rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

9

Avreise til Østerike

Nå er det ikke lenge til avreise sammen med resten av "Team Nordic" til Østerike. "Austrian Open" er som sagt siste stevne før ferien, så nå er det bare å gi alt man har. Vi er hele 43 deltakere fra "Team Nordic" noe som vil si en rekke gode kamper. Gleder meg masse til å se kamper, heie og ikke minst gå selv. Usikker på om vi har nett der vi skal sove. Hvis ikke blir det oppdateringer på mandag. I mellomtiden kan dere sjekke ut bloggen til den flinke kjæresten min HER. Han blogger ikke så ofte men av og til om rørlegging og andre fancy ting.

 • 5

  Big Horn Steak House

  Etter en liten tur på Linderud Senteret, fortsatte vi feiringen av mamma på Big Horn i dag. Der koste vi oss masse med deilig biff og burger, nam nam! I morgen blir det enda mere feiring. Da er jeg nemlig invitert til Thorsø-familien for å feire Frida, Jesper og Mariann.

 • 5

  Hipp hurra for mamma!

  I dag har verdens beste mamma bursdag. Hun fortjener kun det beste så jeg og pappa ordnet i stand med muffins, kake, blomster og gaver til hun kom hjem fra jobb. Alltid like koselig å feire de man er glad i. Utrolig glad i deg, mamsi! :)

 • 5

  Trening og bær

  Nå er jeg straks klar for å hoppe i senga etter nok en bra trening på Tveita. Dagens trening besto av en time i trappa før det ble teknikk og litt "showspark" på puter. Kjenner at jeg gleder meg til å komme meg ut på matta igjen i Østerisk neste helg. Det blir sesongens siste stevne og vi deltar med hele 45stk fra Team Nordic. Det blir bra!

  Svette meg etter trening og dagens dessert: friske bær og vaniljekesam. mmm..!

 • 6

  Grillings på terassen

  Denne helgen har for det meste bestått av trening, "kubb", sol og grillings. Har faktisk grillet to dager på rad denne helgen. En gang med fine folk i Hakkadal og en gang hjemme på terassen. Det ække dålii! Slik været ser ut nå blir det nok ikke grillings på oss i dag, men vi fikk hvertfall en liten forsmak på sommeren.


 • 4

  Tannlegebesøk

  Før klokken slo 11 i dag satt jeg godt plantet i tannlegestolen med to damer hengende over meg. Dagens time var også litt anderledes. I dag skulle jeg nemlig få fjernet den flekken jeg alltid har hatt på fortanna. Etter en liten stund med borring, sliping og fylling kunne jeg se en veldig stor forandring. Hvis man ser nærme kan man fortsatt se en liten flekk men forkjellen er likevell stor. Jeg er veldig fornøyd!


  Etter tannlegen dro vi på deli før det var rett tilbake på skolebenken...

 • 4

  Bursdagsfeiring!

  God kveld! Nå sitter jeg og Jesper klistret forran "gullruten" etter en kjempekoselig bursdagsfeiring for Minna som har blitt tenåring. Det ble en skikkelig bursdagsfeiring med pølsefest og deilige kaker hos familien-Ørsal. Spiste så mye at jeg nesten kunne rullet hjem igjen.


 • 7

  Godsaker fra Kina og Danmark

  God kveld mine kjære lesere! Da var vi kommet oss inn i mai-måned og tiden for grilling, 17.mai, eksamen og nedtelling til sommerferie står for tur. Jeg startet måneden med en en veldig bra og energirik kamptrening på Tveita, oppfulgt av kinamat fra selveste Kina expressen. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i kinamat og denne gangen ble det "kylling cashew" og en giga vårull på meg. Mmm..  Mamma og pappa kom også hjem fra Danmark med en rekke godsaker. Til meg hadde de kjøpt mørk sjokolade, dagkrem, concealer og en utrolig søt sommertopp. Åh, som jeg gleder meg til sommeren nå. Tusen takk til mine kjære foreldre! :)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde