rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

17

My new pair of pilots


I dag var jeg en liten tur i byen med mamma og fikk bl.a kjøpt meg ett par nye pilotbriller, og jeg elsker dem. De kan kombineres med såå mange av sommerplaggene mine, som forrester skriker etter å komme ut av skapet nå. Hva syns dere? :)

 • 23

  Dagens bekledning

  God dag, alle sammen! Dagen i dag har vært veldig fin bortsett fra at en del tullinger på skolen tegnet på meg med tusj.... kremt. Ellers har jeg stått i kantina og jobbet stumpet av meg med Sofie og Maria. Her kommer forresten Day 09 - What you wore today:

  Jakke-Lindex // Genser-Mamma // Smykke-BikBok // Veske-VeraModa // Sko-DinSko // Skjerf-Lindex

  Hva tycker ni? :)

 • 13

  Sjokoladeterapi

  Yum, Yum! Jeg er ett skikkelig sjokolademonster, så det er Ingen tvil om at sjokoladeterapi er den aller beste terapien for meg, hehe. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden med deilige sjokoladekjeks og hjemmelaget burger til mesternes mester :))

 • 14

  Day 08 - What's in your make-up bag?


  Vippetang, maskara, hvit eyeliner, svart eyeliner, vannfast maskara, dekkstift, pudderkoster og pudder/rough/brunpudder, kall det hva du vil, jeg bruker det hvertfall som rough.

  Må forresten kjøpe meg ny dekkstift snart, noen tips? :)

 • 12

  Landskamp og klinefri sone

  Heisann hoppsann!

  I dag har jeg vært i byen med Maria. Og som dere sikkert vet er det landskamp mot danmark i kveld, noe som betyr at vi også møtte på en del dansker, haha. Men siden Maria er halvt dansk følte jeg meg trygg i hennes nærvær. Etter å ha festa litt med danskene på smuget(not) satte vi oss ned på deli, der det var klinefri sone.... haha, jag måsta skratta! 
  Skal du se Norge-Danmark i kveld? Hvem heier du på? :)

 • 14

  Day 07 - Your current wishlist

  Heey! Igjen må jeg si tusen takk for så mange søte kommentarer på enda ett Outfit. Føler det er dette dere liker best, så jeg får vel prøve å ha Oufit enda oftere. Uansett; nå er det ikke lenge til bursdagen min, så det passet egentlig flott å starte å tenke på ønskelista nu. Her er hvertfall en liten smakebit av min ønskeliste:

  H&M, GinaTricot, BikBok.

 • 43

  Today's outfit - Finally spring


  Skinnjakke-ICHI  // Genser-GinaTricot // Veske-Friis&Company // Shorts-Arvet // Smykke-BikBok // Sko-DinSko

  I dag var det virkelig null stress å gå med skinnjakke ute. Sol og 10+ dagen lang. Spiste forresten årets første pinne-is på skolen i går, herlig! 

  Hva syns dere om antrekket? :))

 • 13

  Day 06 - A photograph of yourself without makeup


  Sommer, det er det jeg vil ha! Sommer, det er det som er bra!

 • 12

  Day 05- Something that makes you feel better

 • 23

  Day 04 - A photograph of yourself two years ago


  Selv syns jeg ikke at jeg har forandret meg særlig mye siden 2009, forandret meg mest fra 08-09. Dette bildet er uansett fra Mallorca sommeren 2009. Det var helt utrolig fint der, og det er virkelig ett sted jeg kunne gjort mye for å være akkurat nå.


  Ett ord: SAVN!!

 • 14

  03 - A photo of your cellphone.


  XPERIA mini pro. Helt greit mobil med ett megakult spill... PEGGLE!!

  Det er bare det beste spillet, altså, man blir helt hekta!

  Hvordan mobil har du? :)

 • 9

  Kamptrening

  I går var jeg på kamptrening hos Grorud med en gjeng fra Hwa Rang Drammen. Det ble masse bra sparring(kamper) og jeg fikk også snakket med noen "gamle" kjente. I dag er jeg hjemme med feber og sår hals. Ah, typpisk meg. Den ene dagen er jeg på trening og føler meg topp, mens den neste er jeg helt slått ut. Så da blir det vel bare å nørde DisneyChannel resten av dagen :(( Hater imunforsvaret mitt!

  Trener du noe?  fotball, håndball, tennis, hockey, volley, taekwondo, karate, o.s.v?

 • 14

  Day 02 - What's in your bag?

  Hva jeg har i baggen spørs såklart på hvilken veske/bag jeg bruker, i og med at noen er større eller mindre enn andre. Men dette er hovedsaklig hva jeg bærer rundt på i veska når jeg skal ut. Nok prat, nå må jeg ordne taekwondo-baggen min før det bærer ut på dagens trening, tudeluu!
   Lommebok, nøkler, busskort, leppestift, eyelinder, iPod, mobil +Kamera 

  What's in YOUR bag? :)

 • 25

  Day 01 - The outfit you wore today


  Skinnjakke-H&M // Topp-Arvet // Bukse-BikBok // Sko-DinSko // Tilbehør-BokBok

  Hva tycker ni? :)

 • 10

  Two Week Challenge eller 10 days

  Yes, da slenger jeg meg på en14-days challange, altså 2 uker 10 days challange. Tror jeg ikke hadde klart den som varer i 30 dager, men denne skal jeg nok klare å fullføre. Starter i dag, så stay tuned! :)

  01
  - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
  02What's in your bag?
  03 - A photo of your cellphone.
  04 - A photograph of yourself two years ago
  05 - Something that makes you feel better
  06 A photograph of yourself without makeup
  07 - Your current wishlist.
  08 - What's in your make-up bag?
  09 - What you wore today
  10 - A place you want to visit or move to
  11 - What you want more than anything right now.
  12 - Your day
  13 - A photo of your handwriting
  14 - Something that you miss

  Jeg orket ikke mere, men ti dager er vel greit det ;)

 • 9

  Yesterday was thursday. Today it is friday.

  Holaa, siden det er fredag i dag, altså Friday, må jeg bare slenge ut denne fine sangen "Friday" av Rebecca noe.. jeg er ikke sånn ekspert på hva som er bra og dårlig, men jeg mener "Yesterday was thursday. Today it's friday. Tomorrow is saturday, and sunday comes afterwards?" haha, jeg vet ikke med dere men jeg trenger hvertfall ikke å lære ukedagene om igjen. Jæjæ, nå skal jeg spise youghurten min. Ha en fin helg da, dere!

  Friday - Rebecca Black

  Hva synes dere om denne ukedag-sangen? 

 • 28

  Todays Outfit - Forget about the Price tag  Jakke-Mamma // Smykke-H&M // Genser-Arvet

  Veske-Friis&Company  // Hva syns dere? :)

 • 11

  127 hours

  Hallo på do! Først og fremst må jeg si at jeg ble fullstenidg overveldet  over hvor mange søte kommentarer jeg hadde fått på forrige innlegg. Dere er jo bare herlige. Sånt får meg virkelig til å smile, så tusen takk! ♥.♥

  Også over til filmen:
  Planen var å se "Jeg reiser alene", men når vi kom til kinoen og så at "127 hours" også gikk i dag, bestemte vi oss for å se den. Filmen er basert på en sann historie om klatreren Aron Ralstons som en dag får armen fastklemt i en stein og blir der i hele fem dager. Der gjør han alt for å få seg løs og det blir etterhvert ganske så ekkelt i det han begynner å kutte i armen....ææh, say no more! Filmen levde hvertfall opp til forventningene pluss at James er ganske så kjekk å se på også! :))

  Har dere sett 127 hours?

 • 46

  Todays outfit - Millitary green

  Hei og hopp! I dag er det skikkelig dårlig vær, overskyet og regn/snø.. huffavmeg, heldighvis skal jeg på kino med Maria senere i kveld for å se "Jeg reiser alene". Gleder meg til å slippe det deprimerende været i ett par timer, tehe! Men dere får alle ha en fortsatt fin og koselig søndag.
  Skjorte-Vivikes // Shorts-H&M // Smykke-NoaNoa // Sko-Dinsko(?)  // Hva syns dere?

 • 13

  Who's Laughing Now

  Hei hei, akkuratt nu sitter jeg her i senga med herr.Brum mens jeg hører på musikk og leser TOPP. Jeg har forresten fått ett par yndlingssanger; Who You Are, Do it like a dude og Who's Laughing Now av Jesse J. Hun er fantastisk flink til å synge. Ellers driver jeg å laster opp bilder fra turen i går på facebook, noe som kommer til å ta flere tusen år..... Dere får ha en GOD HELG!

  Jessie J - Who You Are

  Jessie J - Do It Like A Dude

  Har dere noen sangtips til meg?
  trenger noe nytt å høre på...

 • 10

  Ut på ski, alltid blid

  Heisann hoppsann! i dag har jeg vært på skitur med den superkoselige og ganske spessielle klassen min, haha! Vi gikk ca 4km (tror jeg) før det ble grillings. Jeg tok med kameraet for en gangs skyld, så da ble det pluttselig en del bilder også gitt. Jippii!  Marit Bjørgen og Petter Northug...cuute!

 • 13

  Hva skjedde med våren'a?

  Joda, nå snør det IGJEN!! OMG, kan ikke værgudene gi oss litt mer sol og vår her i Norge? Blææh... med en gang solen har tittet frem og jeg har fått ett lite håp om å droppe den ekstra strømpebuksa under jeansen og hente fram solbrillene kommer det snø dagen etter. Èn ting kan jeg sikkert si, og det er at når sommeren først kommer skal jeg nyte hver eneste dag.. og hver eneste time.
                                                                                           Genser - Homemade

 • 20

  Innkjøp - Nå kan våren komme


  Skjorte-Vivikes // Mini rettetang-ClasOhlson // Bukse- BikBok // Sko- DinSko

  Ja, som dere ser var jeg hos legen i dag og fikk vite at jeg har fått betennelse i nakken. Tjoheei! Og siden jeg også er forskjøla var jo det toppen på kransekaka. Men det hele ble pluttselig mye bedre etter ett par innkjøp etter legebesøket. Tehe! :)
  Ah, love in first sight. Elsker disse skoene. Modellen heter Duffy om noen lurte :)

  Hva syns dere om innkjøpet? :)

 • 9

  Stolt normann/trønder!
  Etter en kjempe bra treningsøkt i går var det rett hjem å dusje før turen gikk ned til underversitetsplassen. Det var en helt sykt stemning der, og når de norske jentene sto på pallen tok det bare helt av. Ellers så fikk vi også se når Northug gikk i mål under trening i dag også. Utrolig, jeg er bare så stolt av å være norsk, og ikke minst TRØNDER!! Trøndelag har jo alene tatt flere medaljer enn alle andre. haha. love it!
  Har dere vært i kollen eller underversitetsplassen? :)

 • 14

  Så ble alt satt i perspektiv

  Ja, hallo. I går satt jeg i flere timer å tegnet to-punkt-perspektiv-tegning. I starten klarte jeg ikke å se noe hus i det hele tatt før alt pluttselig ble satt i perspektiv for meg.. (ahaa!) Nå er ihvertfal den i boks, så nå gjenstår bare rle-prøve, egendans pluss 10min norsk-, naturfag- og spanskforedrag.
  Tuddelluu! :) (legg merke til gråblyantflekken på hånda. Jeg er hardarbeidene skjønner du)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde