rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

13

Summer inspiration 2


Alt er fra acessorize. Elsker fargene, klærne, smykkene...alt, give me, pleaase!!!

 • 18

  Dagens antrekk, på en måte

  Egil er forresten singel, og er alltids åpen for nye venner på facebook.  // Hva syns dere om dagens antrekk? :)))

 • 10

  Summer inspiration


  Bikini, is, fargerike ringer, sjø, bading.. SOMMER! jeg kan bare ikke vente. Enig? Alle bildene er hentet fra weheartit.com

 • 19

  Mine nyeste innkjøp


  Bikini fra Cubus. Elsket frysetoppen, kan ikke vente til å bruke den til solbrun hud!

  Pysj fra Cubus.

  Topp fra Cubus. Ring fra Lindex.

  Tilbehørstativ fra Ikea. Love it!

  Hva syns dere om mine nyeste innkjøp? :))

 • 10

  Syttende maai

  God kveld! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om årets 17.mai nå, i og med at jeg hadde min såkalte bloggpause den dagen. Jeg hadde en utrolig fin 17.mai i år med deilig og koselig frokost med jentene etterfulgt av 17.mai-tog, sang, 789 is, en matbit på Christian Radick og vennetreff i byen.


  
  Håper dere også hadde en kjempefin 17.mai-feiring! :)

 • 6

  Gresk bursdagsfeiring

  Hei Hei! Da var den skriftelige eksamen endelig overstått. Ah, for en deilig følelse. Dette skal feires med kakerester fra i går, hihi! Gårsdagen var forresten kjempe koselig. Vi dro som planlagt på gresk resturant og koste oss.Håper dagen ble som du håpet, mamma. Elsker deg inderlig mye!!:)  Det henger også et par av pappa sine fine malerier på resturanten. Skulle ønske jeg hadde arvet noen av de egenskapene. 

 • 21

  Tropisk bursdagskake

  Ja, da var første del av skriftlig eksamen ferdig og da gjenstår bare nynorsk i morgen. Likevell blir det nok ikke så alt for mye øving på meg i dag. Mamma har nemlig bursdag, akkuratt som Bob Dylan. Hipp Hurra! Klokken seks skal vi ut å kose oss med deilig mat før det blir kake og gaver. Kaken er det flinke jeg som har bakt og pyntet. Eller bakt og bakt, TORO er jo alltid en god venn i slike situasjoner. //Ser den ikke god ut? :)

 • 24

  Måndagsbarn

  I dag har vi hatt forbredelsesdag til eksamen på skolen, og jeg misunner alle dere som er ferdig nå, for jeg er virkelig ikke ett "måndagsbarn".... Tema for årets norskeksamen er også "ORD, Ord, ord", noe jeg syns var ganske så vrient tema. Så jeg får vel bare sette meg ned med sjokolade og lese, lese, lese og lese, og håpe på det beste. Tvi Tvi! Her får dere dagens outfit:


  Topp-BikBok // Shorts-H&M // Tights-Glitter // Sko-DinSko // Hva syns dere? :)

 • 13

  I'm back, hi-haa!

  Hallo, alle sammen!
  Nå tenker jeg dere har savnet meg noe skikkelig den siste uka(jajaja). Men nå er jeg altså tilbake igjen på bloggfronten, og siden sist har jeg bl.a feiret 17.mai, trekt eksamen skriftelig (Norks; OMG, jeg skrev norsk feil, hvordan skal dette gå?!) og deltat på NM kvalikk 2, som faktisk var i dag. Alle gjorde en super innsats i helgen, og jeg er storfornøyd med to bronse-fargede medaljer i dag. Her kommer noen bilder fra i fjord:
   

         
  Hva syns dere om bildene? :)

 • 0

  Spørsmålsruuunde

  Hey! Grunnen til at jeg har blogget minimalt i det siste er pga masse stress med prøver, fremføringer og eksamen som lurer bak hjørnet. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en liten bloggpause til det har roet seg litt ned. Vet ikke helt hvor lenge, men imens kan dere få spørre om hva dere vil, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan når jeg er tilbake. Vi sjåast!
  

 • 8

  Trønderkonfirmasjon

  God kveld, eller skal jeg si god natt? Nå har jeg vært våken i...skal vi se...20 timer, og er endelig klar for å hoppe i senga etter en lang og koselig konfirmasjon med alt for mange deilige kaker og fristelser. Dagen startet med gudstjeneste klokken 11 oppfulgt med en rekke bilder med konfirmanten og hennes kjære og nære.Deretter ble det deilig mat oppfulgt av noen farlig gode fristelser, gaver og en veldig koselig tale/fortelling.

 • 26

  Dagensk antrekk - Kjole

  God lørdagsmorgen! I dag skal Malin konfirmeres og jeg er allerede pynta fra topp til tå. Faktisk var jeg ferdigpynta så tidlig som klokken 07:00 i dag. Haha, i know, galskap! Men etter å ha våknet klokken 05:30 var det nesten ikke så mye annet å gjøre. Får bare håpe jeg klarer å holde øynene oppe resten av dagen. Bare jeg får litt mat og et par kaker, så går det vel flott tenker jeg. Gleder meg! :)
   
  Hva syns dere om kjolen? :)

 • 10

  Dagen før dagen

  Hei Hei, alle sammen!
  I dag er dagen før kusina mi konfirmerer seg og masjerer inn i voksenlivet. Derfor blir alle de siste forbredelsene gjort i dag. Kaker blir bakt, og jeg har også skrevet et par bordkort, flink, jah? (haha) En annen arti ting jeg har gjort i dag er å gå tur med den supersøte pelsdotten, Falco.  Hva er deres planer for helgen? :)

 • 15

  Pink flowers
  Tatt med Canon 550D // Syntes disse blomstene var så utrolig søte. Forresten disse blomstene som var bak outfit-bildene i går.

  Hva syns dere om bildene? :) 

 • 29

  Dagens antrekk - 04.05.11

  Nå er det bare et par timer til jeg sitter på flyet til trøndelag, og jeg er enda ikke ferdig pakket. Typpisk meg! Jeg er så utrolig dårlig på å pakke i god tid. Ender alltid med at jeg glemmer en eller annen lader eller noe. Jaja, vi blogges vel i trønderland. Her er hvertfall dagens reiseantrekk:
  Jakke-b.young // Bukse- Cubus?// Topp-H&M // Sko-DinSko // Briller-Cubus // Veske-Vera Moda // Armbånd-H&M

  Hva syns dere om antrekket? :)

 • 14

  Salatpause

  Hallo, har egentlig ikke så mye tid til bloggen i dag siden jeg både må lage foredrag, dra på trening, pakke og gjøre lekser, hehe yey.. men først tar jeg meg en liten pause for å spise opp denne delige kyllingsalaten. Dere for ha en fin mandag. Vi snakkast!

  Hva gjør dere denne mandagen? :)

 • 22

  Årets første partygrill

  Hei og hopp! I går var jeg på årets første grillings i sofienbergparken med et dusin(-3) venner. Der ble vi sittene i et par timer med en stor(halv) partygrill, ett par brente pølser, jordbær og sjokolade. En kjempekoselig kveld med kjempesøte folk! ♥♥


  
  Også ett par bilder fra Alma sitt kamera:


  Hva syns dere om bildene? Har dere også grillet i år? :)

  bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits