rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Sommertrening

Etter en hel uke med godsaker og null trening var det på tide å få kroppen litt i gang igjen. Så da pappa pakket treningsbaggen bestemte jeg meg for å henge meg på. Treningen i dag besto av sykling, benkpress, knebøy og litt boksing på sekk.Var også på en liten trimtur med mamma i går hvor vi gikk raskt i det fine været. Spreke foreldre, altså!

 • 5

  Jentebursdag

  God kveld fininger! Kom nettopp hjem fra Fredrikstad, så har derfor ikke fått blogget om bursdagen til Frida før nå. Det kommer såklart ett innlegg om Fredrikstad også, men det blir nok i morgen. På fredag var det hvertfall jentebursdag hos søte Frida. Alle jentene hadde pyntet seg og vi koset oss masse hele kvelden med musikk og vg-lista på tv-en. Det ble også deilig servering med taco, godteri, muffins og jorbær dekket med sjokolade, mmm!
 • 11

  SOMMERFERIE!!!


 • 6

  Oslo Gladiators

  Hola amigos! Som sagt hadde vi avsluttning med Wang på "Oslo Gladiators" i dag. Vi ble delt inn i to lag før vi fyrte løs på de forkjellige øvelsene. Ikke alle øvelsene gikk like bra men overaskende nok klarte jeg å holde meg på "oksa" i hele 53 sek!! Alt i alt var det også laget mitt som gikk seirende ut så må si meg ganske fornøyd. Vinnerlaget besto av meg, Jelena, Tina, Kaia, Hege, Jon og Eirik. • 6

  Uforventet fridag

  Fagdag i norsk sto egentlig på planen i dag, men etter en sen mld fra faglærer i gårkveld ble det ikke slik likevell. Fikk melding om at hun skulle være sensor på en annen skole og at det derfor ble fri på oss i 2F. Dette førte til en god natt søvn, en god frokost og en tur til byen i dag. Møtte Kaia i byen rundt halv 2. Det ble litt shopping før vi endte opp på peppes, nok en gang. Til en forandring bestilte vi "cæsar salat" og ikke "taco salat" som sist. Minst like god spørr du meg! Senere møtte vi Jesper som bl.a spanderte desserten på mac'ern.

  I morgen blir også en ganske grei dag. Siden det er siste "treningsdag" på wang blir det avsluttning på Gladiators, akkurat som i fjor. Tar såklart med kamera i år også. Se bilder og film fra i fjor HER og HER.

 • 9

  Endelig ferdig

  Heisann hoppsann! Klokken 09:45 i dag startet eksamen for min del. Etter ca 40min med datamodeller, databaser, html-koder og webdesign kom jeg levende ut med en 5-er i baklomma. Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det er å være ferdig med eksamen nå. Føles som at tusen tonn er løftet av skuldrene mine. Dette måtte såklart feires noe som ble gjort med Tina. Vil også gi en klapp for Tina som fikk 4 i fysikk!! *klapp* Feiringen besto av en saftig kebab i sola. Men slapp av.. jeg var såklart på trening etterpå, hehe!


  hils på papi!

 • 5

  Kvartfinale i Østerrike

  Da var sesongens siste stevne over. Til sammen klarte "Team Nordic" å hente med seg ett gull og 6 bronse hjem. Frida og Jelena tok hver sin velfortjente bronse etter å ha gått tre gode kamper. Selv fikk jeg ingen medalje men er likevell fornøyd med å ha nådd målet mitt for dette stevnet, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.

  Jeg var den første ut i ilden på søndag. I min første kamp møter jeg en jente fra Polen og stillingen ender til slutt 5-2 til meg. Neste kamp ligger tett på. Jeg møter en kroater og vi er ganske gjevne hele kampen. Stillingen ender med 8-8 noe som fører til "golden point". Her blir det ikke satt noen poeng og jeg vinner til slutt på dommeravgjørelse. Utrolig deilig når dommeren løftet armen mot meg. I kvartfinalen møter jeg en tysker. Beina føltes tunge og jeg slapper av litt for mye i klinsj. Dette straffer seg såklart og kampen ender 7-3 til Tyskland. Uansett vil jeg si meg fornøyd etter tre kamper og min første sesong som senior. Senere på søndag ble det såklart middag med hele teamet.

  Nå gjenstår bare èn eksamen før det blir en lang og god sommerferie etterfulgt av en ny sesong og ett nytt skoleår.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde