rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

8

Dagens outfit - Snekker

En av fordelene ved å være russ er at du slipper å stå i skapet på timesvis og lure på hva du skal ha på deg. Takket være russebuksa slipper jeg dette og jeg kan traske rundt i den røde buksa uten at folk ser rart på meg (bort sett fra alle de som mener at snekkerbukse er teit da såklart!). Jeg syns det i alle fall er deilig å gå rundt med snekkerbuksa som er dagens outfit de tre neste ukene fremover. Lekker med snekker, ikke sant?

 • 6

  Tryvann

  Nå sitter jeg endelig med beina høyt etter en veldig morsom og lang helg på Tryvann. Både fredagen og lørdagen gikk ut på å danse, mingle og ha det gøy. I går dro vi først til Kristine hvor vi var syv jenter som grillet, hørte på musikk og koste oss i sola. Deretter var det tid for party! Neste treff er allerede på onsdag så nå skal jeg  bare slappe av og lade opp batteriene. Ha en strålende søndag videre!

 • 5

  Kajakksprint i finværet

  Klokken 11 i dagtidlig stilte jeg, Tina og Jesper opp på Aker Brygge for å se padlerne i aksjon. Der møtte vi også noen andre fra klassen som var med å heie i det fine været. Best av alle var Marte som padlet seg inn til en andreplass og stakk av med hele 4000kr, om jeg ikke tar helt feil. Imponert av den fine padlestjerna! Senere i dag skal jeg på grillings med jentene før det er klart for dag to på Tryvann. woop woop, kos dere i solen!

 • 6

  Russedåp

  Da var man døpt som "bloggern" noe som såklart må blogges om. Etter skolen i dag dro vi til St.Hanshaugen hvor det var duket for russedåp av wangrussen. Dette går ut på at man skal prøve å drikke en hel boks med det du vil døpes i, på kun 10sekunder. Det som gjenstår av drikken får du over hodet og du blir dermed døpt. Jeg ble som sagt døpt som bloggern mens Kaia og Tina ble Brækhus og Karatekid. Siden det også var et nydelig vær koste vi oss i sola med mat og drikke både på St.Hanshaugen og Birkelunden resten av kvelden.

  BLOGGEES! ;*

 • 5

  Breakfast

  Nå som påsken er over er det også slutt på slikkerier og annen dårlig mat. Startet derfor dagen med en deilig og SUNN frokost med frokostblanding, jordbær, blåbær og pasjonsfrukt. Deretter var det på med russebuksa for å vise seg fram for første gang på skolen. I morgen er det russedåp som venter så satser på like flott vær som i dag.  <3

 • 2

  Påskeaften

  Man vet det er påske når fire av seks innlegg starter med påske-et-eller-annet (påsketrening, påskekos, påskefrokost, påskeaften). Nå begynner påsken å nærme seg slutten og jeg har hatt ett kjempefint opphold sammen med familie og kjæreste her i Trøndelag. I går ble det som sagt deilig lammelår med gratinerte poteter, grønnsaker og saus. Vi koste oss lenge med maten før vi gikk løs på kortspill og vafler senere på kvelden. Nå skal vi bare slappe av og nyte ferien før vi drar hjem til Oslo i morgenkveld. Kanskje vi tar oss en tur på den lokale bowlingen også. • 6

  Idiot og vaffel

  Goood kveld! Etter å ha slått gjengen en rekke ganger i kortspillet "idiot" ble det nystekte vafler til kveldskos. En fin måte å avslutte påskeaften på. Påskelammet tidligere i dag ble også en suksess, men legger ut et nytt innlegg om dette i morgen. Natti natt ! :)
  Falco hilser også!

 • 3

  Påskemorgen

  Hallo alle påskeharer der ute! I dag våknet vi til noe dårligere vær enn i går, men hva gjør vel det når man våkner til frokost og dekket bord? Etter frokosten var sunket tok vi oss turen inn til Steinkjer hvor det ble litt shopping og lunsj. Nå slapper vi av på sofaen mens påskelammet står i ovnen og godgjør seg til i kveld.  Det blir godt det tenker jeg.


 • 3

  Påskekos på Fosen

  God kveld i stugo! Håper alle har en fin påske hvor enn i landet dere befinner dere. Her på Fosen har vi det i alle fall helt topp med påskesjokolade, god mat og fyr i peisen. Gårsdagen besto nettopp av dette pluss noen runder med ludo. I dag er det hjemmelaget pizza og film som venter før vi tar kvelden. Rett og slett skikkelig hyttekos.  


 • 3

  Roadtrip

  Startet denne fine dagen med en dagstur inn til Bjugn og Lysøya. Første stopp var hos bæsta på Bjugn som var mer enn overrasket over å se alle disse fine ungdommene, noe som var hennes ord forresten. Der slappet vi av, spiste boller og tok en rekke selfies med søte bæsta i midten. Deretter tok vi oss en liten roadtrip til fine Lysøya og nå er vi på vei til Mosvika igjen. Skal prøve å blogge senere i dag også og da blir det bilder fra kamera.

 • 8

  Skjærtorsdag

  Hei og god skjærtorsdag! Klokken ti i går kveld ankom vi Trondheim by. Der ble vi tatt godt i mot av Malin og kjæresten som sto klare med hjemmelaget Nachos. Nå sitter vi på toget på vei til Mosvika etter å ha spist en god frokost med litt godteri til dessert. En fin start på påskeferien her i Trøndelag :)

 • 4

  Påsketrening

  Påskesola er fremme og en liten løpetur er på sin plass. Dagens løpeantrekk ble preget av fargene lilla og limegrønt. En kombinasjon som faktisk funker! Løpeskoene fikk jeg til bursdagen min og er kjempegode å løpe i. Nå skal jeg slappe av på sofaen før turen går til Trøndelag senere i dag. Der skal jeg tilbringe resten av påsken sammen med familien.
  Topp&Tights-MXDC // Sko-Nike // Pulsklokke-Garmin

 • 2

  Åpning av nytt gym

  God kveld! I morgen er den offisielle åpningen av det nye gymmet på Tveita som holder sted i Tvetenveien 162. Pusset og vasket sammen med en fin gjeng i dag så nå begynner det å se bra ut. Åpningen er kl.18 så kom kom!! Da jeg hadde vasket 100 en del vinduer dro jeg hjem for å spise deilig kyllingsalat made by momy før jeg dro tilbake på Tveita for kveldens taekwondoøkt.

  Så da sees vi i morgen kl.18?

 • 5

  Melonkake

  Hei igjen fininger! Etter to morsomme dager på Hellerudsletta var det deilig å kunne slappe av sammen med kjæresten i dag. Ekstra greit var det da han disket opp med en kjempelekker melonkake dekket av krem og bær, mmm! Perfekt sommerkake spør du meg.

 • 10

  Vrengefest

  I går var jeg som sagt på vrengefest på Hellerudsletta sammen Brækhus aka Kaia og karatekidden Tina. Før vi dro opp på Hellerudsletta koste vi oss hos Tina med hjemmelaget salat og bursdagskake. Disse søte jentene hadde nemlig laget kake og ordnet bursdagspresang til meg siden jeg ble 19år forrige fredag. Er så heldig som har sånne gode venner. Senere dro vi avgårde og danset oss gjennom kvelden sammen med en haug andre gale medruss. • 4

  RUSS 2014

  I år er det min tur til å være russ og i kveld starter russetiden med et brak på Hellerudsletta. Dørene åpnes ikke før klokken seks så før den tid skal jeg til Tinamor. Satser på at det blir en bra kveld.og en super start på påskeferien!


  Flere som er russ i år?

 • 4

  Supersalg

  Heisann hoppsann! Takket være at mamma skulle ha seg nye joggesko i dag havnet vi midt oppe i supersalget til SPORT1. Det var nikesko fra kun 400kr (!!) og en rekke sportstøy på 50%. Jeg fikk derfor brukt noe av bursdagspengene mine til å kjøpe meg ett par nye rosa løpesko og en orange varmeshorts på 50%. Skoene fikk jeg for 400kr og siden førprisen var 1300kr må si meg relativt fornøyd med dagens kupp.


 • 3

  Wednesday

  Jeg elsker virkelig dager som disse. Dager hvor man slipper å stresse og bare kan gjøre det man selv har lyst til. Startet som sagt dagen med en god frokost før jeg dro på treningsstudio for å trene litt styrke. I dag var jeg også helt alene på studioet noe som egentlig var ganske deilig. Siden det er "rosa onsdag"  var jeg såklart iført rosa treningstøy og det nye headsettet jeg fikk av Jesper til 19-årsdagen min. Etter en del øvelser for armene var det fotbehandling som sto for tur. Dette var veldig deilig og ikke minst nødvendig(!!). Da jeg var ferdig dro jeg og mamma for å kjøpe inn masse godsaker; nemlig frukt og grønt. Nomnom! Nå slukker jeg lyset etter en finfin onsdag.

  Treningsjakke-MXDC // Tights-Craft // Headset-WESC(gave fra Jesper)

 • 14

  Good morning sunshines

   Siden jeg har fri fra skolen i dag kunne jeg sove helt til jeg våknet av meg selv. Deretter lagde jeg meg en god frokost med knekkebrød, te og blåbærjuice. Fikk endelig tid til å lese "Shape-up" også som sikkert har ligget urørt på nattbordet en måneds tid. Deilig med en slik rolig og god start på dagen. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet før jeg tar meg en treningsøkt. Senere i dag skal jeg få fotbehandling for de "fine" taekowndoføttene mine. Herlig! • 4

  Jordgubbar

  Avslutter denne dagen med litt tv-titting og en skål med friske jordbær(jordgubbar på svensk). I dag var det nynorsk tentamen som sto for tur noe som gikk bedre enn forventet(håper jeg). Halv syv var det teknikktrening og kondis sammen med teamet før jeg havnet her i sofaen med min nye kosebukse fra "svigermormor". Håper alle har hatt en fin tirsdag!

 • 6

  Plutselig var man 19

  I dag våknet jeg til strålende sol, bursdagssang og frokost på senga; rett og slett en perfekt start på dagen. Deretter ventet tentamen i Kommunikasjon og Kultur før det var tid for feiring sammen med mamma, pappa og Jesper. Siden det var såpas fint vær dro vi ned til Aker Brygge for å spise på Fridays. Planen var egentlig å ta desserten hjemme men siden pappa klarte å fortelle servitøren om bursdagen min ble det en liten og veeldig flau bursdagssang og oreokake fra Fridays. Dette satte derimot ingen stopper for desserten hjemme heller. Så da var man plutselig 19år og ett år visere :)

  Jeg må også takke for alle de herlige gratulasjonene jeg har fått i dag. Har prøvd å takke alle og en hver, men hvis det er noen som ikke har blitt takket så må jeg si det nok en gang: tusen tusen takk! Setter veldig pris på at dere tar dere tid til å skrive en liten bursdagsmelding. Avslutter med et bilde av de herlige kakene som ventet på oss hjemme.
  Ellers ønsker jeg alle en strålende helg!

 • 5

  Sunn snacks

  Hei og hopp! I dag fullførte jeg min andre tentamen denne uken. Nå gjenstår "bare" en fremføring og enda en tentamen før det er helg og bursdag!! En liten oppmuntring i all lesingen var at mamma hadde fikset et herlig fruktfat til dessert. Appelsin, kiwi, druer, pære, nam nam!


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits