rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Rosa og grønt

God formiddag kjære venner! Våknet av meg selv halv 11 i dag før jeg kastet på meg treningsklærne. I dag ble det rosa og grønt som prydet den 40 min lange løpeturen. Nå har jeg tatt meg en god dusj, spist frokost på terassen og er klar for å lese videre på eksamen. Mens jeg trener og øver her i Oslo, sparker Team Tveita hardt fra seg i Østerike Open. Alle har vel vunnet første kamp nå, så krysser fingrene videre for alle sammen. Goo goo!!

Sportsbh - MXDC // Singlet - Pierre Robert // Tights - Adidas // Headset - WESC // Pulsklokke - Garmin

 • 13

  Vennskap

  Hei hei! I dag fikk vi vite at tema til eksamen er "vennskap". Tema var jo koselig, men litt rart i forhold til en eksamen i psykologi. Læreren vår syntes hvert fall dette var et veldig overaskende tema siden det var såpas stort. Får vel bare lese meg opp i helgen på forskjellige teorier og teoretikere så får vi bare se hva som skjer. Før den tid skal jeg spise laks med masse fargerike grønnsaker med frukt og bær til dessert. Ha en fin helg! • 3

  Fighter Sport

  Hei og hopp! Før trening i dag fikk vi et hyggelig besøk av Fredrik Bjertnæs fra Fighter Sport. Han er alltid like glad og holdt en fin peptalk før han delte ut nytt utstyr til alle oss på elitelaget. Tusen takk! Deretter startet vi treningen noe som var både gøy og vondt for min del. Etter styrke- og løpetreningen i går klarer jeg så vidt å reise meg fra stolen. Husker ikke sist jeg var sååå støl. Det var uansett deilig å være tilbake på trening med teamet.

  MUDO TEAM TVEITA <3

 • 4

  Flower power

  For en herlig dag. Startet dagen med oppbyggende styrke og etter en uke på sykebenken kjenner jeg stølheten allerede. Nå skal jeg ta meg en lett løpetur i solen før jeg er tilbake på taekwondomatta i morgen. I tillegg til sol og varme har mamma prydet terrassen med masse fine blomster. Slike dager blir man i godt humør av.

  Tights&Sokker - MXDC // Topp - Nike // Headset - WESC

 • 5

  Hurra for mamma

  I går hadde min vakre mamma bursdag noe som ble feiret med kake og gaver. Fra oss fikk hun et sett med dusjsåper pluss et nytt og rosa deksel. På innsiden av dekselet er det også plass til et lite bilde. Her la jeg et gammelt bilde av mamma og meg. Håper du hadde en fin feiring mamma,og at du fikk det du ønsket deg. Veldig glad i deg♥ • 5

  Sommerfavoritter fra VS

  God dag alle sammen! I dag er formen mye bedre noe som er veldig deilig. Siden jeg har sittet alt for mye inne denne uken tok jeg meg en tur til byen etter skolen. Jeg tittet litt rundt i byen før jeg til slutt havnet i bikiniavdelingen til Cubus. De har virkelig mye fint til sommeren nå. Fant bl.a. to lekre bikinier som nesten er identiske som den bikinien jeg kjøpte fra Victorias Secret i fjor. Den ene er hvit med en stor blå "diamant" på midten mens den andre er svart med en stor rosa "diamant". I og med at prisen var satt ned til 79kr per del falt jeg for fristelsen og kjøpte begge to.

  Så da har jeg tre fine diamantbikinier jeg kan bruke til sommeren.


 • 7

  17.mai som russ

  Good morgen! Håper dere hadde en kjempefin feiring i går med masse pølser og is. For meg ble denne dagen litt ekstra spesiell siden det var min siste dag som russ. Startet det hele med en koselig 17.maifrokost hos Rune, som er en venn av Tina. Der fikk vi servert varme rundstykker med masse deilige pålegg. Deretter løp vi ned til byen for å hoppe inn i russetoget til "katta". På forhånd hadde jeg hørt at det ikke skulle være noe russetog i år, så ble derfor ekstra glad da vi kunne vinke og plystre til kongen likevel. Nede på rådhusplassen møtte vi mange fine folk som vi tilbragte resten av russetiden sammen med. Siden det var selveste 17.mai ble det såklart is, pølser og ballonger. Hurra! Helt til slutt møtte jeg Jesper og vi avsluttet dagen med en koselig middag på "Pandaen".

   

 • 4

  Do what you love

  ..and love what you do. Hvis du elsker det du gjør vil ingen i din vei kunne ødelegge for hva som allerede har blitt bygd opp. Samhold, humor og pågangsvilje kan ingen ta fra et så fantastisk team som Team Tveita. • 5

  Fjortis bursdag

  For en liten stund tilbake fylte Minna, kusinen til Jesper, 14år. Dette er ingen alder å spøke med så i går var vi bedt på en koselig fjortis bursdag med masse god mat og kaker. Jeg er virkelig en godtemoms så klarte nesten ikke stoppe å spise. Men er det bursdag så er det bursdag. Håper du hadde en fin dag Minna og at tilværelsen som fjortis blir minst like bra! :)

 • 6

  Tryvann - Ditt livs party

  Hola amigos! I går var som sagt siste dagen på Tryvann. Kvelden og natten besto av mye dansing og synging i tillegg til å mingle med gamle kjente. Syns det er så gøy å møte folk man ikke har sett på år og dag. Sykt hvor mye enkelte har forandret seg. Fant også en partysmokk som hevet stemningen med en gang, hehe! Jeg hadde det i alle fall kjempe kult på Tryvann med både gamle og nye venner.

 • 2

  Fargerik lørdagsmat

  God lørdag store og små! I dag disket mamma opp med fargerik mat til både middag og dessert. Til middag ble det omelett med deilige grønnsaker mens desserten besto av papaya med kesam og blåbær. Yummy! Nå skal jeg slappe av litt på sofaen før jeg er klar for aller siste kveld på Tryvann. Denne gangen skal jeg også prøve å få tatt litt bilder noe jeg har vært ekstremt dårlig til hittil. • 3

  Årets første bad


  // Har du også badet i år? :) 

 • 9

  Hverdagskos - Tine Kesam

  Hei og hopp! Da var nok en hektisk uke med skole og trening i gang. Selv om det ikke er helg er det likevel viktig å kunne kose seg i ukedagene også. Derfor passer de nye vårproduktene fra Tine midt i blinken, kesam i forskjellige varianter. Etter trening i går unnet jeg meg en skål med friske bær og kesam med smak av lime, mmm! Ikke siste gang jeg skal kose meg med det hvert fall. Neste gang skal jeg lage meg litt sunn snacks til kesam dipp.

  Flere som har prøvd de nye smakene fra Tine? (Tina kanskje?)

 • 4

  Mudo Gym og Kampsport

  Nå har det åpnet et helt nytt og stilig treningssenter på Tveita. Her kan man trene allerede fra klokken 05.00 om morningen til 23:00 om kvelden. Det er med andre ord ingen grunn til å sitte hjemme i sofaen. I tillegg til styrke og kondisjonstrening tilbys også gruppetimer i både Taekwondo og Kickboxing i samme lokale. Hvis dette høres fristende ut (noe som det såklart gjør!) må du stikke innom Tvetenveien 162 eller ta kontakt på 920 89 540 for en gratis prøvetime!
 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde