rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

9

17.mai 2010 var kjempe flott!

Den startet med 17.mai-frokost hos Maria med omelett, ben&jerry's, brownie og JustinBieber. Den gikk deretter til kongehuset, cuba, grunerløkka, nationalteateret og mc-ern, før den til slutt endte på akerbrygge med spiderman-slim, mövenpick og allsang.

Håper dere hadde en kjempe fin dag, det hadde ihvertfall jeg!
 • 6

  Once in a life time

  Nå skulle jeg vel ha ligget i senga på vei inn i drømmeland men først og fremst må jeg si at denne dagen har vært utrolig fin. Jeg kunne ikke ha ønsket meg noen bedre måte å feire min konfirmasjon på. Gjestene, smilene, kakene, gavene.. alt var perfekt. Til og med krøllene mine! Noen ganger er det nemmlig helt umulig å krølle håret mitt. Åh, for en herlig dag.

  Først var det seremoni og etterpå fikk alle utdelt nydelige roser:


  Så fikk jeg hilst på vennene mine før jeg, pappa, fetter, onkel og tante tok en del bilder:

  Etter en liten stund ble hele familien samlet til mat, kos, kaker og gaver:

  God natta ! <3
 • 8

  Nå er jeg konfimert. Tid for fest!  Ja, nå har vi nettopp kommet hjem fra kirken, og nå starter festen. Mine søte venner Elise, Kevin og Maria var også i kirken og så på. Utrolig hyggelig. Tusen takk! Jeg er skrubbsulten, så nå gleder jeg meg til å spise. Kommer sannsylighvis en oppdatering med masse bilder i kveld :)

 • 13

  Rosa forberedelser

  Nå begynner det å se veldig fint ut her. Både på rommet mitt og i stua. Jeg hadde aldri trodd at rommet mitt kunne bli så fint som det er nå. Deilig å kunne se inn på rommet og tenke "Åh, så fint det er her" istede for "Huff, i morgen må jeg rydde". Jeg har også laget mange søte bordkort!
  Klokken ett i dag fikk jeg fransk manikyr og rosa pedikyr. Ble utrolig fornøyd. Tusen takk til mamma som betalte :)

  Hva syns du om fransk manikyr?
  Skal du konfirmere deg i år?

 • 11

  Tilbake med 2.dan

  Denne helgen har jeg vært i selveste BergenBy og gradert meg fra 1.dan til 2.dan i taekwondo.

  Mange skjønner kanskje ikke hva dette betyr men for å si det enkelt er det en ny grad på det svarte belte. Det er altså ett hakk bedre enn svart belte 1.dan, og nå er det 3år til jeg kan prøve meg på 3.dan.

  På fredag dro jeg, Kine og Konrad til Bergen for svartbeltegradering. Jeg og mamma var så heldige å få sove over hos Christoffer med en bror på 14 og en hjertesmelter på bare noen måneder.

  På fredagen var det masse teori mens på lørdag og søndag var det trening og gradering. Alle klarte det! Kine og Konrad gikk opp til svart 1.dan og jeg opp til 2.dan. Veldig stolt av alle sammen. Jeg kunne sikkert ha sittet her i flere timer og fortalt men nå snurrer Ungkaren på tv-skjermen og i dag er nest siste episode (OMG!!) haha, så god natt, alle sammen, og drøm søtt!  Utrolig bra jobbet, folkens. WHO RULES? KEUM GANG!!

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits