rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Påskeferie!!

Da var det endelig påskeferie, dere. Startet ferien med koselig bytur med mams hvor vi bl.a fikk kjøpt ett par bursdagsgaver til meg (hihi) og en sykt kul og rosa koffert. Deretter ble det som vanlig lunsj på Fridays, nomnom! I kveld skal jeg til Kaia i Drøbak for å ha spakveld med kampsport-girlsa mine, gleder meg masse. Ellers får dere ha en kjempefin påskeferie og kose dere masse! :)


 • 19

  Dagens antrekk 29.03.12
  nomnom..godt med sjokolade, haha!

  Skinnjakke-ICHI // Hettegenser-LasVegas // Solbriller-RayBan // Bag-Wang

  Hva syns dere? :)

 • 3

  Nedtelling til påske

  I går var jeg ikke på trening fordi jeg måtte øve til matteprøven vi skulle ha i dag. Jeg og Kaia var til og med så flinke at vi satt med mattehjelp helt til klokken halv 5 i går for å gjøre det bra... og tror du ikke vi i dag får vite at læreren vår er syk og at vi ikke skal ha prøve i dag likevell...ååh!

  Skal også ha prøve i geo og toppidrett pluss innlevering i norsk før det endelig er påske. Tror jeg aldri har gledet meg like mye til påskeferien før. I ferien skal jeg til Trondheim å besøke den fiiine trønderfamilien min. Kusina mi fikk også en liten gutt for bare noen dager siden som jeg nesten ikke kan vente med å møte. Pluuuuss at jeg har bursdag!! wihii! Men nå må jeg stikke på trening, sjallabais! :)

 • 7

  Missing Mexico  Alle bildene er fra da jeg var på treningsleir i Guadalajara i Mexico. Take me back!!

 • 12

  Sunny day

  Startet dagen i dag med en liten joggetur i det fine været. Været har jo vært ubsolutt nydelig her i Oslo i dag. Blå himmel og sol hele dagen. Ah, deilig å kjenne at sommeren endelig nærmer seg. Ellers har jeg utnyttet det fine været med å sitte inne å lese til prøver og rydde rommet mitt....


 • 3

  Tumblr

  Som jeg nevnte tidligere har jeg nå oprettet ny bruker på tumblr takket være kjære TinaMorosam. Kommer sannsynlighvis til å legge ut bilder der oftere enn jeg blogger, så om dere vil følge meg på tumblr er det bare å klikke på bilde under eller gå inn på http://rakelxo.tumblr.com/.

 • 8

  Rosa taekwondo sko


  Fikk disse supersøte taekwondo-skoene etter treningsleiren i Mexico, ble såå glad da! :)

 • 7

  I scream, you scream


  We all scream for ice cream!! Superdigg med royal-is i sola etter engelsk skrivedag. Nu blir det middag oppfulgt av lekser og trening. Bloggæs!

 • 42

  Dagens antrekk - 20.03.12
  Jakke-H&M // Topp&Bukse-BikBok // Sko-Arkaden et sted // Ring-LasVegas

  Hva syns dere? :)

 • 11

  Aloha!

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen etter matteprøve i siste time. Prøven gikk rett i dass for å si det mildt, men fikk 5+ på novelleanalyse forrige uke så da går det velgreit, teheh! Ellers har jeg fått 23 followers på weheartit, oprettet ny bruker på tumblr, gått i skinnjakke, tatt outfitbilder og skal nå jeg spise Toro siden mamma er på jobb og pappa står for middagen,heh,sykt hvor mye kult som kan skje på bare en dag.

  Hvordan har deres dag vært? :)

 • 8

  Dagens inspirasjon


  Hva syns dere? herlig, ikke sant?

 • 7

  Dutch Open

  I helgen var jeg i Nederland hvor jeg og Eirik konkurerte i DutchOpen. Vi landet i Amsterdam fredagmorgen før det ble innveing senere på dagen. Innveiingen gikk så vidt for min del med kun 5 gram under hva jeg kunne veie. Deretter ble det deilig mat(!!!) før det ble tidlig til sengs.

  Både jeg og Eirik gikk kamp på lørdagen. Jeg vant første kampen min på walkover og gikk dermet videre til kvartfinalen. Tapte kvarten 3-1 mot Kroatia. Det kunne såklart gått mye bedre, men er likevell fornøyd med kampen, og gleder meg allerede til neste konkuranse :) 

 • 6

  Update!

  Hello sunshines! Beklager min superdårlige blogging denne uka, har rett og slett gått i ett sett med prøver siden jeg kom hjem til Norge. I morgen drar jeg igjen, denne gang til Nederland for å konkurere i Dutch Open. Gleder meg. Men nå skal jeg spise før det blir trening med Team Tveita.

 • 13

  Nike sportswear


  Alt er fra NikeOutlet i Las Vegas, bortsett fra ett par plagg fra ROSS.. got to love it! ¢¾¢¾

 • 0

  Home dear home

  Hei og hopp! Beklager for sen blogging, men har rett og slett ikke vært til stede før nå.. enten fysisk eller sykisk, hehe! Dro fra Mexico søndagmorgen og kom ikke hjem til Norge før tirsdagkveld etter uttalige mellomlandinger og forsinkelser. De siste dagene har derfor bestått av mye søvn, mat og skole. Man sier "borte bra, hjemme best", men all denne snøen og kulden gjør at jeg godt kunne vært en uke til i varme Mexico. Siste dagen i Mexico ble det også tatt masse bilder med Mexicanerne etter en kjempebra treningsleir sammen
  .

 • 7

  Last day in Mexico!

  Hola! Da var siste dagen over her i Mexico. Tiden har gått alt for fort. Jeg liker meg så godt her i Mexico hvor alle er like gjestfrie, treningsvillige og hyggelige. Jeg tror nok jeg heller aldri har vært like populær før, omtrent alle ville ta bilde med oss, hehe. Kan vise noen av de bildene senere.

  I og med at det var siste dagen i dag dro vi på en slags utflukt. Det var utrolig varmt med åpen himmel og stekende sol, så det passet perfekt med en forfriskende båttur over til den "andre siden". Der fikk vi kjøpt oss litt dilldall før det ble mexicansk mat og heladoo (is).
  Mexico ♥

 • 4

  Tequila

  I går dro vi til "Tequila" hvor, overaskende nok, drikken tequila kommer fra. Vi fikk se hvordan det hele startet og hvordan tequila lages fra bunnen av. Det var strålende sol og vi ble vist rundt på fabrikken av en flink rødhåra dame. Til slutt fikk vi lov å smake på den tequilaen vi ville, og det smakte rett og slett piss.. kan desverre ikke pynte mer på akkuratt det, hehe!
 • 4

  Bildedryss fra Mexico

  God morgen, mine venner! Rakk desverre ikke å blogge i går. Alt gikk i et sett og da vi endelig var på rommet var det på tide at jeg og Frida skulle å blogge for BudoNord, så hvis du vil vite litt mer detaljert om gårsdagen klikk dere inn >>her<<. Nå skal vi ut på tur i den nydelige været før det blir trening x2 senere i dag, først styrke deretter taekwondo. Bildedryss fra gårsdagen: • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits