rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Vareopptelling och vennekos

Hola mis amigos! Nå sitter jeg her søøørpa forkjøla og håper på at det går over til i morgen, noe jeg har god tro på at det gjør! Tenkte uansett å oppsumere dagen min kort. Startet dagen kl.09 med vareopptelling med klubben på CoopMega. Der ble det maaaasse telling av varer og en liten lunsjpause før det ble enda mere telling helt til kl.17. Ganske så slitsomt jæ, men følte likevell jeg hadde fått litt bedre tak på tellinga.

Etter den 8timers lange vareopptellingen var det på tide å møte mine bff's Maria og Egila, som jeg ikke har sett siden sommerferien!! Vi tuslet litt rundt i det nydelige været før vi tok oss en matbit på...dadada...wait for it....Friday's.. haha, tror jeg nesten burde fått meg rabattkort der nå så mye som jeg har vært der. Det var uansett megakoselig å være sammen igjen alle tre. For noen fine folk, altså! :)

 • 15

  Langhelg, shopping og kinamat

  Hei hei! i går møtte jeg Maria igjen etter nesten 3mnd fra hverandre. Helt utrolig at vi egentlig bare bor et par bussstopp fra hverandre, ca 10min, men likevell aldri har tid til å møtes lenger. Det var derfor ekstra deilig å møte hun å kunne snakke ut om alt mellom himmel og jord, pluss enda litt til. Det ble middag på Friday's etterfulgt av dessert på selveste mc'ern, haha!

  I dag har jeg vært på bytur med min kjære mor. Da ble det kinafood og shopping, som vanlig, hehe. Fikk kjøpt meg to søte gensere og en laaaangt etterlenget dongrivest. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme med pizza og godteri før det blir vareopptelling med klubben i morgen. Unner meg litt godt i helgen, er alt for glad i søtsaker til at jeg skal kutte det ut helt.  • 4

  MANGOOOO

  hællåå! i dag våknet jeg av at jeg var superkvalm etterfulgt av at jeg kastet opp 3 ganger.. digg! skjønte ikke hva det var i og med at jeg kastet opp en gang forrige uke også uten å egentlig være syk, men jeg ringte legen og fant ut at jeg bare var gravid, no big deal, NEEEEIDA, haha, men siden jeg kastet opp har jeg derfor tilbrakt dagen inne forran tv-en bortsett fra en tur i regnværet for å kjøpe meg en mango. På veien hjem fikk jeg så lyst på mango med en gang, så da kastet jeg meg like så godt over den som et villdyr..haha, NEEEEIDA.. joda! huff.. jeg må komme meg ut blandt folk igjen i morgen, blir jo helt koko..NEEEEIDA.. joda..neida..jo..akeeei, hadet!

 • 4

  Kveldskos


  Kveldskos: Eple, melon og mandarin.  hvem trenger vel sjokolade når man har frukt?! :))

 • 2

  Film fra LasVegas og Mexico

 • 7

  Der røyk den dieten


  Neida, litt usunn er det vel lov å være når det først er helg?! Jooda, sunnheten starter igjen etter helgen, don't worry ;)

 • 6

  Ensaladaa!


  Dagens middag: Salat med masse godt og grønt. Yuumy, God helg :))

 • 4

  The ugly truth

  Da var tentamen i bokmål, nynorsk og engelsk unnagjort. Nå gjenstår bare de to morsomste fagene, nemlig matte og spansk. Skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort galt i og med at de setter disse tentamene rett etter hverandre.. det er rett og slett pining. Har aldri behersket mattetentamen særlig godt og spansktentamen muntlig frister ikke veldig det heller, men men.. ikke lenge til sommerferie da.. sier vi.. en annen possitiv ting er at jeg har sprengt en blodåre inne på øye, noe som er både digg og veldig attraktivt. nei, nå ble det mye negativt, så da avslutter jeg med noe possitivt; telte opp alle myntene som vi i familien glum har samlet i et glass(helt normalt), og det ble hele 605kr, amazing or what?!!


 • 8

  Sunn kveldsmat


  Kveldsmat: Knekkebrød med agurk og linfrø + melk. hihi, flink jaa :))

 • 2

  Starten på et sunt liv

  Hellu! Jeg har hatt utrolig vanskelig for å holde meg sunn etter påskeferien, men nå skal jeg starte, i promise!! Jeg vet jeg har sagt det tusen ganger før, men nå er jeg skikkelig motivert. Det er jo egentlig så mye som er både sunt og godt,  som f.eks salater, frukt, fisk, kjøtt, grønsaker, nøtter ++. Men for at jeg skal holde motivasjonen oppe, tenke jeg å dokumentere litt hva jeg spiser fremmover her på bloggen .

  Dagens lunsj: En skyr, ett eple og deilig vann :))

 • 15

  Hva er din tumblr?

  Hellu! Jeg fikk tumblr for ikke så alt for lenge siden og trenger derfor noen bra å følge. Det ligger så fantastisk mye inspirajson ute på nettet, så hvis du selv har tumblr eller vet om en bra, legg gjerne igjen en kommentar. Takk på forhånd!   // min: http://rakelxo.tumblr.com/

 • 6

  Fredag den 13

  På skolen i dag fikk jeg den søteste bursdagsgaven av kaiasnuppen. Satt å øvde til den dumme naturfagsprøven da hun overasket meg med et helt bodyshop-sett og en deilig kanelbolle med en liten bjørn på, hvor søtt er ikke det?! Ble sååå glad, reddet hvertfall min fredag den 13!! :))

 • 6

  Just my luck!

  Etter en ukes påskeferie med masse mat og lite trening, så jeg virkelig frem til å starte treningen for fullt i går...men sånn skulle det ikke bli. På aller første trening etter påskeferien klarer jeg, i det jeg skal sparke, å lande på utsiden av foten med hele vekten min (som også har blitt noen kg mer etter påsken). Det gjorde utrolig vondt der og da, men etter å ha fått komprimert og iset det ned føltes det nesten helt fint igjen. Da jeg våknet i dag føltes det derimot litt mer rart, og dro derfor til legevakta hvor jeg fikk "gla'meldingen" om at jeg hadde forstuet ankelen og strekt to leddbånd, noe som betyr at jeg må gå med skinne i hele 4uker. FML!! hater den skinna allerede..men det er vel bare å trene opp ankelen.

 • 4

  Det berømte påskelammet


  Det smakte nuudelig! :)) // Flere som spiste lammelår i går? :)

 • 5

  jr.VM i taekwondo

  Hey! Ville bare gi dere en liten oppdatering fra jr.VM i Taekwondo som har foregått i Egypt den siste uken. Fra Mudo Team Furuset & Tveita ble hele 5 av totalt 7stk tatt ut til å representrere Norge i selveste Jr.VM i Egypt; Frida, Yohanna, Eirin, Jelena og Jon. Alle gjorde en strålende jobb, og senest i dag tapte Jelena kvarten med bare 1 poeng mot Mexico. Nærmere en medalje i VM kan man vel knapt komme.. kjipt, men utrolig bra gjort å komme så langt uansett. Er veldig stolt av å være en del av en så rå klubb :))

 • 20

  Bursdagsgaver


  Undertøy, Mobilholder, Smykker, Koss.  Love it all! //   Hva syns dere? :)

 • 7

  Greit å ha bursdag i påsken

  Hey!  Dette var altså hva jeg kom hjem til i går; tente lys, deilig kake,  påskeegg og presanger.  Elsker å ha bursdag i påsken, det blir liksom en større grunn til å putte i seg alt mulig usunt, hihi! Men når påsken er over er det rett på diet, haha, neida...joda..  

 • 7

  Dagen i mobilbilder


  Hallo allihopa! Da var jeg hjemme i Oslo igjen etter en veldig fin påske i trønderlagen. Dro fra snøstorm og tåke, til bar bakke og blå himmel. På veien fra Mosvika ble det deilig svele og vestlandslefse, og da jeg kom hjem ble jeg møtt med bursdagskake og presanger, hihi! Kan vise presangene (og kaka) i morgen, men fikk bl.a langt etterlengtet headset som jeg har på meg på det ene bildet ovenfor. Sjallabais! :))

 • 7

  Chillern i solveggen  for en hææælig dag!  <3

 • 4

  Langfredag

  I dag våknet ikke jeg og Malin før klokken halv ett, noe som er veldig sent for å være meg. Til en forandring våknet vi i dag opp til sol og kvitrende fugler i steden for snøstorm. Deilig med en skikklig fin påskedag! Nå skal vi ut å utnytte sola, ha en super langfredag videre! :)

 • 5

  Påskekos


 • 7

  En kjempefin bursdag

  God kveld i stugo! Først og fremst vil jeg bare takke for alle de kjempefine og søte gratulasjonene både på bloggen, mobilen og ikke minst på facebook!! Våknet til over 70 gratulasjoner på facebook i dagtidlig, og når jeg først hadde begynnt å takke folk ble det til at jeg like så godt takket alle og en hver som har gratulert meg i dag. Like koselig hver gratulasjon :)

  Ellers har jeg hatt en super bursdag her i trøndelag. Den startet med deilig frokost rundt kl.09 før vi dro til bestemor. Der spiste vi kake og koste oss, før vi dro videre til hytta på Mosvika. På veien dro vi innom Coop å hamstret masse deilig mat og godteri for ett helt år (minst!). Nå er det fyrt i peisen, jeg og Malin sitter godt plassert i sofaen med Falco ved bena våre mens Onkel Roy sitter klistra forran tv-en å ser på påskekrim.

 • 7

  17år i dag!!


  Nå sitter vi hos bestemor å koser oss med kake og brus å feirer at jeg nå er blitt 17år. Tenk, nå er det bare ett år igjen før jeg er 18. Klem :-)

 • 5

  Bæstabesøk

  God kveld! Nå er jeg og Malin godt plassert forran peisen med hver vår pc. Falco tusler også rundt her på Lysøya. Før i dag var vi å besøkte bæsta på sykehjemmet etter at hun var så uheldig å måtte opperere forrige uke. En like sterk 91åring har jeg nok ikke møtt. Veldig koselig å se'a bæsta igjen! Det ble både bildevising, sjokoladespising og meget høyt støyniva pga mangel på høreapperat, hehe, men det er flott det!


 • 1

  Babybesøk

  God dag, alle sammen! I går landet jeg her i trondheim hvor jeg ble møtt av Bjørg og Malin på Trondheim torg eller "torget" som de kaller det her nede. Vi snakket og slappet på mc'ern før det bar rett hjem til Malina. Senere på dagen dro vi til kusina mi, Line, som nettopp har fått en liten gutt med navn Jakob. Han var så søt at jeg nesten kunne spist han opp der han lå så fredelig i armkroken min. Tenk å være så liten da, aaw!

 • 7

  Spakveld med kampsportjentene

  God kveld! Spakvelden hos Kaia var superkoselig, selv om det heller ble en ren kosekveld uten spa, hehe. Vi koste oss med taco, hjemmelaget fruktsalat, masse sjokolade, is og film før jeg og Inger-Line sovnet midt under filmen med alle klærne og gårsdagens sminke på, digg, haha!


  I dag dro vi til sentrum i koselige Drøbak hvor vi tok oss en deilig lunsj, før det ble is ute i det fine været.

  Også har jeg fått meg en ny bestevenn da:

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits