rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

14

Ufrivillig usunn

Nå sitter jeg i sofaen å ser på "lovlig blond" mens jeg gomler i meg masse dritt jeg egentlig ikke skulle ha gomlet i meg. Ba nemlig pappa om å kjøpe litt nøtter, men endte opp med å få dette.. 

Smågodt, smil, krokanrull og masse nøtter...  Jaja, får vel bare kose meg når jeg først har det, haha, thank you daddy!

 • 9

  VG-Lista Topp20

  I går var jeg på vg-lista med Tina, Kaia, Elias og Martine. Masse bra musikk og god stemning. Var ikke akkurat det beste været, men jeg hadde paraply så da gikk det greit. Gratis frozen-yoghurt fikk vi også!! Det eneste dumme var at b.o.b absolutt måtte spille da vi var på butikken...  Smiiiiil!

 • 26

  Dagens antrekk 29.06.12
  Topp&Briller-Cubus // Bukse-GinaTricot // Mobilholder-H&M // Sko-Nike

  Hva syns dere? :))

 • 20

  New haircut

  Heisann sveisann! I dag hadde jeg time hos frisøren klokken 12, og måtte derfor dra meg opp av senga litt tidligere enn ønsket. Det var uansett kjempedeilig å endelig få klipt seg, hvertfall med tanke på at det er sommer og varmt. Følte meg 20kg lettere med en gang!


  Etter jeg var ferdig hos frisøren bar turen videre på kinaresturant (som vanlig), denne gang dro vi til "Jambo" som ligger på KarlJohan. "Jambo" er nok min klare favoritt når det gjelder chinese. Maten smaker utsøkt og personalet er kjempesøte!

 • 5

  Ute i sola

  Hei allihopa! Etter jeg kom hjem fra Nesodden i går dro jeg ut med snupperlurene, Tina og Kaia. Vi tuslet rundt i Osloby, spiste diverse usunn mat, tok bilder, prata, lo og koste oss i den fine sola. Kaia prøvde også å lære Tina å flette, noe som ikke gikk like bra kan du si.. no offence tinamor.

 • 6

  Stretching

  God morgen! Startet dagen i dag med litt stretching på lekeplassen, noe som egentlig bare var en unskyldning for å være på lekeplassen en stund, hihihi, lenge leve barnsligheten. Nå skal jeg spise frokost før jeg tar turen innover til hippe Oslo igjen. Ha en fin dag!

 • 8

  Fløteis og friske bær

  Nå har vi nettopp spist oss gode og mette på fløteis og friske bær. Jeg var vel den som proppa i meg mest, desverre, men er det ferie så er det ferie. Og som farmor så fint sa til meg "Det er jo bare å løpe det av seg etterpå", haha! Hun er virkelig den sprekeste 92åringen jeg noen gang har møtt. Skulle ikke forundre meg om hun pluttselig tok seg en løpetur selv. Men men, jeg får vel ta å rulle meg en ut en tur i det fine været.

 • 15

  Dagens antrekk - 26.06.12

  Endelig tittet solen frem her på nesa. Da var det såklart rett på med sommerklær og ut for å kjøpe is. Blogges senere :)

  Topp-GinaTricot // Shorts-Arvet

 • 12

  Hos farmor

  Hey! I dag tok jeg meg turen til farmor her på nesodden. Alltid like koselig her på nesa. Hittil i dag har jeg vært på butikken med paps og kjøpt masse godsaker. Det har forresten blitt helt forrandret her siden sist; shoppingsenter med flere klesbutikker og et giga kommunehus har blandt annet dukket opp. Bortsett fra å spise godteri og høre på historier fra farmors barndomstid har jeg bare slappet av til det fulle :))

 • 31

  Dagens antrekk 22.06.12

  Topp-Mexico // Tubetopp-Cubus // Shorts-BikBok // Øredobber-H&M // Armbånd-Kina

  Hva syns dere? :))

 • 15

  Sommerferie!!

  Kan virkelig ikke tro at ett år har gått så fort, men samtidlig så sakte. På skolen i dag leverte vi bøker før vi så film fra Wang-ballet og ble servert pizza på terrasen. Etter bøkene var levert, filmen var sett og pizzaen var spist var det offisielt sommerferie.

  Sommerferien for meg startet med en tur til OsloCity med kampsportgirlsa, hvor vi først og fremst var på jakt etter "party-antrekk" til Kaia. Kaia fant til slutt det perfekte antrekket, takket være oss, før det mat på kinaresturant, nomnom! En kjempefin avsluttning med jentene mine. Helt utrolig at vi bare har kjent hverandre ett år, føles ut som vi har kjent hverandre i en evighet. Glad i dere alle tre. Smask! :)
  Godjentene daa!

 • 12

  Gårsdagens antrekk


  Topp-Cubus // Shorts-H&M // Sko-Nike // Øredobber-Grünerløkka // Drømmefanger-Mexico // Mobilholder-H&M // Veske-TheTrend

 • 0

  Wang gladiators

 • 4

  Oslo Gladiators

  Årets siste trening på Wang endte på Oslo Gladiators. Vi ble delt inn i to lag før vi gjorde forkjellige rare og morsomme øvelser. Det ble blandt annet sumobryting, boksing med gigahansker, hinderløype, putekrig og rodeo!! Kan ikke akkuratt si jeg behersket alle øvelsene like bra, hadde f.eks ett av de beste/værste fallene på rodeoen, haha! men gøy var det. Skal prøve å sette sammen en film senere, så stay tuned! ;) • 6

  Papegøye øredobber


  Hva syns dere? :)

 • 1

  Dos loros

  I dag var det "mattedag" som sto på planen. Denne mattedagen gikk ut på å løse oppgaver i Frognerparken som f.eks å telle alle statuene og regne ut arealet av monolitten, null stress! Senere slappet vi av i sola før jeg og Tinamor kjøpte oss øredobber til bare 20kr!! Vi kjøpte en gul katt og to papegøyer, noe jeg egentlig syns beskriver oss ganske bra. Hvertfall papegøyene, haha! :) 

 • 9

  Lime green

  Etter kinoen i går dro jeg, Kaia, Inger-Line og Tina på Bislett Kebab før det ble dessert i form av sjokoladekjeks...hehe, i know, bikinisesong 2012 here i come! Jeg fikk også kjøpt meg en ny og fresh shorts fra BikBok. Alt som mangler nå er bare sommerværet!!!

 • 6

  21 jump street

  i dag fikk vi beskjed om at hele vg1 og vg2 på Wang skulle på kino. De fleste av oss viste ikke hvilken film vi skulle se, men kino er kino, så de fleste brydde seg vel ikke så lenge det ikke var skole. Filmen viste seg faktisk å være overaskende bra, iallefall med tanke på at det var skolens valg av film. Filmen ble "21 jump street" hvor bl.a Channing (mannen til kaia) er med. Anbefales!

 • 14

  Laurdagsmat

  God kveld i stugo! Har desverre ikke så mye interessant å tillføye bloggen i dag, i og med at det for det meste gått i matspising, rydding, soving og tv-titting. Nå har jeg nettopp spist meg mett på lasange og hvitløksbrød, og har egentlig tenkt til å fortsette i samme stil resten av kvelden :))


 • 9

  YouTube-kjendiser

  Siden Tina postet denne filmen for ca en uke siden har hele 1194 stk sett den. Og for to ikke-toppbloggere som oss er dette såklart ny rekord!!
  Egentlig ganske lang og kjedelig film. Spol til 02:00 for det kuleste.. hoho :)

 • 15

  I want this shiit

  Lagde en liten kollasj over hva jeg ønsker meg sommeren 2012. Er jeg forresten den eneste som digger sparksykkel? haha. har så lyst på det før sommerferien. Hadde jeg fått valget mellom en iPhone eller en sparkesykkel, ville det blitt sparkesykkelen...heheh! elsk ❤

 • 4

  Boksetrening med noko attåt

  Hei allihopa! I dag hadde vi boksing på Wang med Kaia og Inger-Line. Det ble en veldig bra og morsom boksetrening med både teknikk, situasjoner og sparring. Håper virkelig vi kan ha en lignende boksetrening igjen! Etter å ha slått løs på hverandre ble det hjemmelaget muffins fra Sandra, nomme-nom! og nå har vi friii, hehe, slike dager skulle det vært flere av :)

 • 3

  Tonedøve kampsportjenter

  OBS: anbefaler alle å skru ned lyden, slik at ikke høytaleren deres blir herpa (slik som tina sin ble etter å ha hørt denne)

  hvis du hørte på tror jeg du skjønner hvorfor vi driver med kampsport og IKKE synging.. hvertfall Tina og Kaia.. jeg er ikke så ille ;)

 • 6

  Kebab og Shopping

  I dag våknet jeg opp til regn, regn, pøsende regn men bestemte meg likevell for å dra ned til byen for en liten shoppingtur. Der fant jeg èn singlett, ett par spenner, dagkrem og noen freshe shortser til en billig penge. Fjortissbilde i prøverommet er såklart et must!

  Senere møtte jeg Tina hvor hovedmålet ble Bislett Kebab. Har ikke spist kebab på evigheter og når man først henger sammen med selveste kebab-dronninga.. ja, da blir det kebab! Vi stakk også innom billigbutikken "tiger" hvor vi fant oss en rosa(!!) frisbee som vi lekte oss med resten av tiden. Elias stakk også innom for å hilse med det kule longboardet sitt, som jeg forresten behersker veldig bra om jeg kan si det selv.

 • 9

  Mammas tårta

  og den smakte fortreffelig! :)))

 • 4

  Livet er bra

  Aloha! Da ble det ingen muntlig eksamen heller, så nå er det så og si sommerferie for min del!!! Vi fikk også karakterkortet i dag, og jeg fikk den karakteren i naturfag jeg hadde håpet på, aaah, livet er bra!!! Som sist gang, feiret vi at vi ikke kom opp i eksamen med jordbær og store smil :)) Nå skal vi i familien spise kake for å feire både det ene og det andre!! Det ble en del utropstegn i dette innlegget, meeen hallo!!!! hihi

 • 7

  Østerrike Open 2012

  Da var man hjemme igjen etter en kjempefin tur til Østerike med Team Nordic. Team Nordic er et sammarbeid mellom to norske klubber, en svensk og en dansk. Fra Team Tveita var vi 7stk som konkurerte; Eirik, Yohanna, Eirin, Jostein, Botond, Victor og meg. Alle gjorde en super jobb og Team Nordic endte til slutt opp med 3 Gull, 3 Sølv og 5 Bronse, noe som gjorde oss til den 3.beste klubben totalt. Selv røyk jeg ut i kvartfinalen, men er likevell fornøyd etter å ha vunnet 18-4 mot Israel i første kamp. Det var langt over mine forventninger til dette stevnet.


  Etter stevne var over og lagbildene var tatt, dro vi rett på hotelrommet for å dusje før det bar ned til sentrum. Der ble det deilig italiensk middag, is fra mc'ern og feiring med svenskene av et velykket stevne og en fin sesong.  • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits