rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Leksehelg i Drøbak

Hei hei! Da var jeg hjemme igjen etter en produktiv og koselig leksehelg hos Kaia. Vi jobbet med oppgaven vår i KK som går ut på å forklare forkjellen mellom vesten og østen. Både prezi, oppsett og en liten gjennomgang ble gjort før vi dro ut for å ta oss en velfortjent matbit. Nå er det bare noen forberedelser som gjennstår før de to neste ukene er proppfulle av tentamen, puh! Gleder meg til påskeferie.


 • 4

  SüdØst

  På mandag fylte fine Salsabil 20år. Dette ble feiriet med middag på Sudøst med mange herlige jenter. Siden vi kom rett fra trening smakte det også ekstra godt med asiatisk kveldsmat, mmm! Vi hadde det kjempekoselig med god mat, prating og gaveåpning hele kvelden.


 • 7

  Forever young

  Man blir aldri for gammel til å hoppe rundt i rosa tights og slå hjul på asfalten. Dette gjorde jeg nemlig før trening i går iført mine nye klær fra MXDC. Kunne ikke la være å bestille denne freshe og barnslige tightsen da jeg fant den på nettsiden. Lenge leve barnsligheten!


  Tights & Jakke - MXDC // Drikkeflaske - Victorias Secret

 • 5

  På gjensyn Nederland

  Siste dag i hallen er over og vi kan si oss fornøyde med mange gode prestasjoner. I dag var det som sagt Celina og Kristoffer sin tur til å sparke løs. Beggo to fighter bra og Kristoffer ender opp med Tveita sin fjerde medalje. Nå er det middag som står for tur før vi reiser tilbake til Oslo i morgen. På gjensyn Nederland!
    

 • 4

  Gutta krutt

  I dag imponerte virkelig disse gutta da de tok hver sin medalje i ett av de største stevnene i taekwondo; Dutch Open. Veldig fortjent! Resten av gjengen gjorde også en knalljobb. I morgen skal Celina og Kristoffer ut i ilden.

  Bronse - Sølv - Gull

  Dobbelfinale på tveita er et fint syn.

 • 2

  Nederland neste

  Da var Team Tveita samlet på flyplassen nok en gang. Denne gang går turen til Nederland og Dutch Open. Reisen består av 2 timer fly og 2 timer tog før vi gjør oss klare for innveing i kveld.

 • 6

  Nike air max

  Solen skinner og bakken er bar noe som betyr at jeg endelig kan bruke mine nye air max fra USA. Dette er vel favorittparret mitt nå og jeg skulle gjerne kjøpt ett par til om jeg kunne. Det er så deilig å kunne droppe de tunge vinterskoene og hoppe rundt i disse i stedet.


 • 6

  Pure daydream

  For en nydelig morgen; solen skinner og formen er betydelig bedre. Etter å ha sovet nesten 14 timer i går våknet jeg klokken 06 i dag uten at det gjorde noe. Jeg våknet med sol i ansiktet før jeg tok meg en varm dusj med de deilige dusjsåpene fra Victorias Secret. De lukter så herlig. Kjøpte pure daydream og moonlight dream i dusjsåpe mens jeg valgte duftene pure seduction og pure daydream i bodyspray. Nå skal jeg slappe av før jeg skal ut å spise med Jesper senere i kveld. Ønsker alle en fin helg og såklart en super kvinnedag. Gratulerer med dagen alle sterke kvinner!

 • 3

  Video fra Las Vegas

  Hei og hopp! Har satt sammen en liten video fra Las Vegas på ca 5min. Reporter Jelena tar oss med på en vanlig dag i hallen før vi avslutter dagen med å ferie 18-årsdagen hennes. Ta en titt :)

 • 1

  Døgnvill

  God morgen! Håper alle har sovet godt og er klare for en ny dag. Selv har jeg vært våken i flere timer allerede. Sliter fortsatt med å få inn døgnrytmen ordentlig etter at jeg kom hjem fra USA. Er trøtt nesten hele dagen og når jeg først sovner om natten våkner jeg igjen kl.04... Jaja, blir vel godt med helg tenker jeg!

 • 9

  Home dear home

  Selv om det såklart var hardt å komme hjem med forskjølelse, regn og masse skole var det også utrolig godt å komme hjem til familie, venner og kjæreste. Ble hentet på flyplassen av Jesper på søndag før vi dro hjem til mamma og pappa som sto med åpne armer. Deretter ble det bildevisning, gaver og mye prating. Alle sammen ble veldig fornøyd med gavene fra Las Vegas noe jeg ble veldig glad for. Siden mamma og pappa var en liten tur i Praha mens jeg var borte fikk jeg også noen godsaker derfra. Kjempefornøyd med aalt sammen. I tillegg hadde Jesper ordnet et helt nytt klesskap til meg, gjett om jeg ble glad? Det var nesten tredobbelt så stort som mitt gamle. Jeg har verdens beste familie og kjæreste.

 • 7

  Un día cultural

  Da var jeg endelig hjemme igjen og har nå klart å laste opp alle bildene fra turen vår på onsdag. Skal ikke skrive så mye annet enn at det det var en veldig varm, fin og kulturrik dag for oss alle. • 0

  Jalisco

  Siste kvelden vår i Mexico trente vi sammen med Jalisco Team. Treningen startet med løping ute før vi fortsatte med sparring inne. Sparringen besto av mange runder alle mot alle, før vi avsluttet med å kjøre noen runder Norge VS Mexico. Vi fikk virkelig kjørt oss så det ble en flott avslutning på treningsleiren.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde