rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

6

Tryvann

Nå sitter jeg endelig med beina høyt etter en veldig morsom og lang helg på Tryvann. Både fredagen og lørdagen gikk ut på å danse, mingle og ha det gøy. I går dro vi først til Kristine hvor vi var syv jenter som grillet, hørte på musikk og koste oss i sola. Deretter var det tid for party! Neste treff er allerede på onsdag så nå skal jeg  bare slappe av og lade opp batteriene. Ha en strålende søndag videre!

 • 6

  Russedåp

  Da var man døpt som "bloggern" noe som såklart må blogges om. Etter skolen i dag dro vi til St.Hanshaugen hvor det var duket for russedåp av wangrussen. Dette går ut på at man skal prøve å drikke en hel boks med det du vil døpes i, på kun 10sekunder. Det som gjenstår av drikken får du over hodet og du blir dermed døpt. Jeg ble som sagt døpt som bloggern mens Kaia og Tina ble Brækhus og Karatekid. Siden det også var et nydelig vær koste vi oss i sola med mat og drikke både på St.Hanshaugen og Birkelunden resten av kvelden.

  BLOGGEES! ;*

 • 6

  Idiot og vaffel

  Goood kveld! Etter å ha slått gjengen en rekke ganger i kortspillet "idiot" ble det nystekte vafler til kveldskos. En fin måte å avslutte påskeaften på. Påskelammet tidligere i dag ble også en suksess, men legger ut et nytt innlegg om dette i morgen. Natti natt ! :)
  Falco hilser også!

 • 4

  Påsketrening

  Påskesola er fremme og en liten løpetur er på sin plass. Dagens løpeantrekk ble preget av fargene lilla og limegrønt. En kombinasjon som faktisk funker! Løpeskoene fikk jeg til bursdagen min og er kjempegode å løpe i. Nå skal jeg slappe av på sofaen før turen går til Trøndelag senere i dag. Der skal jeg tilbringe resten av påsken sammen med familien.
  Topp&Tights-MXDC // Sko-Nike // Pulsklokke-Garmin

 • 2

  Åpning av nytt gym

  God kveld! I morgen er den offisielle åpningen av det nye gymmet på Tveita som holder sted i Tvetenveien 162. Pusset og vasket sammen med en fin gjeng i dag så nå begynner det å se bra ut. Åpningen er kl.18 så kom kom!! Da jeg hadde vasket 100 en del vinduer dro jeg hjem for å spise deilig kyllingsalat made by momy før jeg dro tilbake på Tveita for kveldens taekwondoøkt.

  Så da sees vi i morgen kl.18?

 • 10

  Vrengefest

  I går var jeg som sagt på vrengefest på Hellerudsletta sammen Brækhus aka Kaia og karatekidden Tina. Før vi dro opp på Hellerudsletta koste vi oss hos Tina med hjemmelaget salat og bursdagskake. Disse søte jentene hadde nemlig laget kake og ordnet bursdagspresang til meg siden jeg ble 19år forrige fredag. Er så heldig som har sånne gode venner. Senere dro vi avgårde og danset oss gjennom kvelden sammen med en haug andre gale medruss. • 4

  RUSS 2014

  I år er det min tur til å være russ og i kveld starter russetiden med et brak på Hellerudsletta. Dørene åpnes ikke før klokken seks så før den tid skal jeg til Tinamor. Satser på at det blir en bra kveld.og en super start på påskeferien!


  Flere som er russ i år?

 • 4

  Supersalg

  Heisann hoppsann! Takket være at mamma skulle ha seg nye joggesko i dag havnet vi midt oppe i supersalget til SPORT1. Det var nikesko fra kun 400kr (!!) og en rekke sportstøy på 50%. Jeg fikk derfor brukt noe av bursdagspengene mine til å kjøpe meg ett par nye rosa løpesko og en orange varmeshorts på 50%. Skoene fikk jeg for 400kr og siden førprisen var 1300kr må si meg relativt fornøyd med dagens kupp.


 • 3

  Wednesday

  Jeg elsker virkelig dager som disse. Dager hvor man slipper å stresse og bare kan gjøre det man selv har lyst til. Startet som sagt dagen med en god frokost før jeg dro på treningsstudio for å trene litt styrke. I dag var jeg også helt alene på studioet noe som egentlig var ganske deilig. Siden det er "rosa onsdag"  var jeg såklart iført rosa treningstøy og det nye headsettet jeg fikk av Jesper til 19-årsdagen min. Etter en del øvelser for armene var det fotbehandling som sto for tur. Dette var veldig deilig og ikke minst nødvendig(!!). Da jeg var ferdig dro jeg og mamma for å kjøpe inn masse godsaker; nemlig frukt og grønt. Nomnom! Nå slukker jeg lyset etter en finfin onsdag.

  Treningsjakke-MXDC // Tights-Craft // Headset-WESC(gave fra Jesper)

 • 14

  Good morning sunshines

   Siden jeg har fri fra skolen i dag kunne jeg sove helt til jeg våknet av meg selv. Deretter lagde jeg meg en god frokost med knekkebrød, te og blåbærjuice. Fikk endelig tid til å lese "Shape-up" også som sikkert har ligget urørt på nattbordet en måneds tid. Deilig med en slik rolig og god start på dagen. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet før jeg tar meg en treningsøkt. Senere i dag skal jeg få fotbehandling for de "fine" taekowndoføttene mine. Herlig! • 4

  Jordgubbar

  Avslutter denne dagen med litt tv-titting og en skål med friske jordbær(jordgubbar på svensk). I dag var det nynorsk tentamen som sto for tur noe som gikk bedre enn forventet(håper jeg). Halv syv var det teknikktrening og kondis sammen med teamet før jeg havnet her i sofaen med min nye kosebukse fra "svigermormor". Håper alle har hatt en fin tirsdag!

 • 5

  Sunn snacks

  Hei og hopp! I dag fullførte jeg min andre tentamen denne uken. Nå gjenstår "bare" en fremføring og enda en tentamen før det er helg og bursdag!! En liten oppmuntring i all lesingen var at mamma hadde fikset et herlig fruktfat til dessert. Appelsin, kiwi, druer, pære, nam nam!


 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde