rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

13

Flowers feed the soul

  

Bildene er tatt med Canon 550D // Hva syns dere om bildene? :)

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

 • 26

  Dagens antrekk 29.04.11

  Hei og god fredagskveld! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening og er klar for en lang daffehelg i den deilige oslosola. I morgen skal jeg på grillings med jentene i klassen. Det blir kos. Her kommer dagens antrekk:

  Topp&Briller-BikBok // Vest-H&M // Shorts-Arvet // Sko-DinSko // Armbånd-Danmark // Smykker-Mallorca

  Si meg hva dere syns! :)

  bloglovin  bloglovin bloglovin bloglovin

 • 15

  Nytt og sunt hår

  En del av dere har lurt på hvor panneluggen min har blitt av i det siste, og det skal jeg svare dere på. Luggen min vokste seg nemlig så lang at jeg såvidt klarte å enten se på tv, gjøre lekser eller blogge. Huff... det var traumatisk!

  Men the panneluggen is BACK!! Var en tur innom frisøren etter den slitsomme mattetentamen i dag der jeg både fikk klipt meg pannelugg og kjøpt ett par kjempe deilige(og dyre!!) hårprodukter. TIl og med hårkur. Gjett om jeg skal få ett nytt og sunt hår nå da!

  Bruker dere hårkur? evt.hvor ofte?

 • 29

  Dagens antrekk 27.04.11

  Det er helt ubeskrivelig hvor deilig det er å kunne ta av seg jakken uten å fryse ihjel lenger. Alt blir pluttselig mye lettere med en gang sola titter frem. Man kan endelig bruke lettere klær, treningslysten er på topp, huden blir sakte men sikkert brunere og humøret er det ingen ting å si på :)))

  Topp-Lindex // Bukse-GinaTricot // Sko-DinSko // Jakke-ICHI // Smykke&Briller-BikBok // Øredobber-Glitter

  Likte dere antrekket? :)

 • 5

  Omelett; det er lett det!

  eller ikke.......

  Tror jeg nok ikke skal prøve meg på å lage omelett igjen, men hvis du vil ha hemmligheten bak denne supre omeletten er alt du trenger: 3egg, litt melk, paprika, en liten mengde dårlig tålmodighet og en stor mengde varme. Velbekomme! :)

 • 21

  Nye sko och dagens kledning

  Heisann, dere! I dag har jeg vært i byen å hamstret ett par småting. Først og fremst var jeg ute etter gave til kusina mi, og når det var funnet var det på tide med gave til kusina til kusina mi, nemlig meg, hehehe!  

  Jakke-Mamma // Ring&Hårbøyle-H&M // Veske-VeraModa // Briller-BikBok // Sko-Din sko, Love them :))

  Hva syns dere om innkjøpet? eller antrekket? hehe!

 • 10

  Lolipop tulips

   

  Tatt med Canon 550D. Elsker disse vårtulipanene// Hva syns dere?

 • 12

  Big Horn Steak House

  Heey! I dag våknet jeg nok en gang med strålende sol og blå himmel. Nesten sykt hvor fort det pluttselig ble sommertempratur på bare noen dager. Etter frokost tok jeg meg en liten joggetur. Elsker å kunne jogge ute. Senere dro jeg og papsi for å hente mamma før vi dro på Big Horn-Steak House hvor vi spise hver vår deilige burger. Tror jeg ikke har vært så mett på leenge! Håper dere også har hatt super 1.påskedag så langt.
  Hva har dere gjort så langt i dag? :)

 • 16

  En solfylt vårdag i april

  Disse bildene er tatt i kveld med Canon 550D. Elsker hvordan sola trenger seg gjennom de grønne bladene.

  Hva syns dere om bildene? :)

 • 16

  How to make delicious fruit salad

  For å lage denne deilige fruktsalaten trenger du mango, eple, kiwi, druer...eller rett og slett de fruktene du liker aller mest. Deretter hakker du opp i sånn passe små biter før du blander det godt sammen. Serveres med nøtter og vanilje-youghurt. Håper det smaker! :) det gjør det!
   

 • 13

  Laaangfredag i dag

  Heisann, alle søte små gåsunger! Håper dere har hatt en kjempe fin langfredag så langt, det har hvertfall jeg. Dagen startet med en liten gåtur med familien hvor vi blandt annet matet endene og plukket blomster. Lenge siden siste familietur nå, hehe. Deretter har jeg solt meg, spist deilig påske-lammelår og skal snart spise en enda deiligere fruktsalat laget av meeg. Kanskje kommer det "oppskrift" senere i kveld.


  Hvordan tilbringer du langfredag? :)

 • 24

  Yesterday's outfit


  Skinnjakke-ICHI // Topp&Smykke-BikBok // Shorts&Belte-Arvet // Solbriller-Cubus // Ring-H&M // (fotografen var Maria)
  Hva syns dere? :)

 • 10

  Skjærtorsdag i varmen

  Denne skjærtorsdagen har jeg vært ute i den deilige tempraturen med en rekke venner. I morgen er det langfredag.. håper den ikke blir så alt for lang.. eller vent litt... det er jo ferie... da kan den jo bare være så lang den vil! :))


 • 9

  Lunsj i solen

  Nesten ingenting slår en deilig og sunn lunsj i solen med utsikt over en grønn gressplen fult av fotballgutter, tehe! Været er på topp i dag også, og det er nok ikke lenge før jeg drar frem mine svært etterlengtede sommerkjoler. Senere skal jeg ut og nyte at sommeren er på vei.

  Flere som kan nyte lunsjen sin i solen? :)

 • 21

  Dagens antrekk 20.04.11


  Topp&Briller-Cubus // Bukse&Belte&Smykke-BikBok // Veske-TheTrend

  (Har såklart på meg både en cardigan og ytterjakke. Det er jo ikke sommer helt enda)

  Hva syns dere? :)

 • 17

  Dagens innkjøp - Gult er kult

  I dag har jeg vært i byen med Maria. Vi tittet i en rekke butikker med alle slags sterke og fine farger. Åh, jeg elsker farger og det var ikke lagt ifra at jeg kjøpte meg en grønn(!!) bukse fra Zara, hehe! Jeg kom likevell hjem med ett par innkjøp for påsken.
   

  Elsket gulfargen, måtte bare ha den. Alt fra H&M. // Hva syns dere om påskeinnkjøpet? :)

 • 10

  Må droppe fest for å bli best

  Hola! Da var jeg hjemme i Oslo igjen etter en kjempe bra helg i Bergen. Og jeg bare bare få føye inn at det var utrooolig deilig å våkne uten vekkeklokka denne mandagen. I går ble det også masse bra trening. Så alt i alt har det vært en super helg med at vi har trent rompa av oss, spist påskegodteri, spådd hverandres hender, løst matteoppgaver, gått rundt i BergenBy og sovet der vi har svettet...

 • 10

  Italiensk pizza

  Hei allihopa! Nå er vi snart klare for senga/madsrassen/sofaen/gulvet etter enda en dag her i Bergen. I dag ble det en liten tur til BergenCity før det ble trening. Etter mange kamper tok vi oss turen til den Italienske resturanten hvor vi også spiste i går. Utrolig arti å se hvordan italienerne driver på på kjøkkenet å kaster pizzaen frem og tilbake. Impressing!  Liker du Italiensk pizza? :)

 • 14

  Påsken starter i Bergen

  Heey! Da var det endelig påskeferie(!!!) og jeg er i fullt gang med å pakke de siste sakene før jeg drar til Bergen med kamplaget for helgen. Vi skal trene hele helgen, så jeg får håpe at denne snufsinga som henger igjen etter forskjølelsen stopper før vi skal trene i kveld. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men tar med pc-en uansett. Nå skal jeg bare spise ferdig salaten min før jeg må dra. Yey!

  Dere får ha en strålende påske, alle sammen! :)

 • 11

  Ting jeg ser frem til

  Nå har jeg vært inne i omtrent tre/fire dager, og det føles som evigheter. Halsen er fortsatt tørr og tv-en snurrer fortsatt på disneychannel 24timer i døgnet. Fint vær ute er det heller ikke, ikke at det egentlig gjør noe for meg som ikke er ute uansett. Nei, huff, nå ble det mye syting.

  Det er jo noen possitive ting ved å være syk også, som f.eks at man tenker over alle de tingene man gleder jeg til å gjøre når man blir frisk igjen. Noen av tingene jeg virkelig gleder meg og ser fram til er påskeferien, sommerferien og ikke minst konfirmasjonen til kusina mi, Malin. Gleder meg masse. Utrolig rart å tenke på at det snart er ett helt år siden jeg konfirmert meg selv. Ti'a går fort, som fattern sier, hohoho...

  Bildene er fra konfen min på lysøya i 2010 // Har dere noe dere ser ekstra frem til nå? :)

 • 12

  Du ser meg på rulleteksten

  God kveld, alle sammen! Som sagt tidligere, var jeg på kino og så filmen UMEÅ4ever hvor jeg, Tuva, Ola og Leon var statister. Og tro det eller ei; vi så oss selv(!!) Ikke så veldig tydelig men vi var der, PLUSS at navnene våre havnet på rulleteksten. Oohh yeah! Når det gjelder selve filmen, så var det ikke all verden å skryte av. Den ble ganske kjedelig til tider,
  
  Har du vært på rulleteksten før? :))

 • 17

  Closeup

 • 7

  Birthdaycake

  Først og fremst må jeg si TUUUEN TAKK for alle søte gratulasjoner både på bloggen, på facebook og på melding. Har fått over 200 gratulasjoner til sammen i dag, noe jeg syns er ganske så utrolig. Dere har virkelig gjort denne dagen til en superfin dag, pluss at jeg har fått stappet i meg en stor mengde meg bursdagskake, nomnom!
  Jeg fikk også noen kjempefine gaver i dag, men det får dere vente med å se til i morgen. God natta, alle søte lesere!

 • 25

  Happy birthday to mee! + outfit

  Jippii, i dag er jeg endelig 16år, og ifølge traffikanten.no også voksen. I dag ble jeg vekket av mamma og pappa med kake og gaver på sengen. Kjempe koselig! Mamma tok også ett par bilder, men for deres skyld legger jeg ikke ut disse, haha. Dere får heller se dagens bursdags-outfit:

  Bukse-BikBok // Skjerf-Gave // Skjorte-Vivikes // Jakke-Ungarn // Sko-DinSko

 • 21

  Bursdagsgaver


  Dusjsåpe og lipgloss fra Elise

  Neglelakk, pieces fra Elise og O.P.I Maria.
  Søte blomster fra Alma

  Øredobber fra Hanna og Hannah.


  Søt vekse fra Hannah og Hanna.

  Pluss facemask fra Hannaene, en søt spenneog øredobber fra Sofie, smykke og hjerteøredobber fra Elise, penger fra Sara og ett nydelig skjerf av Maria. Dette kommer definitivt i ett eller annet outfit senere! :)

  Hva syns dere? Mye fint, ikke sant? :)

 • 21

  Sweeet sixteeen!

  Hei og hopp! I går hadde jeg den beste bursdagsfeiringen på leeenge! Det var en kjempe koselig kveld med noen kjempe koselige og søte jenter. Jeg fikk også noen superfine gaver. Hvis dere vil, kan jeg godt legge ut gavene senere i dag? :) Her kommer hvertfall noen bilder fra i går, enjooy.
  Sofie, meg med kjole nr.1 og Maria

  Haha, peent!

  Sara og Maria

  Hannah, Alma og Hanna♥

  Elise♥

  Love thiis picture! ♥

  Søtinger♥

  haha, Hannah!
  Sofie, Hanna, Hannah, Sara, Maria, Alma og Meg med kjole nr.2 fra 7.klasseballet, haha. (Elise kom litt senere)

  Åh, jeg kjenner at det kommer til å bli tøft å skilles fra dere, jenter! :( Glad i dere, allihopa!

 • 8

  Aldri for gammal for barnefest

  Heeey!
  På mandag fyller jeg endelig 16år, og skal derfor feire bursdagen min i dag med rosa tallerkner, masse farger og egne godteriposer. Dette bringer tilbake så utrolig mange barnslige minner fra mine tidligere bursdagsfester da det var om å få flest nonstop på kaka for da var man eldst. Altså; 4 nonstop = 4 år, 5 nonstop = 5år osv. haha, gode minner.
  Og når vi snakker om bursdagsminner fant jeg også ett par bilder fra bursdagen min i fjerdeklasse (tror jeg?) haha, jeg skulle liksom være Will fra W.I.T.C.H  med rødt hår og greier. Husker jeg elsket witch på den tiden. Ah, gode minner! :))

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde