rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Påskekos før treningsleir

Noe av det deiligste med ferie må være at man kan sove så lenge man vil. I dag sov jeg og Jesper helt til halv 11 før dro opp i marka. Med hvert vårt rompeakebrett og Snuppa på slep koste vi oss masse i den fine påskesola. Kvikklunsj, toddy og aking slår aldri feil.Etter en utrolig fin dag ute i sola ble det middag på Egon med mamma og pappa. Jeg tok meg en deilig tacosalat mens mor og far valgte å nyte en saftig burger hver. Vi ble sittende en times tid på Egon med god mat, god prat og god salat (ordrim, tehe!) før vi dro hjem for litt dessert.Jesper har også hjulpet meg masse med rommet mitt disse dagene. Har bestemt meg for å få et lysere rom. Til nå har jeg bl.a kjøpt meg kommode og nye rullgardiner. I går var vi på IKEA hvor vi også spiste deilig IKEA-middag. Det eneste som gjenstår nå er bare litt tekstil.

I morgen går turen til Trondheim for enda en Team Nordic samling. Der skal vi tilbringe helgen med masse trening og sosiale aktiviteter.

 • 10

  Gårsdagens innkjøp  Gensere-Cubus // Godteskål&Påskehare-Kremmerhuset // Pcveske-ARK

  Hva syns dere? :)

 • 6

  Ingen blåmandag

  I skrivende stund sitter jeg i treningstøy og er egentlig på vei ut døren. Tenkte likevell å skrive et raskt innlegg om dagen min så langt. Rundt klokken 10 i dag stakk jeg og papsi til strømmen storsenter. Der tittet vi i butikker, spiste deilig lunsj på "lille persille" og endte til slutt opp med noen nye ting hver. Legger ut innkjøpet på bloggen senere. Etter å ha ruslet rundt på senteret i et par timer rakk jeg så vidt å komme hjem før jeg skulle ut igjen å møte Kaia. Vi havnet på peppes hvor vi spiste middag og en heeerlig ostekake som anbefales på det sterkeste! Som dere skjønner har det vært langt fra en blåmandag. Det har vel vært den deiligste mandagen på lenge.

 • 2

  Dutch open 2013

  Da var Dutch Open over for denne gang. Skulle såklart ha ønsket at jeg ikke ble syk rett før stevnet men slike ting er det desverre lite å gjøre med. I min første kamp møter jeg en eksplosiv utøver fra Kazakstan. Hun er rask og får bl.a inn en hodetreffer jeg skulle klart å blokkere. Uansett ender stillingen 12-12 noe som fører til golden point. Altså første poeng vinner. Jeg er først ute men blir desverre litt for svak og taper dermed på golden point. Veldig surt å tape på den måten men får bare ta med meg erfaringen og satse på at jeg i neste stevnet er frisk og rask. Ellers ble det mange gode kamper. den som gjorde det aller best og tok med seg sølvet hjem var Jelena. Hoeeera!!


  I dag var vi i hallen ca klokken 09 for å se kamper og heie. Da klokken nærmet seg fire dro vi på hotellrommet før det ble deilig mat på en italiensk restaurant i byen. Nå ligger vi jentene langflate på rommet og er klare for hjemreise i morgen klokken 07:30.

 • 7

  Avreise med nesespray

  God morgen! Da var det på tide med avreise og formen er fortsatt ikke bra. Ikke så mye å gjøre så får bare gjøre det beste ut av det. Nesesprayen og halspastillene blir derfor mine viktigste supportere denne gangen. Kvelden i går besto av mye tedrikking, lekser og pakking.


  Denne helgen er vi seks utøvere som skal konkurere i Dutch Open. Tre gutter og tre jenter. De tre jentene som drar oppover er meg, Jelena og Frida. Håper bare på at formen blir ett hakk bedre til konkuransedagen så blir det bra. Oppdateringer kommer såklart. Girl Power!!

 • 10

  Nye sko og solhatt

  Formen har desverre ikke blitt bedre. Burde vel egentlig holdt senga i dag men måtte komme meg på skolen for å ha spanskfremmføring og IT-prøve. Spansken gikk veldig fint mens IT kunne vel nesten ikke gått dårligere. Databaser, entieter, attributter.. alt bare blandet seg. Sånn går det når man ikke har hodet helt med seg. Ellers er jeg veldig fonøyd med karakterene mine. Denne uken har jeg fått tilbake tre prøver. 5-, 5 og 5+ er ikke til å klage på. Da jeg kom hjem fra skolen hadde også mamma kjøpt hostepastiller, hostesaft og nye joggesko. Tusen takk mami!

 • 7

  Ikke til å skryte av

  Immunforsvaret mitt er virkelig ikke til å skryte av for tiden. Nå sitter jeg her forran pc-en med rød nese, feber og vondt i hodet. Våknet opp i dag med tett nese og hodepine men bestemte meg for å komme meg på skolen likevell. Håpet på at formen ble bedre utover dagen noe den desverre ikke ble. Det passer også ekstra dårlig å bli syk nå som det er stevne i Holland til helgen. Typpsik meg! Men det er fortsatt to dager igjen til avreise så får håpe på det beste. Nå gjør jeg alt for å komme meg tilbake til normalformen ved å proppe i meg halspastiller og nesespray. Legger til noen bilder fra de siste treningene. Jelena på bildet under har forresten skaffet seg blogg. Les den HER!!

 • 2

  Mas taekwondo

  Nå som jeg er tilbake til hverdagen her i Oslo er det ikke så mye spennende å blogge om for å være ærlig. Trening, skole, spise, sove, trening.. Og sånn går no dagan! Jeg har likevell tenkt å legge ut noen bilder som mamsi har mast om hele uken. Her får dere derfor noen gruppebilder fra La Loma mens jeg finner på noe mere spennende å blogge om til neste gang.  


 • 6

  Innkjøp fra statene

  Etter nesten å ha reist i to døgn fra Mexico til Norge kom jeg hjem med to tømmerstokker til bein og en bag med masse nye saker. Nå har hevelsen i beina gått ned men kroppen føles ikke helt topp. Kanskje er det pga den lange reisen eller kanskje jeg har blitt smittet av mamma som sitter på sofaen og snuffser.. hmm, satser på førstnevnte. Uansett var det utrolig godt å komme hjem til kjæreste, foreldre og venner. Kvelden i går ble brukt på å se igjennom alt jeg har kjøpt på turen og utlevere litt gaver fra statene. For når man først er i USA blir det såklart "litt" shopping. Er ekstremt fornøyd med innkjøpet denne gangen.

  NikeStore // Vistorias Secret // Protec // Marked

  Caps og lilla nikeskjorte til Jesper - Supermanskjorte til mæ sjæl

  Rosa kamputstyr fra Protec. Love it!

  Leeeenge etterlengtet bikini fra selveste Victorias Secret.

  To varmeshortser i freshe farger fra NikeStore.

  Kremer og bodyspray fra Victorias Secret til min kjære mor.

  Pappa som hadde bursdag mens jeg var borte fikk to skjorter fra Nike, armbånd, solbriller og en liten Oscarstatue.

 • 5

  Siste dagene i Mexico

  Hei igjen! Hadde egentlig tenkt til å blogge i går etter treningen, men da vi kom tilbake på hotellrommet fristet det mer å legge seg i den deilige sengen. Nå er det ca ti minutter til vi skal møte opp for å dra på trening igjen så nå skriver jeg raskere enn noen gang, hehe! I går hadde vi også to økter; første var en styrkeøkt mens andre økt var med Jalisco. Det ble litt sparring før det ble tatt en rekke bilder med mexicanerne. Da bildene var tatt var det på tide å fylle magen med litt mat. Derfor dro vi direkte til nærmeste mexicanske "gatekjøkken", noe som var en utmerked avsluttning på dagen. I dag har vi løpt og vært en tur i byen her i Guadalajara. Nå er det straks på tide med denne turens aller siste trening før det er hjemreise til kalde Norge i morgen. Adios amigos!

  De siste bildene er lånt av Mercedes.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde