rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

En fin helg

Heisann hoppsann! Denne helgen tok mamma og pappa seg turen til Danmark med DFDS. Dem kom hjem i dag med ett par godsaker som dere skal få se på bloggen senere. Er hvertfall veldig fornøyd! Men i mens mor og far var på tur hadde jeg bl.a. besøk av Jesper og Snuppa. Etter en liten løpetur på lørdag gikk vi tur i den deilige sola før det ble taco og deilig dessert forran tv-en. Alt i alt en veldig fin helg!(veldig oppfinnsom overskrift forresten. bravoo!)

 • 4

  Fridag

  Da var jeg endelig ferdig med alle tentamene for i år. Siden jeg hadde muntlig tentamen i går hadde jeg derfor fri i dag. Sto opp rundt klokken ti før jeg og mamsi tok oss turen ned til byen. Det ble ikke mye shopping i dag, men mat ble det såklart. Har lagt mitt elsk på tacosalat, mmm!

 • 6

  En smak av sommer

  Denne helgen har gått alt for fort. Snart er det mandag igjen og en ny uke med årsprøver står for tur. Jeg får trøste meg med at sommerferien nærmer seg med stormskritt nå (eller?). Uansett har jeg hatt en veldig koselig helg. På lørdag var jeg og Jesper invitert til kompisen og kjæresten hans; Preben og Marte. Vi koste oss masse med fondue, deilig dessert og musikk. For meg var fondue noe helt nytt, men det var virkelig noe jeg har lyst til å spise igjen. Jeg og Marte slappet for det meste av på verandaen i det fine været mens "gubbene" sto for middagen. Fikk en liten smak av sommer der vi satt på verandaen med friske bær og musikk. • 4

  Instagram update

  Neimen hei! Tenkte kanskje jeg skulle oppdatere dere litt nå. Vet godt at det har blitt minimalt med blogging denne uka. Rettere sagt ingenting...Til mitt forsvar har jeg hatt fire tentamer på fem dager. Nå er det bare tre tentamer igjen før det er eksamenstid. Jaja, den tid den sorg. NÅ er det hvertfall helg! Her får dere en liten instagram update. Følg meg gjerne så kanskje jeg følger deg tilbake om du er kuul. Ha en strålende helg, allihopa!

  @rakeldrage <--

 • 8

  Feiring med kampsportgirlzaa

  Feiring med kampsportgirlza slår aldri feil. Vi koste oss masse med taco, dessert, spill og den store brækhus-kampen til klokken nærmet seg tolv. Jeg fikk også mange søte gaver som champange, topper og treningstøy. Og tro det eller ei så ble alle cupcakesene spist opp, wehoo!
 • 7

  Forberedelser

  Heisann hoppsann! Nå er det kun få timer igjen til kampsportgirza kommer for å ferie 18årsdagen min. Kaia, Tina og Inger kommer litt før for å hjelpe meg med maten, mens desserten er mer enn klar allerede. Godteri, is og cupcakes er noe av det står på menyen i kveld. Endelig klarte jeg å lage noen søte cupcakes, så får bare håpe de smaker like bra som de ser ut som. Tvi tvi! 
  xoxo masterchefen sjææl!

 • 4

  Sushidate

  Hola amigos! Etter skolen i går dro jeg ut for å spise sushi med Frida og Jelena. Kan nesten ikke huske sist jeg spiste sushi så derfor var det ekstra godt. I tillegg til sushi ble det gratis is hos "Ben&Jerrys". Sushi og deilig karamell-is på en vanlig tirsdag er jo greit det også.


  Kort innlegg men pytt pytt.. bedre enn ingenting, sant? :)

 • 14

  Feiring på høyt nivå

  I går dro vi ut for å feire 18-årsdagen min og halvtårsdagen til meg og Jesper. Vi fant oss en koselig resturant i sentrum hvor vi storkoste oss med deilig mat og drikke. Nå som jeg er 18år kan jeg egentlig drikke alkohol også, men for å være ærlig var det ikke noe som fristet. Jeg valgte derfor å ta meg et deilig glass vann mens Jesper tok seg en liten Heineken. En utrolig koselig kveld før vi dro hjemmover til Norge i dag, fem kilo tyngre, hehe...

 • 6

  Sverigekos

  Hei og hopp fra Sverige. Siden hotellfrokost generelt er ganske dyrt lagde vi vår egen koselige frokost på hotelrommet i dag. Vi våknet tidlig, spiste frokost og tok oss good tid før vi tok trikken ned til sentrum. Der fikk jeg kjøpt meg enda en av de fine strikkegenserene fra Cubus og en søt truse på tilbud. Jesper kjøpte seg to shortser og en bukse, også på tilbud såklart. Nå sitter vi i sofaen å spiser litt godteri siden det er laurdag. Senere skal ut å ta oss en bedre middag. Det blir koselig!

  Dagens innkjøp: Jesper sitt er fra Carlings og mitt er fra Cubus (och ica)

 • 3

  Göteborg med beste

  Som jeg nevnte i går var en weekend til Sverige en av gavene jeg fikk på den fine dagen min. Jeg og Jesper kjørte til goteborg rett etter skolen i dag. Vi stakk også en tur innom Fredrikkstad hvor morfaren til Jesper og Sissil holder til. Av dem fikk jeg en nydelig rose i bursdagsgave før vi måtte komme oss videre. Nå ligger vi i senga å ser på tv her på hotellrommet mens vi koser oss med chips. Litt kos må man jo ha. Vi har tross alt vært sammen et halvt år i dag. Tiden flyr. Føler det var i går at vi skulle møtes for første gang. Hotellet er også kjempefint, har på en måte vår egen lille leilighet. Det ble ikke noen fancy middag ute i dag så da dro vi heller på ica MAXI for å hamstre godsaker.

 • 13

  Endelig 18år!!

  Da var dagen endelig kommet. Litt sykt å tenke på at jeg nå er gammel nok til å kjøre bil, kjøpe alkohol og en rekke andre ting. Jeg har hatt en fantastisk fin dag. Den startet med at Jesper sto utenfor døren halv 7 med en nydelig ring til meg før jeg dro på skolen med et stort smil. Etter skolen feiret jeg dagen med mamma, pappa, Jesper og Unni. Vi feiret med kyllingsalat og kake. Feiring med jentene blir neste helg. Bursdagerpresanger følger som oftes også med og jeg har fått masse fint i dag; ring, sjokolade, kamputstyr, gavekort, klær, penger og en weekend til Sverige denne helgen. Må også takke for alle de fine gratulasjonene jeg har fått i dag. Har prøvd å takke alle og en hver, men hvis det er noen som ikke har fått et takk må jeg bare si det igjen: TUSEN TAKK! Setter så utrolig pris på at folk tar seg tiden til å skrive en koselig bursdagsmelding. Kunne ikke ha ønsket meg en bedre 18-årsdag. Nå er jeg klar for voksenlivet. WoopWoop!

  Fine ringen <3

 • 10

  Påskecamp

  Etter en veldig lang hjemreise er jeg hjemme igjen etter nok en velykket camp med Team Nordic. På selveste påskeaften hadde vi tre økter med taktikk og teknikk før det ble biljard på kvelden. Som jeg har nevnt tidligere er ikke biljard min sterkeste side, men gøy er det likevell. Vi avsluttet campen som vanlig med matchkamper. Jeg fikk gått to kamper hvor jeg vant en og tapte en. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med helgen bortsett fra at hjemreisen ikke ble like koselig. Kom hjem nessten to kilo lettere etter å ha vært uttalige ganger på do og kastet opp på veien. Får bare håpe på at jeg blir frisk og kan nyte siste dagen av påskeferien.


  // Alle bildene er lånt fra facebooksiden til Team Heimdal som arrangerte påskecampen.

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits