rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

15

Fjellreven sjøl

Det er helt utrolig at jeg, jenta som ALDRI er ute i naturen, har bestiget hele tre fjell på under to uker. Først var det Galdhøpiggen med klassen, så var det Lysøyfjellet med familien og derretter var det Rømmesfjellet med de koselige trønderne Siri og Kristine i går. Besøk bloggen til Siri her.

Hva syns dere om bildene? Har du vært på fjellet i år? :)

 • 6

  Visste du at...

  Jeg er en skikkelig tv-slave. Hvis jeg først har satt meg ned forran tv-en kan det fort  gå et par timer.

  Jeg er ekspert på å slå tåa mi..i dørstokker, kofferter, trapper, osv, osv. Ikke rart tærne mine blir fort blå.

  Min største svakhet er sjokolade. Spessilet Belgiske Trøffler, smash! og is med sjokolade, mmm, nammenam!

  Jeg er livredd for edderkopper. Alle slags edderkopper, faktisk. Alt fra de store tarantellene til de små "langbeinene" ÆSJ!

  Jeg har brukket to ting i hele mitt liv. Og begge var under taekwondo-kamp, hehehe..

  Jeg har vært på Norges høyeste fjell. Jada, vet jeg har skrevet det før.. men hallo? Norges høyeste fjell, liksom. Haha!

  Jeg digger HotelCæsar. Det er et av de programmene jeg har vært trofast til helt siden jeg startet i 1.klasse, og jeg blir aldri lei. Alle mobber meg for det, bortsett fra min kule HC-Venn, Egil!

  Jeg elsker å trene. Ingenting er bedre en en skikkelig hard taekwondo-økt eller en lang sykkeltur i regnet, hih :)

  Jeg går på ski omtrent èn gang i året.
  Og da er det med klassen, så kan ikke akkuratt si jeg er den neste Marit Bjørgen.

 • 27

  Dagens antrekk 27.06.11

  God kveld! Jeg har rett og slett lagt mitt elsk på fargede bukser, og når jeg fikk arve ett par rosa bukser av StineLise fra trøndelagen ble jeg såklart superglad. Er forresten i "hjemlandet" mitt trøndelag nå. Deeilig!


  Topp-Lindex // Bukse-BikBok // Sokker-H&M // Solbriller-Cubus // Veske-???

  Hva syns dere om antrekket? Flere som digger fargede bukser? :)

 • 46

  Dagens antrekk 24.06.11

  
  Tubetopp-BikBok // Topp-Cubus // Bukse-Gina Tricot // Sko-H&M // Veske-TheTrend

  Hva tycker ni om gårsdagens antrekk? :)

 • 17

  På toppen av Norge

  Fra mandag til onsdag var hele trinnet på tur til selveste Galdhøpiggen. Første dagen var klassen vår i klatreparken hvor vi blandt annet fikk svingt oss fra tre til tre, artie greier! Senere på kvelden ble det kortspilling og musikk før vi til slutt la oss klokken 04:00 før den store turen opp til norges høyeste fjell. Vi var også superheldige med været og solen var på himmelen under hele turen. Deilig!! Men nok prat, her kommer noen bilder :)  Hva syns dere om bildene? :)

 • 6

  Hjemme fra galdhøpiggen

  Da var jeg hjemme fra et par utrolig fine og koselige dager på fjellet med trinnet! Men i og med at jeg ikke akkuratt sov mange timene i natt blogger jeg om turen i morgen i stedet. Nå er det natta og over og ut for meg! Nuss nuss! :)

  Maria, meg, Hannah og Sara på toppen av Norges høyeste fjell; Galdhøpiggen. Yeey! :)

 • 11

  Klar for snø og minusgrader

  God morgen, solstråler! Nå er det ikke lenge til det bærer til galdhøpiggen med hele trinnet. Der skal vi være helt til onsdag og kose oss med klatrepark, grillings, gåing i fjellet og hyttekos. Gleder meg! Men først; 6 timers busstur, weheey! Ønsk meg god tur hvis du vil, blogges! :))

 • 19

  Dagens antrekk 16.06.11


  
  Smykke-BikBok // Armbånd-Danmark // Topp-Lindex // Bukse-GinaTricot // Skjorte-Pappa
   
  Hva syns dere om gårsdagens antrekk? :)

 • 14

  Me gusta verano, me gustas tù!

  Hola amigoos! Jeg fikk 4 på eksamen i dag, noe jeg må si meg fornøyd med i og med at jeg gjorde mitt beste. Og nå...nå er det CEROO lekser og skole fremmover, bare kosedager. Herlig! Feiret det hele med deilig kinamat med mamsen, og jupp; jeg spiste faktisk med pinner (i 5 sek, haha). Må jo øve meg til jeg skal til Kina. OMG!! Det er heller ikke lenge til. Me gusta verano!! • 10

  Verdens beste blogger!

  Hei og hå! Jeg vet jeg har vært en utrolig dårlig blogger denne helgen, men grunnen er at kameraet mitt er utladet og at jeg HATER innlegg uten bilder. Men ikke fortvil, jeg skal lade opp kamera i kveld slik at det blir masse blogging uka som kommer. Gled dere! Og for at ikke dette skal bli ett bildefritt innlegg slenger jeg med et bilde fra i går da jeg var ute med Maria og fikk hilse på en liten søt rakker.

  Nammen, se på den rakkeren der da... supersøt, ikke sant? :)

 • 11

  Verdens raskeste mann!

  Heeey! I og med at halve trinnet har eksamen i dag, har resten av oss fått fri og dermed langhelg. Deilig. Jeg startet langhelgen min på Bislett Games i går hvor bl.a Usain Bolt, verdens raskeste mann(!!!) løp. I tillegg til han, var også Petter Northug og mange andre raske, spenstige og sterke utøvere. Jeg har ikke vært på et slikt mesterskap siden jeg var 3år(?) så jeg syns det var utrolig gøy å se på, heie og føle stemningen.
  Bolt i bane 6. // Flere som var på Bislett Games i går? :))

 • 23

  Dagens antrekk 08.06.11
  Jakke&Topp-H&M // Shorts-Arvet // Belte-BikBok // Veske-TheTrend // Armbånd-Danmark// Sko-DinSko

  Likte dere antrekket? :)

 • 1

  Spørsmålsrunde @Bygdøy Allè

  Flere seriøse spørsmål og svar kommer. tehe :)

 • 21

  Dagens antrekk 06.06.11


  Jakke-ICHI // Genser-Arvet // Skjerf-TOPP // Bukse-BikBok // Ring-H&M // Sko-DinSko  (mmm.. fint bilde, haha)

  Hva syns dere om antrekket? :))  Nå skal jeg ta meg en liten blund. Ble så utrolig trøtt etter alt regnet.

 • 22

  Sommertempratur

  God morgen, søtiser! De siste dagene har det vært helt sykt fint vær her i Oslo, og dagen i går startet med å slikke sol på verandaen før jeg dro ned til byen med Maria. Byen var stappa med sommerglade folk, og vi koste oss såklart i sola både på Karl Johan og Aker Brygge. Koselegt!♥  Hva har dere gjort i helgen?
  Flere som har koset seg i sola? :)

 • 25

  Dagens antrekk 04.06.11


  Topp&Tubetopp-BikBok // Shorts-Arvet // Briller-Cubus // Ring-Lindex // Sko-Sverige // Veske-VeraModa
  Hva syns dere om dagens antrekk? :)

 • 11

  Kremen av iskrem


  De siste dagene har jeg spist is omtrent hver dag. Det er jo helt umulig å ikke spise is nå som det er så varmt her i Oslo.
  Flere enn meg som liker iis? dumt spørsmål...

 • 25

  Dagens antrekk 03.06.11


  Smykke&Ørepynt-BikBok // Skjorte&Shorts-Arvet // Ring-H&M // Sko-DinSko

  Hva syns dere om dagens antrekk? :) Været er forresten helt nydelig i dag!!

 • 5

  Spørsmålsrunde @Aker Brygge

  Flere spørsmål og svar kommer, hehehe :)

 • 18

  Kristi himmelfartsdag

  God kveld! Denne Kristi himmelfartsdagen har jeg tilbrakt med min søte venninne, Maria. Vi dro først ned til Aker Brygge der vi tok oss en deilig soft-is i sola før vi trippet opp til frogner hvor vi filmet litt og lette etter våre kommende skoler. Det er både skummelt, morsomt og rart at det ikke er mange uker igjen av ungdomsskolen nå. Hjølpes! Men godt med sommer skal det jammen meg bli.


  Hva har dere gjort i dag? :)

 • 4

  Spørsmålsrude @Home Alone

  Da var første delen av spørsmålsrunden endelig lagt ut på nett. ÆÆÆH! Så flaut! Jeg er 101% sikker på at jeg kommer til å angre meg etter dette er postet, men shiit au, en gang måtte bli den første. Grunnen til at jeg starter rett på "men" er fordi jeg bablet så mye ufornuftig i starten som jeg rett og slett måtte klippe vekk. Uansett så var dette bare noen av spørsmålene, resten kommer senere, og da filmer jeg IKKE alene. Haha!


  ps. jeg var syk under denne videoen... just sayin

 • 9

  Frustrasjon og grønnsaksuppe

  Whyyyy!!?? Jeg tror jeg snart flyr i taket. Jeg har prøvd å laste opp den "Spørsmålsvideoen" flere ganger, og nå som jeg endelig har klart å ordnet YouTube-bruker og ventet i hele 150min på at filmen skulle bli lastet opp har nedtellingen pluttselig begynt å gå oppover!? I sta var det 60min igjen, og nå er det... hmmm.. la meg se...82min. Veldig logisk.

  Over til noe annet: De siste dagene har jeg proppet i meg aaalt for mye drittmat, og jeg føler meg rett og slett kvalm og slapp. Jeg har nå bestemt meg for å være litt sunn frem mot sommeren (HAHA!), så jeg startet i dag med å lage mammas grønnsaksuppe. Som jeg faktisk er veldig glad i.

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits