rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

11

Sommerplaner

Dette er vel den første sommeren jeg drar til hele fire forkjellige steder, hvor tre av dem er varmere strøk. Har gledet meg til denne sommeren i evigheter og pluttselig er den her. Yeey! Drar allerede neste onsdag til Rhodos med Jesper. Har ikke lyst til å skrive så alt for mye om hva jeg skal gjøre de forkjellige stedene. Dere får nesten bare følge med på bloggen :)Hvor skal dere i sommer? :)

 • 5

  Sommertrening

  Etter en hel uke med godsaker og null trening var det på tide å få kroppen litt i gang igjen. Så da pappa pakket treningsbaggen bestemte jeg meg for å henge meg på. Treningen i dag besto av sykling, benkpress, knebøy og litt boksing på sekk.  Var også på en liten trimtur med mamma i går hvor vi gikk raskt i det fine været. Spreke foreldre, altså!

 • 11

  Fredrikstad

  Hei og hopp! Etter jobb på lørdag dro jeg og Jesper rett til Fredrikstad hvor Sissel og morfaren til Jesper holder til. Vi slappet av og pratet litt før vi dro hver for oss. Sissil og Thor skulle i selskap mens vi dro ut for å spise på en italiensk resturant nede i sentrum. Syns det er så koselig der. Da vi var gode og mette dro vi tilbake for å slappe av med jacuzzi, sjokolade og film resten av kvelden.


  På søndag våknet vi til herlig frokost før det ble en liten harrytur til Sverige. Der fikk jeg kjøpt meg et par nye topper pluss masse godsaker. Vi møtte også på Preben og Marte i en av butikkene.  Det ble derfor lunsj på Nordby sammen med dem. Snakk om at verden er liten.

  Klokken fire var vi tilbake i Fredrikstad hvor også resten av familien var samlet for St.hansfeiring. Til ingen overaskelse ble det masse god mat som burgere, spareribs, fruktspyd og kake.Værgudene bestemte seg også for å gi oss litt sol senere på kvelden noe som passet perfekt.

 • 5

  Jentebursdag

  God kveld fininger! Kom nettopp hjem fra Fredrikstad, så har derfor ikke fått blogget om bursdagen til Frida før nå. Det kommer såklart ett innlegg om Fredrikstad også, men det blir nok i morgen. På fredag var det hvertfall jentebursdag hos søte Frida. Alle jentene hadde pyntet seg og vi koset oss masse hele kvelden med musikk og vg-lista på tv-en. Det ble også deilig servering med taco, godteri, muffins og jorbær dekket med sjokolade, mmm!
 • 11

  SOMMERFERIE!!!


 • 6

  Oslo Gladiators

  Hola amigos! Som sagt hadde vi avsluttning med Wang på "Oslo Gladiators" i dag. Vi ble delt inn i to lag før vi fyrte løs på de forkjellige øvelsene. Ikke alle øvelsene gikk like bra men overaskende nok klarte jeg å holde meg på "oksa" i hele 53 sek!! Alt i alt var det også laget mitt som gikk seirende ut så må si meg ganske fornøyd. Vinnerlaget besto av meg, Jelena, Tina, Kaia, Hege, Jon og Eirik. • 6

  Uforventet fridag

  Fagdag i norsk sto egentlig på planen i dag, men etter en sen mld fra faglærer i gårkveld ble det ikke slik likevell. Fikk melding om at hun skulle være sensor på en annen skole og at det derfor ble fri på oss i 2F. Dette førte til en god natt søvn, en god frokost og en tur til byen i dag. Møtte Kaia i byen rundt halv 2. Det ble litt shopping før vi endte opp på peppes, nok en gang. Til en forandring bestilte vi "cæsar salat" og ikke "taco salat" som sist. Minst like god spørr du meg! Senere møtte vi Jesper som bl.a spanderte desserten på mac'ern.

  I morgen blir også en ganske grei dag. Siden det er siste "treningsdag" på wang blir det avsluttning på Gladiators, akkurat som i fjor. Tar såklart med kamera i år også. Se bilder og film fra i fjor HER og HER.

 • 10

  Sommerfest med REMA

  I går var den store sommerfesten til REMA 1000. Festen startet ikke før klokken 18, så rakk derfor å gjøre ett par andre ting før den tid. Tidlig på dagen tok jeg og Jesper oss en tur i skogen med Snuppa. Det var et nydelig vær og en fin blomstebukett ble plukket med hjem.


  Buketten ble såklart satt på det nye verandabordet som Jesper skrudde opp sammen med resten av verandamøblene. *klapp klapp*. Pluttselig nærmet klokken seg fem og det var på tide å gjøre seg klare til fest. Jesper hadde en fin dressjakke og sløyfe mens jeg hadde på meg en av de nye kjolene jeg kjøpte i går. Kjøpte meg en orange og en neon-gul til bare 100kr per stk!!


  Så var det endelig på tide med sommerfest med REMA 1000. Alle fra region-oslo var samlet på gamle vinmonopolet og det ble en kjempebra kveld. Kvelden var stappet med masse god mat, artister, dansing og kåringer. Atle Pettersen og Alex Rosen var også blant de som prydet scenen.

 • 9

  Endelig ferdig

  Heisann hoppsann! Klokken 09:45 i dag startet eksamen for min del. Etter ca 40min med datamodeller, databaser, html-koder og webdesign kom jeg levende ut med en 5-er i baklomma. Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det er å være ferdig med eksamen nå. Føles som at tusen tonn er løftet av skuldrene mine. Dette måtte såklart feires noe som ble gjort med Tina. Vil også gi en klapp for Tina som fikk 4 i fysikk!! *klapp* Feiringen besto av en saftig kebab i sola. Men slapp av.. jeg var såklart på trening etterpå, hehe!


  hils på papi!

 • 8

  Dissimlisfestival

  God kveld fininger! Til tross for at jeg kom opp i IT og har eksamen på mandag er livet ganske bra. Sto opp i dag til strålende sol og fuglekvitter før turen gikk ned til rådhusplassen. Der skulle Petter, tremeningen til Jesper, spille konsert med bandet  "The Jokers" på Dissimlisfestivalen. Det ble masse bra musikk, drakonkuranse, fekting og veldig god stemning. Etter å ha vært "backstage" å hilst på Petter dro vi en tur på Fridays for å ta oss en deilig lunsj. Herlig! Resten av helgen vil bestå av databaser og masse pugging. Wish me luck!
   

  "Backstage" med stjerna i showet.

 • 5

  Kvartfinale i Østerrike

  Da var sesongens siste stevne over. Til sammen klarte "Team Nordic" å hente med seg ett gull og 6 bronse hjem. Frida og Jelena tok hver sin velfortjente bronse etter å ha gått tre gode kamper. Selv fikk jeg ingen medalje men er likevell fornøyd med å ha nådd målet mitt for dette stevnet, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.

  Jeg var den første ut i ilden på søndag. I min første kamp møter jeg en jente fra Polen og stillingen ender til slutt 5-2 til meg. Neste kamp ligger tett på. Jeg møter en kroater og vi er ganske gjevne hele kampen. Stillingen ender med 8-8 noe som fører til "golden point". Her blir det ikke satt noen poeng og jeg vinner til slutt på dommeravgjørelse. Utrolig deilig når dommeren løftet armen mot meg. I kvartfinalen møter jeg en tysker. Beina føltes tunge og jeg slapper av litt for mye i klinsj. Dette straffer seg såklart og kampen ender 7-3 til Tyskland. Uansett vil jeg si meg fornøyd etter tre kamper og min første sesong som senior. Senere på søndag ble det såklart middag med hele teamet.

  Nå gjenstår bare èn eksamen før det blir en lang og god sommerferie etterfulgt av en ny sesong og ett nytt skoleår.

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits