rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Fridag

Da var jeg endelig ferdig med alle tentamene for i år. Siden jeg hadde muntlig tentamen i går hadde jeg derfor fri i dag. Sto opp rundt klokken ti før jeg og mamsi tok oss turen ned til byen. Det ble ikke mye shopping i dag, men mat ble det såklart. Har lagt mitt elsk på tacosalat, mmm!

 • 8

  Feiring med kampsportgirlzaa

  Feiring med kampsportgirlza slår aldri feil. Vi koste oss masse med taco, dessert, spill og den store brækhus-kampen til klokken nærmet seg tolv. Jeg fikk også mange søte gaver som champange, topper og treningstøy. Og tro det eller ei så ble alle cupcakesene spist opp, wehoo!
 • 7

  Forberedelser

  Heisann hoppsann! Nå er det kun få timer igjen til kampsportgirza kommer for å ferie 18årsdagen min. Kaia, Tina og Inger kommer litt før for å hjelpe meg med maten, mens desserten er mer enn klar allerede. Godteri, is og cupcakes er noe av det står på menyen i kveld. Endelig klarte jeg å lage noen søte cupcakes, så får bare håpe de smaker like bra som de ser ut som. Tvi tvi! 
  xoxo masterchefen sjææl!

 • 4

  Sushidate

  Hola amigos! Etter skolen i går dro jeg ut for å spise sushi med Frida og Jelena. Kan nesten ikke huske sist jeg spiste sushi så derfor var det ekstra godt. I tillegg til sushi ble det gratis is hos "Ben&Jerrys". Sushi og deilig karamell-is på en vanlig tirsdag er jo greit det også.


  Kort innlegg men pytt pytt.. bedre enn ingenting, sant? :)

 • 10

  Påskecamp

  Etter en veldig lang hjemreise er jeg hjemme igjen etter nok en velykket camp med Team Nordic. På selveste påskeaften hadde vi tre økter med taktikk og teknikk før det ble biljard på kvelden. Som jeg har nevnt tidligere er ikke biljard min sterkeste side, men gøy er det likevell. Vi avsluttet campen som vanlig med matchkamper. Jeg fikk gått to kamper hvor jeg vant en og tapte en. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med helgen bortsett fra at hjemreisen ikke ble like koselig. Kom hjem nessten to kilo lettere etter å ha vært uttalige ganger på do og kastet opp på veien. Får bare håpe på at jeg blir frisk og kan nyte siste dagen av påskeferien.


  // Alle bildene er lånt fra facebooksiden til Team Heimdal som arrangerte påskecampen.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde