rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

3

3/4 eksamener overstått

Da var tredje eksamen levert noe som betyr at det kun gjenstår èn eksamen før vi kan ta velfortjent sommerfeire. Den neste uken vil bestå av mye pensum, så for å samle nye krefter tok jeg, Hanna, Karine og Vyni en deilig middag på St.hanshaugen i dag. Anbefaler alle å ta en liten pause i øvingen, og ønsker dermed alle som også står ovenfor eksamen, masse lykke til!

 • 7

  Osteparty for Alice

  Ukene flyr av gårde når eksamen står for tur, og nå er det allerede over en uke siden vi feiret 20-års dagen til flotte Alice. Den fine "flokken" som vi kaller oss samlet seg hos Karine med ost, vin, snacks og partyeffekter før vi overasket bursdagsbarnet og hadde en fantastisk bra kveld! Ser fram til å være med denne herlige gjengen etter alle eksamene er overstått, men først; siste innspurt (!!)

   

 • 5

  Lagersalg MXDC

  Hei og hopp! Da var det nok en gang duket for lagersalg hos MXDC med rabatter på 50-70%. Måtte ta meg en pause fra eksamensøvingen i dag, og dro opp for å ta en liten titt. Siden det var så fantastisk mye fint ble det ikke bare titting, men bankkortet fikk også luftet seg. Så nå er treningsmotivasjonen på topp og jeg er klar for å trene opp sommerkroppen (haha, neida, joda)! Lagersalget holder sted i Sinsenveien 47B, og holder åpent fra 10:00-20:00 frem til torsdag. 

  Digger det kule og freshe designet på disse. Fikk treningstoppen til 300kr og sports-BH til 150kr!

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde