rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

9

Avreise til Østerike

Nå er det ikke lenge til avreise sammen med resten av "Team Nordic" til Østerike. "Austrian Open" er som sagt siste stevne før ferien, så nå er det bare å gi alt man har. Vi er hele 43 deltakere fra "Team Nordic" noe som vil si en rekke gode kamper. Gleder meg masse til å se kamper, heie og ikke minst gå selv. Usikker på om vi har nett der vi skal sove. Hvis ikke blir det oppdateringer på mandag. I mellomtiden kan dere sjekke ut bloggen til den flinke kjæresten min HER. Han blogger ikke så ofte men av og til om rørlegging og andre fancy ting.

 • 10

  Nok en super feiring

  I det siste har feiringene nesten stått på rekke og rad. Denne gangen var det Jepser, Frida og Mariann som ble feiret ute i det nydelige været. Nok en gang ble det masse deilig mat og kaker før det ble tatt litt bilder i sola.
 • 5

  Big Horn Steak House

  Etter en liten tur på Linderud Senteret, fortsatte vi feiringen av mamma på Big Horn i dag. Der koste vi oss masse med deilig biff og burger, nam nam! I morgen blir det enda mere feiring. Da er jeg nemlig invitert til Thorsø-familien for å feire Frida, Jesper og Mariann.

 • 5

  Hipp hurra for mamma!

  I dag har verdens beste mamma bursdag. Hun fortjener kun det beste så jeg og pappa ordnet i stand med muffins, kake, blomster og gaver til hun kom hjem fra jobb. Alltid like koselig å feire de man er glad i. Utrolig glad i deg, mamsi! :)

 • 5

  Trening og bær

  Nå er jeg straks klar for å hoppe i senga etter nok en bra trening på Tveita. Dagens trening besto av en time i trappa før det ble teknikk og litt "showspark" på puter. Kjenner at jeg gleder meg til å komme meg ut på matta igjen i Østerisk neste helg. Det blir sesongens siste stevne og vi deltar med hele 45stk fra Team Nordic. Det blir bra!

  Svette meg etter trening og dagens dessert: friske bær og vaniljekesam. mmm..!

 • 6

  Grillings på terassen

  Denne helgen har for det meste bestått av trening, "kubb", sol og grillings. Har faktisk grillet to dager på rad denne helgen. En gang med fine folk i Hakkadal og en gang hjemme på terassen. Det ække dålii! Slik været ser ut nå blir det nok ikke grillings på oss i dag, men vi fikk hvertfall en liten forsmak på sommeren.


 • 8

  Hipp hipp HURRA!!

  God dag alle mine kjære lesere! Håper dere hadde en strålende feiring i går. Det hadde hvertfall jeg. Startet dagen med en herlig 17.mai-frokost hjemme med mamma, pappa og Jesper før vi dollet oss opp og var klare for resten av nasjonaldagen vår.
  Senere dro vi ned til kaoset i byen for å møte Inger-Line, Kaia og Tina. Der tuslet vi litt rundt før vi slo oss ned på "Christian Radick" som er en seilbål inntil AkerBrygge. På båten fikk vi så mye pølser, brus og boller vi orket takket være Unni som ga meg fem gratise biletter. Tusen takk for det! Spesielt fint var det å sitte nede i båten da det høljet ned utenfor. 
  Da regnet hadde gitt seg dro vi ut i det fine været for å nyte en is i deilige 17.mai-sola. Deretter ble feiringen avsluttet på resturanten "panda" med Preben og Marte litt senere på kvelden. Kinamat og dessert slår aldri feil. En perfekt avsluttning på 17.mai spørr du meg!

 • 7

  Lanseringsfest for Tinemilkshake

  Hei og hopp! I dag var den berømte lanseringsfesten for Tinemilkshake, og vi var der såklart i god tid før dørene åpnet. Da festen startet ble vi møtt med milkshake fra alle kanter, musikk, mat og masse glade folk. Desverre vant vi ingen av premiene men vi hadde likevell en veldig fiin kveld med haugehvis av milkshake. Drakk vel mere milkshake i dag enn jeg gjorde hele "barndommen", hehe!


 • 4

  Tannlegebesøk

  Før klokken slo 11 i dag satt jeg godt plantet i tannlegestolen med to damer hengende over meg. Dagens time var også litt anderledes. I dag skulle jeg nemlig få fjernet den flekken jeg alltid har hatt på fortanna. Etter en liten stund med borring, sliping og fylling kunne jeg se en veldig stor forandring. Hvis man ser nærme kan man fortsatt se en liten flekk men forkjellen er likevell stor. Jeg er veldig fornøyd!


  Etter tannlegen dro vi på deli før det var rett tilbake på skolebenken...

 • 4

  Bursdagsfeiring!

  God kveld! Nå sitter jeg og Jesper klistret forran "gullruten" etter en kjempekoselig bursdagsfeiring for Minna som har blitt tenåring. Det ble en skikkelig bursdagsfeiring med pølsefest og deilige kaker hos familien-Ørsal. Spiste så mye at jeg nesten kunne rullet hjem igjen.


 • 14

  Vinner av TineMilkshake

  Endelig er den gode gamle TINE Milkshake tilbake i butikken igjen!!  Etter å ha fulgt med på facebooksiden til "TINE milkshake" løp jeg til butikken for å kjøpe selv. Fikk masse barndomsminner mens jeg drakk den. Men la meg komme til poenget: på tirsdag la jeg ut bilde av milkshaken på instagram og tagget det med "TINEmilkshake". Jeg ante ikke at dette var en konkuranse helt til jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet!!! æææ, ble så glad! Jeg som aldri vinner slike ting. På grunn av bilde jeg hadde lagt ut vant jeg to billetter til lanseringsfesten. I invitasjonen står det at det blir lett servering, underholdning, store overaskelser og så mye TINE Milkshake man orker :)

  BIlde jeg la ut på instagram og invitasjonen

 • 7

  Tiden flyr

  I går var det 7 måneder siden jeg ble sammen med min kjære. Tiden flyr når man har det fint. Vi feiret vår lille dag på "pandaen" med god mat og drikke før vi tok oss en is i den deilige sola. Nam.. nesten rart at ingen har bedt meg om å lage en matblogg snart, hehe!

 • 7

  Godsaker fra Kina og Danmark

  God kveld mine kjære lesere! Da var vi kommet oss inn i mai-måned og tiden for grilling, 17.mai, eksamen og nedtelling til sommerferie står for tur. Jeg startet måneden med en en veldig bra og energirik kamptrening på Tveita, oppfulgt av kinamat fra selveste Kina expressen. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i kinamat og denne gangen ble det "kylling cashew" og en giga vårull på meg. Mmm..  Mamma og pappa kom også hjem fra Danmark med en rekke godsaker. Til meg hadde de kjøpt mørk sjokolade, dagkrem, concealer og en utrolig søt sommertopp. Åh, som jeg gleder meg til sommeren nå. Tusen takk til mine kjære foreldre! :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits