rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

En helg i Trøndelag

Hei og god mandag, alle sammen! Denne helgen har jeg vært i Trøndelag å besøkt min flotte familie der. Til tross for en kraftig forkjølelse med feber, vondt hals og alt som hører til, har jeg hatt et toppers opphold. Jeg og mamma dro først til Fosen hvor vi lå på et koselig lite hotell med herlig frokost. På fosen koste vi oss med både de eldste og yngste i familien-Lysø. På søndag gikk turen videre til Trondheim hvor vi møtte enda flere fra familien. Blir så glad av å være i Trøndelag med så flotte mennesker. Gleder meg allerede til å se dem i slutten av april når vi skal i barnedåp. 


 • 2

  St.Patricks Day

  Gårsdagen ble tilbragt sammen med den herlige klassen min på universitetet. I går var det St. Patrick's day, og nøyaktig en måned siden vi var på studietur i Irland. I tillegg var nok en oppgave levert så vi hadde god grunn til å feire. Med grønne klær, qiuiz og Guninnes ble det en toppers St.Patricks feiring på en Irsk Pub i sentrum.

 • 6

  Tilbake til det gamle

  Hei på dere!  Etter noen måneder blogging på ulike plattformer (bla. rakeldrage.fitnessguru.com) , fant jeg ut at jeg savnet den gamle gode bloggen. Bloggnavnet forblir dermed rakelxo, som jeg opprettet som 13-årig gossipgirl-fan. (hehe!) og med det ønsker jeg dere velkommen tilbake som leser!

   XOXO (eller noe sånt)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde