rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Greece

Gjett hva?! i dag bestile jeg og mamma oss tur til Hellas i sommerferien!!! gleder meg kjempe masse, det er jo helt nydelig der. Har allerede forelsket meg i landet etter å ha sett bilder på nettet. Men først blir det Østerike i morgen med Team Nordic, yeeah, blogges over helgen :)

 • 4

  Gratulerer med dagen, farmor!


  I dag blir farmor 92år, helt utrolig! ikke alle 92-åringer som elsker å dra på shopping eller hva?! Bilde over er forresten et par år gammelt. Jeg har forrandret meg en del (takk og lov), mens farmor omtrent ikke har forrandret seg i det hele tatt.

 • 6

  Philadelphia med melkesjokolade

  Første gang jeg så denne lille saken tenke jeg rett og slett "æsj, den skal aldri smakes", men etter å ha hørt en del rykter at den er god (og at den smaker helt for jeevlegt) var det bare en ting å gjøre, nemlig å teste den ut selv. Og min mening er..................... at den faktisk er GOD! men også litt kvalmene etterhvert...syns den faktisk smakte bedre før jeg tok det på skiva, er det rart?

 • 3

  Kinamat og godteri

  God kveld! Startet dagen i dag med en tur på legevakta før jeg senere møtte Kevin. Har ikke møtt han på utrolig lenge, så det var veldig koselig å se han igjen. Vi spiste oss først gode og mette på mat fra "Taste of China" før det ble dessert i form av masse godteri, hehe, diggdigg! 

 • 8

  Jordbær er røde, blåbær er blå... • 3

  Nok en sommerdag

  I dag våknet jeg opp til nok en sommerdag her i tigerstaden. Rundt klokken ett møtte jeg selveste Elias. Vi tuslet litt rundt ute i sola før vi dro på "fridays" hvor det ble oreo madness på Elias og noko anna gøtt til meg, hehe! Da jeg kom hjem hadde papsen orda til middag på verandaen igjen, pluss is og jordgubbar til dessert, koselig! tror jeg faktisk har spist minst to is hver dag siden sola og varmen dukket opp :)

 • 3

  HippHurra for mamma


  i dag har verdens beste mamma hatt bursdag. Vi har kost oss med søtsaker, pizza og røda rosor. Utrolig glad i deg, mamsi!  stooor klem fra :))

 • 20

  Dagens antrekk - Summertime


  Topp-Lindex // Vest-H&M // Shorts-BikBok // Sko-Nike // Veske-VeraModa // Solbriller-RayBan(ekte, såklart)
   
  Hva syns dere? :))

 • 5

  Sommer i Oslo

  Hola mis amigos! I dag har det vært helt fantastisk vær her i Oslo. Sol, blå himmel og sommertempratur skal man ikke klage på. Startet dagen i dag kl.08 med intervaller før jeg og Tina bestemte oss for å bade(!!!!) på Sognsvann. Det var sinnsykt kaldt, men også veldig forfriskende da såklart. Vi solte oss også litt i den deilig varmen før vi dro på skolen. Matteklassen min fikk også to fritimer i dag, noe som jeg og Marte brukte på å slappe av i slottsparken, rusle rundt på KarlJohan, spise jordbær og iiiiiiis, kan man få det bedre? neppe!  

 • 6

  Todaay

  God kveld! i dag har jeg pumpa jern, vært på skolen, øvd til naturfag, lekt meg med paint, spist middag, øvd til naturfag, vært på trening og nå sitter jeg her å ser på Paradise... en helt vanlig dag i mitt liv, haha! Under ser dere den skilla pain-tegningen min av Tina(karatekid), Inger-Line(boxekid), meg(taekwondokid) og Kaia(boxekid). Den desidert kuleste gjengen på Wang :))


 • 4

  Sunny day

  Våknet i dag opp til sol og blå himmel; tok meg derfor en liten løpetur i den nye treningstoppen jeg har fått av papsi, digg! Nå sitter jeg å spiser egg og bacon på verandaen mens jeg ser på A-laget til enga trene, hehe! Klokka fire blir det trening på tveita. Ah, livet er bræ! :)
 • 4

  Pizzaaaaaaa

  God dag allihopa! I går var jeg ute med min nye venn, Elias. Vi gikk litt rundt i byen før vi endte opp på peppes hvor vi spiste oss gode og mette +litt til. Vi bestilte nemlig en medium stor pizza men fikk isteden en stor pizza til samme pris. Vi tenke først "jackpoot" men etter å ha spist i et halvt døgn forsto vi at det var bittelitt mye pizza for to middelsstore ungdommer, haha! Spisingen gikk heller ikke noe raskere siden vi lo dobbelt så mye som vi spiste. Til slutt pakket vi med oss resten av pizzaen før vi dro til akershus festning. Pizzaen vi pakket med oss ble forresten spist opp av Elias da Chelsea vant Champions League, noe han ble bare "litt" glad for, hoho!


 • 6

  17.mai 2012

  Halå! Håper dere hadde en fin 17.mai-feiring i år, det hadde hvertfall jeg. Dagen startet i byen med Tina, Elias, Sofie og Maria før vi dro på båten "Christian Radick" hvor vi fikk gratis pølser, boller og brus takket være Unni som ga meg 5 gratisbiletter dit, wuhuu! Senere stakk girlsa på middag, og jeg sto derfor i fare for å bli loner resten av 17.mai, men takket være min kule nye venn, Elias, ble jeg holdt med selskap og fikk bl.a hilst på halve Oslo fordi han er så populæær! koslekt. Orket forresten ikke å drasse på kamera, så slenger med noen lånte:)

 • 25

  Dagens antrekk - 17.mai


  Kjole-Kina // Smykke-H&M //Neglelakk-?? // Jakke-VeraModa // Støvler-Hunter // Hva syns dere? :))

 • 4

  17.mai-frokost

  God morgen, mine venner! :) I dag er det selveste 17.mai, og jeg starter dagen med deilig 17.mai-frokost hjemme med fammen. Det var litt grått og trist da jeg sto opp kl:08 i dag, så da dekket jeg like så godt på bordet for å få en fin start på dagen likevell. Senere skal jeg møte noen søte jenter i byen og bare nyte dagen med masse is, pølser osv. Dere får ha en super dag alle sammen, nyt den!

 • 6

  Kjøleskapsmagneter er tingen!

  God kvæld! Som noen kanskje vet samler jeg på kjøleskapsmagneter fra land jeg har vært i. Jeg tar gjerne med meg 2-3 stk om jeg finner noen fine, hehe, sært? neinei! Nå begynner kjøleskapet å bli ganske så fint og stappa med magneter fra mange fine land, men det er alltids plass til en til. I starten av juni skal jeg nemlig til Østerike med Team Tveita så da må jeg vel lage litt plass til en til (eller to).

 • 1

  Bla bla ukebla

  Aloha! Nå er det faktisk bare èn uke igjen til selveste 17.mai(!!) og jeg gleder meg masse. 17.mai er alltid like koselig med sang, tog, venner, alt for mye is++. Selv aner jeg enten hva jeg skal gjøre, hvem jeg skal være med eller hva jeg skal ha på meg, men det kommer jeg vel frem til tenker jeg, hehe! Ellers får jeg vite om jeg kommer opp i eksamen den 15.mai. Krysser alt for at jeg ikke kommer opp, plisplisplis!! jau, dette ble mye unødvending babbel føler jeg, men blogging er blogging eller hva? slenger med et bilde fra i dag med krøller bare for å toppe det hele.
  Nuss!

 • 3

  Sunn sunn sunn sunn

  God kveld mine få, men trofaste lesere som jeg er så glad i. Nå sitter jeg som en god del andre klistra forran ParadiseHotel med masse grønne sunne godsaker...eller det er hvertfall grønt og sunt da. Tror nok ikke akkuratt at rå brokkoli er helt tingen for meg, hehe!

  Dette er da kveldens mat, snacks, kaninfor, kall det hva du vil: Brokkoli, selleri, squash, paprika.

 • 4

  Train insane or remain the same

  På treningen i dagtidlig fikk jeg og Inger-Line svetta av oss et par kilo på spinningen nok en gang, mens bolærne Kaia og Tina trente styrke, flinke jentir! Tok noen fine bilder med mobilen bare for å vise dere hvor hardt vi trener, bare sjekk annsiktsutrykket til Kaia under, love it!

 • 5

  Mitt partytriks

 • 12

  Laurdagskos

  Helluu! Siden sist har jeg løpt mere enn jeg har gjort på over en måned, stolt! På tirsdag bestemte jeg meg nemlig for å løpe en liten tur, men i og med at det var så utrolig deilig å løpe i det fine været, havnet jeg til slutt opp på tveita. Etter tirsdagens løpetur var jeg ganske kjørt i beina, nettopp fordi jeg ikke har løpt på over en måned(!!), og da var det jo ekstra digg å få vite at vi skulle ha løpetrening på Wang dagen etter, haha! Men i dag skal jeg bare se på favorittseriene mine, kanskje ta meg en tur ut og rett og slett slappe av. Sjallabais! :)

 • 5

  Offer for russen

  Jeg ventet vel egentlig at dette skulle skje samtidig som at jeg håpet på at jeg skulle komme meg unna nok en gang.. men greit nok, så ble jeg offer for russen i går, men grønt er jo en fin farge det.. Ekstra fint var det at håret som ble sprayet ned matchet både genseren og hårstrikken. 

 • 1

  Første dagen i mai

  Hei! Tenkte jeg skulle blogge om hvor fin denne første dagen i mai hadde vært, men jeg kommer bare ikke over den triste nyheten om Alexander Dale Oen. Jeg klarer på en måte ikke å akseptere at en så ung idrettsutøver skal bli dratt bort så fort, det er helt forferdelig. Han var virkelig et stort forbilde, både som person og som idrettsutøver. Sender varme tanker til familie og alle hans nære, dette er ufattelig. 

 • 1

  Hvil i fred Alexander Dale Oen


  Helt ufattelig!

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits