rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Den store dåpsdagen

Søndag 26.april ble fine Johannes døpt i Ranheim Kirke. Er så heldig at jeg får lov å være fadder til den lille prinsen, og gjett om jeg er stolt. Gleder meg til å se han vokse opp og følge han videre i livet. Dåpen var veldig fin, og med solen som lyste inn ble det hele komplett. 

Go'gutten <3

Etter kirken fortsatte feiringen på et fint lokale med hele familien. På kun noen få år har familien vokst seg stor og fin med mange herlige barn og kjærester. Sammen feiret vi med deilig mat, mye snakk, litt leking og noen fantastiske kaker.

 • 1

  Heimdal bowling

  Hei og hopp! I forbindelse med dåp er jeg og Jesper i Trondheim denne helgen. Kom noen dager før for å ha litt kvalitetstid med familien. Her koser vi oss med både store og små. I går var vi blant annet på shopping med den eldste kusina mi og familien, før vi senere på kvelden dro på bowling med Malin og kjæresten. Her kjempet jeg såklart om førsteplassen (heheh!) Nå skal vi snart ordne oss før det er duket for dåp. Gleder meg!

  Fornøyd med denne altså!

 • 5

  Årets første grillings

  Hello sunshines! For et herlig vær det har vært i Oslo de siste dagene. Merker både på studenter, busssjåfører og meg selv at været hjelper på humøret. Etter forelesning i dag var planen egentlig å lese pensum, men ettersom været sa noe annet ble det piknik og årets første grillings. Jeg og Jesper kjøpte med oss masse digg fra Rema, i tilegg til hjemmelaget smoothie. En herlig kveld i sola!
 • 0

  Bypåske

  Hei hei! Da tenker jeg det er på tide å legge ut et lite innlegg fra påsken 2015. Hadde som sagt besøk av kusina mi med kjæreste, og vi var blant annet turister i egen by. Kjørte opp til Holmenkollen før vi ruslet rundt på Aker Brygge i det deilige været. Senere var vi bedt på påskemiddag (taco) hos mor og far hvor vi koste oss med mat, film og mye latter. Koselig med bypåske også!


 • 0

  Norgescup

  I dag har jeg endelig vært på stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Var også i godt selskap som coach med flinke Erhan, Jelena, Frida, Reso, Gunnar og Remi. Etter en lang dag i hallen kunne vi til slutt juble for 17 gull, 2 sølv og 3 bronse før vi satte snuten hjemover fra NC 1. Kjempestolt av alle sammen! • 2

  Meksikansk feiring

  Heisann hoppsann! I går feiret jeg 20-årsdagen min på Tijuana med herlige jenter. Tijuana er en meksikansk restaurant, og innfridde virkelig med deilig meksikansk mat og forfriskende drinker. Anbefaler "Chimichungaen" (?) til hovedrett og "churros-boller" til dessert. Smakte veldig godt! Det ble hvert fall en utrolig koselig kveld med deilig mat, god stemning og flotte gaver. Tuusen takk!

 • 6

  Endelig 20!!

  Da har jeg endelig tatt steget ut av tenårene, og er klar for å gripe 20-årene med storm. Startet allerede på lørdag med fantastiske folk. Våknet til konfetti og gaver fra kjæresten før vi dro ut i det fine været. Senere disket han opp med deilig middag og dessert før gjestene kom. Kusina mi og kjæresten har vært her hele påsken og var bedt på en liten feiring, mens Tina dukket opp som en overraskelse. Det ble en utrolig hyggelig feiring med musikk, leker, drinker og flotte gaver. En perfekt start på 20-åraa!
  Må også takke for alle de fantastiske gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min. Blir like overveldet hvert år, og jeg setter så utrolig stor pris på alle og enhver. Dere er gode! 

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits