyet til Las Vegas. Nettet mitt renner sakte men sikkert ut nå men tenkte bare å informere dere om at vi fortsatt er på reisefot. Klokken er forresten 16:15 her borte. Blogges senere!

  Celina og Frida sier hei.

 • 3

  Avreise til USA

  Da er vi klare for USA med godt humør og nye teamdresser. Det blir en lang reise før vi til slutt lander i Las Vegas 21:30 i morgen. Jeg tar med både pc og kamera så det er bare å følge med på bloggen for flere oppdateringer. Det vil sansylighvis også komme oppdateringer fra teamet på den nye bloggen vår: http://teamtveita.blogg.no/

 • 5

  Shopping i USA

  Nå er det kun få dager igjen til USA og shoppinglisten er klar. Øverst på listen står uerstattelige Victorias secret og Nike. Har satt sammen noen bilder av det som frister aller mest og det er sååå mye fint!!

  Noe som fristet eller?

 • 1

  Nye teamdresser

  I dag var de nye teamdressene endelig på plass på Tveita. Den siste delen av treningen ble derfor brukt til å beundre våre nye plagg. På fredag skal vi ta en rekke bilder med de nye klærne så det er bare å glede seg :)


  Nesten som julaften det her

 • 6

  Swedish Open

  Denne helgen gikk som sagt Swedish Open av stabelen. Det var veldig rart og bare heie, selv om det såklart var gøy det også. Er kjempestolt av hele team tveita som gjorde en knalljobb denne helgen. Det ble mange gode og spennende kamper noe som resulterte i mange gode prestasjoner. Nå gleder jeg meg bare til USA for å konkurerre etterfulgt av en hel uke med treningsleir i Mexico. Både jeg og team tveita har mye å se fram til! • 6

  På vei til Sverige

  God morgen! Just nu sitter jeg på bussen til Sverige sammen med resten av team tveita. Denne helgen går nemlig årets første stevne av stabelen, Swedish Open. Siden jeg har vært plaget med strekk i hamstring skal jeg bare heie denne gang... Litt kjedelig men gleder meg også til å se og heie på resten av råtassene. Dessuten er det bare en uke igjen til vi drar til USA og skal konkurrere der. Wææ, Gleder meeeeg!!

  Bildene er fra Swedish Open i fjor

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde