rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

17

Stas med konfpenger

Nå har jeg akkurat skrevet ferdig 21 takkekort og det er like før jeg setter tenna i enda en maiskolbe! Anyways, jeg har fått meg masse nytt for konfpengene mine i det siste og jeg kan helt ærlig si at jeg beundrer absolutt alt sammen. Wihiii! Gleder meg til enda en konf-feiring om bare noen uker. Ikke bare for pengene sin del, må jo ikke glemme kakene vettu..
KØDDA!! Gleder meg såklart til at hele den herlige trønderfamilien min skal samles. Men føst noen innkjøp:

Svarte gladiatorsko og engelskbok.
Sovemaske, herlig nå som det er så lyst ute!

Blomsterjakke.
Mobilt brevbånd,
nå kan jeg blogge og chatte hele sommeren, yey!
Svart cowgirl-vest og shorts.
iPod Nano, med videokamera og 8 GB. (rotet bort den gamle)


Jah, det var hvertfall det jeg husket, hehe. Men nå skal jeg spise før jeg drar på meg støvlene, regnjakka og regnlua (not! husker jeg brukte sånn lue i parken) og dra ut i det nydelige, deilige, forfriskende regnværet, mmm..

Hva syntes du om innkjøpene mine?

 • 11

  Yesterday
  Gårsdagen var topp. Den gikk ut på å rusle i byen, shoppe, spise, stå på rulleskøyter, se på film og spise kake. Bløtkaka som Kristin lagde var forresten farlig god, la sikkert på meg 5kilo etter bare første stykke, no kidding!

 • Stikkord:
  14

  Tusenfryd & Sex and The City

  Good morning, sunshines! Nå sitter jeg og blogger fra senga. Skal ikke sitte her lenge siden det er så fantastisk fint vær i dag, men en liten oppdatering skal dere få :)


  Senere ettter en arti dag på tusenfryd med Stine, dro vi på "Sex and The City 2" med våre spreke mødre. Super film etter min mening! I dag har vi nye planer på skjema så nå må jeg raska på. Mange klemmer fra meg!

 • Stikkord:
  Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits