rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Den store dåpsdagen

Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet. Dåpen var veldig fin, og med solen som lyste inn ble det hele komplett. 

Go'gutten <3

Etter kirken fortsatte feiringen på et fint lokale med hele familien. På kun noen få år har familien vokst seg stor og fin med mange herlige barn og kjærester. Sammen feiret vi med deilig mat, mye snakk, litt leking og noen fantastiske kaker.
 

 • 0

  Norgescup

  I dag har jeg endelig vært på stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Var også i godt selskap som coach med flinke Erhan, Jelena, Frida, Reso, Gunnar og Remi. Etter en lang dag i hallen kunne vi til slutt juble for 17 gull, 2 sølv og 3 bronse før vi satte snuten hjemover fra NC 1. Kjempestolt av alle sammen! • 2

  Meksikansk feiring

  Heisann hoppsann! I går feiret jeg 20-årsdagen min på Tijuana med herlige jenter. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Anbefaler "Chimichungaen" (?) til hovedrett og "churros-boller" til dessert. Smakte veldig godt! Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. Tuusen takk!

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde